Hahhahahahaa iyi fikir aslında canım. Söylenecek çok şey var da kibarlığımızdan susuyoruz işte evde misafir diyeay boşver ya ne garp insanlar var. çok istiyorsan sen başka renk al onu giydirelim diyeceksin aslında :) sonra da ayy canım hamileyim onun psikolojsine ver diyeceksin :)
yeni doktorun hayırlı olsuncanım, nst için devlete gitsene canım ücret yok orda
sanırım sallanmıyor aldıktan sonra kurduk baktık sonra geri kaldırdık . sallamaya alıştırmamak lazımmış :)
çok çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinGünaydın kızlar :)
Dün akşam yazmıştım oğlumun mobilyaları geldi. Eşyalarını yerleştirmeye başlayıp perde, halı ve uyku seti işini halledince rahatlıcam. Çok tatlı oldu Allah utandırmasın. :)
Eki Görüntüle 1295503
canım hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın inşallah.sağlıkla...Günaydın kızlar :)
Dün akşam yazmıştım oğlumun mobilyaları geldi. Eşyalarını yerleştirmeye başlayıp perde, halı ve uyku seti işini halledince rahatlıcam. Çok tatlı oldu Allah utandırmasın. :)
Eki Görüntüle 1295503
Hayırlı akşamlar hanımlar, bu akşam kontrolüm vardı, bebeğim zaten aşağıdaydı ama daha da aşağı inmiş, cumartesi 33. Haftaya giriyoruz, dr 35i görsek çok iyi olur dedi, sanırım topiğin ilk doğuranı ben olucam, dr böyle giderse aralığı bile beklemeyebilir dedi, kontrolden bir çıktık gelene kadar arabada ağladım tutamadım kendimi, ne olur bana dua edin kızlar, küveze girsin istemiyorum kızım, inşaallah sağlıkla, huzurla kucağıma alırım.
Selam herkese.
Bugün kontrolum vardi. Bebek ters donmus doguma hazirlaniyor dedi doktor. Bu haftada donmesi normal dedi ama genede icim rahat etmedi. Sizinkilerde boylemi acaba.
Günaydın kızlar :)
Eki Görüntüle 1295503
güle güle kullan canım çok güzell:)Günaydın kızlar :)
Eki Görüntüle 1295503
günaydın canım nbergünaydın kızlarrr
Hadi ya, ay çok şükür Allah sana bağışlamış evladını. Hayır canım çalışmıyorum ben, ara verdim, bundan sonra söylediğin gibi yatıp dinlenicem inşallah vaktinde sağlıkla gelir kızım.canım ben sirkeli suyla silmiştim
canım iş konusunda haklısın tabi, seni böyle yıpratmaya hakları yok
ben hazırladım canım her şeyi , bir iki eksiğim kaldı hasta bezi vs. onlarıda hafta sonu alırız inşaallah, bir tek süs işi kaldı zaten kapı süsü yapmak istiyorum malzeme bulursam o da:) hastaneye sadece şeker tabağı hazırlıycam için bebek şekeri süsü yapmıycam, mevlüt için bakarım artık
hasta bezini paket olarak al canım yanına
canım süsünüzde güzel sepetinizde sepete bayıldım ben eline sağlık
o zaman tabi haklısın canım
canım doğum anılarını sakın dinleme, bana anlatmak isteyeneler hemen ben dinlemek istemiyorum etkileniyorum anlatmayın diye lafı tıkardım ağızlarına:)
etikete bakmak ne ya yok artık! aynı gözükecek yorumu da saçma,kızmakta haklısın canım, öylelerinde sanane demek en iyisi
gece bir sağa bir sola dönüyorum sürekli wc ye kalkıyorum, oğlumun üstü açılmış mı diye bakıyorum uyku yok yani:)
canım sen çalışıyormuydun öyleyse hemen izne çık evdeysende sürekli yat ama sürekli kalkma wc dışında, benim kuzu 16. haftada falan nerdeyse düşüyordu rahim ağzına inmişti 3 gün wc dışında kalkmadım hiç yattım hep, ağır iş vs asla yapma çömelme mesela
