- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
aynen yazık garibimin de suçu yokCok hakliymissin bide diyemicem ben daha farkli dusunmustum neyse geldi gecti ozaman tqkma esinin de sucu yokmus hakikaten kotu olma esinke deo da bi anda olmus bise sonucta
Canim sen en doğrusunu yapmissin bosverr senin halini en iyi sen anlarsin sorun var diyosun suyum alt sinirda diyosum bide 3 kurusluk keyfini onlara harcayamazsin zaten onlarda kendilerini belli etmişler senin tek hatan msj atmak olmuş ama tabi sen kadin kadini anlar niyetiyle yazmissin ama karsindaki msji isine geldigi tarafa çekmiş. Azicik düşünceli olabilirlerdi sen 2 saat oturmaya gelmiyosun taaa Antalyadan Ankaraya geliyorsun karsindaki hamile seni agirlayabilirmi sen acikca msjinda 7.5 aylik hamile olduguni belirtmissin bunda art niyete gerek yok kimse kimsenin halini anlamaz.kızlar tüm yorumlarınızı okudum hepinize tek tek teşekkür ederimmanevi desteğiizden dolayı şu olayı baştan anlatma gereksinimi duydum açıkçası
bu geçen çocuk eşimin çocukluk arkadaşı ben de üniversite 1. sınıftan beri kendisini tanırım yalnız biraz serseri tiplidir zaten ailesinden öyle yetişmiş
biz antalyada yaşarken bu çocuk arardı ben yarın geliyorum diye eşim de bişiy diyemezdi gelirdi ve yatılı kalırdı 1 gün olan izznimiz sayesinde zehir de oluyordu sonra sevgilisi oldu yakın zamanda bu sefer onunla çat kağı yapmaya başladı bi keresinde şöyle olmuştu hfta içi bir gün aradı bu çocuk ben akşşam geliyorumdiye biz de iyi dedik hafta içi ya oturur gider diye düşündük yookk nerde meğer kalmaya gelmiş ertesi gün eşim işe gidecek git kaldır şnu ben onunşa evde yalnız kalmam dedim gitti uyandırmaya çalıştı uyandıramadı neyse benim sinirler tepeme çıktı tabi bu ne sorumsuzluk ne vurdumduymazlık derken ben de evden çıktım kvlere kahvaltıya gittim bu ne genişlik yani benim içim el vermedi adam uyuyor neyse işte öğlen eve geldim bu uyanmış giyinmiş bekliyor akşam kız arkadaşım gelecek dedi kalmaya mı diye soramadık meğer kalmaya geliyormuş kız geldi cuma cumartesi pazarı bizde geçirdiiler ulan evin 1 saat ötede git evinde kalsana bizim de işimiz gücümüz var yani neyse sonra antalyadan taşındık ankaraya yerleştik kurtulduk diye düşündüm
eşim onu aramış perşembe günü bşiy sormak için bu da demiş ki belki bi ara berrinle geliriz ayarlayabilirsek filan diye eşim de düşünememiş doğal olarak nasıl olsa hemen gelemezler diyee yaaaa iyi olru falan filan demiş akşam bana söyledi dedim ki eğer bi daha ararlarsa söylersin kabul edemem çoğu kişiyi zaten kabul edemiyorum yatılı hiç alamam dedim zaten HAMİLELİĞİM RİSKLİ suyum alt sınırda iki haftada bir kontrole gidiyorum sonra cuma yani dün eşim beni aradı mehmet mesaj attı ne diyim diye ben de dedim ki eşim ağır annesi bizde kalıyor fala filan dersin dedim aramış söylemiş bunlar da demişler ki biz afyondaydık geri dönüyoruz o zaman demişler eşim de tamam demiş... sonra ben çocuğun kız arkadaşına mesaj attım yanlış anlamayın nolur kusura bakmayın 7.5 ayllık hamileyim bırak emrivaki misafir ağırlamayı kendi teyzelerimi bile evime çağıramıyorum hamileliğimilerledikçe daha da kötü oluyorum artık yaza görüşürüz dedim bu hemens evgilisine şuna bak beni azarlar mesaj atıyor demiş sevgilisi de eşime mesaj atmış senin muhatabuın benim neden berrine mesaj atıyorsunuz kriz yaratıcağımızı bilsek hiç gelmezdik cartcurt neyse orda birazcık biz kavga ettik benim niyetim kızlar kızların halinden anlar diye kıza açıklama yapmaktı ama o da sanırım biraz kötü niyetliymiş her neyse akşam olay kapandı ben zaten bu insanlarla görüşmek istemiyordum hiç
bu arada bi tavuk yaparsın diyen arkadaşım bi tavuk yapmakla misafir ağırlanmıyor bunun temizliği var yemeği var kahvaltısı var açıkçası zor geliyor ben kendime bile kahvaltı hazırlayamazken değerli enerjimi elin adamına harcayamam gelen misafire de ben biraz oturuyum sen mutfağı topla diyemem yardım eder diyosunuz benim düzenime görekimse yardım edemez bana evime gelip de kötü olacağıma baştan kabul etmedim böyle kötü oldum sonuçta her iki şeilde de kötü olacaktım işime geldi yine olsa yine aynısını yaparım
bence de art niyet aranmamalı o mesaj benim saflığımdan kaynaklanıyor malesef ama olsun.. 1 aydır suyumu artırmak için uğraşıyorum zaten onun stresi yetiyor bana e bide hazırlıklar filan derken zaten yoruluyorumCanim sen en doğrusunu yapmissin bosverr senin halini en iyi sen anlarsin sorun var diyosun suyum alt sinirda diyosum bide 3 kurusluk keyfini onlara harcayamazsin zaten onlarda kendilerini belli etmişler senin tek hatan msj atmak olmuş ama tabi sen kadin kadini anlar niyetiyle yazmissin ama karsindaki msji isine geldigi tarafa çekmiş. Azicik düşünceli olabilirlerdi sen 2 saat oturmaya gelmiyosun taaa Antalyadan Ankaraya geliyorsun karsindaki hamile seni agirlayabilirmi sen acikca msjinda 7.5 aylik hamile olduguni belirtmissin bunda art niyete gerek yok kimse kimsenin halini anlamaz.
kizlar bebislerimin kiyafetlerini yikiyorum.elde yikamada yikayacaktik demi bide iki defa durulayacagiz yanlis hatirlamiyorum demi?
