- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aynı his bende de oluyor ya, canımı yakmaya başladı. öyle yapınca uzanıp bacaklarımı yukarı kaldırıyorum benKizlar ve bnm melegim bugun okadar asagidaki tekmelerini resmen cok Afedersiniz vajinamdq hissediyorum sanki birqz daha kuvvetli vursa cikacak mis hgibi..zaten bu idrar yolu enfeksiyonu da geçmiyor ilaçsız bu dr bama niye ilqc vrmedi anlamadm vvalla cnm acıyor yok yere
bi haftasonu demişler. boşver o hafta bi daha ararlar nasıl olsa o zaman eşin desin benim "hanım" :) baya ağırlaştı k.bakmazsanız falan filan.. :) takma kafana eşin de anlayış göstersin sana canım alla alla :)dün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
apartmandan komşular gelicekti onları bile kabul etmedim bebek biraz büyünce alıcam dedim
ama onlar misaifr sayılmaz diyor
ulan adamlar yatılı geliyor misafirin babası sayılırlar tabiki de onlara yatak aç çarşaf ser gittikten sonra herşeyi yıka ütüle kaldır yemek telaşı filan hiç çekemem
eğer ararlar da eşim tekrar gelmeyin diyemezse ben mesaj atacağım arkadaşına kusura bakmasınlar ama gerçekten ağırlaştım evde yemek bile yapamıyorum geceleri zaten uyuyamıyorum ağrılarım var telaşlıyım işlerim var yetişmesi gereken bi de adamların keyfiyle uğraşamayacağım açıkçası
Canım ne kadar su o kadar fayda...su iç bol bol,enımde en korktugum seylerden bırıdır.tuvalette kalıyor ınsan resmen.tek caresı su.ılac verse bıle bebegını de düşünKizlar ve bnm melegim bugun okadar asagidaki tekmelerini resmen cok Afedersiniz vajinamdq hissediyorum sanki birqz daha kuvvetli vursa cikacak mis hgibi..zaten bu idrar yolu enfeksiyonu da geçmiyor ilaçsız bu dr bama niye ilqc vrmedi anlamadm vvalla cnm acıyor yok yere
kızlar 31.haftamdayım daha ama çok agırlaştığımı hissediyorum
saga yatıyorum olmuyo sola yatıyorum baskıdan midem agrıyo sırt üstü yatmak bebege zararlı
şaştım kaldım
karnım şimdiden gerilmiş durumda
acaba diyorum 40.haftaya kadar bebek karnımın içine nasıl sıgacak
bide benim karnım füze gibi öne doğru büyüyor
siz napıyorsunuz geceleri nasıl yatıyorsunuz
Bayıldım maşallah güle güle giysin annesi.
geçen gün benim başıma da şöyle bir şey geldi. Biz evlendikten sonra eşimin iş arkadaşları bize gelmek istediler ama onun öncesinde de ben bunları bir iki kere gördüm konuşmalar falan ı ıhh hiç bana göre değil.Dolayısıyla kendileriyle gelme gitme olmasın diye evliliğin ilk dönemleri telaşelerini bahane ederek görüşmedim.4-5 ay önce aralarından birinin bebeği oldu eşim gitmek istiyordu zaten ayıp olur çok dedi peki dedim. Aldık hediyemizi gittik ama tabi orada o görüşmek istemediğim grupta gelmiş. Hepsi aaaa biz senin evini gelip göremedik dediler bende dışımdan yarım ağız görürsünüz, içimden geç kaldınız koşun dedim. Neyse biraz oturduk meğerse bebeği olan kızında evini henüz görmemişler (büyük kayıp)hurraaa kalktılar ev görmeye gel sende hadi dediler. Bende ev görmeye değil bebeği görmeye geldim, güle güle oturun herşey çok güzel dedim. Kapıya doğru telaşeyle giden grup bir dönüp baktılar. Ben bebekle kaldım bunlarda altı üstü bir daireyi 20 dakikada gezemediler. Enteresan işler. Böyle şeylere sinir oluyorum nedense annemde diyor bebek odasında dolapları açıp bakıyorlar, hazırlıklı ol kendini sakin tut diyor ama bilmiyorum. Kendi çeyiz asmama bile bilerek işi bahane ederek geç gittim yeter ki bakan baksın gören görsün ama ben onları görmeyeyim diye.Annem yapacak bir şey yok eskiden daha neler olurdu diyor bunları da söylüyorum ki bari genç nesiller bunlara dikkat edelim öyle çocuk yetiştirelim.Aklımız beynimiz milletin yaptığında kafamız da dolaplarının içinde boş insanlar olmayalım böyle insanlar da yetiştirmeyelim.
malesef kızlar çok var bu tip insanlardan en iyisi mesafeli durmak :)Offf yarabbim sanki kendi için yapmamış evi ,başkalarına göstermek için döşemiş demek ki. Daha odasını yapmadığım için eşyaları ortalıkta duruyor canım biraz mecburiyetten de gösteriyorum. Daha evime gelmeden bi gün gelip eşyalarına bakıcam diyen vardı ya, sonra da bi bahaneyle geldi mesela.
