Ayy bende ayni dertten muzdaribim iki gündür ayni durumdayiz sanirim dedogin gibi idrar yolu enfeksiyonu icin kullandigimiz haplar yapiyo yan etkisinede hic bakmadim.Kızlar cok fena afedersiniz ishslim 2 gundur buyuk wc hep cok sıvı hani cok cok sık çıkmıyorum ama her çıkışında oyle scaba doktor idrar enfeksiyonu var fıye ilac vermişti onu yapıyoki
canım çok iyi anlıyorum o hissini, sen güven bana hep pozitif hikayeler oku, doğru nefes egzersizi yaparsan doğum çok ta zor değil
canım antibiyotik ishal yapar, oğlumu yapıyor
canım uzak duruyorum sabah aramış gece hep ağladı niye diye soruyor, karnını iyi doyurdun mu dedim evet dedi, gazını çıkarmış, dün yıkamışlardı kulağına su mu kaçırdılar yoksa diyor, yeni doğanın kulağına istesende su kaçmaz yapısı farklı oluyor zamanla normal yapıya dönüyor dedim, beşiğine koyunca ağlıyor dedi ee kucak istiyordur o yüzden ağlıyordur dedim, hem o da bu dünyaya alışmaya çalışıyor her ağladığında acaba hasta mı diye düşünmeyin ilgi istediği içinde ağlar dedim, anladıysa!! Gitmiyorum zaten kaynım küsüyor ama ona dedim karın dinlemiyor nefesimi tüketemem ben onun için diye
iyi haberlerinizi bekliyoruz
hamdolsun sen?
yesinler kızını, canım bende ayva görmüştüm hem da ağacını sonra işte yedim ama benim oğluş olacak yoksa kız mı
sizede günaydın
maşaallah
kızlar 31 haftalığım suan bebegim ters durusta
makat asagıda bas yukarda yani
doguma adar düzelirmi acaba pozisyonu ben normal doğurmak istiyorum cünkü
nefes alırken batma şeklindeyse bende de olmuştu bir hafta çektim, soğukta kalmıştım ben ondan olmuştu çok fenaydı esneyemiyordum bileArkadaslar doktorumu aramistim hafta sonu izindeydi bugün aradım karnimda acı var nefes alsam bile acıyor diye grl hemen dedi ogleden sonra gidicem bebeğim hareketli ama korkuyorum yine de ben beni rahatlatır normal buyumustur der diye dusunmustum ama gel dedi
Ayy bende ayni dertten muzdaribim iki gündür ayni durumdayiz sanirim dedogin gibi idrar yolu enfeksiyonu icin kullandigimiz haplar yapiyo yan etkisinede hic bakmadim.
oglus kalsin yerinde demek senin ki erkegin guzeli olcak masallah bebislerimize
Cnm cnm bi nevi antıbıyotık galiba üriner bakterier yazıyo ismide piyeLoseptlcanım çok iyi anlıyorum o hissini, sen güven bana hep pozitif hikayeler oku, doğru nefes egzersizi yaparsan doğum çok ta zor değil
canım uzak duruyorum sabah aramış gece hep ağladı niye diye soruyor, karnını iyi doyurdun mu dedim evet dedi, gazını çıkarmış, dün yıkamışlardı kulağına su mu kaçırdılar yoksa diyor, yeni doğanın kulağına istesende su kaçmaz yapısı farklı oluyor zamanla normal yapıya dönüyor dedim, beşiğine koyunca ağlıyor dedi ee kucak istiyordur o yüzden ağlıyordur dedim, hem o da bu dünyaya alışmaya çalışıyor her ağladığında acaba hasta mı diye düşünmeyin ilgi istediği içinde ağlar dedim, anladıysa!! Gitmiyorum zaten kaynım küsüyor ama ona dedim karın dinlemiyor nefesimi tüketemem ben onun için diye
hamdolsun sen?
yesinler kızını, canım bende ayva görmüştüm hem da ağacını sonra işte yedim ama benim oğluş olacak yoksa kız mı
sizede günaydın
maşaallah
canım muhtemelen ondandır sen bol su iç birde patates pirinç haşla yeCnm cnm bi nevi antıbıyotık galiba üriner bakterier yazıyo ismide piyeLoseptl
Cnm demekki antıbıyotık bu ilaçlar yan etkisinde ishal doktora danışın dıyo carsamba gunü oluyo bnm doktor sadece gecmesse o zamana gıderim geri normalde gecen hafta 30 haftada gittim 1 ay sonra gel dedide ben gecmesse ishalım gıderim carsambaAyy bende ayni dertten muzdaribim iki gündür ayni durumdayiz sanirim dedogin gibi idrar yolu enfeksiyonu icin kullandigimiz haplar yapiyo yan etkisinede hic bakmadim.
