2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay ne bilim canim ne kadar kücuk dogarlar aldiklarim buyük mu olur ne kadar ne alsam tribine girdim.sanirim ancak dogunca anlayacagim galiba
aa evet ikiz bebekler minnacık oluyolarmiş teyzem demişti ikiz oglan dogurdugunda minicklermiş 0 3 ay al cnm sen genelde

Bu srkadaşı sorumsuzun teki bugün yine aramış kesinlikle kabul etmem dedim bunu benden önce senin düşünmen lazım dedim bişiy demedi

Huy meselesi ben hiç kimsenin evine yatılı gitmem 2saat yol olsa bile dönerim yani işim gücüm yok adamla aevgilisini mi ağırlıcam normalde de çok sevmem misafir zaten

sorma canım yazdığın herşeyi yaşıyorum çatı ağrısı, çok gezme...

çok teşekkürler canm

lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri

bayıldıııııııııımm kapı süsüne bittim ayrıcaaa

kaç tl ye aldın canm kapı süsünü bulamıyorum buralarda böyle

Hiç sevmediğim şey emrivaki.. Emrivaki yapan aktabalarına eşime hizmet ettirdim geçen gün yani gücüm yok bi de yatılı adamla hiiiççç uğraşamam böyle böyle öğrenicek işte bnm kocam

ben ankarada oturuyorum 150 tl sadece kapı süsü cici teyzesi

Eşim bana yalan söylemiş cnm meğer bizden haber bekliyolarmış nooldu tuğçe istemiyo mu bizi demiş ukalaa eşime söylettim işte tuğçenin annesi bizde kalıyor tuğçe yemek fülan yapamıyor ağırlaştı dilan diye inş demiştir yoksa ben arar söylerim çünkü ben vicdansızımdır derim yani ne düşüncesiz adamsın ben hamile hamile sizi ağırlayanam diye

Asıl onlar vicdansızmış bence.. hamile kadına yatıya misafirliğe mi gidilirmiş.. bak çok sinirlendim şimdi ha düşüncesiz insanlara gıcık oluyoruummm..

ammınnn cok guzelll duygular rabım herkeze yasatsınn dogum cantasını hazırladınız mı
siz hazırladınız mı eğer hazırladıysanız fotoğrafını paylaşalım bizede fikir olsun ben yarın yapcam karar verdim şimdi kıyafetleri yıkayım da kurutuyum üteleyim simdilik sadece benim eşyalarımı koyayım sonradabebeğimin koyayımmm

Tanesi 3 tl biraz pahalı olmuş ben de bakıyorum bebek şekeri ama badem şekerli almak istediğim için ocağı bekleyeceğim. Yoksa şekerler bayatlar. Sepet güzel olmuş eline sağlık.

çok saol canım :) gözüm döndü brden aldık gitti valla

teşekkür ederm larkin cm

hayırlı haberlerle gel

allahım maşallah ya.. biizm de kızımız olacak biz de alalım özendik şimdi kıskanır benimki de teyzesiii

senin fıstığa da al canım kıskanmasın :)çok teşekkür ederiz:)

çok saol canm

hayırlı olsun canım çooook güzelmiş :)

çok teşekkürler canm

ıstersenız lıstemı yazar atarım fıkır olurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…