2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayrıca yatmak ızanmakk isterken mecburen sohbetlerine katılmakk çok teşekkkür ederim çok gğzel anlatmışsın misafir ağırlamayı bi de gebeliğim riskli bnm suyum az

Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde[/QUOTE]
katılmıyorum ..kesinlikle çok doğru yapmış.. düşüncesiz insandan hiç hazetmiyorum..

Yav zaten ne kafar yardımcı olabilir ki gelen misafir syıp olur samimi değiliz sonuçta yine etse eşim ederdi de geçti çok şükür ben kimsenin evinde yatılı kalamam zaten keyfii yatılı kalanları da hiç anlamıyorum yemek bulaşık kahvaltı ev dağılır topla çarşaf çıkar ser topla zaten hamilelikte çirkef bi insan oldum çıktım bi de titizimdir gelen kişinin yemizliğinden emin diilsem evi baştan döker temizletirim filan

bebekler bu secımı kendı yapıor canım o uzden ben bı damklı bı damksız aldım nuk ın aldım

Keşke bi daha görüşmeseler çok işime gelir valla ben xaten evde yemek temizlik yapmıyorum ki anneme gidiyorum onlar için yapsam daha çok yorulacaktım neyse geçti gitti gelseler bi de aynı yatakta yatmak istşyolar bn utanıyorum[/QUOTE]
Yuh bide aynı yatakta yaticaklar utanmazlar .evlenmeden ne zagonu geniş insanlar .Böyle insanlardan uzak duruyorum.:) eşimde kabul etmez teyzesinin oğlu bize sevgilisiyle gelmek istedi memleketten Hayır olmaz dedi bekar insan evli değiller karım var evde benim dedi.

kızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü

.[/QUOTE]
Cnm direkt bama yazmissin bunu..ama onemli degil bem elestirmedim haddim de degil sadece bazi seyler cok abartiliyor o kadar..bende hamikeyim onunen ii ben anlarim evet..ama arada esi var diye dedim ben..bilemiyorum hicbir zaman ta yollara dusmus misafiri yoldan geri cevirmedim yapamazdim da..esi olsun misafirler olsun kimse ondan is guc heklemezdi diye dusumndum..hii ben onun yerinde olsam bende kizardim emrivakiye ama artik cikmislar yola hikere..insan hicbise bilmezwe esinin hatrina iki gun idare edebikir cok sukur olmedikki hamileyiz..bende yatili misafir iki gun agurladim..hemde canmmvigerim insanlardi..ama elimi bi ise surmedim..kocam yemegi yapti bi sofra kurduk kaldirdik vs..hep yqptigimiz seylerdi iste..ne bilim arkadasi. Bu benm dusuncem..yqnlis gelebilir sizlere..sizinki de bana yqnlis geldi cunku..bise diyemicem ama rqpunzeli elestirmedim ben fikrimi herkes gibi soyledim sadece..buda cok dogql bise

Ben emzik vermek istiyorum tabi bebişim tutarsa inşallah. Nuk'un damaklı emziğini aldım canım.

Benim kapı süsüm 30 tl oh miss:)

senin nasıldı unuttum canm bir türlü beğenemiyorum ben

fiyat olarak da en fazla 50 düşünüyorum

canım benim karnım hep davul gibi durdukça çatlıyor çatlaklarım arttı sığmıyor bebek artık ondan bence

aramıza hoşgeldin canım :) çok güzel şeyler söylemişsin :)

insanlar konuşsun konuşsun dursun ben yine bildiğimi yapacağım dediğin gibi

bende böyle ikilemde kalmaktan çok korkuyorum doğum sancısı olur da anlamam gitmem diye acaba nasıl bişi sancı bazen benimde ağrıyor karnım ama geçiyor sonra inş seninde geçici bişeydir canm

Ayrıca yatmak ızanmakk isterken mecburen sohbetlerine katılmakk çok teşekkkür ederim çok gğzel anlatmışsın misafir ağırlamayı bi de gebeliğim riskli bnm suyum az

canım hiç dert etme bence en doğrusunu yapmışsın eşin biraz düşüncesiz davranmış eşler öyle malesef bazen düşünemiyor
onlarda çok meraklılarsa otele gitsinlerevli çiftin evinde bekar çiftin ne işi var oturmaya gelse neyse

kızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü

canım valla bebişler takla üstüne takla atıyor ben bazen altta hissediyorum bazen üstte dönüyo sürekli
merak etme doğum anında bile dönenler oluyormuş

