inş senin bebiş de çooook iyidir canım :)sizinle aynı gün doğum bakalım bende haftaya cuma gidicem doktorumuz ne diyecek cok heycanlıyım coook
Gözün aydın canım Irmak bebek iyiymiş :) malesef inlemeler bende de var hatta bu gece iyi ki eşim yok bu şekilde uyuduğumu Görmüyor dedim :)))
2 haftada bir çağırsaydı keşke ayda 1i beklemek çok zor ama demek ki her şey yolunda.. Bir de bebek büyüdükçe bazı ultrason aletleri ve kadın doğumcular ölçemiyor. Benim perinatologum vardı tr de her şeyi söylerdi ölçeri burdaki doktorun makinesinde bebeğimi net göremiyorum bileboyutunda söylemiyor artık uzadı diye
canım valla bebişler takla üstüne takla atıyor ben bazen altta hissediyorum bazen üstte dönüyo sürekli
merak etme doğum anında bile dönenler oluyormuş
netten araştırdım 35. haftaya kadar dönebilirmiş
35.haftadan sonraki zamanda dönme ihtimali azmış
napalım saglıkla gelsinde yavrucak varsın sezeryanla gelsin
Kızlar çıldıracam ya offfdaha bir hafta önce sinüzit grip derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldımşimdide azı dişimdeki dolgu düştü napim ben şimdi nette araştırdım biraz son 3 ay doktorlar bişey yapmıyomuş pazartesi bi dişçiye gidecem hemen doktorumada danışacam inşallah bişey olmaz ya offff
Eki Görüntüle 1297077
Buydu canım kapı süsüm.
Tüm gün alısveristeydik kızlar bikac parca haric benim ve bebegimin tüm ihtiyaclarini aldik yalniz böyle topluca almak daha kolay olur diye düşünüp bu vakte kadar bebişe hic bisey almamistim ama cokkkkk yanlis yapmışım cok yorulduk cok yıprandık heryerim agrıyor parca parca almak daha keyifli ve az yorucu olurmuş aslında, cok pisman oldum
Allah yardimcin olsun benimde birkaç disim ağrıyor biri kırıldı diğerlerinin derdi ne bilmiyorum ama ağrım var doğumu bekliyorum inş dayanirimKızlar çıldıracam ya offfdaha bir hafta önce sinüzit grip derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldımşimdide azı dişimdeki dolgu düştü napim ben şimdi nette araştırdım biraz son 3 ay doktorlar bişey yapmıyomuş pazartesi bi dişçiye gidecem hemen doktorumada danışacam inşallah bişey olmaz ya offff
Benim ihtiyaclarımı kenan evrendeki lady ic giyimden, bebisinkiler turgut özaldaki salih bebe, Atatürk caddesi pandora sokaktaki bebek magazaları yol üstünde 3 ,4 tane bebek mağazası var mothercare oldugu sokak, bide carfuerdaki görüş bebeden canım, ne dolaşmışız yawwhayırlı olsun aldıklarınız, huzurla sağlıkla kullanın inşallahsakıncası yoksa nerelerden aldığınızı sorabilir miyim? bizim de hala elle tutulur bir şeyimiz yok. aynı sizin yaptığınız gibi bir çıkıp halletmemiz lazım ama ben hiç bilmiyorum burada nereden ne alınır
Normal bence cnm ama yonede Git tabi doktoraBen de secdeye gıderken acıdaha fazla sandalye de kıldım bugün mecburen doktorum izindeymıs gıdecektim bugün gıdemedım de
jıletle alamazsın karnından görmedın ıcın bence en temızı gıt bı kuafore aldır cok acımıoo emın olkıııKızlar doğum yaklaştıkça en çok aklıma takılan konu bikini bölgesi temizliği, tüy dökücü kremin zararlı olduğunu yazmışlar forumlarda, veetin sitesinde hamilelerin kullanabileceği yazıyor, doktorumda erkek olduğu için bu konuyu sormaya utanıyorum. ağda daha önce bikini bölgesine yaptırmadığım için cesaretim yok, canım azdırvenüs diye jilet varmış kullanımı normal jiletlere göre daha rahatmış. tavsiyelerinizi bekliyrum kızlar.
Cok güzel canım.. Güle güle kullan.. Saglıkla ve bebişinle eksit..Slm güzel annişler. Bugun çok yoruldum. Son eksikleri de aldım çok şükür. çok gezemediğim için ilk gördüğüm pijamayı aldım . Birde yıkayıp çantaları hazırlarsam hafifleyeceğim :)
Geçmiş olsun canım. .İyi aksamlar kızlar... Bi kaç gündür hastayım.. Bırakın bakmayı telefonu elime alamadın.. Malesef ilaç kullanıyorum..kızım iyi hamdılsun.. Bu sefer ben :)
Herkes iyidir insallah..
