2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim
gobek bagindandilayi ilk zamanlar hastane cikisi iyi oluyor hem alt degistireceksin gunde 6kere falan:)

canım yapabilirsin kegel egzersizi nasılolsa oturdupun yerden yapıosun ben hamile kalmadan önce yapmıştım malum vajinismus şimdi de ara ara devamediyorum

bence tulum çok sade ve rensiz olmasıda daha iyi düşündüm ilk kıyafet için

canim

gobek bagindandilayi ilk zamanlar hastane cikisi iyi oluyor hem alt degistireceksin gunde 6kere falan:)

aklıma ne geldi
şimdi hemşire doğum zamanı bebeğin kıyafetlerini istiycek ya
ben çantaya ikisinide koyim o hangisini giydirirse artık
karar veremiyorum cünkü bir türlü...

Görümcem düzenli yaptı ve çok rahat epiduralsiz normal doğum yaptı. 11'de hastaneye gitti 2'de doğurdu kucağına aldı çıktı. Doğum odasının kapısına kulağımızı dayamıştık ailecek. Gık demedi valla :)
Tabi başka faktörlerde vardır mutlaka ama bu egzersize çok önem verdiğini biliyorum.
Ben sezeryan olacağım için yapmıyorum ama oturduğun yerde yapabilirsin canım aklına geldikçe.

kızlar şekerim yüksek çıkmıştıya ara öğünde yarım paket diyet bisküvi var onun yerine badem yesem olur mu

Bebek yagi ve pisik kremi için chicco ya da sebamed dusunuyorum kendim sebamed in ürünlerini kullanıyorum memnunum ama chicco nun bebek yağında pirinç kepegi yagi var cilt için iyi bir bakım diye düşünüyorum birde chicco nun yağında parafin yok sebamed de parafin var pisik kremi nde chicco nun cinko asit oranı %10 olması cazip geldi birde alkol yok ama sebamed de alchol denat var her iki markada alerji testi falan yapılmış kararsizim ama chicco alıcam gibi fiyat farkı da yok gibi yakın fiyatlar pisik için ayrıca mor olan desitin alıcam acil kötü pisik durumlarinda kullanmak için ayrıca evde bepanthen de var

ya maşallah görümcene hayalimdeki doğumu yapmışş darısı bana hepimizeee

Bu sabah aynı şeyleri aynı şekilde düşündüm. Kaç gece doğru düzgün uyumadım. Ellerim çok uyuşuyor ve şiş, sanırım ödem yapıyor. İkide birde ellerimin acısından uyanıyorum yatağın içinde ovuyorum ellerimi yine uyumaya çalışıyorum. Sağa yatarsam sağım, sola yatarsam solum acıyor ayrıca kollarımda kütük gibi olup uyuşuyor. Dolayısıyla fazlaca dinlenmem gerekirken dinleneceyimi de dinlenemediyim için sabah saati duyasım gelmiyor. Bir pofurtu bir sinirle bir bel ağrısı, bir acıyla kalkıyorum yataktan, bakıyorum eşim yatıyor( daha geç gidiyor ) gözünü bile açmıyor çoğu zaman. İçimden diyorum nasıl ödeyeceksin hakkımı. Geçen akşam bir yere misafirliğe gittik dinde kadının yeri, hakları falan konu açıldı. Diyorlar kadın evde yemek ,çamaşır, bulaşık yapmak zorunda değil hatta çocuğunu emzirmek zorunda bile değil yaparsa lütuftur diye. Ah dedim oldu gözlerim doldu. İmkan olsa gece uyumasam iş yapsam veya çalışsam 2. işte eşim napıyorsun demez, yapacak bir şey yok. Belki hamilelikten hassas oldum bilmiyorum ama şunu anladım; hamileliğin başında veya 3-4 hafta öncesine kadar 37 haftalara kadar çalışırım ya ne var düşüncesindeydim ama özellikle son 1-2 hafta ağırlaşmak neymiş gördüm, anladım. Evet hamilelik sonrası daha önemli ama çalışmak zor geliyor çok, moralim bozuluyor başta. Ne yaparım bilmiyorum şimdilik durum bu bende. Tüm çalışan (çalışmayan tabi) arkadaşlarıma içten duygularımla sevgiler selamlar demek istiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.Sağlıklı hayırlı evlatlar da tabi...

çok saol canım öyle gerçekten :)
şimdi çıkmaya çalışıyor işte minik minik dişlere değiyo dilim

chicco aldm set olarak canm ben çanta hediyeli
chicconn iyi bir mrarka bence

Ne kadar güzel ya cok heveslendim şimdi

çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna,bi daha tekrarlamaz inşallah,bende çok şükür iyiyim canım çok sağol:)

canım çok çektim artık antibiyotikte alacak limitim kalmadı...erken doğum riskim oldu... akciğer iğnesi vuruldum... bu arada kimin kanaması olmuş??

ben bepantolfalan kullandim kiximda ise yaramaiama hametan pisimkremiharika tavsiye ederim oglumadaonu alocam eczanede varsdece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…