2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
dün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
apartmandan komşular gelicekti onları bile kabul etmedim bebek biraz büyünce alıcam dedim
ama onlar misaifr sayılmaz diyor
ulan adamlar yatılı geliyor misafirin babası sayılırlar tabiki de onlara yatak aç çarşaf ser gittikten sonra herşeyi yıka ütüle kaldır yemek telaşı filan hiç çekemem
eğer ararlar da eşim tekrar gelmeyin diyemezse ben mesaj atacağım arkadaşına kusura bakmasınlar ama gerçekten ağırlaştım evde yemek bile yapamıyorum geceleri zaten uyuyamıyorum ağrılarım var telaşlıyım işlerim var yetişmesi gereken bi de adamların keyfiyle uğraşamayacağım açıkçası

Aynı his bende de oluyor ya, canımı yakmaya başladı. öyle yapınca uzanıp bacaklarımı yukarı kaldırıyorum ben

bi haftasonu demişler. boşver o hafta bi daha ararlar nasıl olsa o zaman eşin desin benim "hanım" :) baya ağırlaştı k.bakmazsanız falan filan.. :) takma kafana eşin de anlayış göstersin sana canım alla alla :)

Canım ne kadar su o kadar fayda...su iç bol bol,enımde en korktugum seylerden bırıdır.tuvalette kalıyor ınsan resmen.tek caresı su.ılac verse bıle bebegını de düşün

Aynı dertten muzdaribiz benim karnım yaygın duruyo ama akşam 10 dan sonra başlıyo nefes darlığı oturduğum yere sığamıyorum.Uyurkende bir oyana, bir buyana sabah ediyorum ama şikayet ettiğim yok Rabbim başka dert vermesin tatlı yorgunluklar bunlar.

Bayıldım maşallah güle güle giysin annesi.

malesef kızlar çok var bu tip insanlardan en iyisi mesafeli durmak :)

Benim kız da aşağıdan aşağıdan vuruyor. Ultrasonda ayağı başının hemen yanındaydı geçen ay o yüzden neresi neremde anlayamıyorum
benm son kontrolde ayakları aşağıdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ben de neresi başı neresi ayağı bilemiyorum toplandığında elime yuvarlak bişey geliyo ama kafası mı yoksa poposumu bilemiyorum

ilk zamanlar benm eşim de yapardı deli olurdum
şimdi de akşam mesela Bi arkadaşı arar muhabbet arasında hadi bize gelin der hemen erkekler düşünemiyor malesef
bu benmkinin iyi hali önceden yemeğe çağırırdı haberim olmadan

amann bu halimizle ne yatılı misafiriymiş yahu yok artık biz evde kendimize zor yetişiyruz erkeklerin dediği gibi olsa keşke ama olmuyor yatak tı yemekti derken yok yok zor iş sen atlat bi şekilde yani birde karşı tarafta düşünmeli ben gidemem şahsen

hayy allahım şu erkekler herşeyi ne kadar kolay sanıyorlar biz mi abartıyoruz anlamıyorum ki

okurken darlandım ben normalde bile gelemem öyle misafir ağırlamaya, çok yakın değillerse tabi. bu halimle düşünemiyorum. insanlar da azıcık ince düşünseler ne olur sanki, hamile hamile seni mi ağırlayacak karşıdaki

Bayıldım bayıldım bu ne tatlı oda böyleee bebişin gelsin de sağlıkla çufçuf oynasın büyüsün Odasında inşallah

Aynen canım aynı Ağrı var normalmiş.. Bir de alt bölgem çok hassaslaştı sanki jilet atılmış givi kesik kesilmiş gibi ağrıyor ama bu da normalmiş..: korkmayalım inş :)

lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri

Eklentiler

• image.webp
    177,2 KB · Görüntüleme: 181
  • image.webp
    124,1 KB · Görüntüleme: 169
  • image.webp
    163,7 KB · Görüntüleme: 165
  • image.webp
    126,5 KB · Görüntüleme: 144
  • image.webp
    148,9 KB · Görüntüleme: 151
  • image.webp
    170,6 KB · Görüntüleme: 161
  • image.webp
    183,3 KB · Görüntüleme: 156
iyi akşamlar kızlar bugun rahatsızdım pek giremedim dun dişari bi yere çikmiştim uşutmuşum galiba gece sabaha karşi sırtıma bi agrı saplandı nasıldı anlatamam biçak saplansa o kadar olmaz ya ne yatabildim ne oturabildim sabaha kadar sancidan agladım uyuyamadım eşime masaj yaptırdım ama az rahatlattı agrı kesici içmiştim oda bir saate fayda etmiş olmaliki en son uyuyakalmişim Allahım bida yasatmSın nasi bi sanciydi o oyle valla dogum sancisi olsa dogururdum kesin ya. Hâlâ agrıyor sırtım kaskatı kesilmiş mesajı bile zor yazıyorum .

hamilelıkde bole durumlar daha zor oluyor normalde tolere edebılecegız seylerı hamılelıkde kaldıramıyoruzz bebısımız ıcın daha dıkkatlı olmalıızz :)

Ay ne bilim canim ne kadar kücuk dogarlar aldiklarim buyük mu olur ne kadar ne alsam tribine girdim.sanirim ancak dogunca anlayacagim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…