:) amin inş :):)) bunları bugün moda düğmenin sitesinde gördüm demek sizin için hazırlanmışlar çok çok ama çok güzeller,güzel günlerde kullanın inşallah
Eşin keşke önce sana sorsaymış. Bütün eziyet sana olur gelirlerse. Eşim hasta desin kıvırsın bence.dün eşimle birazcık tartıştık antalyadan arkadaşı aramış kız arkadaşıyla birlikte bi haftasonu bize yatıya geliceklermiş eşim de safım benim iyiliğimizi düşünerek gelin tabi demiş.. tabi sen misin onu diyen aşkımkusura bakma misafir kabul edemem dedim
apartmandan komşular gelicekti onları bile kabul etmedim bebek biraz büyünce alıcam dedim
ama onlar misaifr sayılmaz diyor
ulan adamlar yatılı geliyor misafirin babası sayılırlar tabiki de onlara yatak aç çarşaf ser gittikten sonra herşeyi yıka ütüle kaldır yemek telaşı filan hiç çekemem
eğer ararlar da eşim tekrar gelmeyin diyemezse ben mesaj atacağım arkadaşına kusura bakmasınlar ama gerçekten ağırlaştım evde yemek bile yapamıyorum geceleri zaten uyuyamıyorum ağrılarım var telaşlıyım işlerim var yetişmesi gereken bi de adamların keyfiyle uğraşamayacağım açıkçası
Aman bosver canim olan olmus sevgilisiyle size gelmek niyeymis bide kac aylik hamilesin.dusummeleri lazim di.yatmak uzanmak istersin bi animiz bi animizi tutmayabilir dinlenmek gerekiyor bunu esininde anlamasi lazim dusunup kibarca basinda reddebilirdi.bence de öyle ben takmıyorum eşim takıldı arkadaşı üzüldü diye yav düşünsene adam afyona kadar gelmiş benim haberim yok bu emrivaki değil de nedir S:
Benim kapı süsüm 30 tl oh miss:)77,
ayy ne kadar pahalı yaa ,
instagramda da 200 tl demişlerdi
biraz daha araştırayım sağlıcakla kulln canm
Eksik olarak emzirme sütyeni, göğüs kremi, göğüs pedi, gecelik, hasta bezi, terlik, lohusa tacı, fotoğraf makinası, kapı süsü... :)hastane cıkısı 10 lu
pıjama takımı
tulum
iç dıs zbın
yelek
patik
battanıye penye
battanıye polar
2 adet corap
3 adet agız mendılı
cıtcıtlı atlet uzun kol
cıtcıtlı atlet kısa kol
sarı tulbent (geleneksel bırsey olabılır buu)
bebek bezı
ıslak mendıl
bıberon
emzık
pişik kremi
Aynen ya o resim paylaşanların hiç aklı yok mu insanın canı çekiyor hemen o yemeği nereden bulalım da yiyelim ayıp bence.İyi akşamlar. Ağırlaştık misafir ağırlamak şöyle dursun lavaboya bile zor gidiyorum. O yüzden anlayışlı insanlarla karşılaştırsın allah. Ahh bide su ınstangramda facede yediklerini paylAşmıyolarmı. İnsan bi düşünür dimi.
