2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm bende bazen karnım öyle oluyo oturarak kılıyorum NAMAZI üst kısmı karnımın kaburgalarıma batıyo kasıyo acıyo
Ben de secdeye gıderken acıdaha fazla sandalye de kıldım bugün mecburen doktorum izindeymıs gıdecektim bugün gıdemedım de

Ayrıca yatmak ızanmakk isterken mecburen sohbetlerine katılmakk çok teşekkkür ederim çok gğzel anlatmışsın misafir ağırlamayı bi de gebeliğim riskli bnm suyum az

Canım kocanla aran bozulmadıysa hiç kafana takma. Ben senin yerinde olsam insanları ve eşimi kıyamadığım için onları ağırlar sonra da belim kopar istifralarım azardı.. Bu normal bir süreç değil malesef, insanların düşünceli olması lazım. Kaldı ki senin de hoşlandığın yakın dostların değil ve zahmet etmeye gerek görmemişsin, en doğru kararı bedenini Bebeğini bilen sen verirsin.
Dün üç arkadaş dışarı çıktık ve beni eve bırakırken biri diğerine "hadi mrssuperfine a gidip kahve içelim" dedi ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü o an tek hayalim üstümdekileri atıp yatmaktı:))) ben bi kahveye bile böyle düşündüysem sen yatılı misafir için tabiki zorlanacaksın. Ama kendi görüşüm ben mesaj atamaz topu eşime atardım. Eşim de oldu bittiye getirir bana misafirleri ağırlatırdı:))

Boşver olup bitmiş, aranız bozulmadıysa hiç Can'ını sıkma..

Son düzenleme:

Gözün aydın canım Irmak bebek iyiymiş :) malesef inlemeler bende de var hatta bu gece iyi ki eşim yok bu şekilde uyuduğumu Görmüyor dedim :)))
2 haftada bir çağırsaydı keşke ayda 1i beklemek çok zor ama demek ki her şey yolunda.. Bir de bebek büyüdükçe bazı ultrason aletleri ve kadın doğumcular ölçemiyor. Benim perinatologum vardı tr de her şeyi söylerdi ölçeri burdaki doktorun makinesinde bebeğimi net göremiyorum bile boyutunda söylemiyor artık uzadı diye

Son düzenleme:
canım valla bebişler takla üstüne takla atıyor ben bazen altta hissediyorum bazen üstte dönüyo sürekli
merak etme doğum anında bile dönenler oluyormuş

netten araştırdım 35. haftaya kadar dönebilirmiş
35.haftadan sonraki zamanda dönme ihtimali azmış
napalım saglıkla gelsinde yavrucak varsın sezeryanla gelsin

ben de maşallah ne aldıysam oğluşuma almışım kendim için doğum çantasına koyacak sadece bir göğüs pedi almışım ayın 15inde artık kendime almaya başlıcam gecelik pijama sabahlık ped hasta bezi lohusa tacı :) ve aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvır daha. bebişin çamaşırlarını da yıkadım azönce astım kuruyolar. güzel hazırlıklar bunlar, allahım her isteyene yaşatsın, allah aratmasın.

kızlar bide lohusalık için nasıl iç çamaşırı aldınız
lohsa kilotu diye bişe varmı mesela özel olarak üretilmiş??

Emzirme sütyeni atleti ve lohusa kalıtları var. Tek kullanımlık Olanları Sakın alma penye vs değiller çok uyduruklar. Toz torbasının erimiş hali gibi düşün.

Lohusa külod Penye uzun göbeği saracak şekilde ve Göbek altından dikişli destekli oluyor. Ben bol bol siyah beyaz ten rengi aldım, uygundu da fiyatı. En kötü ihtimal kullanır kullanır atarım kanamam olursa.. Şimdiden gitmeye başladım hatta küçük bedenlerini çöl rahat ediyorum :)

LoHusa kulodu olarqkmi almaliyi yoksa buyuk beden ic camasirlari var onlardan alsam rahat edemezmiyim..ben karnim buyuyunce hemen onlardan aldim uc bes tqne, rahat penyesi iyi ve guzel omceleri yuksek bel yqpiyodumda karnm baya cikinca bende göbeğimin altinda birakmqya basladim..aslinda dogumdada oyle bise alip kullanmayı dusunuyorum. .sizin fikirleriniz nedir bu konuda

Ben lohusa külodu ile daha rahat ettim çünkü büyük beden külot Alınca bacak Oyuntuları da genişliyor poposu genişliyor bir türlü Üstüme oturmuyordu ama hamile külodu tam hamileye göre hepsi geniş rahat ve Göbek kısmı bol :)

Elbiselerde de öyle Başlarda büyük beden tunik alayım dedim ama omuzlar kollar her şey büyüyor çok komik oluyordu :) ondan sonra hamile kıyafetlerine geri dönmek zorunda kaldım. Bence bi hamilenin sahip olması gereken üç şey
Zofran:))
Gebe yastığı
Hamile eşofmanı ve pantolon

Bir de huzur vek kendine yardımcı destek olan bit Eş oldu mu tamamdır hehehe.. Tabi bunlar benim tecrübelerim:)

Kızlar çıldıracam ya offfdaha bir hafta önce sinüzit grip derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldımşimdide azı dişimdeki dolgu düştünapim ben şimdi nette araştırdım biraz son 3 ay doktorlar bişey yapmıyomuşpazartesi bi dişçiye gidecem hemen doktorumada danışacam inşallah bişey olmaz ya offff

Buydu canım kapı süsüm.

canım geçmiş olsun ya benimde azı dişimin içi boşalmış kırıldı geçenlerde, allahtan ağrı filan yok şimdilik. doğum sonrasına ertelemeye çalışıyorum muayeneyi, ama ağrırsa mecbur giderim tabi doktora. allah şifa versin.

Çok teşekkürler canım.benimde şimdilik ağrı yok ama ilerde olmaz inşallah

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız :) bebişim bugün fazla hareketli değil ama karnım büyüdü baya bi kıpırdamak imkansız oldu. miniğim iyi olsun yeterki hergün dua ediyorum bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah allahım diye. hayırlı bir evlat olsun inşallah birde tabi.

Tüm gün alısveristeydik kızlar bikac parca haric benim ve bebegimin tüm ihtiyaclarini aldik yalniz böyle topluca almak daha kolay olur diye düşünüp bu vakte kadar bebişe hic bisey almamistim ama cokkkkk yanlis yapmışım cok yorulduk cok yıprandık heryerim agrıyor parca parca almak daha keyifli ve az yorucu olurmuş aslında, cok pisman oldum

Kızlar doğum yaklaştıkça en çok aklıma takılan konu bikini bölgesi temizliği, tüy dökücü kremin zararlı olduğunu yazmışlar forumlarda, veetin sitesinde hamilelerin kullanabileceği yazıyor, doktorumda erkek olduğu için bu konuyu sormaya utanıyorum. ağda daha önce bikini bölgesine yaptırmadığım için cesaretim yok, canım azdır venüs diye jilet varmış kullanımı normal jiletlere göre daha rahatmış. tavsiyelerinizi bekliyrum kızlar.

hayırlı olsun aldıklarınız, huzurla sağlıkla kullanın inşallah sakıncası yoksa nerelerden aldığınızı sorabilir miyim? bizim de hala elle tutulur bir şeyimiz yok. aynı sizin yaptığınız gibi bir çıkıp halletmemiz lazım ama ben hiç bilmiyorum burada nereden ne alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…