benm son kontrolde ayakları aşağıdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ben de neresi başı neresi ayağı bilemiyorum toplandığında elime yuvarlak bişey geliyo ama kafası mı yoksa poposumu bilemiyorumBenim kız da aşağıdan aşağıdan vuruyor. Ultrasonda ayağı başının hemen yanındaydı geçen ay o yüzden neresi neremde anlayamıyorum
ilk zamanlar benm eşim de yapardı deli olurdumdün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
apartmandan komşular gelicekti onları bile kabul etmedim bebek biraz büyünce alıcam dedim
ulan adamlar yatılı geliyor misafirin babası sayılırlar tabiki de onlara yatak aç çarşaf ser gittikten sonra herşeyi yıka ütüle kaldır yemek telaşı filan hiç çekemem
eğer ararlar da eşim tekrar gelmeyin diyemezse ben mesaj atacağım arkadaşına kusura bakmasınlar ama gerçekten ağırlaştım evde yemek bile yapamıyorum geceleri zaten uyuyamıyorum ağrılarım var telaşlıyım işlerim var yetişmesi gereken bi de adamların keyfiyle uğraşamayacağım açıkçası
dün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
malesef kızlar çok var bu tip insanlardan en iyisi mesafeli durmak :)
benm son kontrolde ayakları aşağıdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ben de neresi başı neresi ayağı bilemiyorum toplandığında elime yuvarlak bişey geliyo ama kafası mı yoksa poposumu bilemiyorum
ilk zamanlar benm eşim de yapardı deli olurdum
şimdi de akşam mesela Bi arkadaşı arar muhabbet arasında hadi bize gelin der hemen erkekler düşünemiyor malesef
bu benmkinin iyi hali önceden yemeğe çağırırdı haberim olmadan
okurken darlandımdün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
Aynı dertten muzdaribiz benim karnım yaygın duruyo ama akşam 10 dan sonra başlıyo nefes darlığı oturduğum yere sığamıyorum.Uyurkende bir oyana, bir buyana sabah ediyorum ama şikayet ettiğim yok Rabbim başka dert vermesin tatlı yorgunluklar bunlar.
aynen zor mor ama bebegim saglıklı olsunda zamanında doğsunda varsın olsun cekerim
Günaydın kızlar :)
Dün akşam yazmıştım oğlumun mobilyaları geldi. Eşyalarını yerleştirmeye başlayıp perde, halı ve uyku seti işini halledince rahatlıcam. Çok tatlı oldu Allah utandırmasın. :)
Eki Görüntüle 1295503
Aynen canım aynı Ağrı var normalmiş.. Bir de alt bölgem çok hassaslaştı sanki jilet atılmış givi kesik kesilmiş gibi ağrıyor ama bu da normalmiş..: korkmayalım inş :)Kızlar çatı ağrısı olduğunu düşündüğüm bir ağrım var. Yürürken ve ya uzun süre oturduğumda içimde resmen kemik ağrıyor. Sizinde var mı böyle bir şey? Bugün çok daha fazla
bayıldımmm harıkaaa :)lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri
hamilelıkde bole durumlar daha zor oluyor normalde tolere edebılecegız seylerı hamılelıkde kaldıramıyoruzz bebısımız ıcın daha dıkkatlı olmalıızz :)iyi akşamlar kızlar bugun rahatsızdım pek giremedim dun dişari bi yere çikmiştim uşutmuşum galiba gece sabaha karşi sırtıma bi agrı saplandı nasıldı anlatamam biçak saplansa o kadar olmaz ya ne yatabildim ne oturabildim sabaha kadar sancidan agladım uyuyamadım eşime masaj yaptırdım ama az rahatlattı agrı kesici içmiştim oda bir saate fayda etmiş olmaliki en son uyuyakalmişim Allahım bida yasatmSın nasi bi sanciydi o oyle valla dogum sancisi olsa dogururdum kesin ya. Hâlâ agrıyor sırtım kaskatı kesilmiş mesajı bile zor yazıyorum .
tşk ederiz cici teyzeleribayıldımmm harıkaaa :)
ınternetten mı yaptırdınızz ben henuzz secmedım bıle erken dıyetşk ederiz cici teyzeleri
Ay ne bilim canim ne kadar kücuk dogarlar aldiklarim buyük mu olur ne kadar ne alsam tribine girdim.sanirim ancak dogunca anlayacagim galiba0 6 ay aldıgın daha iyi olmuş canim çunku ayaklı pjama oldukları için hemen kuçuluyor bebişlerde buyuyor hmn o zmn bacaklarını kasıyor boyle yeni dohdugundada gydirebilirsin zaten kuçuk bişey oyle 0 6 yazdıgına bakma dogru almişin bnde ayaksızını alıcam
ınternetten mı yaptırdınızz ben henuzz secmedım bıle erken dıye
yok teyzesi ben moda düğmede yaptırdımmmmm hepsini tek tek sectim azcıkta benim katkım oldu bnim zevkim hayalim diyelimınternetten mı yaptırdınızz ben henuzz secmedım bıle erken dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?