Hava bugün guzl bende mi yikasam acaba aradan çıkardı diyorum ama bilemedim
canim yikayip aradan cikarip telasimi azaltayim dedm.kiyafetlerle basladim bi kacc gun nevresiimler falan yavas yavas halledermHava bugün guzl bende mi yikasam acaba aradan çıkardı diyorum ama bilemedim
Kızlar ben de bugün roxy sabun tozu matiğinden aldım, makinede yıkıyım diyorum bebeğimin kıyafetlerini de, acaba yıkayıp ütüledikten sonra doğum çantasına koyarken kıyafetleri direk çantanın içine mi koydunuz yoksa önce herhangi bir paket yapıp çantaya öyle mi koydunuz?canim yikayip aradan cikarip telasimi azaltayim dedm.kiyafetlerle basladim bi kacc gun nevresiimler falan yavas yavas hallederm
ya canim bende bunu düsunuyorum.bi arkadas sanki posetlere koymustu annenin ayri bebegin ayri.ama emin deilim napsak bilemedimKızlar ben de bugün roxy sabun tozu matiğinden aldım, makinede yıkıyım diyorum bebeğimin kıyafetlerini de, acaba yıkayıp ütüledikten sonra doğum çantasına koyarken kıyafetleri direk çantanın içine mi koydunuz yoksa önce herhangi bir paket yapıp çantaya öyle mi koydunuz?
sorma insani nasil heyecan basiyor o minik minik seyleri bebislerde hayal ederek.Bende poşetliyip çantaya koyayım diye düşündüm canım, daha var doğuma toz olmaz, mis gibi sabun kokusu da durur herhalde. :) ay çok heyacanlaandım.
Kızlar ben de bugün roxy sabun tozu matiğinden aldım, makinede yıkıyım diyorum bebeğimin kıyafetlerini de, acaba yıkayıp ütüledikten sonra doğum çantasına koyarken kıyafetleri direk çantanın içine mi koydunuz yoksa önce herhangi bir paket yapıp çantaya öyle mi koydunuz?
merhaba herkese..yeni uyeyim hosgeldin diyenlere tek tek tesekkur etmeyi basaramadim ama sagolun.
suan 30+4teyim. en son gittigimde bebegim 1480 grdi dr.um hic begenmedi sinirda buldu. internetten bakinca normal gozukuyor. o yuzden sizin bebislerin boy ve kilolarini merak ettim. ve 2015 ocak bebisleri hafta boy kilo paylasimi diye bi baslik actim. amacim kiyaslayip uzulmek degil. hepimiz her bebegin farki oldugunu biliyoruZ. ama insan yinede merak ediyor acaba benim haftamdaki arkadaslarda durum nasil diye. basliga bi ugrarsaniz sevinirim. iyi geceler ben gibi uykusu kacmislar varsa
bunlar cok guzelmis yaa.diktirilio mu bole hazir satilio mu acebabende doğum çantası adına hala bir hazırlık yok ama şu örneklerdeki gibi yapmayı düşünüyorum bir başlarsam inşallah
http://1.bp.blogspot.com/-M-pGGp-MdhQ/UbjPGEty6AI/AAAAAAAAFuU/RKK3XDi5QmE/s1600/1.JPG
http://farm4.staticflickr.com/3682/10367673334_95dd2f3c17_b.jpg
Hiii mevzu baskaymis o zaman desene ben hic oyle dusunmemistim ayip ya bide dile getirmislerse..arkadasim haklisin ozaman ben seni eleştirmedm hamile halimizle ne seni ne kendimi uzmek istemem yqnlis anlqma olur mu sadece misafir ya haminutanirdim geri cevirmeye diye dusundum ama isin rengi baskaymis[/QUOTE]Keşke bi daha görüşmeseler çok işime gelir valla ben xaten evde yemek temizlik yapmıyorum ki anneme gidiyorum onlar için yapsam daha çok yorulacaktım neyse geçti gitti gelseler bi de aynı yatakta yatmak istşyolar bn utanıyorum
Kızlar ben de bugün roxy sabun tozu matiğinden aldım, makinede yıkıyım diyorum bebeğimin kıyafetlerini de, acaba yıkayıp ütüledikten sonra doğum çantasına koyarken kıyafetleri direk çantanın içine mi koydunuz yoksa önce herhangi bir paket yapıp çantaya öyle mi koydunuz?
Biraz önce doktordan geldim.1 aydır görmüyordum Bebeğimi. çok şükür iyiymiş hersey yolundaymis. 1900 gr olmuş. Çalışabilir raporumu da aldım. 3 hafta sonra nts ye baglayacakmis.sonrada her hafta cagiracakmis.Inşallah sizlerinde hersey yolundadir.saglikla kucagimiza alalım inşallah :)
sizinle aynı gün doğum bakalım bende haftaya cuma gidicem doktorumuz ne diyecek cok heycanlıyım coookbu arada benim bebiş 10 gün önden gidiyor dedi dr 2 ocak gibi doğum görünüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?