- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Ayrıca yatmak ızanmakk isterken mecburen sohbetlerine katılmakk çok teşekkkür ederim çok gğzel anlatmışsın misafir ağırlamayı bi de gebeliğim riskli bnm suyum azRapunzeli eleştiren arkadaşlar bu kişiler iş dolayısıyla ya da mecburen gelmiyor ki.. Keyfi şekilde yola düşmüşler.. Bir kere misafir demek sadece bi tavuk pişirmekle gecistirilmiyor. Öncesi temizlik onlar gelince yemek sonra yat kalk kahvaltı tekrar başka çeşit yemek. . Gittikten sonra tekrar temizlik.. Ben hamileyim bu kadarını yapabiliyorum diyecek yapıdaysaniz o ayrı ama ben misafiri en iyi şekilde ağırlamak isterim. Onların düşüncesizligine hiçbir şey dememissiniz sadece hamile bir insana yüklenmissiniz. Onu en iyi anlayacak olanın siz olması gerekirdi bence.
Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde[/QUOTE]tik benim yüzümden 10yıllık arkadaşlığı bitmişmişşş ben neden mesaj atmışım kıza yahu ben kıza yazdım kız olduğu için beni anlar diye yazdım onlar da hemen yanlış anlamışşar çocuk muyuz biz ben nasıl insanlarla muhatap oluyorum anlamadım
Yav zaten ne kafar yardımcı olabilir ki gelen misafir syıp olur samimi değiliz sonuçta yine etse eşim ederdi de geçti çok şükür ben kimsenin evinde yatılı kalamam zaten keyfii yatılı kalanları da hiç anlamıyorum yemek bulaşık kahvaltı ev dağılır topla çarşaf çıkar ser topla zaten hamilelikte çirkef bi insan oldum çıktım bi de titizimdir gelen kişinin yemizliğinden emin diilsem evi baştan döker temizletirim filanyok artık, bence iyi yapmışsınherkesin tarzı düşüncesi farklı olabilir ama ben çok haklı buldum seni. ben de olsam aynısını yapardım, ki yapmadığım şey değil, hiç de kafama takmazdım. azıcık düşünceli oluversinler, yatılı misafirin yorgunluğu, stresi hiç çekilmez bu haldeyken. gelen misafir istediği kadar yardımcı olmaya çalışsın sana, fasa fiso..
onlar anne cantası ıcın ama ben sadece bebegım ıcın ıhtacları hazırladımm kendıme sıra gelmedı daha :)Eksik olarak emzirme sütyeni, göğüs kremi, göğüs pedi, gecelik, hasta bezi, terlik, lohusa tacı, fotoğraf makinası, kapı süsü... :)
bebekler bu secımı kendı yapıor canım o uzden ben bı damklı bı damksız aldım nuk ın aldımgünaydın anne adayları :) size bir sorum olacak. bebeişlerinizze emzik vermeyi düşünüyor musunuz ? vermeyi düşünüyorsanız hangi emziği vereceksiniz ? damaklı mı damaksız mı ? alan varsa hangi marka aldı acaba ? bugün araştırdığm konu bu yardımlarınızı bekliyorum
Keşke bi daha görüşmeseler çok işime gelir valla ben xaten evde yemek temizlik yapmıyorum ki anneme gidiyorum onlar için yapsam daha çok yorulacaktım neyse geçti gitti gelseler bi de aynı yatakta yatmak istşyolar bn utanıyorum[/QUOTE]Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde
günaydın anne adayları :) size bir sorum olacak. bebeişlerinizze emzik vermeyi düşünüyor musunuz ? vermeyi düşünüyorsanız hangi emziği vereceksiniz ? damaklı mı damaksız mı ? alan varsa hangi marka aldı acaba ? bugün araştırdığm konu bu yardımlarınızı bekliyorum
Benim kapı süsüm 30 tl oh miss:)
