2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim sen en doğrusunu yapmissin bosverr senin halini en iyi sen anlarsin sorun var diyosun suyum alt sinirda diyosum bide 3 kurusluk keyfini onlara harcayamazsin zaten onlarda kendilerini belli etmişler senin tek hatan msj atmak olmuş ama tabi sen kadin kadini anlar niyetiyle yazmissin ama karsindaki msji isine geldigi tarafa çekmiş. Azicik düşünceli olabilirlerdi sen 2 saat oturmaya gelmiyosun taaa Antalyadan Ankaraya geliyorsun karsindaki hamile seni agirlayabilirmi sen acikca msjinda 7.5 aylik hamile olduguni belirtmissin bunda art niyete gerek yok kimse kimsenin halini anlamaz.

bence de art niyet aranmamalı o mesaj benim saflığımdan kaynaklanıyor malesef ama olsun.. 1 aydır suyumu artırmak için uğraşıyorum zaten onun stresi yetiyor bana e bide hazırlıklar filan derken zaten yoruluyorum

kizlar bebislerimin kiyafetlerini yikiyorum.elde yikamada yikayacaktik demi bide iki defa durulayacagiz yanlis hatirlamiyorum demi?

ben kısa programda yıkıyorum 28 dakika sürüyor 30 derecede ve az deterjan atıyorum 1 yk kadar
hiç deterjan kalmıyor
hatta bende son aldıklarımı yıkadım kuruyor şimdi

Hava bugün guzl bende mi yikasam acaba aradan çıkardı diyorum ama bilemedim

bende yıkadım canm güneşi görünce yıkayabilirsin sende aklından çıkmış olur

canim yikayip aradan cikarip telasimi azaltayim dedm.kiyafetlerle basladim bi kacc gun nevresiimler falan yavas yavas hallederm
Kızlar ben de bugün roxy sabun tozu matiğinden aldım, makinede yıkıyım diyorum bebeğimin kıyafetlerini de, acaba yıkayıp ütüledikten sonra doğum çantasına koyarken kıyafetleri direk çantanın içine mi koydunuz yoksa önce herhangi bir paket yapıp çantaya öyle mi koydunuz?

Biraz önce doktordan geldim.1 aydır görmüyordum Bebeğimi. çok şükür iyiymiş hersey yolundaymis. 1900 gr olmuş. Çalışabilir raporumu da aldım. 3 hafta sonra nts ye baglayacakmis.sonrada her hafta cagiracakmis.Inşallah sizlerinde hersey yolundadir.saglikla kucagimiza alalım inşallah :)

ya canim bende bunu düsunuyorum.bi arkadas sanki posetlere koymustu annenin ayri bebegin ayri.ama emin deilim napsak bilemedim

bende doğum çantası adına hala bir hazırlık yok ama şu örneklerdeki gibi yapmayı düşünüyorum bir başlarsam inşallah

http://1.bp.blogspot.com/-M-pGGp-MdhQ/UbjPGEty6AI/AAAAAAAAFuU/RKK3XDi5QmE/s1600/1.JPG

http://farm4.staticflickr.com/3682/10367673334_95dd2f3c17_b.jpg

drum beğenmedi derken zayıfmı buldu,kilolumu buldu anlamadım cnm,ben salı randevum bende tam o gün 30 haftalık olucam bkalım benm bıdık kac gram gelecek 2 hafta once 28.haftada 1260 gramdı drum bu bebek çk kilolu dedi ama ben le aynı haftada olup benden 200-500 gram bile fazla olan arkadaşlar vardı burda,bence çok takılma tatlım,ben 4 kg doğmuşum eşim 3 kg doğmuş,herkes farklı kiloda doğabiliyor zaten,önemli olan sağlıklı olsunlar yeter...

Hiii mevzu baskaymis o zaman desene ben hic oyle dusunmemistim ayip ya bide dile getirmislerse..arkadasim haklisin ozaman ben seni eleştirmedm hamile halimizle ne seni ne kendimi uzmek istemem yqnlis anlqma olur mu sadece misafir ya haminutanirdim geri cevirmeye diye dusundum ama isin rengi baskaymis[/QUOTE]
est canım yanlış anlamam asla ben bencilimdir kendimi ve psikolojimi etkileyecek herkesden ve her olaydan uzak duruurm bi ortamda kavga bağırma varsa hemen terk ederim gamsızlık da var tbai ve en sevmediğim şey emrivaki gelen misafirdir ben detaylıca yazdım bak işin aslı orda ordan okursun [/QUOTE]
Sevgili yurdumu sizin ev hamile hamile çok iyi yapmışsın biz kocamıza bile hizmet edemiyoruz :-( yalnız msj da emrivaki kelimesiyle laf sokmuşsun az değilsin sende rapunzel

3 adet küçük hurç aldım onların içine koyacağım canm ben hurçları da yıkadım bu arada

gözün aydın canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…