cnm bende bazen karnım öyle oluyo oturarak kılıyorum NAMAZI üst kısmı karnımın kaburgalarıma batıyo kasıyo acıyoArkadaslar benim gibi olan var mı merak ediyorum bu haftaya kadar çok iyiydim hafta başından beri akşam üstleri karnim acıyor özellikle namaz kılarken egilirken yüksek sesle ders anlattigimda oluyordu ama çok değildi bugün akşam karnim o kadar gergin ki taş gibi acıyor her tarafı bu ağrı değil farklı duş aldım yağ sordum rahatlasin diye biraz geçmişti şimdi yine öyle korkuyorum bebeğim hareket ediyor onda bi sıkıntı yok gibi ama[/QUOT
Arkadaslar benim gibi olan var mı merak ediyorum bu haftaya kadar çok iyiydim hafta başından beri akşam üstleri karnim acıyor özellikle namaz kılarken egilirken yüksek sesle ders anlattigimda oluyordu ama çok değildi bugün akşam karnim o kadar gergin ki taş gibi acıyor her tarafı bu ağrı değil farklı duş aldım yağ sordum rahatlasin diye biraz geçmişti şimdi yine öyle korkuyorum bebeğim hareket ediyor onda bi sıkıntı yok gibi ama
Kızlar aklıma takıldı da kuzenim geldi bugün oda hamile onun bir tanıdığı hamilelikte içiken kola yeniken mandalina vb.gaz yapıcı gıdaları tüketirsek bebek doğduğunda gazlı olur yeme sakın demiş varmı bu konuyla ilgili bilgisi olan doğrumudur acep
valla eğer öyleyse benim kızçe gazman olacak desene :) şaka bir yana ben çok etki edeceğini sanmıyorum en azından anne karnındayken. ama doğunca sütten geçiyor maalesef.
merhabalar sevgili ocak anneleri:) uzun zamandır okuyorum ama telden yazmak çok zor olduğu için yazamıyordum. inşallah bende ocak annesi olacağım:):) 31 aylık bir oğlum var, hayırlısıyla birde kızımız olacak. ocak annelerindeyim ama erken doğum riskim var maalesef. dr heyet raporu verdi şimdi evdeyim, kasım sonu gibi de doğum iznimi başlatacak. inşallah meleğim zamanında ve sağlıkla gelirayrıca amniyon sıvısı alt sınırdaymış. hayırlısıyla meleklerimizi zamanında sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız inşallah. bütün bunlara sebep yorgunluk maalesef. hamileliğimin başında çok yoğun ve stresli günler geçirdim, taşındım, kilometrelerce yol yaptık. bazı arkadaşlar etraflarındaki insanların olumsuzluklarından bahsetmişler. kıyafetleri beğenmeyen çok aldın diyen misarliğe gelmek isteyen...... demek o ki hiiiiiç takmayın bunları o olumsuzluklar yine bizi ve miniklerimizi etkiliyor. zaten onların öğüdü bitmez. şimdi kıyafete söyler yarın gelir sütün yetmiyor bu çocuk aç mama ver ayağa alıştırma kucağa alma vır vır dır dır ederler. ilk doğumumda günlerce ağlamıştım bu gereksiz insanlar yüzünden bu defa kararlıyım hiç ciddiye almayacağım
Kızlar karnimda sanci mi kasilma mi anlayamadım ağrı var bebeğin her hareketinde birsey bükülüyor gibi canım çok acıyor kasilma gibi sanki sizde böyle olan var mı 13 kasımda randevum var o zamana kadar beklesem mi yoksa doktora gitsem mi normal mi bu durum bilemedim
Canim hosgeldin aramiza. Umarin kizin zamaninda ve saglikla gelir. Allah yardimcin olsun. Mumkun oldugunca kalkmamaya calis dicem ama 2.5 yasinda bir oglun varmis. Mecburen tam dinlenemiyorsundur. Dedigin gibi akil veren laf soyleyen cok oluyor, olacak.. herkesin dedigini kafamiza takarsak cekecegimiz var. Zaten annelik biraz da icgudusel bi durum. Allah'in izniyle hepimiz en guzel bicimde buyutup yetistiririz yavrularimizi.
Canim kasilmalarini takip etmelisin bu durumda. Eger duzenli araliklarla oluyorsa ve iki kasilma arasi 10dkdan azsa hemen bi kadin dogum uzmanina gorunmen gerek. Eger kasilman varken yatiyosan kalkip yuru, yuruyosan otur, vs gibi hareket degisikliginde kasilmalar geciyorsa korkma. Ama devam ediyosa yine doktora git hemen ihmal etme. Erken dogum belirtisi olabiliyor Allah korusun. Bir de kasilmalarin sirasinda bolca su ic. Gecirebiliyor kasilmalari. Gun icinde az su icmek, susuz kalmak da kasilmalari tetikleyebiliyormus.
Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde[/QUOTE]tik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?