Arkadaslar benim gibi olan var mı merak ediyorum bu haftaya kadar çok iyiydim hafta başından beri akşam üstleri karnim acıyor özellikle namaz kılarken egilirken yüksek sesle ders anlattigimda oluyordu ama çok değildi bugün akşam karnim o kadar gergin ki taş gibi acıyor her tarafı bu ağrı değil farklı duş aldım yağ sordum rahatlasin diye biraz geçmişti şimdi yine öyle korkuyorum bebeğim hareket ediyor onda bi sıkıntı yok gibi ama
merhabalar sevgili ocak anneleri:) uzun zamandır okuyorum ama telden yazmak çok zor olduğu için yazamıyordum. inşallah bende ocak annesi olacağım:):) 31 aylık bir oğlum var, hayırlısıyla birde kızımız olacak. ocak annelerindeyim ama erken doğum riskim var maalesef. dr heyet raporu verdi şimdi evdeyim, kasım sonu gibi de doğum iznimi başlatacak. inşallah meleğim zamanında ve sağlıkla gelirayrıca amniyon sıvısı alt sınırdaymış. hayırlısıyla meleklerimizi zamanında sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız inşallah. bütün bunlara sebep yorgunluk maalesef. hamileliğimin başında çok yoğun ve stresli günler geçirdim, taşındım, kilometrelerce yol yaptık. bazı arkadaşlar etraflarındaki insanların olumsuzluklarından bahsetmişler. kıyafetleri beğenmeyen çok aldın diyen misarliğe gelmek isteyen...... demek o ki hiiiiiç takmayın bunları o olumsuzluklar yine bizi ve miniklerimizi etkiliyor. zaten onların öğüdü bitmez. şimdi kıyafete söyler yarın gelir sütün yetmiyor bu çocuk aç mama ver ayağa alıştırma kucağa alma vır vır dır dır ederler. ilk doğumumda günlerce ağlamıştım bu gereksiz insanlar yüzünden bu defa kararlıyım hiç ciddiye almayacağım
Kızlar karnimda sanci mi kasilma mi anlayamadım ağrı var bebeğin her hareketinde birsey bükülüyor gibi canım çok acıyor kasilma gibi sanki sizde böyle olan var mı 13 kasımda randevum var o zamana kadar beklesem mi yoksa doktora gitsem mi normal mi bu durum bilemedim
Ayrıca yatmak ızanmakk isterken mecburen sohbetlerine katılmakk çok teşekkkür ederim çok gğzel anlatmışsın misafir ağırlamayı bi de gebeliğim riskli bnm suyum az
kızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü
Slm kızlar valla benim alışveriş bittide ev temizliği be canta hazırlama duruyor oof gözümde cok büyüyo
Canim bende vermeyi dusunuyorum philipsin yeni dogan setinin icindekini kullanmayi dusunuyorum zaten damakli sonrada ona devam ederim sanirim yada nukgünaydın anne adayları :) size bir sorum olacak. bebeişlerinizze emzik vermeyi düşünüyor musunuz ? vermeyi düşünüyorsanız hangi emziği vereceksiniz ? damaklı mı damaksız mı ? alan varsa hangi marka aldı acaba ? bugün araştırdığm konu bu yardımlarınızı bekliyorum
Keşke bi daha görüşmeseler çok işime gelir valla ben xaten evde yemek temizlik yapmıyorum ki anneme gidiyorum onlar için yapsam daha çok yorulacaktım neyse geçti gitti gelseler bi de aynı yatakta yatmak istşyolar bn utanıyorum[/QUOTE]30, member: 219104"]Arkadasim yanlis anlamada bence ayip etmissin hos olmamis.sen zaten hamilesin senden kimse is beklemezdi iki gunmus zaten gelir belki evde bile durmazlar gezerlerdi bi yapacqgin yemekti onada zaten bigun disarfa bi gun tavuk at firina mesela bitti gitti..cok tepki vwrmissin bemde istememki yorulasin yazik agirlastinda mutlaka..ama esinin de hatri var iki gun idare ederdin..kiza da yazman ayip olmus gercekten ben olsam hi daha ikinizlede gorusmezdim tavrindan dolayi..esinin gonlunu al bence bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?