aa evet ikiz bebekler minnacık oluyolarmiş teyzem demişti ikiz oglan dogurdugunda minicklermiş 0 3 ay al cnm sen geneldeAy ne bilim canim ne kadar kücuk dogarlar aldiklarim buyük mu olur ne kadar ne alsam tribine girdim.sanirim ancak dogunca anlayacagim galiba
Bu srkadaşı sorumsuzun teki bugün yine aramış kesinlikle kabul etmem dedim bunu benden önce senin düşünmen lazım dedim bişiy demediokurken darlandımben normalde bile gelemem öyle misafir ağırlamaya, çok yakın değillerse tabi. bu halimle düşünemiyorum. insanlar da azıcık ince düşünseler ne olur sanki, hamile hamile seni mi ağırlayacak karşıdaki
güle güle kullanın ınsallahh hayrlısıyla olsunlarda ınsallahh :)yok teyzesi ben moda düğmede yaptırdımmmmm hepsini tek tek sectim azcıkta benim katkım oldu bnim zevkim hayalim diyelim
Huy meselesi ben hiç kimsenin evine yatılı gitmem 2saat yol olsa bile dönerim yani işim gücüm yok adamla aevgilisini mi ağırlıcam normalde de çok sevmem misafir zatenamann bu halimizle ne yatılı misafiriymiş yahu yok artık biz evde kendimize zor yetişiyruz erkeklerin dediği gibi olsa keşke ama olmuyor yatak tı yemekti derken yok yok zor iş sen atlat bi şekilde yani birde karşı tarafta düşünmeli ben gidemem şahsen
canlar merhaba nasılsınız?genel olarak bebişler agırlık yapıyor agrılar sancılar e e son gunler olunca burda genelde sızlanmalarımızı paylaşıyoruzbenımde bel ağrım karın icinde belli noktaya toplanmalarım ve acayip catı agrım var mide ekşimelerini hic soylemeyim bunlar gecici ama sukurler olsun sonu cok tatalı bi olay olacak
yavrularımızı kucagımıza almamıza sayılı gün kaldı artık full uyumak istiyorumtabi calısmaya devamm kasımı bitireydim bi okulda doguracgm diye veli,ler korkuyor bi yandanda gitmeyin hocam diyolar
sancısı olan arkadaslara bol şifaa..hasta olanlara gecmiiş olsun..hazırlıkları olanlara kolay gelsin bende son günlerimi gezerek degerlendirme gayretindeyim bi gezme istegi evde durasım yok zaten ogleden sonra calısıyorum galiba oglum turist olacaksizi seviyorum
Aynı dertten muzdaribiz benim karnım yaygın duruyo ama akşam 10 dan sonra başlıyo nefes darlığı oturduğum yere sığamıyorum.Uyurkende bir oyana, bir buyana sabah ediyorum ama şikayet ettiğim yok Rabbim başka dert vermesin tatlı yorgunluklar bunlar.
Bayıldım maşallah güle güle giysin annesi.
lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri
inş rabbim hevesimizi yarım bırakmadan sağlıkla kullanalım....güle güle kullanın ınsallahh hayrlısıyla olsunlarda ınsallahh :)
Hiç sevmediğim şey emrivaki.. Emrivaki yapan aktabalarına eşime hizmet ettirdim geçen gün yani gücüm yok bi de yatılı adamla hiiiççç uğraşamam böyle böyle öğrenicek işte bnm kocammalesef kızlar çok var bu tip insanlardan en iyisi mesafeli durmak :)
benm son kontrolde ayakları aşağıdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ben de neresi başı neresi ayağı bilemiyorum toplandığında elime yuvarlak bişey geliyo ama kafası mı yoksa poposumu bilemiyorum
ilk zamanlar benm eşim de yapardı deli olurdum
şimdi de akşam mesela Bi arkadaşı arar muhabbet arasında hadi bize gelin der hemen erkekler düşünemiyor malesef
bu benmkinin iyi hali önceden yemeğe çağırırdı haberim olmadan
ben ankarada oturuyorum 150 tl sadece kapı süsü cici teyzesisorma canım yazdığın herşeyi yaşıyorum çatı ağrısı, çok gezme...
çok teşekkürler canm
bayıldıııııııııımm kapı süsüne bittim ayrıcaaa
kaç tl ye aldın canm kapı süsünü bulamıyorum buralarda böyle
aynen canim cok kafam karisio öle olunc birde kis bebegi olunca tecrubesizim yasayip gorecegim artkaa evet ikiz bebekler minnacık oluyolarmiş teyzem demişti ikiz oglan dogurdugunda minicklermiş 0 3 ay al cnm sen genelde
ammınnn cok guzelll duygular rabım herkeze yasatsınn dogum cantasını hazırladınız mıinş rabbim hevesimizi yarım bırakmadan sağlıkla kullanalım....
