yok cnm bu haftalarda donmeye baslar zaten normal yani. Benim hamile arkadasımında 32 haftada kontrolu varmiş doktor dondugunu soylemiş endişelenmeSelam herkese.
Bugün kontrolum vardi. Bebek ters donmus doguma hazirlaniyor dedi doktor. Bu haftada donmesi normal dedi ama genede icim rahat etmedi. Sizinkilerde boylemi acaba.
ewet yaa seninkileri gordum hatta tanıdık geldi nerden aldın die yazmiştim ciciler sayfasında gordunmu bilmiyorum çok tatlılardı yerim bn onlarııı . Bnde istiyorum onlardan fiyatlarıda çok uygunduc
canim ben yaptim markanin bitis süresinden sonra 8 gun ićinde geldi.bu sabah aldim hatta
çok uzun bi sure ya urune tıkladıgım zaman ayın 5 - 8 arası teslim yapılır yazıyordu yanlişmi yani dahami geç yapılıyorEvet canim gelmesi 3 haftayi buluyor
Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar, zaman ayırıp yazmışsınız eksik olmayın. Ben yeni bir dertle karşınızdayım, bdvlik oldum desem yeridir.
Lojmanda bir hanımla görüştüm bu akşam, işyerinden tavsiye ile gittim. Kapalı bir hanım olduğunu da biliyordum benim için problem yok, eşime de söylemiştim tamam demişti. Hatta birlikte gidecektik ama hanımın eşi vardiyalı çalıştığı için ben tek gittim. Tanıştık neyse, yetişkin çocukları var, yıllardır burada oturuyor birkaç bebek bakmış, düzgünce bir hanımdı. Evimizde bakmayı da kabul etti, ücret konusunda da 3 aşağı 5 yukarı anlaştık. Ancak şöyle bir durum var, ben evden 7:45'te çıkıyorum eşim 8:30'da çıkıyor ve bu hanım eşimle evde yalnız kalmak istemediğini söyledi. Ben de bu durumda 8:30'da gidebileceğim ama neyse dedim işyerinde idare ederler süt iznim de olacak akşam ona göre gelirim. Eve geldim eşime anlattım, çok sinirlendi( normalde çok sakindir) bu nasıl zihniyet ben kesinlikle böyle düşünen bir kadının çocuğuma bakmasını istemiyorum, ben onunla karşılaşınca rahatsız olurum dedi. Çocuğumu bırakmam böyle birine başka birini bulalım diyor. Çok tepki gösterdi ben de çok üzüldüm, eşime de hak veriyorum ama herkesin inancıdır ya da yetiştirilme tarzıdır, etraftan konu komşu bişey der diye düşünüyor olabilir, belki de zamanla uyum sağlanır diyorum ama riske de giremiyorum. Bu kadına hayır dersek böyle birini bulamayız diye de korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Oofffff!
Esin bence yanlis dusunuyo kadinda kendi yonunden hakli ayni durumda ben olsam benimde esim o sekilde musade etmez o yonden dusunmesi lazim ama soylede bi durum var esini tanimadan bilmedende bu sekilde karar almasida yanlis kadinin yada esinin once tanisir esinle esi ondan sonra karar verilir.hemen kestirip atmamasi lazim.senin esin vardiyeli calissaydi nolcakti peki ozaman cocugunada bakacak kimseyi bulamicakmisin.belki esler tanisirsa durum ortadan kalkar,Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar, zaman ayırıp yazmışsınız eksik olmayın. Ben yeni bir dertle karşınızdayım, bdvlik oldum desem yeridir.
Lojmanda bir hanımla görüştüm bu akşam, işyerinden tavsiye ile gittim. Kapalı bir hanım olduğunu da biliyordum benim için problem yok, eşime de söylemiştim tamam demişti. Hatta birlikte gidecektik ama hanımın eşi vardiyalı çalıştığı için ben tek gittim. Tanıştık neyse, yetişkin çocukları var, yıllardır burada oturuyor birkaç bebek bakmış, düzgünce bir hanımdı. Evimizde bakmayı da kabul etti, ücret konusunda da 3 aşağı 5 yukarı anlaştık. Ancak şöyle bir durum var, ben evden 7:45'te çıkıyorum eşim 8:30'da çıkıyor ve bu hanım eşimle evde yalnız kalmak istemediğini söyledi. Ben de bu durumda 8:30'da gidebileceğim ama neyse dedim işyerinde idare ederler süt iznim de olacak akşam ona göre gelirim. Eve geldim eşime anlattım, çok sinirlendi( normalde çok sakindir) bu nasıl zihniyet ben kesinlikle böyle düşünen bir kadının çocuğuma bakmasını istemiyorum, ben onunla karşılaşınca rahatsız olurum dedi. Çocuğumu bırakmam böyle birine başka birini bulalım diyor. Çok tepki gösterdi ben de çok üzüldüm, eşime de hak veriyorum ama herkesin inancıdır ya da yetiştirilme tarzıdır, etraftan konu komşu bişey der diye düşünüyor olabilir, belki de zamanla uyum sağlanır diyorum ama riske de giremiyorum. Bu kadına hayır dersek böyle birini bulamayız diye de korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Oofffff!
