2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar dün oğlumu gördüm rüyamda öyle topaç bişey diki bide nasıl gülüyodu gözleride maviydi ben onu emzirmeye çalışıyodum yanımdakilere diyorum ki bana pamukla su getirin göğsümü silicem öyle emziricem diyorum kızıma hep öyle yapıyodum bilinç altı işte ama çok güzeldi

Son birkaç gündür bebeğimin hareketlerinde yavaşlama olan bir tek ben miyim acaba ? Sayınca bi azalma yok aslında ama daha sert olan dönüş ve tekmeler yumuşadı sanki.. Yarın doktor randevum var inşallah normaldir bu haftalarda..

Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah hepiniz..sanırım gripbenim kapımıda çalacak kaç gündür bogazımda bir agrı karıncalanma hissivar.Bu günde sabahtan beri baş agrısı çekiyorum halsizlikle beraber.Dün akşam sofrayı kurdum toplayana kadar belim koptu resmen yaa karnım kaskatı kesildi en sonkendimi aglarken buldum acıdan eşim yatırdı koltuga dinlenmem için.Nasıl bir bel agrısıdır arkadaşlar off Allahım baeka sıkıntı vermesin inşallah.

aynen cnm bence de gösterme meraklı şeyler deli oluyorum bunlara ya
bide kendi aldıklarını evlerini milletin gözüne sokanlar var onlarda ayrı Bi dert
geçen Birine gittik akşam oturmasına onlar bize gelmişti biz de onlara gittik ilk defa kadın on yıllık evli hadi gel sana evimi gezdireyim diye çağırdı beni banyosuna tuvaletine balkonlarına kadar tek tek dolaştırdı ne gerek varsa hiçte merak etmiyorum açıkçası lüzumsuz
çok güzel hepsi canm

Kizlar ve bnm melegim bugun okadar asagidaki tekmelerini resmen cok Afedersiniz vajinamdq hissediyorum sanki birqz daha kuvvetli vursa cikacak mis hgibi..zaten bu idrar yolu enfeksiyonu da geçmiyor ilaçsız bu dr bama niye ilqc vrmedi anlamadm vvalla cnm acıyor yok yere

tabi daha iyi olmuş canım hem dr da içine sinmiş, nst de hangisi kolayına gidiyorsa öyle yaparsın cnaım
canım inşaallah eşinde anlar sende rahatlarsın
ayy çok güzelmiş canım bayıldım güle güle kullanın
canım geçmiş olsun artık olur öyle ağrılar nefesinide keser, maşaallah kuzuna
öyle canım hamdolsun, dinlen yat canım tek çaresi o
,kızlar bizim üçüzlerimiz vardıı iç görünmüyorlar forumdaa
canım facedeler mi acaba
maşaallah topacına, bende gördüm emziriyordum bir güzel:)
canım artık öyle olur dalgalanma şeklinde olur poposu başı ayağı dışardan belli olur çıkıntı yapar yeri daraldı çünkü:)
canım çok geçmiş olsun

canım ayakları aşağıda olunca öyle oluyor canını yakar, inşaallah dönerde rahatlarsın gerçi bu seferde kaburganı tekmeler:)

