2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bel agrim inanilmaz artti kizlar yauzansam olmuyor otursam olmuyor insallah daha da artmazbide el parmaklarimi acip kapatiirken inanilmaz canim yaniyo.sizde de bu durumu yasayan var mi?
var tabi canim bel agrısı bndede oluyor ama hatırladıgm kadar sen ikizlere gebeydin sende daha fazla olur dogal olarak. Çunku bzim taşidigimizin iki katını taşiyosun cnm sabret az kaldı inş sag salim aliriz bebişleri kucaklarımıza ayy boyle diyince bile heycanlandım ya çok guzel bi duygu .

evet nette de babanın sesini tanır diyor elini de hissedebilir ben de öyle düşünüyorum:)

evet canim ya onlar buyüdükce belim tasimakta zorlanio sanirim.sag salim vakitli dogsunlarda unuturum bütün agrilari.ayy yaklastikca gercekten cok heyecanlaniyoruz duygusallikta artiyor

Teşekkür ederim canim.artik yavas yavas bitirsem diyorjm su alisveris olayini ama hep eksikler var .biberon emzik şampuan vs. Almadim henüz

sorma canım yaa bende aynı düşünüyorum ama durup durup eksik çıkıyor kasım sonuna herşeyimi halletmek niyetim
aralığa huzurla girip bebeğimi huzurla beklemek istiyorum

Eki Görüntüle 1293387

Dün ben bu pijama takımını aldım pembesini

çok güzel bende bakayımmmm

benim de facebookum var ama sıkılıyorum face de hergün buraya girip yazıyorum mutlakaaa

bende dün girdim oraya ama burası daha iyi yaa

ay yok mu hic bilmiorum ki canm

yok valla

Slm kızlar ben Eminönü de bu takımı görüp çok beğenmiş ama beden yoktu alamadım . Nette gören var mı acaba netten alayım çok hoşuma gitmişti .Eki Görüntüle 1293881

anaaa aynısını bende gördüm kenarı söküktü diye almadım defolu diye sadece 10 tl indirim yapmışlardı

kızlar hasta bezi mi mesane pedimi alıyım kafam karıştı

mesane pedi orkidden büyük mü

hasta bezini kullanamam gibi geliyor boşuna almıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…