Canım doğru diyosun, ben de kadının düşüncesini çok yadırgamadım ama orada da dedim eşimi tanıyınca kendi çocuğunuz gibi seversiniz eminim. Gerçekten benim arkadaşlarım bile eşimi benden çok severler, çok sakin temiz yüzlü bir insandır. Yolda çevirip sen ne kadar temiz yüzlü bir çocuksun diyen teyzeler bile oldu yani. Ama yine de kalkıp ileride ben yalnız kalmam diye ısrar ederse baştan öyle konuşmadık derse de haklı kadın. Eşimin tepkisi de tanımadan etmeden direkt öyle demesine aslında, o da benimle gelseydi belki durum çok farklı olabilirdi. Şimdi eşim de kadını tanımadan gıcık kaptı. Ben beğendim halbuki, kaçırmak istemiyorum ama her işte bir hayır vardır. Kafam karışık, yarın yakın bir arkadaşımdan akıl istiycem. Sizlerin yardımına da ihtiyacım var tabi.Canim sonucta henuz esini tanimiyor bilmiyor. Ben olsam ben de tanumadigim bi erkekle tek basima kalmak istemem. Bu karsidaki insana sapik manyak muamelesi yapmak degil ki. Sen de o kadinin esiyle evde yalniz kalmak ister miydin? Ya da esin musade eder miydi boyle bi durumda? Bence kadinin dusuncesi gayet normal. Ha zamanla tanirsiniz birbirinizi. Ailecek de tanisirsiniz, o zaman yaklasimlar da degisektir elbet. Sonucta ben enistemle bile yalniz kalmaya cekinirim acikcasi.
İnşallah bir orta yol buluruz canım. İyi bir bakıcı bulmak çok zor biliyorum, eşim de bir anlasa. Teşekkürler cevabın için.Esin bence yanlis dusunuyo kadinda kendi yonunden hakli ayni durumda ben olsam benimde esim o sekilde musade etmez o yonden dusunmesi lazim ama soylede bi durum var esini tanimadan bilmedende bu sekilde karar almasida yanlis kadinin yada esinin once tanisir esinle esi ondan sonra karar verilir.hemen kestirip atmamasi lazim.senin esin vardiyeli calissaydi nolcakti peki ozaman cocugunada bakacak kimseyi bulamicakmisin.belki esler tanisirsa durum ortadan kalkar,
2. sipariş verişim tulum siparişi çıtçıtlı badi falan sipariş etmiştim. açıklamalarını okumuştum 2 kadife tulum, 1 penye şapkalı tulum , 1 tane kalın penye tulum , bi de önü papyonlu yelek desenli uzun kollu çıtçıtlı badi söylemiştim . şimdilik ürünlerin yeri iyi gibi duruyor. inş bişey olmazevet yazıyor canim ayın 5 inden 8 ine teslimat yapılr yazıyordu cumartesi gunune kadar gelmesi lazım bakıyım beklicez artık napıyım. Sen ne siparişi vermiştin canim memnun kaldınmı bnm butik bebeden ilk siparişim merak ediyorum nasıl çıkacak diye
İnsallah bulursun aslinda senin icine sinmesi bu konuda cok onemli neticede bebegini birakicaksin emanet edieceksin cok ince eleyip sık dokumalasin hemende acele etme dicem ama birini bulup anlasmak guvenmekte cok zor.simdiden kolay gelsin sana.İnşallah bir orta yol buluruz canım. İyi bir bakıcı bulmak çok zor biliyorum, eşim de bir anlasa. Teşekkürler cevabın için.
bence kadın çok haklı. ben de çocuk bakıyor olsam elin adamıyla 1 saat aynı ortamda durmak istemem ki bunun inançla dinle ibadetle ilgisi yok. insanın başına her şey gelebilir. ayrıca ben de eşimin başka bir bayanla 1 saat kalmasını istemem ..Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar, zaman ayırıp yazmışsınız eksik olmayın. Ben yeni bir dertle karşınızdayım, bdvlik oldum desem yeridir.