Eşim bana yalan söylemiş cnm meğer bizden haber bekliyolarmış nooldu tuğçe istemiyo mu bizi demiş ukalaa eşime söylettim işte tuğçenin annesi bizde kalıyor tuğçe yemek fülan yapamıyor ağırlaştı dilan diye inş demiştir yoksa ben arar söylerim çünkü ben vicdansızımdır derim yani ne düşüncesiz adamsın ben hamile hamile sizi ağırlayanam diyebi haftasonu demişler. boşver o hafta bi daha ararlar nasıl olsa o zaman eşin desin benim "hanım" :) baya ağırlaştı k.bakmazsanız falan filan.. :) takma kafana eşin de anlayış göstersin sana canım alla alla :)
Asıl onlar vicdansızmış bence.. hamile kadına yatıya misafirliğe mi gidilirmiş.. bak çok sinirlendim şimdi ha düşüncesiz insanlara gıcık oluyoruummm..Eşim bana yalan söylemiş cnm meğer bizden haber bekliyolarmış nooldu tuğçe istemiyo mu bizi demiş ukalaa eşime söylettim işte tuğçenin annesi bizde kalıyor tuğçe yemek fülan yapamıyor ağırlaştı dilan diye inş demiştir yoksa ben arar söylerim çünkü ben vicdansızımdır derim yani ne düşüncesiz adamsın ben hamile hamile sizi ağırlayanam diye
yarın hazırlayalım diyorum ma ne biliyim siz hazırladınızmıammınnn cok guzelll duygular rabım herkeze yasatsınn dogum cantasını hazırladınız mı
siz hazırladınız mı eğer hazırladıysanız fotoğrafını paylaşalım bizede fikir olsun ben yarın yapcam karar verdim şimdi kıyafetleri yıkayım da kurutuyum üteleyim simdilik sadece benim eşyalarımı koyayım sonradabebeğimin koyayımmmammınnn cok guzelll duygular rabım herkeze yasatsınn dogum cantasını hazırladınız mı
Tanesi 3 tl biraz pahalı olmuş ben de bakıyorum bebek şekeri ama badem şekerli almak istediğim için ocağı bekleyeceğim. Yoksa şekerler bayatlar. Sepet güzel olmuş eline sağlık.
Normal doğum yapmasını isteyen kadınları çok aşırı zorlamış, çocuklarda sorunlar olmuş, başı sıkışan bir bebek bile olmuş, şimdi beyinle ilgili problemleri varmış, dava açmayı düşünüyorlarmış.
Karşı komşumun görümcesi de eskiden Akademi Hastanesinde olup şu an Cihan Hastanesinde olan Gökhan Beyi dava ettiler.
Onun hatası kabul edilebilir gibi değil, kadın aylarca komada kaldı sezeryan sonrasında...Aradan yıllar geçti kadın şimdi şimdi normal hayatına dönmeye başladı.
Diyorum ya İzmit'te kadın doğum doktoru çok sıkıntılı bir konu maalesef. Rabbim hayırlı doktorlar çıkarsın karşımıza...
Benimde özel sigortam yok, Semih Hocanın muayenehanesine gidiyorum. Acıbademdeki randevusu korkunç pahalı zaten.
Özel muayenesi 250 TL, ben eski hastasıyım diye 220 TL alıyor.
Doğumu da nasip kısmet olursa Acıbadem'de yapacağım, ama onu da eşimin çalıştığı fabrika karşılıyor diye orada düşünüyoruz. Yoksa orada Profesöre doğum yaptırmak çok aşırı zorlardı bizi.
Süsleme malzemelerini de, kumaşları kumaşçıdan, diğer çeşitli malzemeleri, İstanbul- Eminönü'nden, kurdele dantel bordür vs İzmit'teki Perşembe Pazarından aldım, hala eksik çıkıyor almaya da devam ediyorum
Bebek alış-verişini de Eminönü Havuzluhandan yaptık İzmit'te gördüğüm yerlerden, internetten ortaya karışık yani
Şimdi inşallah aliexpres.com'dan sipariş vereceğimhastayım orada satılanlara
Hey maşallah sübhnallah, benim bebi cılız olacak galiba. Anası kendine yiyor sanırımHayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
Ayyy derdime parmak bastın
Tecrübe başka bir şey, kibarca söylemek başka bir şey ama şu hiç sormadığım halde akıl verip, bak görürsün, demişti dersin bunları boşuna almışsın hiç kullanamayacaksın bile, biliyorum da söylüyorum..O da bir şey mi ben şöyle yapmıştım vs... lafları evet beni öldürecek sanırım.
