2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay boşver ya ne garp insanlar var. çok istiyorsan sen başka renk al onu giydirelim diyeceksin aslında :) sonra da ayy canım hamileyim onun psikolojsine ver diyeceksin :)
Hahhahahahaa iyi fikir aslında canım. Söylenecek çok şey var da kibarlığımızdan susuyoruz işte evde misafir diye

yeni doktorun hayırlı olsuncanım, nst için devlete gitsene canım ücret yok orda

Sagol canim. Insaallah memnun kalirim pztesi de buna devam ederim. Evime yakin oldugu icin hastane icim daha rahat olacak. Esimin okulu 2 saat mesafede evimize. O yuzden yakinda olmak istiyorum insaallah. Devlet hastanesine de tek basima gidemem esim de her an yanimda olamiyor haliyle. Takibimin yapildigi hastanede nst ye girmke daha kolayima geliyor acikcasi.

Kızlar çok teşekkürler desteğiniz ve yorumlarınız için, iyi ki varsınız. Ben iş yoğunluğundan pek kimseye yazamıyorum ama bütün mesajları okumaya çalışıyorum. Telefondan girdiğim için de alıntı yapamıyorum pek, zor oluyor.
Kiminle konuştuysam eşime hak vermedi, işyerinde bir kadın bir de erkek arkadaşlmla konuştum. Eşime de arkadaşıyla konuşmasını söyledim, erkek gözüyle bi baksın daha iyi anlar diye. Gerek yok tamam sen haklısın falan diye kestirip atıyor beni deli ediyor. Ben durumu anlamaya çalışsın istiyorum, içine sinsin istiyorum ama beni uğraştırıyor. Neyse ikna oldu arkadaşıyla konuşacak.
Ben kendi adıma da düşündüm şimdi eve genç bir bakıcı gelecek olsaydı ben de eşimle yalnız bırakmak istemezdim, o zaman eşime göre ben de geri kafalı oluyorum yani. Bunu söylüyorum bişey diyemiyor.
Ablasının bakıcısı çok modernmiş biz de öyle birini bulalımmış, ben de lojman dışından bakıcı istemiyorum bulabiliyorsan bul dedim. Kaldı ki o kadın kendi evinde bakıyor, ablasının evinde bakacak olsa bakalım eniştesiyle yalnız kalmayı kabul edecek mi? Bunun modernlikle alakası yok ama anlamak istemiyor.
Bi de bunlarla uğraşıyorum işte.
Ben evden geç çıkarak zaten olayı çözeceğim, süt iznim olacağı için geç gidebilirim sorun saatler değil. Sorun eşimin kadına bakışı işte önyargı oluştu.

çok çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Reactions: idL
canım hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın inşallah.sağlıkla...
çok begendim mobilyalar cok tatlıymış

geçmiş olsun canım illa küveze girecek diye bişey yok yat dinlen biraz herşey olacağına varırı sen içini ferah tut kızın seni biran önce görmek istiyor sanırım annesi :)

Selam herkese.
Bugün kontrolum vardi. Bebek ters donmus doguma hazirlaniyor dedi doktor. Bu haftada donmesi normal dedi ama genede icim rahat etmedi. Sizinkilerde boylemi acaba.

bende pazrtresi gidicem umarım benimkide dönmüştür

çok güzeller canım güle güle kullanırsınız inşallah

günaydın annişkolar. dün iş yernide kaburgam batmaya başladı aynı zamanda bir bel ağrısı ama öyle böyle değill. ayağa kalkıyorm olmuyo yürüyorum yok oturuyorum yok resmen kıvranıyorum. en son müdürüm eve yolladı beni ben de önce dra gittim. baktık ultrasondan eşşek sıpam o koca tombiş ayaklarını kaburgama dayamış. drcuğum istirahat edicen dedi. soluna yat dedi. eve geldim soluma yattım hep ama oğlun kaskatı kesildi kıpırdamıyo. aldı beni bi korku. gece uyudum ama nasıl uyudum bilemiyorum. hem soluma yatacam diye kasmışım kendimi hem de ya oğluma bişey olursa kokusu.. o kadar sıkmışım ki kendimi gece iki kere üzerimi değişti o kadar terlemişim ama sabah yine kıpır kıpırdı sıpam rahatladım.. bi de 5 günde 200 gr almış. süt ve muz işe yaramış mutluyuz :)

Hadi ya, ay çok şükür Allah sana bağışlamış evladını. Hayır canım çalışmıyorum ben, ara verdim, bundan sonra söylediğin gibi yatıp dinlenicem inşallah vaktinde sağlıkla gelir kızım.

Ben seninle fikrimi paylaşmak istedim tatlım. Devir öyle bir devir olmuş ki çamur at izi kalsın misali namus kavramı çok basite indirgenmiş durumda. Kadın da kendini korumak istemiş olabilir bu anlamda. Burdan kadının cahil geri kafalı olduğu anlamı çıkmaz. Ne kadar temiz bi kadın ki senin düşünmediğini kendisi düşünmüş ve söylemiş. Bence eşini ikna et ve böyle birini bulmuşken bırakma. Umarım çocuğa bakma konusunda da bu kadar hassastır. Bu kişi Yahudi olsa ve kendi dininde bi talebi olsa eşin aynı tepkiyi gösterecek miydi eminim saygı duyardı. Lütfen artık kendi dinimizi yaşamak isteyenlere saygı duymayı öğrenelim. Sakın benim de geri kafalı biri olduğum düşünülmesin. Eğitimli biriyim ve de açık bir insanım, objektif olalım tüm insanlara karşı lütfen.

Canimm o kadar guzel ki o kadar begendim ki anlatamam. Bebek odalari bana normalde yapay geliyolar. Ama cok cici, cok sicak olmus sizinki. Masaallah Rabb'im bebisinle doldursun odayi ve besigi, mutlulukla kullanin insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…