Slm kızlar valla benim alışveriş bittide ev temizliği be canta hazırlama duruyor oof gözümde cok büyüyo

bende aynı durumdayım canım, olur hayırlısıyla onlar da merak etme çoğu bitti
kasım sonuna kadar çantamı hazırlamayı düşünüyorum aralığın 20 si gibi de temizlikçi alacağım

Canim bende vermeyi dusunuyorum philipsin yeni dogan setinin icindekini kullanmayi dusunuyorum zaten damakli sonrada ona devam ederim sanirim yada nuk

30, member: 219104"]Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde[/QUOTE]
Keşke bi daha görüşmeseler çok işime gelir valla ben xaten evde yemek temizlik yapmıyorum ki anneme gidiyorum onlar için yapsam daha çok yorulacaktım neyse geçti gitti gelseler bi de aynı yatakta yatmak istşyolar bn utanıyorum[/QUOTE]
Hiii mevzu baskaymis o zaman desene ben hic oyle dusunmemistim ayip ya bide dile getirmislerse..arkadasim haklisin ozaman ben seni eleştirmedm hamile halimizle ne seni ne kendimi uzmek istemem yqnlis anlqma olur mu sadece misafir ya haminutanirdim geri cevirmeye diye dusundum ama isin rengi baskaymis

günaydın annişer bugün sabah erken kalktık biz dün ölü gibiydim yorgunluktan babamız bize hizmet etti gece boyu su falan taşıdı kıyamadım ama mecbur
hatta gece sayıklıyormuşum yorgunluktan değişik sesler çıkarıyormuşıum nefes zor alıyorum artık ondan sanırım uyandırdı beni

sabah ta erken kalkınca iyi olmuşum kahvaltı hazırladm ona oh mis gibi hafta sonu kahvaltısı yaptık bayıldı tabi

bebişimi görmeye gittim eşimle gidecektik ama hafta sonu çalışması var d,ye gelemedi

dr beni görünce ilk lafı kilo mu aldın çok şişmişsin oldu evet dedim bende

bir sürü nasihat verdi bana hamilelikten sonra pişman olma dedi hatta direk az ye dedi

gelelim bebişe çok iyiymiş durumumuz suyumuz azalmış biraz ,su çok iç dedi ve 1900 gr olmuşuz boyu ölçmüyor bizim ultrason popoya kadar ölçüyo sanırım tam anlamıyorum dr da söylemiyor neyse artık

idrarda lökosit epitel ve eritrosit çıktı , biraz var dedi çok dert etmiyor benim dr onları

