2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sizinle aynı gün doğum bakalım bende haftaya cuma gidicem doktorumuz ne diyecek cok heycanlıyım coook
inş senin bebiş de çooook iyidir canım :)

teşekkür ederim canm

görse de yapcak bişi yok zaten yatarken de aynıydım zorla uyudum
dr beni biliyo ben 1ay dayanamam en geç 3 haftada giderim yine bir ara bana ayda gel diyordu ben 2 haftada gidiyordum
benim dr da ölçemiyor boyunu

öyle canım gerçekten hayırlısı olsun da nasıl olursa olsun

benim de dolgum düşmüştü 4. ayda sanırım gitmiştim dr a canm uyuşturmadan yaptılar hemen hamileyim diye
belki seninkini de yaparlar dr danış bi bakalım

burda da görmüştüm bundan çok güzel canm bende böyle bişiler alıcağım

sağlıcakla kullanın hepsini inş canım

Allah yardimcin olsun benimde birkaç disim ağrıyor biri kırıldı diğerlerinin derdi ne bilmiyorum ama ağrım var doğumu bekliyorum inş dayanirim

Benim ihtiyaclarımı kenan evrendeki lady ic giyimden, bebisinkiler turgut özaldaki salih bebe, Atatürk caddesi pandora sokaktaki bebek magazaları yol üstünde 3 ,4 tane bebek mağazası var mothercare oldugu sokak, bide carfuerdaki görüş bebeden canım, ne dolaşmışız yaww

jıletle alamazsın karnından görmedın ıcın bence en temızı gıt bı kuafore aldır cok acımıoo emın olkııı

Off ne yorucu haftaydı Perşembe Yasin toplantı vardı bügünde misafir pazartesi temizlik yaptım Salı alışveriş. Carsamba pasta falan perşembw 15 kişiydi 11 buyuk 4 küçük cumaya ANCA temizlik bitirdim gecesine bugun için pasta taptım bugun sabah Kalktım börek falan filan ismimi vermeyim Canınız çekmesin bügünde atlattım ya 2 3 misafirin daha kaldı davet etmem gereken doğumdan önceden onlarda alırsam oh dicem yarında temizlik çamaşır ütü var off hiç bitmiyo

kızlar kasığımda inanılmaz agrı var ya inanın dik yürüyemiyorum doktoramı gitsem napsam bilemedim yoksa normami yaaaa

İyi aksamlar kızlar... Bi kaç gündür hastayım.. Bırakın bakmayı telefonu elime alamadın.. Malesef ilaç kullanıyorum..kızım iyi hamdılsun.. Bu sefer ben :)
Herkes iyidir insallah..

Bu arada yarın kıyafetleri yıkıcam.. Nevresimdi korumalıktı aldıkca yıkayıp kenara koyxam.. Gittkce agrlasıyorum... Nefes alıp vermkte zorlanıyorum.. Yurumkte oturmkta kalkmkta cooook kötü oluyorum...en azından halşm warken yıkayım ütüleyim .. Cantaya son ay yerleştiricem..
Uykusuzluk hat safada....

Slm güzel annişler. Bugun çok yoruldum. Son eksikleri de aldım çok şükür. çok gezemediğim için ilk gördüğüm pijamayı aldım . Birde yıkayıp çantaları hazırlarsam hafifleyeceğim :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-08-22-57-35.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 116
Slm güzel annişler. Bugun çok yoruldum. Son eksikleri de aldım çok şükür. çok gezemediğim için ilk gördüğüm pijamayı aldım . Birde yıkayıp çantaları hazırlarsam hafifleyeceğim :)
Cok güzel canım.. Güle güle kullan.. Saglıkla ve bebişinle eksit..
Takımın üstüne süt kokusu sinsin inşallah..)

Geçmiş olsun canım. .