geçen gün benim başıma da şöyle bir şey geldi. Biz evlendikten sonra eşimin iş arkadaşları bize gelmek istediler ama onun öncesinde de ben bunları bir iki kere gördüm konuşmalar falan ı ıhh hiç bana göre değil.Dolayısıyla kendileriyle gelme gitme olmasın diye evliliğin ilk dönemleri telaşelerini bahane ederek görüşmedim.4-5 ay önce aralarından birinin bebeği oldu eşim gitmek istiyordu zaten ayıp olur çok dedi peki dedim. Aldık hediyemizi gittik ama tabi orada o görüşmek istemediğim grupta gelmiş. Hepsi aaaa biz senin evini gelip göremedik dediler bende dışımdan yarım ağız görürsünüz, içimden geç kaldınız koşun dedim. Neyse biraz oturduk meğerse bebeği olan kızında evini henüz görmemişler (büyük kayıp)hurraaa kalktılar ev görmeye gel sende hadi dediler. Bende ev görmeye değil bebeği görmeye geldim, güle güle oturun herşey çok güzel dedim. Kapıya doğru telaşeyle giden grup bir dönüp baktılar. Ben bebekle kaldım bunlarda altı üstü bir daireyi 20 dakikada gezemediler. Enteresan işler. Böyle şeylere sinir oluyorum nedense annemde diyor bebek odasında dolapları açıp bakıyorlar, hazırlıklı ol kendini sakin tut diyor ama bilmiyorum. Kendi çeyiz asmama bile bilerek işi bahane ederek geç gittim yeter ki bakan baksın gören görsün ama ben onları görmeyeyim diye.Annem yapacak bir şey yok eskiden daha neler olurdu diyor bunları da söylüyorum ki bari genç nesiller bunlara dikkat edelim öyle çocuk yetiştirelim.Aklımız beynimiz milletin yaptığında kafamız da dolaplarının içinde boş insanlar olmayalım böyle insanlar da yetiştirmeyelim.

Offf yarabbim sanki kendi için yapmamış evi ,başkalarına göstermek için döşemiş demek ki. Daha odasını yapmadığım için eşyaları ortalıkta duruyor canım biraz mecburiyetten de gösteriyorum. Daha evime gelmeden bi gün gelip eşyalarına bakıcam diyen vardı ya, sonra da bi bahaneyle geldi mesela.

Kızlar çatı ağrısı olduğunu düşündüğüm bir ağrım var. Yürürken ve ya uzun süre oturduğumda içimde resmen kemik ağrıyor. Sizinde var mı böyle bir şey? Bugün çok daha fazla

Benim kız da aşağıdan aşağıdan vuruyor. Ultrasonda ayağı başının hemen yanındaydı geçen ay o yüzden neresi neremde anlayamıyorum

Çok üzüldüm Moralini yüksek tutman lazım psikoloji çok etkiler böyle durumlarda elinde değil biliyorum ama bebişin için olumlu düşün bizlerde dua ederiz elbette Allah in izni ile dayanacak zamanından önce gelmeyecek inşallah seninde yapabileceğin tek sey olumlu düşünüp dua etmek başka yapacak birsey yoksa yapabileceğin şeyleri en iyi şekilde yapman lazım konuş bebişinle ağlama sesini güzel duysun bebişin, umudunu öyle yüksek tut ki umudun gerçek olsun

canim ben ilacta kullandm bayagi faydasi olmadi günde 3 3.5 litre su icmeye basladm elimde siseyle gezdim resmen.bu hafta gecmis bence sende denemelisin

canlar merhaba nasılsınız?genel olarak bebişler agırlık yapıyor agrılar sancılar e e son gunler olunca burda genelde sızlanmalarımızı paylaşıyoruz benımde bel ağrım karın icinde belli noktaya toplanmalarım ve acayip catı agrım var mide ekşimelerini hic soylemeyim bunlar gecici ama sukurler olsun sonu cok tatalı bi olay olacak
yavrularımızı kucagımıza almamıza sayılı gün kaldı artık full uyumak istiyorum tabi calısmaya devamm kasımı bitireydim bi okulda doguracgm diye veli,ler korkuyor bi yandanda gitmeyin hocam diyolar

sancısı olan arkadaslara bol şifaa..hasta olanlara gecmiiş olsun..hazırlıkları olanlara kolay gelsin bende son günlerimi gezerek degerlendirme gayretindeyim bi gezme istegi evde durasım yok zaten ogleden sonra calısıyorum galiba oglum turist olacak sizi seviyorum