Evet ya ben onları yada onlar beni
Her şeyi görmek istiyorlar, yakın insanlar evet, ama ben tepki göstermek istemiyorum, sizde o tecrübeleri hatalar yaparak edindiniz. Bende hata yapmak ve kendim öğrenmek istiyorum.
Sormak istediğim bir şey olursa gerçekten soruyorum zaten. Ne almalı ne yapmalı, en gereklileri neler vs diye.
Ama heves edip almışım belli işte karışma arkadaş
Hele yaptığım süsleri katmıyorum bile, tıkadım kulaklarımı..
Bebek arabamızı poşetleyip kaldırdık, yeter ki ne gerek var buna, belkide hiç kullanmayacak, benim çocuğum hiç kullanmamıştı, binmek istemezse bebek arabasına görürsün, boşuna o kadar para verdiniz bak görürsün dedikleri için, geldiklerinde birde ay bu ne demesinler diye kaldırdık
Canım yaa Allah kolaylık versin. Senin iş yerinin lojmanında mı oturuyordunuz?
Çok zorluk çıkarıyorlar sana, yazılı olarak talepte bulunmuşsun. İşe yeniden başladığında daha kötü davranmasınlar sana?
hani birde çalışana takıp daha kötü eziyet etmek var psikolojik olarak.
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ayrılırsın izne.
Bu arada bakıcı durumuna da bende baş örtülüyüm, ama bu durumun bununla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Kesin olarak bende istemezdim elin adamıyla aynı evde 1 saatte olsa durmak. Bu ev değil iş yeri olsaydı hiç problem değildi.
Ama ev başka bir durum.
Gericilik vs olduğunu da düşünmüyorum. Aksine buna bir kadının penceresinden bakamamak kötü bir durum.
Tanımak etmekle de benim için ilgisi yok. Ben istemem kendi adıma kalmak.
Bunun için yadırganacaksam başka insanlar tarafından buyursunlar.
Devir öyle bir devir ki, insanlar o kadar çeşitli o kadar farklı ki neler duyuyoruz neler görüyoruz. Herkes kendine düşen önlemi almalı bence.
@Mrssuperfine anlattı ya kendine yardımcı olarak gelen kadını, kocasına işten ayrılırken bile bir şeye ihtiyacın olursa ara beni dememiş miydi? İnsanlar çeşit çeşit...
Hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah.
Bulabileceğiniz en makul çözüm (eşin kabul ederse kadını tabii) sen çıktıktan sonra eşin çıkana kadar kendi baksın, kadına devretsin. Ama bir erkek bunu yapar mı devamlı olarak bilemem. İnşallah gönlüne göre olur canım.
İş yeri problemlerin, hamilelik zaten yeterince zorluyor. İnşallah bu konuyu kafanda halletmiş olursun biran önce.
Çooook güzel olmuş canım çoook. Hiçbiri senin yaptığın gibi olamazdı. El emeği her zaman başka bir değer.
Sonrada ne güzel kullanılır odasında.
Prensesimizin mevlüt kıyafeti de pek güzel annesi, inşallah hayırlısıyla giydiği günleri de yaşarsınız, yaşarız.
Ben aldım Pınarcım, hiçbir sorun olmuyor, geliyor ama evet çok geç geliyor.
Ben artık tahammül edemiyorum, vermiyorum sipariş, çok geç geliyor çünkü.
Unnado.com beni o kadar çok bekletti ki 15 gün sonra tedarik edemiyoruz süt pompasını dediler, bütün siparişlerimi iptal ettim, para iadesi yaptırdım.
Hem sitene koy satılık ürün diye, hem parasını peşin al, sonrada 15 gün sonra tedarik edemiyoruz de..oldu...
Şİmdi Butikbebe de anında kargo olan markalar çıkmaya başladı. Bu konudan memnun olmayanlar olarak yalnız değiliz sanırım
Bende artık göstermiyorum canım, bahsetmiyorum bile. Çok kursağımda bıraktılar hevesimi. Siz misiniz bu kadar negatif olan, paylaşmıyorum artık hevesimi sevincimi
Çok üzüldüm canım çoook geçmiş olsun.
Rabbim yardımcınız olsun. Şafii ismiyle şifa versin.
İnşallah en hayırlı zamanda, çok sağlıklı bir şekilde doğar büyür prensesin.
Üzme kendini Allah-u Teala'yı Vekil tayın et işlerine. Allah'a emanetsiniz...[/B]
Günaydınnnn herkese!
