2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Asıl onlar vicdansızmış bence.. hamile kadına yatıya misafirliğe mi gidilirmiş.. bak çok sinirlendim şimdi ha düşüncesiz insanlara gıcık oluyoruummm..
Hayyım adamlar planı yapmış bile afyona kadar gelmişler kesinlikle almam diyince de az önce afyondan geri dönmüşler çocuğun kız arkadaşına mesaj attım şimdi anlayış gösterir umarım böyle de emrivaki yapılmaz ki

Ya a
Canım ne kadar su o kadar fayda...su iç bol bol,enımde en korktugum seylerden bırıdır.tuvalette kalıyor ınsan resmen.tek caresı su.ılac verse bıle bebegını de düşün
s Ya aslinda suyu cok iciyorum da rahat iki bucuk uc litreyi gectigi oluyodur on rqgmen atlatamdim

hastane cıkısı 10 lu
pıjama takımı
tulum
iç dıs zbın
yelek
patik
battanıye penye
battanıye polar
2 adet corap
3 adet agız mendılı
cıtcıtlı atlet uzun kol
cıtcıtlı atlet kısa kol
sarı tulbent (geleneksel bırsey olabılır buu)
bebek bezı
ıslak mendıl
bıberon
emzık
pişik kremi

coook tşk ederimmmmmmmmm

Çok haklısın cnm senin fikrini almadan misafir üstelik de yatılı sonuçta evin hanımı sensin herşeyi sen yapıcan.

Kavga ettik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım

Haklısın rapunzel bide sevgilisiyle evli arkadaşına gidilirmiymiş.Millette ne cesaret yahu anlamıyorum.Onlar tatil derdinde seni mi düşüncekler ohhh iyi yapmışsın.

tik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım[/QUOTE]
Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde

lavanta keselerimmmm teyzeleri
1. derece akrabalara dağıtılacak biblolar
altın yastığımız
oda kapı süsümüz
hastane kapı süsümüz
lohusa bardak süsümüz
lohusa tacımmm sizce nasıl teyzeleri

:)) bunları bugün moda düğmenin sitesinde gördüm demek sizin için hazırlanmışlar çok çok ama çok güzeller,güzel günlerde kullanın inşallah

Bence hic takilma bosver. Onlar keyif icin gelip hamile bir bayanin evinde kalmayi isteyecek kadar dusuncesizlerse, dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Onlara gore normal bi davranis sergilemissin. Ister alinsinlar ister gucensinler. Sonucta senin de samimi arkadasin olur bayan neyse ne idare edersin de ya da hastane vs gibi elzem isleri olur da kalicak yer ihtiyaci vardir amenna. Gecen benim kayinvalidemler geldiler, herseyi kayinvalidem yapti sagolsun ama yine de insan huzursuz oluyo. Hamilesin agirlasmissin bi anin bi anini tutmuyo, soyle bi bacaklarini uzatip yatamiyosun, gecip odana dinlenemiyosun, her an bi tetikte bi diken ustunde oluyosun. Hic takma kafana kusen kussun darilan darilsin.

o bölgeler otel kaynıyor,pis cimriler,artık öyle bir devre geldikki kimse kimseyi istemiyor evlat dışında,düğünde bile gelen misafirler ayıp olmasın diye otelde kalıyor,kaldıki hamilesin,çok kaba saba insanlarmış,fikirsiz insanlardan hiç hoşlanmıyorum hemen hayatımdan çıkarıyorum valla

bence de öyle ben takmıyorum eşim takıldı arkadaşı üzüldü diye yav düşünsene adam afyona kadar gelmiş benim haberim yok bu emrivaki değil de nedir S:

benim de en sevmediğim insan tipi zaten eşimin hatırına arada katlanıyordum da bu sefer katlanacak durumda değilim kim ne düşünürse düşünsün valla

[/QUOTE]
Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde[/QUOTE]
Konuyu tamamen tesadufen gördüm kizlar ancak benim de başıma yaklaşık 5 yıl once ayni olay geldi yalnız ben bu olaydaki misafirdim..Esim ile o donemde nisanliydik ve cok yakın arkadasinin evinde 2 gun kalmak durumunda kalmistik, esim o dönemde gunduzleri calisiyordu aksam geliyordu ve ben arkadasinin hamile esi ile vakit geciriyordum.Hamile oldugu icin surekli her seyde yardımcı olmaya,elimden geldigince yük olmamaya calismistim fakat ev sahibesinin tutumu yüzünden apar topar evden ayrilmak durumunda kalmıştık ve o gun bugundur gorusmuyoruz..
diyecegim o ki ben ne durumda olursam evime gelen misafirime o sekilde davranmazdim..

yok artık, bence iyi yapmışsın herkesin tarzı düşüncesi farklı olabilir ama ben çok haklı buldum seni. ben de olsam aynısını yapardım, ki yapmadığım şey değil, hiç de kafama takmazdım. azıcık düşünceli oluversinler, yatılı misafirin yorgunluğu, stresi hiç çekilmez bu haldeyken. gelen misafir istediği kadar yardımcı olmaya çalışsın sana, fasa fiso..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…