Merhaba arkadaslar, benim bebis disinda bir sorum olacakti. Ozellikle ankarada yasayan arkadaslara soruyorum, isten arkadasimin nikahi olcak 20 gun sonra, ankarada nikahta giyebilecegi sade bir elbise alabilecek yer ariyor. Tavsiyesi olan var mi?

aynen canim ben hatta acele ettm 0 6 ayi aldim bi sonraki gün 0 3 ay olanlari da vardi.
0 6 ay aldıgın daha iyi olmuş canim çunku ayaklı pjama oldukları için hemen kuçuluyor bebişlerde buyuyor hmn o zmn bacaklarını kasıyor boyle yeni dohdugundada gydirebilirsin zaten kuçuk bişey oyle 0 6 yazdıgına bakma dogru almişin bnde ayaksızını alıcam

kızlarrrrr
az önce başıma ne geldi ya.. çok salak bir şey oldu.. doğum yapacağım hastaneyi aradım.. çantama banyo malzemesi koyayım mı diye soracaktım. doğumhaneye bağladılar.. kızlar bir feryat figan bir çığlık anlatmam.. yiğitliğe bok sürdürmemek için bir size bir de eşime anlatabilirim ancak.. resmen bütün cesaretimi aldı götürdü kadın ya.. bir de ben hemşireyim devlet hastanesinde hiç böyle birşey görmedim.. insanlar kuzu kuzu sancısını çekiyor.. bu çok fena bağırıyordu..kendime gelmek için önce bir banyo yapacağım sonra biraz dışarı atacağım kendimi.. tecrübeli anneler cidden bu kadar vahim mi oluyor ya ..

canım bazen insan bunalıyor sadece konusmak istiyor oyle bunalıyor ki herseyden hayatım degıssın dıyor ıste o degisikliğe cok az kaldı adinin gelince dünya faklı gorulecek gozunde sıkıntılar hersey gececek hayatın eskiden ne kadar sırdan üzülmeye deger olmqadıgını farkedeceksin ins saglıkla o günleri görürsün Allah kolaylık versin calısmak hem zorhem stresli hamileyken daha bi garip evde olmakta istemiyoruz calısmakta aynı sey bende de var gececek ıns az kaldı

ben heseyi hazırladım kendi esyalarımı kucuk valıze koydum bebişinkileri fortbebe nin takımı olan cantaya sadece yenidogan bebek bezı ve hasta bezimiz kaldi..hatta o kadar adapte olmusum erken hazırldım sanırım bu bebk niye dogmuyo zaman gecmiyor diyorum:)

Merhaba arkadaslar, benim bebis disinda bir sorum olacakti. Ozellikle ankarada yasayan arkadaslara soruyorum, isten arkadasimin nikahi olcak 20 gun sonra, ankarada nikahta giyebilecegi sade bir elbise alabilecek yer ariyor. Tavsiyesi olan var mi?

canım accort taç magazalarından bulabilirsin hamile giyim degil bunlar buyu beden bakıp tadilatta olabilir

canım dogum kolay desek yalan olur ama Rabbim o esnada herkesi kurtarıyor bizide o ylda bırakmaz inş. merak etme.bagırıp cagırma olayı kişiyle alakalı ben hic bagırmadım sancım oldugkca dua ettim zaten bagırmak sadece insanı yorar ..ilk dogumu olnlar şöyle düşünür herkes nasıl dogururyorsa bende öyle yaparım öyle düsün rahatla candan can çıkıyor kolay olmadıgını da unutma

Amin canım inşaallah. Bugün daha iyiyim çok şükür. Dün akşam birden duyunca biraz sarsıldım ama bugün toparladım, haklısın psikoloji çok önemli sizlerden de Allah razı olsun. Destek oldunuz, dua ettiniz. Inşallah hepimiz evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza alırız.

Canım kolay bişey değil tabikide ama herkes aynı olmaz kimi çok kimi az bağırır kimi hiç bağıramaz ve çok bağırmakta anneyi çok yorar ama bişe kilde o doğum gerçekleşir bebişini görürsün bütün acı uçup gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…