Gidip yetkili bir kişi ile mağduriyetinizi konuşun, üründeki hataların fotoğrafını da çekip gösterin. Mağduriyetinizi ve paranın karşılığının bu ütün olmadığını uygun bir dille anlatın. Bu haliyle kalacaksa para iadesi talep edin. Yardımcı olmazlarda hakem heyetine başvuruda bulunun.Teslim aldığımıza dair bir kağıt imzalamadık. Faturamız da duruyor. Ancak ikinci defa geldiklerinde de sağlam ürün getiremediler. Bundan sonra doğru getirebilirler mi emin değilim. Elimizde bu ürünlerle kaldık.
İnsan bebeğine en güzel en içine sinen eşyayı almak istiyor ama bu gibi adamlar herşeyi mahvediyor.
Al bendende o kadar ben uyuyuyorum amaUyumak istiyorum sadece uyumak 5 te uyanmıstım hala uyuyamıyorum pazar pazar olacak iş mi yaaa
galıba butun hamılelerde aynı sorun var gözumden uyku akıyor derler ya aynen oyle ama uyuyamıyorummm....Al bendende o kadar ben uyuyuyorum ama
Benim uykularda bölük pörcük
gece 40 kere uyaniyorum
saga yatiyorum sagim agiriyo sola yatiyorum solum agriyo
galiba diyorum Allah bizi boylelikle dogum sonrasi uykusuz gecelere hazirliyo...
aynen canım ya gece zaten tuvaleti mesken tutuyorum arada uyuduklarımla günü idare ediyorumAl bendende o kadar ben uyuyuyorum ama
gece 40 kere uyaniyorum
galiba diyorum Allah bizi boylelikle dogum sonrasi uykusuz gecelere hazirliyo...
aynen canım ya gece zaten tuvaleti mesken tutuyorum arada uyuduklarımla günü idare ediyorumallah yardimcimiz olsun.
Kabus gibi rüyalarimda cabasiaynen canım ya gece zaten tuvaleti mesken tutuyorum arada uyuduklarımla günü idare ediyorumallah yardimcimiz olsun.
hazırlıklarınız tamma mı bebek ıcın cok kıyafet almayın dılıolar ama ben ne alacagımı bılmıorum bı kıyafetlerımız kaldı ılk grbrlıgım tecrubesızımAl bendende o kadar ben uyuyuyorum ama
gece 40 kere uyaniyorum
Herseyim tamamhazırlıklarınız tamma mı bebek ıcın cok kıyafet almayın dılıolar ama ben ne alacagımı bılmıorum bı kıyafetlerımız kaldı ılk grbrlıgım tecrubesızım
Bende ruyalarimda hep kocamı boşuyorum hep mahkeme salonundayız bu hamilelik bizi ne hale getirdi yaa Inşallah dogumdan hemen sonra düzelirizKabus gibi rüyalarimda cabasi
mesela bu gece gördügüm rüya
bebemin ayaklari vajinamdan cikmis
bende ayaklarindan onu tekrar iceriye itiyorum daha erken dogmasina vakit var diye
genel olaarak bunlar yeterlı sanırım cunkı hedıyelerde gelecekk :)Herseyim tamam
10lu hastane cikisi
7 tane 5li zibin takimi
2 tulum
8citcitli uzun kollu badi
3 tanede pijama altligi
Iste digerleri battaniyesi altacmasi havlusu besleme malzemeleri falan...
0-3aylik aldim hepsini
yikadim sadece ütü yapip cantayi hazirlamak isi kaldi geriye
Aynen...genel olaarak bunlar yeterlı sanırım cunkı hedıyelerde gelecekk :)
Benim ihtiyaclarımı kenan evrendeki lady ic giyimden, bebisinkiler turgut özaldaki salih bebe, Atatürk caddesi pandora sokaktaki bebek magazaları yol üstünde 3 ,4 tane bebek mağazası var mothercare oldugu sokak, bide carfuerdaki görüş bebeden canım, ne dolaşmışız yaww
oyyyy masallhh cokk güzell rabbım esırgesın hayırlısı ıle kucagımıza alalım ınsallhh bende dolabının gelmesını beklıyorum ınsallh hayrlısı ıle bızde tammlarız :) güle güle kullansın pasammmAynen...
Bak bunlar aldiklarim
Önemli degil Şimdiden kolay gelsin:)çook teşekkür ederim not aldım bir kenara hepsinikocama söyleyeyim de götürsün beni hangilerine götürebiliyorsa tekrar hayırlı olsun aldıklarınız.
Hepimize ins gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim..oyyyy masallhh cokk güzell rabbım esırgesın hayırlısı ıle kucagımıza alalım ınsallhh bende dolabının gelmesını beklıyorum ınsallh hayrlısı ıle bızde tammlarız :) güle güle kullansın pasammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?