Canım çok merak ettim ne diyorlar nesi varmış aldıklarının? Insan bin bir hevesle alıyo kusur bulmak ne oluyor? Benim kvde de dedi çok küçük almışsın büyük alsaydın kollarını kıvırıp giydirirdik. Lafa bak çay demle...Kızlar yaa bu bebek konusunda niye herkes çok bilmiş davranıyor. Herkeste bi akıl verme modu, en iyi kendi biliyomuşçasına tavırlar filan. Tamam ilk bebeğime hamileyim tecrübesizim bu konuda ama, biz de araştırıyoruz, didikliyoruz, annelik iç güdüsüyle herşeyin evladımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Niye sinirliyim bu kadar onu da söyleyeyim, bebeğe aldıklarımı görmek isteyenler oluyor, gösteriyorum hemen başlıyo akıl vermeler. İnsan sonuçta hevesli hevesli alıyor böyle şeyleri, uyuz oluyorum yaa
[OTE="PINAR45, post: 37661906, member: 552876"]yok cnm bu haftalarda donmeye baslar zaten normal yani. Benim hamile arkadasımında 32 haftada kontrolu varmiş doktor dondugunu soylemiş endişelenme
Yenidoğan bebek etrafını net göremiyor bile. Azıcık büyüyünce mesela iki yada üç aylık olunca yatağına dönence alabiliriz. Bebeğin yanına uyku arkadaşı alabiliriz. Elinde sıktığında ses çıkaran minik oyuncaklar alırız.kızlar bir şey soracam sizlere yeni doğan bebiş için hangi oyuncaklar alınabilir ? alan var mı aramızda ? ben daha hiç oyuncak almadım
açiklamalarını bende okudumda hepsinde hmn hmn yuzde yuz pamuk yazıyor. Civilden verdgim siparişler bugun geldi ama kadife tulum istedigim gibi çikmadi rengi narçiçegi soylemiştim erkek bebişte gyer diye gele gele pembiş geldi ya elimde patladı tulum napçm bilmiyorum . Digeride kadife takımdı uçlu o istedigime yakın çıktı bide kargo parası odedim . Butikbebeninkini begenirsem bundan snra ordan sipariş vercm kargo ucretide yok2. sipariş verişim tulum siparişi çıtçıtlı badi falan sipariş etmiştim. açıklamalarını okumuştum 2 kadife tulum, 1 penye şapkalı tulum , 1 tane kalın penye tulum , bi de önü papyonlu yelek desenli uzun kollu çıtçıtlı badi söylemiştim . şimdilik ürünlerin yeri iyi gibi duruyor. inş bişey olmaz
Inşallah izne çıkıp rahatlarsın. Stres hamilelikte iyideğil içini ferah tut.Merhabalar herkese,
Forumu takip etmekte zorlanmaya başladım. Benim de bir derdim var, işyerinden, işimden, çalışmaktan, insanlarla uğraşmaktan bıktım.
Sürekli evde olmak da istemiyorum ama şu gebelik izninden faydalanabilsem iyi olacaktı en azından 8-4 çalışabilecektim. Şimdi bazen mesaiye bile kalıyorum ve işler hiç azalmıyor. Gebelik izni konusu beni yıprattı iyice, geçen hafta dilekçe verdim çünkü sözlü olarak izin vermediler ben de yazılı cevap almak için yazılı başvurdum. Yasal hakkım olduğu için yazılı olarak hayır diyemiyorlar bir haftadır oyalayıp duruyorlar. Zaten 29 haftam geçmiş kaldı 8, en çok da ihtiyacım olacak günler. Resmen hak yiyorlar, son güne kadar mücadele edicem ama sinirim de bozuluyor.
Onun dışında yerime eleman yetiştirdiğim için o bütün gün tepemde, konuşmak bile içimden gelmezken ona iş anlatmak zorunda kalıyorum, zaten kendim yetişemiyorum işlere bir de ona zaman ayırıyorum. Bazen kafamı iki taraftan mengeneyle sıkıştırıyorlar gibi hissediyorum, monitörü fırlatıp gidesim geliyor. Herhalde çok iyi görünüyorum da kimse oralı değil.
Sadece içimi dökmek istedim, cevap yazmasanız da olur.
Daha hazırlamadım çanta değil bavulla gidicez herhalde:) ne koyacağımın listesini yapmalıyım önce:)Evdeki işler de bir yandan yoruyor tabi ama onlar zevkli tarafı. Bebişin açık renk giysilerini yıkadım, dalan roxy ile 40 derecede, çift durulama yaptım. En ufak koku kalmadı çamaşırlarda. Aman kalmasın ne yapayım, deterjan kalıntısı olacağına.
Onlar zaten bir makina oldu, ütüsünü yapıyorum yavaş yavaş. Sonra renklileri yıkıycam, sonra havluları.
Kendi giyeceklerimi hazırladım hastane için pijama gecelik, çamaşır falan.
Hasta bezi kaç tane lazım olur sezeryandan sonra? Giyim dışındaki malzemeleri de koyayım çantaya da hazır olsun artık. Sizler çantaları hazırladınız mı?
Tanesi 3 tl biraz pahalı olmuş ben de bakıyorum bebek şekeri ama badem şekerli almak istediğim için ocağı bekleyeceğim. Yoksa şekerler bayatlar. Sepet güzel olmuş eline sağlık.iyi akşamlar annişler bizde bugün mevlütlük bebek şekeri sipariş verdik 50 adet
hemde bebişime mevlütlük elbise aldık arabada kaldı eşim işten gelsin çeker atarım onun resmini de
tanesi 3 tl ye çok mu pahalı oldu bilmiyorum ama değişk geldi kimsede görmedim bunu seçtim Eki Görüntüle 1295107
bunu da kendim yaptım sepet almayalım dedim 35 tl pahalı geldi ama bunun da maliyeti 20 tl yi aştı keşke alsaymışım dedim sonra da
değişik oldu el emeği göz nuru :)
çubukları içine dikmek için köpük lazım kv bulurum ben dedi
Eki Görüntüle 1295119 Eki Görüntüle 1295120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?