2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi aksamlar kızlar.. Nedense ne oluyosa bnm yazdıklarım hep tepki alıyo.. PIMARCIM. Canm yanlış anlama demişssin ama dogru anlıcak bişide bulamadım.. Ne demek baska yerlere gidiyo.. Bn 32 haftadır burda arkadaslarla iyi kötü herseyi konusuyoruz..bn bdv de bni tanımayan kişilere bişi sormak istemedim..burda sizleri daha yakın buldum canım yandı sıkıldım sizlerle paylasıp akıl istedim.. Yazdıklarımdada cok ucuk birsey yok..
Yanlıl yaptıysam bütün arkadaslardan özürdilerim..
Buranın hamile topiği olduunu bende biliyorum...
Yeri geldi baska arkadaslarımızda dersini paylastı burda hersey bebek degil ki bi arkadaslık kırduk.. Birbirimizi görmeden tanımadan sevdik birbirimize bebeklerimize deger verdik.. Üzüldüler üzüldük sevindiler sevindik.. Onlar için dua ettik... Kımse böle bişi yazmadı ...
Geçendede mrssuperfin arkadasımdan eleştiri aldım haklı buldum tek basına o an bosta bulundum böle bişi yazdım.. İşte su nu yapcam bunu yapcam diye... Bnden sonra baska arkadaslar yok dolaba sunu koydum bundan koycam acık acık isimleri yazmıslardı kimse bişi demedi... Bn nerde yanlış yapıyorum.. Ve bn o günden beri mrssuperfin arkadasımdan yazdıklarıma yorum beklıyorum.. Ne bilim begenmişmi sumu bumu beklıyorum.. Çünkü gercekten o arkadasımın dedıklerı bnm in kıymetli... Hala üGünüm.. Herkese bişi yazıyo bana yazmıyo.. Ben ne yaptım...
Herkesten özürdilerim... Bundan sonra bebek hakkında bi gelişme olursa yazarım.. Bosu bosuna burayı mesgul etmim...

bız gelınlerrrr olarakkk nedense haklı da olsakk haksızz durumdayızz esler bunu bılsede bıze bır sekılde aıller haaklı dıyee gösterıoo herseyıı anlarımm o gunu kayınvalıdenle kendı arandaa konusup hallederdın ama esıne kımm bunu demıss ben olsamm buu konunun ustunde dururdum

Gecmisi pek takip edemedim 2 gündür yoktum evde.simdi okudum ne yorum yaptiklarini bilmiyorum ama tabiki burda birbirimize derdimizi anlaticaz bende yeri geldi kv le derdimi anlattim esimizle olan sorunlari anlattim kimse saygisizlok yapmadı ellerinden gelmeye yardimci oldular sana kim ne dedi.biz yeri geliyo arkadas kardes olabiliyoruz kendi ailemize anlatamadigimizi burda konusabiliyoruz.birbirimizin derdini dinlemiceksek ne anladim ben bu işten.
Sorununa gelince tani esini sen daha iyi tanirsin genelde erkekler oyledir savunma mekanizması gelistirirler takma kafana boşver ama esinlede paylasabilirsin bu olayi seni haksizmissin gibi gosteren birimi var acaba seni biri suclu gibi gostermis sanki.

Iki gundir bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor hareketleri cok yavas normalmi sizce kizlar bu..tek sorunum idrar tollari enfeksiyon cikmisti baskada sikintim yok ilacta kullanmıyorum korkuyorum kizim iyimidir

Bilmiyorum ebrum.. Artık ben eşime mektup yazdım.. Anlattım herseyi..yazdım daha dogrusu...
Artık okuyunca ne tepki gösterir bilmem.. Ama artık kimse için şu üç günlük dünyada kendmi üzmicem.bebegimi cocugumu üzmicem.. Eger eşimde ailesini halsız yere savunursa içimdeki yerini daraltır herkes kendine eder ....

Iki gundir bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor hareketleri cok yavas normalmi sizce kizlar bu..tek sorunum idrar tollari enfeksiyon cikmisti baskada sikintim yok ilacta kullanmıyorum korkuyorum kizim iyimidir
Canım bi agrın sancın varmı..tatlı bişiler yiyip aırt üstü uzan.. Ayaklarını uzat.. Bi arkadas demişti 40 dk içinde hareket edermiş muhakkak ki kesin öle oluyo... Hareket etmesse de git bi canım.. Son aylarımızdayız dikkat etmemiz lazım canım..

merhaba. ben yeniyim. 30+2. haftam. ocak annesi olacagim insallah. burayi kisa bir suredir takip ediyordum artik ben de uye olayim dedim. selamlar herkese.
bir de hamilelik takvimi nasil eklenir bilmiyorum
Hosgeldin canım.. Öncelikle rabbim hayırlı dpgumlar hayırlı evlat nasip etsin.. Saglıjla kucagına alırsın inşallah..
Hamilelik takvimini imza alanına ekle diye bi yazı var yorumunun asagısında oraya tıkla canım

Mervecigim bence canını ıkan bir wey oldugu zaman onu saklamak yerine dile getirmelisin eşine...yoksa zamanla senin kırılganlıklarını anlamayıp hatta seni garip davranmakla daha ileride psikolojik bir sıkıntın olmakla degerlendirebiliyorlar ne yazıkki...ben şahsen yaşadım ilk dogumumdan sonra yalnız kaldım, aç kaldım bebegin huysuzlugundan yemek yapamadım, yardım destek bekledim ama eşimin annesi çok yakın olmamıza ragmen umursamadı sanki beni..bunları tabiki kimseye anlatmadım eşime dahii oda işte bütün gün..Bu hamileligimin başında beni yine korku sardı
Canım burası ocak anneleri evet ama yeri gelince herkes herşeyini paylaşabiliyor hayata dair.Bazen sevinç bazen üzüntü bazende sıkıntılarımızı paylaştık nerdeyse 8aydır.isteyen istedigi kişiye cevap verme yada vermeme özgürlügüne sahip.Sende istedigini yazarsın sana kalmış özür dilenecek bir şey yok bence ortada canını sıkma :)

loğusa terliği takımımı da hazırladm :)kendi imalatım :)Eki Görüntüle 1294179 Eki Görüntüle 1294180
diğeri şöyleydi bunu da kendim yaptım
Eki Görüntüle 1294187

merhaba. ben yeniyim. 30+2. haftam. ocak annesi olacagim insallah. burayi kisa bir suredir takip ediyordum artik ben de uye olayim dedim. selamlar herkese.
bir de hamilelik takvimi nasil eklenir bilmiyorum
hoş geldin canim
bazen benim ogluşta hareket etmez bazende çok hareket eder . Çikolatanin bebegi hareketlendirdigini duymuştum dene istersen çok guzel olçuş canim gule gule giy. Ya ne becerikli anneler var masallah size ben bilmiyorum nunların nasıl yapıldıgını kolaymi zormu

Saol canım.. Ewet katılıyorum.. Bastan sölemeyince niye sölemedin oluyo.. Dedıgım gibi yazdım verdim.. Ne düşünür ne düşünmez umrumda degil inan ki...
Ilk gebeligimdede lohusa zamanımdada cok canım yandı ... İçime attım hep ama kimseye bişi olmadı herkes keyfindeydi.. Bu sefer buna izin vermicem..

duzgun alıntılayamamişim mesajları ust uste olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…