2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam herkese.
Bugün kontrolum vardi. Bebek ters donmus doguma hazirlaniyor dedi doktor. Bu haftada donmesi normal dedi ama genede icim rahat etmedi. Sizinkilerde boylemi acaba.
yok cnm bu haftalarda donmeye baslar zaten normal yani. Benim hamile arkadasımında 32 haftada kontrolu varmiş doktor dondugunu soylemiş endişelenme

c
canim ben yaptim markanin bitis süresinden sonra 8 gun ićinde geldi.bu sabah aldim hatta
ewet yaa seninkileri gordum hatta tanıdık geldi nerden aldın die yazmiştim ciciler sayfasında gordunmu bilmiyorum çok tatlılardı yerim bn onlarııı . Bnde istiyorum onlardan fiyatlarıda çok uygundu

[OTE="PINAR45, post: 37661906, member: 552876"]yok cnm bu haftalarda donmeye baslar zaten normal yani. Benim hamile arkadasımında 32 haftada kontrolu varmiş doktor dondugunu soylemiş endişelenme[/QUOTE]

Teşekkürler. Rapor verdi 10 gun

Canim sonucta henuz esini tanimiyor bilmiyor. Ben olsam ben de tanumadigim bi erkekle tek basima kalmak istemem. Bu karsidaki insana sapik manyak muamelesi yapmak degil ki. Sen de o kadinin esiyle evde yalniz kalmak ister miydin? Ya da esin musade eder miydi boyle bi durumda? Bence kadinin dusuncesi gayet normal. Ha zamanla tanirsiniz birbirinizi. Ailecek de tanisirsiniz, o zaman yaklasimlar da degisektir elbet. Sonucta ben enistemle bile yalniz kalmaya cekinirim acikcasi.

Esin bence yanlis dusunuyo kadinda kendi yonunden hakli ayni durumda ben olsam benimde esim o sekilde musade etmez o yonden dusunmesi lazim ama soylede bi durum var esini tanimadan bilmedende bu sekilde karar almasida yanlis kadinin yada esinin once tanisir esinle esi ondan sonra karar verilir.hemen kestirip atmamasi lazim.senin esin vardiyeli calissaydi nolcakti peki ozaman cocugunada bakacak kimseyi bulamicakmisin.belki esler tanisirsa durum ortadan kalkar,

Kizlar Ankara'da ikamet edenler icin yazayim dedim. Batikent'te Medical Park Hastanesi aciliyor. Pztesi hasta kabulune basliyorlarmis. Ben pztesiye randevu aldim bi denemeyi dusunuyorum. Sincan Koru hastanesine gidiyordum ama Batikent'te oturdugum icin burasi daha cazip geldi bana. Pztesi doktorla tanisip hastane ortamini gorup devam edip etmeyecegime karar verecegim bakalim. Ayrintili bilgi ve gozlemlerimi merak eden olursa burdan paylasirim pztesi gunu muayene sonrasinda.

Canım doğru diyosun, ben de kadının düşüncesini çok yadırgamadım ama orada da dedim eşimi tanıyınca kendi çocuğunuz gibi seversiniz eminim. Gerçekten benim arkadaşlarım bile eşimi benden çok severler, çok sakin temiz yüzlü bir insandır. Yolda çevirip sen ne kadar temiz yüzlü bir çocuksun diyen teyzeler bile oldu yani. Ama yine de kalkıp ileride ben yalnız kalmam diye ısrar ederse baştan öyle konuşmadık derse de haklı kadın. Eşimin tepkisi de tanımadan etmeden direkt öyle demesine aslında, o da benimle gelseydi belki durum çok farklı olabilirdi. Şimdi eşim de kadını tanımadan gıcık kaptı. Ben beğendim halbuki, kaçırmak istemiyorum ama her işte bir hayır vardır. Kafam karışık, yarın yakın bir arkadaşımdan akıl istiycem. Sizlerin yardımına da ihtiyacım var tabi.

İnşallah bir orta yol buluruz canım. İyi bir bakıcı bulmak çok zor biliyorum, eşim de bir anlasa. Teşekkürler cevabın için.

2. sipariş verişim tulum siparişi çıtçıtlı badi falan sipariş etmiştim. açıklamalarını okumuştum 2 kadife tulum, 1 penye şapkalı tulum , 1 tane kalın penye tulum , bi de önü papyonlu yelek desenli uzun kollu çıtçıtlı badi söylemiştim . şimdilik ürünlerin yeri iyi gibi duruyor. inş bişey olmaz

İnşallah bir orta yol buluruz canım. İyi bir bakıcı bulmak çok zor biliyorum, eşim de bir anlasa. Teşekkürler cevabın için.
İnsallah bulursun aslinda senin icine sinmesi bu konuda cok onemli neticede bebegini birakicaksin emanet edieceksin cok ince eleyip sık dokumalasin hemende acele etme dicem ama birini bulup anlasmak guvenmekte cok zor.simdiden kolay gelsin sana.

bence kadın çok haklı. ben de çocuk bakıyor olsam elin adamıyla 1 saat aynı ortamda durmak istemem ki bunun inançla dinle ibadetle ilgisi yok. insanın başına her şey gelebilir. ayrıca ben de eşimin başka bir bayanla 1 saat kalmasını istemem ..
sonuçta yabancı insanlar . rahat edemez. sen çocuk bakıyor olsaydın gittiğin evin eşiyle 1 saat her gün aynı evde kalmana senin eşin müsade eder miydi ya da sen gitmek ister miydin ?

Canım çok merak ettim ne diyorlar nesi varmış aldıklarının? Insan bin bir hevesle alıyo kusur bulmak ne oluyor? Benim kvde de dedi çok küçük almışsın büyük alsaydın kollarını kıvırıp giydirirdik. Lafa bak çay demle...

[OTE="PINAR45, post: 37661906, member: 552876"]yok cnm bu haftalarda donmeye baslar zaten normal yani. Benim hamile arkadasımında 32 haftada kontrolu varmiş doktor dondugunu soylemiş endişelenme

Teşekkürler. Rapor verdi 10 gun[/QUOTE]
raporu neden verdiki erkn dogum olabilir diyemi

kızlar bir şey soracam sizlere yeni doğan bebiş için hangi oyuncaklar alınabilir ? alan var mı aramızda ? ben daha hiç oyuncak almadım
Yenidoğan bebek etrafını net göremiyor bile. Azıcık büyüyünce mesela iki yada üç aylık olunca yatağına dönence alabiliriz. Bebeğin yanına uyku arkadaşı alabiliriz. Elinde sıktığında ses çıkaran minik oyuncaklar alırız.

açiklamalarını bende okudumda hepsinde hmn hmn yuzde yuz pamuk yazıyor. Civilden verdgim siparişler bugun geldi ama kadife tulum istedigim gibi çikmadi rengi narçiçegi soylemiştim erkek bebişte gyer diye gele gele pembiş geldi ya elimde patladı tulum napçm bilmiyorum . Digeride kadife takımdı uçlu o istedigime yakın çıktı bide kargo parası odedim . Butikbebeninkini begenirsem bundan snra ordan sipariş vercm kargo ucretide yok

Inşallah izne çıkıp rahatlarsın. Stres hamilelikte iyideğil içini ferah tut.

Daha hazırlamadım çanta değil bavulla gidicez herhalde:) ne koyacağımın listesini yapmalıyım önce:)

Tanesi 3 tl biraz pahalı olmuş ben de bakıyorum bebek şekeri ama badem şekerli almak istediğim için ocağı bekleyeceğim. Yoksa şekerler bayatlar. Sepet güzel olmuş eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…