Ya bi arkadasımın buraya vajınal varisim diye yazdıgını hatırlıyorum.. Bu nasıl anlasılıyor.. Bnm bu vajınamdakı agrının sebebı bu olabılır mı.. Dr diyorum ilkten sonrdu varis varmı diye bnde bacaktakı anladım.. Sonradan dank etti.. Ama soramadım..
Haftaya gideyim dr bi baktırayım.. Cünkü ne olursa olsun böle vajınamın sol tarafında böle bi noktada hareket edince sola veya saga yattıımda orda bi çekılme oluyo.. Hani kasıklarında gezen bi agrı degil..

kızlar kasığımda inanılmaz agrı var ya inanın dik yürüyemiyorum doktoramı gitsem napsam bilemedim yoksa normami yaaaa
Gecmis olsun canim benimde bu aralar cok ağrıyor doktorum ayaklarini uzatip dinlenmene ragmen gecmezse hemen haber et demisti bana

dr akıntı için monurol ve vajinal kapsül vermiş
monurol hayvanlarda denenmiş ama hamileler için zararlı olup olmadığı kanısına varılamamış bende kullanmamaya karar verdim tek içimlik birşey ama içmicm
vajinal kapsulu kullanmıştım zaten önceden iyi gelmişti zararı yokmuş onun

fiyat olarak uygun demişsin ne kadar yazabilirmisin?
bide nerden aldın netten mi?
resim falan eklemen mümkün mü?

Arkadaşlar merhaba,

Ben de kısmetse Ocak annesi olacağım :) şuan tam 7 buçuk aylık hamileyim. Sizlere bebek odasıyla ilgili yaşadığımız sıkıntıyı anlatmak istiyorum, artık ne yapacağımızı bilemiyorum .
İki ay önce Modoko'daki Haidi Mobilya'dan bebek odası siparişi verdik. Doğal ahşap olduğu, zararlı kimyasallar kullanmadıkları için bu mobilya firmasını tercih etmiştik, ayrıca eşimin abisi de aynı mobilyacıdan oda almıştı. Geçen hafta gelip mobilyaları teslim edip kurdular. Ama bazı garipliklikler vardı. Öncelikle şifonyer ve komidinlerde çizik ve vuruklar vardı. Dolap kulplarının yerleri belirgin şekilde çöküktü sanki tüm dolap kurulmuş, tekrar demonte edilmiş gibi. Mobilya yeni alınmamış gibi koku çok azdı. Biz de doğal boyalar kullandıkları için böyle düşündük. Sonrasında eşimin annesi gelip baktığında abisinin aldığı mobilyanın çok ağır koktuğunu, bizimkinin kokusunun az olduğunu söyledi. Daha da garibi aynı gün yatak almak için Modokoya gittiğimizde aldığımız odanın vitrinden kaldırılmış olduğunu gördük. Diğer tüm vitrin modelleri yerinde durmasına rağmen.
Sonrasında araştırdığımızda bize teşhir ürünü gönderdiklerini öğrendik. Kokunun az olmasının sebebi, vuruklar vs bu yüzdenmiş. Değişim yapacaklarını söylediler. Bir hafta sonra yeni mobilyayı getiricez dediler. Bugün getirdikleri mobilyalar daha berbat çıktı. Getirdikleri komidin ve şifonyerlerde öyle vuruklar vardı ki önce getirdikleriniz kalsın yeter artık dedik. Üstüne bir de yeniden kurdukları dolabın kulplarını eşit yapamadılar, dengesini oturtamadılar en sonunda sizin zemininizde sorun var dediler. Evde bir sürü dolap var yerine oturmayan bir bu dolap kaldı. Karyolada önceden çizik yoktu, yenisinde çizik var. Bu arada yeni getirdikleri mobilyalar o kadar ağır kokuyor ki cam açık olsa bile duramıyorusunuz odada.
Kısacası zaten sorunlu olan ürünleri, daha beterlerini getirdikleri için değiştiremediğimiz gibi yeni getirip monte ettikleri dolap ve karyolada sorunlu oldu.
Verdiğimiz parayı geçtim, karnım burnumda iki haftadır mobilyaların eve gelişiyle gidişiyle temizliğiyle uğraşıyorum. Sizce bundan sonra ne yapalım? hamile halimizle rezil oluyoruz. Bu firmadan hiç sorun yaşayan var mı? Bir tek biz mi denk geldik anlamadım.

B

Baştan hatalı ürün olduğu için teslim aldığınıza dair bir şey imzalamamanız gerekiyordu. İçinize sinen, sağlam ürünü getirmek zorundalar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…