canimkızlar sizce bebek doğduktan sonra hastanede hangisini giydirmeliyim
eşimle gönlümüz tulumdan yana
ama hastane cıkışı zıbın takımıylada battaniye falan uyumlu
napsam ki kararsızım
Eki Görüntüle 1300485 Eki Görüntüle 1300486
gobek bagindandilayi ilk zamanlar hastane cikisi iyi oluyor hem alt degistireceksin gunde 6kere falan:)kızlar sizce bebek doğduktan sonra hastanede hangisini giydirmeliyim
napsam ki kararsızım
canım yapabilirsin kegel egzersizi nasılolsa oturdupun yerden yapıosun ben hamile kalmadan önce yapmıştım malum vajinismus şimdi de ara ara devamediyorumKızlar hic kegel egzersizleri yapanınız var mı?ben ilk dogumumda yaptım cok ise yaradi kolay dogum yaptim diyeniniz var mı? Ben degil egzersiz işe zor gidiyorum yürüyüş falan da yapmıyorumkeskeeee yapabilsemmm ama nerdeeeeee
kızlar sizce bebek doğduktan sonra hastanede hangisini giydirmeliyim
napsam ki kararsızım
Evet ya hala haber yok inş iyidirGünaydın kızlar @Mrssuperfine den bi haber yok hala çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.
bıttı bı ara toplu resım atayım herseyımız tmam. Bı dogurmak kaldıah cNim bende onbir kilo aldim hem bebe hem toto buyuyor anirim ozlettin ismili kac kili olmus bakalim artuk cok gir bari ozluyoruz hazirliklar bitti mi
bence tulum çok sade ve rensiz olmasıda daha iyi düşündüm ilk kıyafet için
canim
gobek bagindandilayi ilk zamanlar hastane cikisi iyi oluyor hem alt degistireceksin gunde 6kere falan:)
Selamlar kızlar nasılsınız??Biz iyiyiz çok sükür özledim sizleri
Görümcem düzenli yaptı ve çok rahat epiduralsiz normal doğum yaptı. 11'de hastaneye gitti 2'de doğurdu kucağına aldı çıktı. Doğum odasının kapısına kulağımızı dayamıştık ailecek. Gık demedi valla :)Kızlar hic kegel egzersizleri yapanınız var mı?ben ilk dogumumda yaptım cok ise yaradi kolay dogum yaptim diyeniniz var mı? Ben degil egzersiz işe zor gidiyorum yürüyüş falan da yapmıyorumkeskeeee yapabilsemmm ama nerdeeeeee
valla canım yıl sonu hamıle kalmadın kotu tarafı. işleri bitirme telasındayım oyle boyle degıl. Aralık 15 te mecburi izne cıkıcam son 1 ayımhoşgeldin kaçak nerelerdesin
selam kızlar Bikaç gündür giremiyorum annemlere geldim netim az
herşey yolundadır inşallah herkesler iyidir :)
size bişey sorucam chicco nun bakım seti ve çantasını gördüm bebek yağı şampuan sabun pişik kreminden oluşan set ve çanta hediyeli 50tl fiyat çok uygun olunca aklıma takıldı sipariş verip vermemekte kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz chiccoyla ilgili
Görümcem düzenli yaptı ve çok rahat epiduralsiz normal doğum yaptı. 11'de hastaneye gitti 2'de doğurdu kucağına aldı çıktı. Doğum odasının kapısına kulağımızı dayamıştık ailecek. Gık demedi valla :)
Tabi başka faktörlerde vardır mutlaka ama bu egzersize çok önem verdiğini biliyorum.
Ben sezeryan olacağım için yapmıyorum ama oturduğun yerde yapabilirsin canım aklına geldikçe.
Bu sabah aynı şeyleri aynı şekilde düşündüm. Kaç gece doğru düzgün uyumadım. Ellerim çok uyuşuyor ve şiş, sanırım ödem yapıyor. İkide birde ellerimin acısından uyanıyorum yatağın içinde ovuyorum ellerimi yine uyumaya çalışıyorum. Sağa yatarsam sağım, sola yatarsam solum acıyor ayrıca kollarımda kütük gibi olup uyuşuyor. Dolayısıyla fazlaca dinlenmem gerekirken dinleneceyimi de dinlenemediyim için sabah saati duyasım gelmiyor. Bir pofurtu bir sinirle bir bel ağrısı, bir acıyla kalkıyorum yataktan, bakıyorum eşim yatıyor( daha geç gidiyor ) gözünü bile açmıyor çoğu zaman. İçimden diyorum nasıl ödeyeceksin hakkımı. Geçen akşam bir yere misafirliğe gittik dinde kadının yeri, hakları falan konu açıldı. Diyorlar kadın evde yemek ,çamaşır, bulaşık yapmak zorunda değil hatta çocuğunu emzirmek zorunda bile değil yaparsa lütuftur diye. Ah dedim oldu gözlerim doldu. İmkan olsa gece uyumasam iş yapsam veya çalışsam 2. işte eşim napıyorsun demez, yapacak bir şey yok. Belki hamilelikten hassas oldum bilmiyorum ama şunu anladım; hamileliğin başında veya 3-4 hafta öncesine kadar 37 haftalara kadar çalışırım ya ne var düşüncesindeydim ama özellikle son 1-2 hafta ağırlaşmak neymiş gördüm, anladım. Evet hamilelik sonrası daha önemli ama çalışmak zor geliyor çok, moralim bozuluyor başta. Ne yaparım bilmiyorum şimdilik durum bu bende. Tüm çalışan (çalışmayan tabi) arkadaşlarıma içten duygularımla sevgiler selamlar demek istiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.Sağlıklı hayırlı evlatlar da tabi...Günaydın kızlar, nasıl uyumaya çalıştım bilmiyorum ama heryerim ağrıyor. Yinede pek başarılı olamadım
Keşke işe gitmesem ve bugün dinlensem çok yorgun hissediyorum kendimi.
Birde kan uyuşmazlığı iğnesi olucam bugün
Çok sanslisin canim esin çok fedakar
Ben 20 ilk dislerimi 25 yasinda cikar cikmaz çektirdin
Çünkü ise yaramayan sonra çok sorun yapan bir dismis
Ben hamile kalmadan 2 yil önce aksamlari yatmadan önce 1 kase yoğurt yeme aliskanligi edinmiştim. Simdi onun faydasini çok görüyorum. Dislerimden hamileligim boyunca sorun yasamadim çok şükür.
selam kızlar Bikaç gündür giremiyorum annemlere geldim netim az
herşey yolundadır inşallah herkesler iyidir :)
size bişey sorucam chicco nun bakım seti ve çantasını gördüm bebek yağı şampuan sabun pişik kreminden oluşan set ve çanta hediyeli 50tl fiyat çok uygun olunca aklıma takıldı sipariş verip vermemekte kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz chiccoyla ilgili
Ne kadar güzel ya cok heveslendim şimdiGörümcem düzenli yaptı ve çok rahat epiduralsiz normal doğum yaptı. 11'de hastaneye gitti 2'de doğurdu kucağına aldı çıktı. Doğum odasının kapısına kulağımızı dayamıştık ailecek. Gık demedi valla :)
Tabi başka faktörlerde vardır mutlaka ama bu egzersize çok önem verdiğini biliyorum.
Ben sezeryan olacağım için yapmıyorum ama oturduğun yerde yapabilirsin canım aklına geldikçe.
çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna,bi daha tekrarlamaz inşallah,bende çok şükür iyiyim canım çok sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?