Bu arada yarın kıyafetleri yıkıcam.. Nevresimdi korumalıktı aldıkca yıkayıp kenara koyxam.. Gittkce agrlasıyorum... Nefes alıp vermkte zorlanıyorum.. Yurumkte oturmkta kalkmkta cooook kötü oluyorum...en azından halşm warken yıkayım ütüleyim .. Cantaya son ay yerleştiricem..
Uykusuzluk hat safada....
Teşekkür ederim canım benim..Geçmiş olsun canım. .
Gecmis olsun canim benimde bu aralar cok ağrıyor doktorum ayaklarini uzatip dinlenmene ragmen gecmezse hemen haber et demisti banakızlar kasığımda inanılmaz agrı var ya inanın dik yürüyemiyorum doktoramı gitsem napsam bilemedim yoksa normami yaaaa
hadi ya bak şimdi iyice korktumGecmis olsun canim benimde bu aralar cok ağrıyor doktorum ayaklarini uzatip dinlenmene ragmen gecmezse hemen haber et demisti bana
fiyat olarak uygun demişsin ne kadar yazabilirmisin?Emzirme sütyeni atleti ve lohusa kalıtları var. Tek kullanımlık Olanları Sakın alma penye vs değiller çok uyduruklar. Toz torbasının erimiş hali gibi düşün.
Lohusa külod Penye uzun göbeği saracak şekilde ve Göbek altından dikişli destekli oluyor. Ben bol bol siyah beyaz ten rengi aldım, uygundu da fiyatı. En kötü ihtimal kullanır kullanır atarım kanamam olursa.. Şimdiden gitmeye başladım hatta küçük bedenlerini çöl rahat ediyorum :)
Arkadaşlar merhaba,
Ben de kısmetse Ocak annesi olacağım :) şuan tam 7 buçuk aylık hamileyim. Sizlere bebek odasıyla ilgili yaşadığımız sıkıntıyı anlatmak istiyorum, artık ne yapacağımızı bilemiyorum.
İki ay önce Modoko'daki Haidi Mobilya'dan bebek odası siparişi verdik. Doğal ahşap olduğu, zararlı kimyasallar kullanmadıkları için bu mobilya firmasını tercih etmiştik, ayrıca eşimin abisi de aynı mobilyacıdan oda almıştı. Geçen hafta gelip mobilyaları teslim edip kurdular. Ama bazı garipliklikler vardı. Öncelikle şifonyer ve komidinlerde çizik ve vuruklar vardı. Dolap kulplarının yerleri belirgin şekilde çöküktü sanki tüm dolap kurulmuş, tekrar demonte edilmiş gibi. Mobilya yeni alınmamış gibi koku çok azdı. Biz de doğal boyalar kullandıkları için böyle düşündük. Sonrasında eşimin annesi gelip baktığında abisinin aldığı mobilyanın çok ağır koktuğunu, bizimkinin kokusunun az olduğunu söyledi. Daha da garibi aynı gün yatak almak için Modokoya gittiğimizde aldığımız odanın vitrinden kaldırılmış olduğunu gördük. Diğer tüm vitrin modelleri yerinde durmasına rağmen.
Sonrasında araştırdığımızda bize teşhir ürünü gönderdiklerini öğrendik. Kokunun az olmasının sebebi, vuruklar vs bu yüzdenmiş. Değişim yapacaklarını söylediler. Bir hafta sonra yeni mobilyayı getiricez dediler. Bugün getirdikleri mobilyalar daha berbat çıktı. Getirdikleri komidin ve şifonyerlerde öyle vuruklar vardı ki önce getirdikleriniz kalsın yeter artık dedik. Üstüne bir de yeniden kurdukları dolabın kulplarını eşit yapamadılar, dengesini oturtamadılar en sonunda sizin zemininizde sorun var dediler. Evde bir sürü dolap var yerine oturmayan bir bu dolap kaldı. Karyolada önceden çizik yoktu, yenisinde çizik var. Bu arada yeni getirdikleri mobilyalar o kadar ağır kokuyor ki cam açık olsa bile duramıyorusunuz odada.
Kısacası zaten sorunlu olan ürünleri, daha beterlerini getirdikleri için değiştiremediğimiz gibi yeni getirip monte ettikleri dolap ve karyolada sorunlu oldu.
Verdiğimiz parayı geçtim, karnım burnumda iki haftadır mobilyaların eve gelişiyle gidişiyle temizliğiyle uğraşıyorum. Sizce bundan sonra ne yapalım? hamile halimizle rezil oluyoruz. Bu firmadan hiç sorun yaşayan var mı? Bir tek biz mi denk geldik anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?