Güzel bi gün olsun bugün, kimse canımızı sıkmasın
Bu akşam bebişimi görücem tam 4 hafta oldu, bakalım neler olmuş, ne kadar büyümüş? Bakalım anası ne kadar büyümüş, kaç kilo almış
allahım maşallah ya.. biizm de kızımız olacak biz de alalım özendik şimdi kıskanır benimki de teyzesiii
canım ben sirkeli suyla silmiştim
canım iş konusunda haklısın tabi, seni böyle yıpratmaya hakları yok
ben hazırladım canım her şeyi , bir iki eksiğim kaldı hasta bezi vs. onlarıda hafta sonu alırız inşaallah, bir tek süs işi kaldı zaten kapı süsü yapmak istiyorum malzeme bulursam o da:) hastaneye sadece şeker tabağı hazırlıycam için bebek şekeri süsü yapmıycam, mevlüt için bakarım artık
hasta bezini paket olarak al canım yanına
canım süsünüzde güzel sepetinizde sepete bayıldım ben eline sağlık
o zaman tabi haklısın canım
canım doğum anılarını sakın dinleme, bana anlatmak isteyeneler hemen ben dinlemek istemiyorum etkileniyorum anlatmayın diye lafı tıkardım ağızlarına:)
etikete bakmak ne ya yok artık! aynı gözükecek yorumu da saçma,kızmakta haklısın canım, öylelerinde sanane demek en iyisi
gece bir sağa bir sola dönüyorum sürekli wc ye kalkıyorum, oğlumun üstü açılmış mı diye bakıyorum uyku yok yani:)
canım sen çalışıyormuydun öyleyse hemen izne çık evdeysende sürekli yat ama sürekli kalkma wc dışında, benim kuzu 16. haftada falan nerdeyse düşüyordu rahim ağzına inmişti 3 gün wc dışında kalkmadım hiç yattım hep, ağır iş vs asla yapma çömelme mesela
canım eşini haksız buldum, bende kapalıyım kapalı olmadığım zamanda böyle şeylere dikkat ederdim açıkcası ben eniştelerimle bile yalnız kalmam, inanç meselesi bu, haremlik selamlık oturuyoruz biz ve bu durumdan memnunum ben
kadının isteği makul geldi bana göre tabi, eşinin anlayışlı olması lazım, kötülük olur zihniyeti değil ki bu inanç meselesi
inşaallah eşin ikna olur çünkü senin içine sinmiş önemli olana senin içine sinmesi, 8:30 a kadar eşin dursa bebeğe tek başına bir saat bakamaz mı kadın da o saatde gelir eşinden bebeği alır
yok artık kolunu mu katlayacakmışsın
sağol canım,ilk kuzum cılızdı teyzesi onda 16 kilo almıştım 2850 doğmuştu, bunda daha sekiz kilo aldım, bu sefer sağlıklı beslenebildim, ilkte gurbetteydim yemek yapamadım dokuz ay yemek kokusundan etin her türünden tiksindim yiyemedim, meyve patates bunla geçmişti dokuz ayım, şimdi hamdolsun memleketteyim canımın istediğini pişirenler var
güzel haberlerinizi bekliyoruz
yeni doktorun hayırlı olsuncanım, nst için devlete gitsene canım ücret yok orda
Günaydın kızlar :)
Dün akşam yazmıştım oğlumun mobilyaları geldi. Eşyalarını yerleştirmeye başlayıp perde, halı ve uyku seti işini halledince rahatlıcam. Çok tatlı oldu Allah utandırmasın. :)
Eki Görüntüle 1295503
aynen cnm bence de gösterme meraklı şeyler deli oluyorum bunlara ya
bide kendi aldıklarını evlerini milletin gözüne sokanlar var onlarda ayrı Bi dert
geçen Birine gittik akşam oturmasına onlar bize gelmişti biz de onlara gittik ilk defa kadın on yıllık evli hadi gel sana evimi gezdireyim diye çağırdı beni banyosuna tuvaletine balkonlarına kadar tek tek dolaştırdı ne gerek varsa hiçte merak etmiyorum açıkçası lüzumsuz
çok güzel hepsi canm
ıstersenız lıstemı yazar atarım fıkır olurr :)siz hazırladınız mı eğer hazırladıysanız fotoğrafını paylaşalım bizede fikir olsun ben yarın yapcam karar verdim şimdi kıyafetleri yıkayım da kurutuyum üteleyim simdilik sadece benim eşyalarımı koyayım sonradabebeğimin koyayımmm
süper olur valla ben bu aralar aslında pek bi ağırlaştım listede olursa alır alır koyarım ayyy iyiki varsınız vallaıstersenız lıstemı yazar atarım fıkır olurr :)
77,ben ankarada oturuyorum 150 tl sadece kapı süsü cici teyzesi
ankaradamısınz sizdeıstersenız lıstemı yazar atarım fıkır olurr :)
tşk ederim canm daha iyileri senin olsun77,
ayy ne kadar pahalı yaa ,
instagramda da 200 tl demişlerdi
biraz daha araştırayım sağlıcakla kulln canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?