oglus kalsin yerinde demek senin ki erkegin guzeli olcak masallah bebislerimize
Evt cnm öyle yapıyorum napım Sancı vermiyor Allah'tancanım muhtemelen ondandır sen bol su iç birde patates pirinç haşla ye
sende hamilesin canının kıymetini bil .. sorsun , seni arayıp yardım istesin eşek sıpası .. kızdım ona .. çocuk için ölen milyarlar döken insanlar var..canım çok iyi anlıyorum o hissini, sen güven bana hep pozitif hikayeler oku, doğru nefes egzersizi yaparsan doğum çok ta zor değil
hamdolsun sen?
sizede günaydın
maşaallah
Aynen canım Rabbim evlat hasreti çekenlere nasip etsin böylelerine değil!! O kadar sinirimi bozuyor ki, ben ondan önce doğurmuş olsam emzirirdim o yavruyusende hamilesin canının kıymetini bil .. sorsun , seni arayıp yardım istesin eşek sıpası .. kızdım ona .. çocuk için ölen milyarlar döken insanlar var..
cok sükur canim ayri bi heyecan bebisleri görmek:)Bende kontrol deyim
Ayrintilaya girdim herşey yolunda çok şükür
Seker testi 2. Kan için bekliyorum
Hepsi çok hoş...Ah be eflalim ilkinde hiç yattınmı diye sorsana..sagolsunlar kimsenin aklına gelmedi yatsın bir kaç gün dinlensin diye üff yine hatırladım o günleri.Neyse bu sefer insallah annem gelicek Türkiye den kadıncaz ordan bana ipek yorgan falan almıştı çeyizime diyor onu getireyimmi kızım.Dedim gerek yok anne güzel bir nevresim alırım sen gel yeter dedim.satenler üşütüyor diye duydum bilmyorum kararsızım bendeevet hanımlar losagolsua ne sermeyi düşünüyorsunuz yatağınıza daha önce konuşuldu ama zaman geçti üstünden, nevresim mi yoksa eski usül karyola takımı mı, ben yatağıma saten nevresim sericem bu sefer, sebebide sezaryanla doğum yapan bir bayan yazmış bloğunda malum sezaryanlılar desteksiz kalkamıyor ilk başlarda, satende kayıyor ya tek başına rahatça kayıp kalkabiliyormuş o bayan:) bir tane lila rengi var çeyizimden foto eklerim
eski usül yapmıycam bu sefer istemiyorum, kumaş alıp istediğim renkte kp e nevresim diktireyim diyorum yedek , bende kenarına fransız dantel geçiricem, örnekleri ekliyorum
Eki Görüntüle 1298283 Eki Görüntüle 1298284 Eki Görüntüle 1298285 Eki Görüntüle 1298286 Eki Görüntüle 1298287 Eki Görüntüle 1298288 Eki Görüntüle 1298289 Eki Görüntüle 1298290
canım bende yatamadım ki hastaneye taşınmaktan dekor olsun diye sermişim:) inşallah bu sefer gönlünce olur canım, çıkmıyor insanın içinden doğumda yaşadıkları anlıyorum seniHepsi çok hoş...Ah be eflalim ilkinde hiç yattınmı diye sorsana..sagolsunlar kimsenin aklına gelmedi yatsın bir kaç gün dinlensin diye üff yine hatırladım o günleri.Neyse bu sefer insallah annem gelicek Türkiye den kadıncaz ordan bana ipek yorgan falan almıştı çeyizime diyor onu getireyimmi kızım.Dedim gerek yok anne güzel bir nevresim alırım sen gel yeter dedim.satenler üşütüyor diye duydum bilmyorum kararsızım bende
doktor kontrolü bitti.bebislerin ikiside ters duruyormus kizlar.onun disinda iyiler dedi doktorumuz.aralarinda illaki kilo ve boy farki olacaktir normal dedi.kontrolu olan annislerden de iii haberler bekliyoruz
Masallah canım ogluna.bi hafta önce bizim olcumde 750 gr cikmisti kizim artik yanlis ölçüm olduğuna iyice emin oldum bu kadarda fark olmaz sanirim :)Doktordan geldik kızlar. Oğlum 1,5 kilo olmuş şişkom :)
Vajina ağrımı sordum çatı ağrısıymış gerçektende. Normal dedi hatta gebelik ağrısı diye tanımladı.
Doğum çantamı hazırlasam mı yavaş yavaş dedim. Erken doğum korkum var biraz nedense. Doktor sağolsun herşey yolunda kötü birşey çağırma dedi. Çanta hazırlama işini ileri bir tarihe erteleme kararı aldım böylelikle :)
Birde benim oğlum çok hareketli internette hoş olmayan şeyler yazıyor bunun için onu sordum. Oksijeni iyi aldığının göstergesi korkulacak birşey yok dedi.
Allah herkesin yavrusunu korusun. Nasıl rahatladım bi doktora gitmeyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?