2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim söylediklerini denicem şimdi

Teşekkür ederim çok faydalı oldu mandalina bol yiyordum bir de çikolataya dayanamıyorum dikkat edicem

sağol eflalim ya .. bu baya bi yırttırıyordu.. o gün gün boyu kendime gelemedim inan ...

Kızlar cok fena afedersiniz ishslim 2 gundur buyuk wc hep cok sıvı hani cok cok sık çıkmıyorum ama her çıkışında oyle scaba doktor idrar enfeksiyonu var fıye ilac vermişti onu yapıyoki

herkesin anneliği farklı oluyor.. kusura bakma eflalim ama eltinden bir cacık olmaz .. uzak dur o cadıdan ....Akıl falan da verme ona ...

çok güzel bir paylaşım .. sağolasın ..

Teşekkürler :)

Gunaydin annisler dun gece ruyamda kizimi gordum ayy yerim ben onu yaa dun aksamki emzirme konusu takildi sanırım kafama emzimiyodum masallahida var hic aglamiyodu kizim cokta guzeldi :) bakiniyodum ben ne zaman emzircem diye ufakta degildi az buyumustu sanirim pekte uslu bişeydi giki cikmiyodu yavrumun
ruyamda gordugum meyvemide yedim aksam rahatladım.anlamina baktim hamile kadin ya ayva yer yada satin alirsa cok guzel kizi olacagina isaretmis

sağol eflalim ya .. bu baya bi yırttırıyordu.. o gün gün boyu kendime gelemedim inan ...

canım çok iyi anlıyorum o hissini, sen güven bana hep pozitif hikayeler oku, doğru nefes egzersizi yaparsan doğum çok ta zor değil

Kızlar cok fena afedersiniz ishslim 2 gundur buyuk wc hep cok sıvı hani cok cok sık çıkmıyorum ama her çıkışında oyle scaba doktor idrar enfeksiyonu var fıye ilac vermişti onu yapıyoki
canım antibiyotik ishal yapar, oğlumu yapıyor
herkesin anneliği farklı oluyor.. kusura bakma eflalim ama eltinden bir cacık olmaz .. uzak dur o cadıdan ....Akıl falan da verme ona ...
canım uzak duruyorum sabah aramış gece hep ağladı niye diye soruyor, karnını iyi doyurdun mu dedim evet dedi, gazını çıkarmış, dün yıkamışlardı kulağına su mu kaçırdılar yoksa diyor, yeni doğanın kulağına istesende su kaçmaz yapısı farklı oluyor zamanla normal yapıya dönüyor dedim, beşiğine koyunca ağlıyor dedi ee kucak istiyordur o yüzden ağlıyordur dedim, hem o da bu dünyaya alışmaya çalışıyor her ağladığında acaba hasta mı diye düşünmeyin ilgi istediği içinde ağlar dedim, anladıysa!! Gitmiyorum zaten kaynım küsüyor ama ona dedim karın dinlemiyor nefesimi tüketemem ben onun için diye
Günaydın kızlar kontrole gidicem az sonra. Dualarınızı esirgemeyin.
iyi haberlerinizi bekliyoruz
Günaydın kızlar Nasılsıniz
hamdolsun sen?
yesinler kızını, canım bende ayva görmüştüm hem da ağacını sonra işte yedim ama benim oğluş olacak yoksa kız mı
Kizim Beril ve benden de herkese gunaydinlar...
sizede günaydın
biz sabah doktorumuza gittik her şey yolundaymış çok şükür :))

maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…