canım eşini haksız buldum, bende kapalıyım kapalı olmadığım zamanda böyle şeylere dikkat ederdim açıkcası ben eniştelerimle bile yalnız kalmam, inanç meselesi bu, haremlik selamlık oturuyoruz biz ve bu durumdan memnunum ben
kadının isteği makul geldi bana göre tabi, eşinin anlayışlı olması lazım, kötülük olur zihniyeti değil ki bu inanç meselesi
inşaallah eşin ikna olur çünkü senin içine sinmiş önemli olana senin içine sinmesi, 8:30 a kadar eşin dursa bebeğe tek başına bir saat bakamaz mı kadın da o saatde gelir eşinden bebeği alır
yok artık kolunu mu katlayacakmışsın
sağol canım,ilk kuzum cılızdı teyzesi onda 16 kilo almıştım 2850 doğmuştu, bunda daha sekiz kilo aldım, bu sefer sağlıklı beslenebildim, ilkte gurbetteydim yemek yapamadım dokuz ay yemek kokusundan etin her türünden tiksindim yiyemedim, meyve patates bunla geçmişti dokuz ayım, şimdi hamdolsun memleketteyim canımın istediğini pişirenler var
güzel haberlerinizi bekliyoruz
yeni doktorun hayırlı olsuncanım, nst için devlete gitsene canım ücret yok orda
Ben seninle fikrimi paylaşmak istedim tatlım. Devir öyle bir devir olmuş ki çamur at izi kalsın misali namus kavramı çok basite indirgenmiş durumda. Kadın da kendini korumak istemiş olabilir bu anlamda. Burdan kadının cahil geri kafalı olduğu anlamı çıkmaz. Ne kadar temiz bi kadın ki senin düşünmediğini kendisi düşünmüş ve söylemiş. Bence eşini ikna et ve böyle birini bulmuşken bırakma. Umarım çocuğa bakma konusunda da bu kadar hassastır. Bu kişi Yahudi olsa ve kendi dininde bi talebi olsa eşin aynı tepkiyi gösterecek miydi eminim saygı duyardı. Lütfen artık kendi dinimizi yaşamak isteyenlere saygı duymayı öğrenelim. Sakın benim de geri kafalı biri olduğum düşünülmesin. Eğitimli biriyim ve de açık bir insanım, objektif olalım tüm insanlara karşı lütfen.Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar, zaman ayırıp yazmışsınız eksik olmayın. Ben yeni bir dertle karşınızdayım, bdvlik oldum desem yeridir.
Lojmanda bir hanımla görüştüm bu akşam, işyerinden tavsiye ile gittim. Kapalı bir hanım olduğunu da biliyordum benim için problem yok, eşime de söylemiştim tamam demişti. Hatta birlikte gidecektik ama hanımın eşi vardiyalı çalıştığı için ben tek gittim. Tanıştık neyse, yetişkin çocukları var, yıllardır burada oturuyor birkaç bebek bakmış, düzgünce bir hanımdı. Evimizde bakmayı da kabul etti, ücret konusunda da 3 aşağı 5 yukarı anlaştık. Ancak şöyle bir durum var, ben evden 7:45'te çıkıyorum eşim 8:30'da çıkıyor ve bu hanım eşimle evde yalnız kalmak istemediğini söyledi. Ben de bu durumda 8:30'da gidebileceğim ama neyse dedim işyerinde idare ederler süt iznim de olacak akşam ona göre gelirim. Eve geldim eşime anlattım, çok sinirlendi( normalde çok sakindir) bu nasıl zihniyet ben kesinlikle böyle düşünen bir kadının çocuğuma bakmasını istemiyorum, ben onunla karşılaşınca rahatsız olurum dedi. Çocuğumu bırakmam böyle birine başka birini bulalım diyor. Çok tepki gösterdi ben de çok üzüldüm, eşime de hak veriyorum ama herkesin inancıdır ya da yetiştirilme tarzıdır, etraftan konu komşu bişey der diye düşünüyor olabilir, belki de zamanla uyum sağlanır diyorum ama riske de giremiyorum. Bu kadına hayır dersek böyle birini bulamayız diye de korkuyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Oofffff!
Günaydın kızlar :)
Eki Görüntüle 1295503
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?