akıntı için 2 ilaç verdi ama almadım daha eşim gelince gidip alırız

yine 1 ay sonra gel dedi 35. haftadan sonra sıklaşacakmış gidişlerim öyle dedi

bebiş yüzünü göstermedi dr da kafa tasını çekti

kızlar tüm yorumlarınızı okudum hepinize tek tek teşekkür ederimmanevi desteğiizden dolayı şu olayı baştan anlatma gereksinimi duydum açıkçası
bu geçen çocuk eşimin çocukluk arkadaşı ben de üniversite 1. sınıftan beri kendisini tanırım yalnız biraz serseri tiplidir zaten ailesinden öyle yetişmiş
biz antalyada yaşarken bu çocuk arardı ben yarın geliyorum diye eşim de bişiy diyemezdi gelirdi ve yatılı kalırdı 1 gün olan izznimiz sayesinde zehir de oluyordu sonra sevgilisi oldu yakın zamanda bu sefer onunla çat kağı yapmaya başladı bi keresinde şöyle olmuştu hfta içi bir gün aradı bu çocuk ben akşşam geliyorumdiye biz de iyi dedik hafta içi ya oturur gider diye düşündük yookk nerde meğer kalmaya gelmiş ertesi gün eşim işe gidecek git kaldır şnu ben onunşa evde yalnız kalmam dedim gitti uyandırmaya çalıştı uyandıramadı neyse benim sinirler tepeme çıktı tabi bu ne sorumsuzluk ne vurdumduymazlık derken ben de evden çıktım kvlere kahvaltıya gittim bu ne genişlik yani benim içim el vermedi adam uyuyor neyse işte öğlen eve geldim bu uyanmış giyinmiş bekliyor akşam kız arkadaşım gelecek dedi kalmaya mı diye soramadık meğer kalmaya geliyormuş kız geldi cuma cumartesi pazarı bizde geçirdiiler ulan evin 1 saat ötede git evinde kalsana bizim de işimiz gücümüz var yani neyse sonra antalyadan taşındık ankaraya yerleştik kurtulduk diye düşündüm
eşim onu aramış perşembe günü bşiy sormak için bu da demiş ki belki bi ara berrinle geliriz ayarlayabilirsek filan diye eşim de düşünememiş doğal olarak nasıl olsa hemen gelemezler diyee yaaaa iyi olru falan filan demiş akşam bana söyledi dedim ki eğer bi daha ararlarsa söylersin kabul edemem çoğu kişiyi zaten kabul edemiyorum yatılı hiç alamam dedim zaten HAMİLELİĞİM RİSKLİ suyum alt sınırda iki haftada bir kontrole gidiyorum sonra cuma yani dün eşim beni aradı mehmet mesaj attı ne diyim diye ben de dedim ki eşim ağır annesi bizde kalıyor fala filan dersin dedim aramış söylemiş bunlar da demişler ki biz afyondaydık geri dönüyoruz o zaman demişler eşim de tamam demiş... sonra ben çocuğun kız arkadaşına mesaj attım yanlış anlamayın nolur kusura bakmayın 7.5 ayllık hamileyim bırak emrivaki misafir ağırlamayı kendi teyzelerimi bile evime çağıramıyorum hamileliğimilerledikçe daha da kötü oluyorum artık yaza görüşürüz dedim bu hemens evgilisine şuna bak beni azarlar mesaj atıyor demiş sevgilisi de eşime mesaj atmış senin muhatabuın benim neden berrine mesaj atıyorsunuz kriz yaratıcağımızı bilsek hiç gelmezdik cartcurt neyse orda birazcık biz kavga ettik benim niyetim kızlar kızların halinden anlar diye kıza açıklama yapmaktı ama o da sanırım biraz kötü niyetliymiş her neyse akşam olay kapandı ben zaten bu insanlarla görüşmek istemiyordum hiç
bu arada bi tavuk yaparsın diyen arkadaşım bi tavuk yapmakla misafir ağırlanmıyor bunun temizliği var yemeği var kahvaltısı var açıkçası zor geliyor ben kendime bile kahvaltı hazırlayamazken değerli enerjimi elin adamına harcayamam gelen misafire de ben biraz oturuyum sen mutfağı topla diyemem yardım eder diyosunuz benim düzenime görekimse yardım edemez bana evime gelip de kötü olacağıma baştan kabul etmedim böyle kötü oldum sonuçta her iki şeilde de kötü olacaktım işime geldi yine olsa yine aynısını yaparım

Hiii mevzu baskaymis o zaman desene ben hic oyle dusunmemistim ayip ya bide dile getirmislerse..arkadasim haklisin ozaman ben seni eleştirmedm hamile halimizle ne seni ne kendimi uzmek istemem yqnlis anlqma olur mu sadece misafir ya haminutanirdim geri cevirmeye diye dusundum ama isin rengi baskaymis[/QUOTE]
est canım yanlış anlamam asla ben bencilimdir kendimi ve psikolojimi etkileyecek herkesden ve her olaydan uzak duruurm bi ortamda kavga bağırma varsa hemen terk ederim gamsızlık da var tbai ve en sevmediğim şey emrivaki gelen misafirdir ben detaylıca yazdım bak işin aslı orda ordan okursun

Cok hakliymissin bide diyemicem ben daha farkli dusunmustum neyse geldi gecti ozaman tqkma esinin de sucu yokmus hakikaten kotu olma esinke deo da bi anda olmus bise sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…