2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar doktorumu aramistim hafta sonu izindeydi bugün aradım karnimda acı var nefes alsam bile acıyor diye grl hemen dedi ogleden sonra gidicem bebeğim hareketli ama korkuyorum yine de ben beni rahatlatır normal buyumustur der diye dusunmustum ama gel dedi

Kızlar cok fena afedersiniz ishslim 2 gundur buyuk wc hep cok sıvı hani cok cok sık çıkmıyorum ama her çıkışında oyle scaba doktor idrar enfeksiyonu var fıye ilac vermişti onu yapıyoki
Ayy bende ayni dertten muzdaribim iki gündür ayni durumdayiz sanirim dedogin gibi idrar yolu enfeksiyonu icin kullandigimiz haplar yapiyo yan etkisinede hic bakmadim.
oglus kalsin yerinde demek senin ki erkegin guzeli olcak masallah bebislerimize

kızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü

Düzelir inşallah merak etme.benim önceki gidisimde tersti şimdi normala dönmüş.bende normal doğumu çok istiyorum inşallah istediğimiz gibi olur.

nefes alırken batma şeklindeyse bende de olmuştu bir hafta çektim, soğukta kalmıştım ben ondan olmuştu çok fenaydı esneyemiyordum bile

evet evet rüyamda gördüm zaten çok çok yakışıklıydı sarı saçlı mavi gözlü bembeyaz fındık burunluydu oğlum:) abisine benziyordu:)

Cnm cnm bi nevi antıbıyotık galiba üriner bakterier yazıyo ismide piyeLoseptl

Kızlar bebeği ters olanlar için yine yazıyım belki kaçıran olmuştur en son gittiğimde dr iki kadınada dedi, yerleri gırgırlayın dedi hani gır gır yaparken bacakları açıp oturuyoruz ya o döndürürmüş bebeği hem de normal doğumu kolaylaştırıyormuş bilginize:)

Cnm demekki antıbıyotık bu ilaçlar yan etkisinde ishal doktora danışın dıyo carsamba gunü oluyo bnm doktor sadece gecmesse o zamana gıderim geri normalde gecen hafta 30 haftada gittim 1 ay sonra gel dedide ben gecmesse ishalım gıderim carsamba

evet hanımlar lohusalıkta ne sermeyi düşünüyorsunuz yatağınıza daha önce konuşuldu ama zaman geçti üstünden, nevresim mi yoksa eski usül karyola takımı mı, ben yatağıma saten nevresim sericem bu sefer, sebebide sezaryanla doğum yapan bir bayan yazmış bloğunda malum sezaryanlılar desteksiz kalkamıyor ilk başlarda, satende kayıyor ya tek başına rahatça kayıp kalkabiliyormuş o bayan:) bir tane lila rengi var çeyizimden foto eklerim

eski usül yapmıycam bu sefer istemiyorum, kumaş alıp istediğim renkte kp e nevresim diktireyim diyorum yedek , bende kenarına fransız dantel geçiricem, örnekleri ekliyorum

sende hamilesin canının kıymetini bil .. sorsun , seni arayıp yardım istesin eşek sıpası .. kızdım ona .. çocuk için ölen milyarlar döken insanlar var..

sende hamilesin canının kıymetini bil .. sorsun , seni arayıp yardım istesin eşek sıpası .. kızdım ona .. çocuk için ölen milyarlar döken insanlar var..
Aynen canım Rabbim evlat hasreti çekenlere nasip etsin böylelerine değil!! O kadar sinirimi bozuyor ki, ben ondan önce doğurmuş olsam emzirirdim o yavruyu

kızlar bebepimin çoğu alışverişini yaptım bi kontrol edin istiyorum.

zıbın seti(5li) : 5
hastane çıkış 10lu : 1
çorap:12
uzun kollu çıtçıt: 8
kolsuz çıtçıt:4
ayaklı alt pijama:3
emzik:2
bebek ayakkabı patik:3
alt açma minderi
termos
kundak battaniye
fermuarlı battaniye
pazen battaniye:3
nohut battaniye
beşik
uyku seti
ana kucağı
mama önlüğü:3
eksiğim sadece banyo seti be bebek bezi kaldı diye düşünüyorum.ama siz yinede bakın kızlar.

Hepsi çok hoş...Ah be eflalim ilkinde hiç yattınmı diye sorsana..sagolsunlar kimsenin aklına gelmedi yatsın bir kaç gün dinlensin diye üff yine hatırladım o günleri.Neyse bu sefer insallah annem gelicek Türkiye den kadıncaz ordan bana ipek yorgan falan almıştı çeyizime diyor onu getireyimmi kızım.Dedim gerek yok anne güzel bir nevresim alırım sen gel yeter dedim.satenler üşütüyor diye duydum bilmyorum kararsızım bende

canım bende yatamadım ki hastaneye taşınmaktan dekor olsun diye sermişim:) inşallah bu sefer gönlünce olur canım, çıkmıyor insanın içinden doğumda yaşadıkları anlıyorum seni

canım satende normalde yatamam kayarım hiç kullanmadım o sateni düşün zaten rahatça kayıyım diye sericem:) üşürmüyüm bilemiyorum benim eşim çok pimpiriklidir kombi+elektrik sobası yakacağı için üşümem

diktirmeyi düşündüğümü pamuklu alırım, kendi kendime kalkıcağım zaman onu sererim inşaallah
doktor kontrolü bitti.bebislerin ikiside ters duruyormus kizlar.onun disinda iyiler dedi doktorumuz.aralarinda illaki kilo ve boy farki olacaktir normal dedi.kontrolu olan annislerden de iii haberler bekliyoruz

maşaallah bebişlerine canım

Doktordan geldik kızlar. Oğlum 1,5 kilo olmuş şişkom :)
Vajina ağrımı sordum çatı ağrısıymış gerçektende. Normal dedi hatta gebelik ağrısı diye tanımladı.

Doğum çantamı hazırlasam mı yavaş yavaş dedim. Erken doğum korkum var biraz nedense. Doktor sağolsun herşey yolunda kötü birşey çağırma dedi. Çanta hazırlama işini ileri bir tarihe erteleme kararı aldım böylelikle :)

Birde benim oğlum çok hareketli internette hoş olmayan şeyler yazıyor bunun için onu sordum. Oksijeni iyi aldığının göstergesi korkulacak birşey yok dedi.

Allah herkesin yavrusunu korusun. Nasıl rahatladım bi doktora gitmeyle.

[QUOTE="

Yapar canım birbirini tetikliyor midem yandıkça istifra edersin ettikçe asitler gene mideni yakar hamilelik reflüsü gibi mideni yakan şeylerden uzak dur gaviscon ya da alternatif bir şeyler sor doktoruna... Çok zor bem de çekiyorum Allah yardımcın olsun ini..[/QUOTE]

Teşekkürler

Masallah canım ogluna.bi hafta önce bizim olcumde 750 gr cikmisti kizim artik yanlis ölçüm olduğuna iyice emin oldum bu kadarda fark olmaz sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…