- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Hayyım adamlar planı yapmış bile afyona kadar gelmişler kesinlikle almam diyince de az önce afyondan geri dönmüşler çocuğun kız arkadaşına mesaj attım şimdi anlayış gösterir umarım böyle de emrivaki yapılmaz kiAsıl onlar vicdansızmış bence.. hamile kadına yatıya misafirliğe mi gidilirmiş.. bak çok sinirlendim şimdi ha düşüncesiz insanlara gıcık oluyoruummm..
ankaralıyım :)ankaradamısınz sizde
Bende bebek şekeri malzemelerimi moda düğmeden aldım çarşamba ama piyasanın iki katı fiyatına sattılartşk ederim canm daha iyileri senin olsun
s Ya aslinda suyu cok iciyorum da rahat iki bucuk uc litreyi gectigi oluyodur on rqgmen atlatamdimCanım ne kadar su o kadar fayda...su iç bol bol,enımde en korktugum seylerden bırıdır.tuvalette kalıyor ınsan resmen.tek caresı su.ılac verse bıle bebegını de düşün
hastane cıkısı 10 lusiz hazırladınız mı eğer hazırladıysanız fotoğrafını paylaşalım bizede fikir olsun ben yarın yapcam karar verdim şimdi kıyafetleri yıkayım da kurutuyum üteleyim simdilik sadece benim eşyalarımı koyayım sonradabebeğimin koyayımmm
coook tşk ederimmmmmmmmmhastane cıkısı 10 lu
pıjama takımı
tulum
iç dıs zbın
yelek
patik
battanıye penye
battanıye polar
2 adet corap
3 adet agız mendılı
cıtcıtlı atlet uzun kol
cıtcıtlı atlet kısa kol
sarı tulbent (geleneksel bırsey olabılır buu)
bebek bezı
ıslak mendıl
bıberon
emzık
pişik kremi
Çok haklısın cnm senin fikrini almadan misafirdün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
apartmandan komşular gelicekti onları bile kabul etmedim bebek biraz büyünce alıcam dedim
ama onlar misaifr sayılmaz diyor
ulan adamlar yatılı geliyor misafirin babası sayılırlar tabiki de onlara yatak aç çarşaf ser gittikten sonra herşeyi yıka ütüle kaldır yemek telaşı filan hiç çekemem
eğer ararlar da eşim tekrar gelmeyin diyemezse ben mesaj atacağım arkadaşına kusura bakmasınlar ama gerçekten ağırlaştım evde yemek bile yapamıyorum geceleri zaten uyuyamıyorum ağrılarım var telaşlıyım işlerim var yetişmesi gereken bi de adamların keyfiyle uğraşamayacağım açıkçası
eksık varmı bılmıyorum arastırdım ama yınede sızde bakın anne cantasını hazırlamadım ve ne koyacagımı bılemıyorummcoook tşk ederimmmmmmmmm
lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri
Kavga ettik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım
o bölgeler otel kaynıyor,pis cimriler,artık öyle bir devre geldikki kimse kimseyi istemiyor evlat dışında,düğünde bile gelen misafirler ayıp olmasın diye otelde kalıyor,kaldıki hamilesin,çok kaba saba insanlarmış,fikirsiz insanlardan hiç hoşlanmıyorum hemen hayatımdan çıkarıyorum vallaHayyım adamlar planı yapmış bile afyona kadar gelmişler kesinlikle almam diyince de az önce afyondan geri dönmüşler çocuğun kız arkadaşına mesaj attım şimdi anlayış gösterir umarım böyle de emrivaki yapılmaz ki
bence de öyle ben takmıyorum eşim takıldı arkadaşı üzüldü diye yav düşünsene adam afyona kadar gelmiş benim haberim yok bu emrivaki değil de nedir S:Bence hic takilma bosver. Onlar keyif icin gelip hamile bir bayanin evinde kalmayi isteyecek kadar dusuncesizlerse, dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Onlara gore normal bi davranis sergilemissin. Ister alinsinlar ister gucensinler. Sonucta senin de samimi arkadasin olur bayan neyse ne idare edersin de ya da hastane vs gibi elzem isleri olur da kalicak yer ihtiyaci vardir amenna. Gecen benim kayinvalidemler geldiler, herseyi kayinvalidem yapti sagolsun ama yine de insan huzursuz oluyo. Hamilesin agirlasmissin bi anin bi anini tutmuyo, soyle bi bacaklarini uzatip yatamiyosun, gecip odana dinlenemiyosun, her an bi tetikte bi diken ustunde oluyosun. Hic takma kafana kusen kussun darilan darilsin.
benim de en sevmediğim insan tipi zaten eşimin hatırına arada katlanıyordum da bu sefer katlanacak durumda değilim kim ne düşünürse düşünsün vallao bölgeler otel kaynıyor,pis cimriler,artık öyle bir devre geldikki kimse kimseyi istemiyor evlat dışında,düğünde bile gelen misafirler ayıp olmasın diye otelde kalıyor,kaldıki hamilesin,çok kaba saba insanlarmış,fikirsiz insanlardan hiç hoşlanmıyorum hemen hayatımdan çıkarıyorum valla
Hayyım adamlar planı yapmış bile afyona kadar gelmişler kesinlikle almam diyince de az önce afyondan geri dönmüşler çocuğun kız arkadaşına mesaj attım şimdi anlayış gösterir umarım böyle de emrivaki yapılmaz ki
Kavga ettik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?