2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teslim aldığımıza dair bir kağıt imzalamadık. Faturamız da duruyor. Ancak ikinci defa geldiklerinde de sağlam ürün getiremediler. Bundan sonra doğru getirebilirler mi emin değilim. Elimizde bu ürünlerle kaldık.
İnsan bebeğine en güzel en içine sinen eşyayı almak istiyor ama bu gibi adamlar herşeyi mahvediyor.

Gidip y
Gidip yetkili bir kişi ile mağduriyetinizi konuşun, üründeki hataların fotoğrafını da çekip gösterin. Mağduriyetinizi ve paranın karşılığının bu ütün olmadığını uygun bir dille anlatın. Bu haliyle kalacaksa para iadesi talep edin. Yardımcı olmazlarda hakem heyetine başvuruda bulunun.

Bu arada kızlar vajınal varisden şüphelenip orama baktım bişi gözükmüyo ama belkide bn göremedim ...) anlamadım gitti

Ahanda bi baş agrısı mevcut oldu...

İkinci gebeliği olanlar bu yazdıklarımın bircogunu yasamıs olabılırler.. İlk gebeligi olan kardeslerim... Bizleri güzel musmuylu huzurlu bi hayat beklıyo.. Ama bunun yanında zor sabredilmesi gerekn cok seyın oldugu bi hayatta...
Sizlerle paylasmak istedim düşüncelerimi..
İlk hamilelgimde lohusalıımda anneligimde yasadıklarımı düşünürken paylasmak istedim..
Ewet malesef keskelerim cok var..
Ama insan yasayarak ögreniyo.. Bazı şeyler elimizde degil ama bazı şeylerınde önünde durabılecek kadar güçlüyken bilmiyorum neden yapmadım yapamadıımı düşünuorum..
Hamile kaldım ilerki aylarda cok kılo aldın dedıler.. Kesin sezeryan olursun sanki sezeryan olmak adam öldürmek zina yapmak günah işlemek gibi bişeydi de sezeryan olursun diyip bunalıma soktular.. Toydum bilmiyordum. Şmdi diyenlere karrıs kadar cevabımı veriyorum.. Herhalta karısmasalar ölürler..
Cocuk dogdu aglayınca bu cocuk ac mama ver sunu ver.. Cocuk bakmayı bilmiyon dedıler..cocugu mamaya alıstırdım sonradan zor emzirdim.. Hayur cocuk bakmayı bılmıyon derken ulan kactand cocuk baktım dur dahadoguralı 1 hafta olmadı... Sen beni yercene kızım söle olursa iyi olur söle olursa güzel olur desene... Yooook bilmişlk olucak ya bi burnu havadalık olucak ya..
Cocuk emzirmek için afefersiniz cocugu yatırıyodum yere üzerine abanıyodum 2 elim ayagım üzerine cocuk biberın sanıyodu herşade bna dokunmayınca 8 ay zor bela emzirdim..niyestresten her lafı bi adamsölüyomus gibi önmseyip kafaya taktıgımdan..
Uykusuz kaldım.. Salonda yawrumu kanguruya takıp sabaha kadar gezdirdim..gocundugumdan yada zor oldugundan degil vallahı şikayetten degik sadece onu dert sandım, dersimi paylasmak istedim işte uyuyamadım sabaha kadar uykusuzum aöleyim böleyim olur ya hani... Aldıgım cevap böle bi öfke haykırı gibi eeeeee anne olmak kolay degil di... Bu güzel cümleden nefret ediyorum artık...
Eşimle cok tartıstım sakın bu hatayı yapöayın ona buna kızıp
Bidefa demiştim ya bedenınızıe yureginize sabır tohumları ekin.. Bebek büyüdükce oda büyüsün cooooook lazım olcak..
Bu sefer Allahımın izniyke saglıklı bi evlat dogurayım da bana bir kaf demelerine müsade etmicem.... Kim olursa olsun...umrumda degil hiçkimse..
BEN ARTIK ANNEYİM ... Güçlüyüm.. Öle sakız gibi bi onun bi bunun dedigine bakmıcam..

