nerden bulcaz bu hurcları kızlar cok güzelmişbende doğum çantası adına hala bir hazırlık yok ama şu örneklerdeki gibi yapmayı düşünüyorum bir başlarsam inşallah
http://1.bp.blogspot.com/-M-pGGp-MdhQ/UbjPGEty6AI/AAAAAAAAFuU/RKK3XDi5QmE/s1600/1.JPG
http://farm4.staticflickr.com/3682/10367673334_95dd2f3c17_b.jpg
Ben de secdeye gıderken acıdaha fazla sandalye de kıldım bugün mecburen doktorum izindeymıs gıdecektim bugün gıdemedım decnm bende bazen karnım öyle oluyo oturarak kılıyorum NAMAZI üst kısmı karnımın kaburgalarıma batıyo kasıyo acıyo
Ayrıca yatmak ızanmakk isterken mecburen sohbetlerine katılmakk çok teşekkkür ederim çok gğzel anlatmışsın misafir ağırlamayı bi de gebeliğim riskli bnm suyum az
bunlar cok guzelmis yaa.diktirilio mu bole hazir satilio mu aceba
nerden bulcaz bu hurcları kızlar cok güzelmiş
bende doğum çantası adına hala bir hazırlık yok ama şu örneklerdeki gibi yapmayı düşünüyorum bir başlarsam inşallah
http://1.bp.blogspot.com/-M-pGGp-MdhQ/UbjPGEty6AI/AAAAAAAAFuU/RKK3XDi5QmE/s1600/1.JPG
http://farm4.staticflickr.com/3682/10367673334_95dd2f3c17_b.jpg
günaydın annişer bugün sabah erken kalktık biz dün ölü gibiydim yorgunluktan babamız bize hizmet etti gece boyu su falan taşıdı kıyamadım ama mecbur
hatta gece sayıklıyormuşum yorgunluktan değişik sesler çıkarıyormuşıum nefes zor alıyorum artık ondan sanırım uyandırdı beni
sabah ta erken kalkınca iyi olmuşum kahvaltı hazırladm ona oh mis gibi hafta sonu kahvaltısı yaptık bayıldı tabi
bebişimi görmeye gittim eşimle gidecektik ama hafta sonu çalışması var d,ye gelemedi
dr beni görünce ilk lafı kilo mu aldın çok şişmişsin olduevet dedim bende
bir sürü nasihat verdi banahamilelikten sonra pişman olma dedi hatta direk az ye dedi
gelelim bebişe çok iyiymiş durumumuz suyumuz azalmış biraz ,su çok iç dedi ve 1900 gr olmuşuzboyu ölçmüyor bizim ultrason popoya kadar ölçüyo sanırım tam anlamıyorum dr da söylemiyor neyse artık
idrarda lökosit epitel ve eritrosit çıktı , biraz var dedi çok dert etmiyor benim dr onları
akıntı için 2 ilaç verdi ama almadım daha eşim gelince gidip alırız
yine 1 ay sonra gel dedi35. haftadan sonra sıklaşacakmış gidişlerim öyle dedi
bebiş yüzünü göstermedi dr da kafa tasını çekti
kızlar bide lohusalık için nasıl iç çamaşırı aldınız
lohsa kilotu diye bişe varmı mesela özel olarak üretilmiş??
LoHusa kulodu olarqkmi almaliyi yoksa buyuk beden ic camasirlari var onlardan alsam rahat edemezmiyim..ben karnim buyuyunce hemen onlardan aldim uc bes tqne, rahat penyesi iyi ve guzel omceleri yuksek bel yqpiyodumda karnm baya cikinca bende göbeğimin altinda birakmqya basladim..aslinda dogumdada oyle bise alip kullanmayı dusunuyorum. .sizin fikirleriniz nedir bu konuda
senin nasıldı unuttum canm bir türlü beğenemiyorum ben
fiyat olarak da en fazla 50 düşünüyorum
canım benim karnım hep davul gibidurdukça çatlıyor çatlaklarım arttı sığmıyor bebek artık ondan bence
aramıza hoşgeldin canım :) çok güzel şeyler söylemişsin :)
insanlar konuşsun konuşsun dursun ben yine bildiğimi yapacağım dediğin gibi
bende böyle ikilemde kalmaktan çok korkuyorum doğum sancısı olur da anlamam gitmem diye acaba nasıl bişi sancı bazen benimde ağrıyor karnım ama geçiyor sonra inş seninde geçici bişeydir canm
canım hiç dert etme bence en doğrusunu yapmışsın eşin biraz düşüncesiz davranmışeşler öyle malesef bazen düşünemiyor
onlarda çok meraklılarsa otele gitsinlerevli çiftin evinde bekar çiftin ne işi var oturmaya gelse neyse
canım valla bebişler takla üstüne takla atıyor ben bazen altta hissediyorum bazen üstte dönüyo sürekli
merak etme doğum anında bile dönenler oluyormuş
bende aynı durumdayım canım, olur hayırlısıyla onlar da merak etme çoğu bitti
kasım sonuna kadar çantamı hazırlamayı düşünüyorum aralığın 20 si gibi de temizlikçi alacağım
canım geçmiş olsun ya benimde azı dişimin içi boşalmış kırıldı geçenlerde, allahtan ağrı filan yok şimdilik. doğum sonrasına ertelemeye çalışıyorum muayeneyi, ama ağrırsa mecbur giderim tabi doktora. allah şifa versin.Kızlar çıldıracam ya offfdaha bir hafta önce sinüzit grip derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldımşimdide azı dişimdeki dolgu düştü napim ben şimdi nette araştırdım biraz son 3 ay doktorlar bişey yapmıyomuş pazartesi bi dişçiye gidecem hemen doktorumada danışacam inşallah bişey olmaz ya offff
canım geçmiş olsun ya benimde azı dişimin içi boşalmış kırıldı geçenlerde, allahtan ağrı filan yok şimdilik. doğum sonrasına ertelemeye çalışıyorum muayeneyi, ama ağrırsa mecbur giderim tabi doktora. allah şifa versin.
Çok teşekkürler canım.benimde şimdilik ağrı yok ama ilerde olmaz inşallahcanım geçmiş olsun ya benimde azı dişimin içi boşalmış kırıldı geçenlerde, allahtan ağrı filan yok şimdilik. doğum sonrasına ertelemeye çalışıyorum muayeneyi, ama ağrırsa mecbur giderim tabi doktora. allah şifa versin.
hayırlı olsun aldıklarınız, huzurla sağlıkla kullanın inşallahTüm gün alısveristeydik kızlar bikac parca haric benim ve bebegimin tüm ihtiyaclarini aldik yalniz böyle topluca almak daha kolay olur diye düşünüp bu vakte kadar bebişe hic bisey almamistim ama cokkkkk yanlis yapmışım cok yorulduk cok yıprandık heryerim agrıyor parca parca almak daha keyifli ve az yorucu olurmuş aslında, cok pisman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?