Siz ilk anne olacak kardeşlerim size yardımcı olacak kim varsa onlar ön ayak olsun... Böle kınayelı kınayelı konusup bi b... Bildiklerini sanan kişileri takarmıs gibi yapıp takmayın... Olansizw ve yawrunuza oluyo inanın kimseye bili olmuyo...

Uyumak istiyorum sadece uyumak 5 te uyanmıstım hala uyuyamıyorum pazar pazar olacak iş mi yaaa
Al bendende o kadar ben uyuyuyorum ama
Benim uykularda bölük pörcük
gece 40 kere uyaniyorum
saga yatiyorum sagim agiriyo sola yatiyorum solum agriyo
galiba diyorum Allah bizi boylelikle dogum sonrasi uykusuz gecelere hazirliyo...

gece 40 kere uyaniyorum
galiba diyorum Allah bizi boylelikle dogum sonrasi uykusuz gecelere hazirliyo...
galıba butun hamılelerde aynı sorun var gözumden uyku akıyor derler ya aynen oyle ama uyuyamıyorummm....

gece 40 kere uyaniyorum
aynen canım ya gece zaten tuvaleti mesken tutuyorum arada uyuduklarımla günü idare ediyorumallah yardimcimiz olsun.

aynen canım ya gece zaten tuvaleti mesken tutuyorum arada uyuduklarımla günü idare ediyorumallah yardimcimiz olsun.
Kabus gibi rüyalarimda cabasi
mesela bu gece gördügüm rüya
bebemin ayaklari vajinamdan cikmis
bende ayaklarindan onu tekrar iceriye itiyorum daha erken dogmasina vakit var diye

gece 40 kere uyaniyorum
hazırlıklarınız tamma mı bebek ıcın cok kıyafet almayın dılıolar ama ben ne alacagımı bılmıorum bı kıyafetlerımız kaldı ılk grbrlıgım tecrubesızım

hazırlıklarınız tamma mı bebek ıcın cok kıyafet almayın dılıolar ama ben ne alacagımı bılmıorum bı kıyafetlerımız kaldı ılk grbrlıgım tecrubesızım
Herseyim tamam
10lu hastane cikisi
7 tane 5li zibin takimi
2 tulum
8citcitli uzun kollu badi
3 tanede pijama altligi
Iste digerleri battaniyesi altacmasi havlusu besleme malzemeleri falan...
0-3aylik aldim hepsini
yikadim sadece ütü yapip cantayi hazirlamak isi kaldi geriye

Kabus gibi rüyalarimda cabasi
mesela bu gece gördügüm rüya
bebemin ayaklari vajinamdan cikmis
bende ayaklarindan onu tekrar iceriye itiyorum daha erken dogmasina vakit var diye
Bende ruyalarimda hep kocamı boşuyorum hep mahkeme salonundayız bu hamilelik bizi ne hale getirdi yaa Inşallah dogumdan hemen sonra düzeliriz

genel olaarak bunlar yeterlı sanırım cunkı hedıyelerde gelecekk :)

çook teşekkür ederim not aldım bir kenara hepsini kocama söyleyeyim de götürsün beni hangilerine götürebiliyorsa tekrar hayırlı olsun aldıklarınız.

Hepimize ins gule gule giydirmeyi nasip etsin rabbim..
dolabi bende aldim 5gun falan oluyor geleli
ama hemen bebe kiyafetlerini yerlestirmek istemedim
cunku yeni oldugu icin mobilya kokuyor dolabin kapaklarini actim kokusu ciksin diye
bi bi kac gun daha bekleyip bebe kiyafetlerini yerlestirecegim
cunku o mobilya kokusunun bebek kiyafetlerine sinmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…