2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu idrar yolu enfeksiyonu basa bela zaten gebelik boyunca iki kere dr ilac yazdı mantarda var heralde biraz rahatliyon sonra tekrar basliyo gecen saglik ocaginda tahlilim vardi ama ebe bosver ilacı bol su ic dedi oyle yapiyorum
banada aynısını söylüyolar canım sürekli.gebeliğin başından beri çekiyorum bu enfeksiyonu. bu zamana kadar bi şekilde idare ettim ama son tahlilde baya yüksek çıktı değerler ..umarım doktorum bi ilaç verirde kurtulurum

teşekkür ederim.idrar yolu enfeksyonu var demişti doktor.bugün yürüyüşten önce birazda temizlik yapmıştım.sanırım fazla yordum kendimi.eşimde nöbetçi olunca yalnızlıktan panik yaptım biraz
Evet yorulmuşsan canım ondan olmuş. Artık çok yorma kendini. Geçmiş olsun.

Hayırlı geceler kızlar.

Bir girip bakayım dedim, Mrssuperfine hakkında konuşulduğunu gördüm, geri dönüp baktım tek bir mesaj yazmış, çok merak ettim. İnşallah her şey yolundadır.
Eşi de yanında değil, yalnız başına Hay Allah
Rabbim acil şifalar versin, inşallah beklenmedik, kötü bir şey olmaz...

merhabalar,
bizim kontroller 2 haftada 1' e düştü, yarın sabah kontrol var ve ben yine uyuyamıyorum.çoktandır geçmişi okuyorum , güncele ancak gelebildim.
Mrssuperfine umarım her şey yolundadır.
geçen kontrolde bende biraz korktum açıkçası. rahim ağzında kısalma var ve alttan muayne etti doktorum.neyse ki açılma filan yoktu ama bebişim 2 hafta kadar önde gidiyor ve son iki gündür ağrılarım var. 3.aydan beri lierac kullanmama rağmen çatır çatır çatlamaya başladım. bebişimin kıyafetlerini de yıkadım yarın etiketlerini kesip ütüleyeceğim inşallah doktordan dönüşte.
2 aydır poposunu dönüyor oğluşum, yüzüne hasret kaldım.. her şey yolundadır ve umarım görebilirim kuzumu yarın sabah.
cicilerimizin fotoğraflarınıda ekleyeyim.
sabah hayırlı haberlerle dönmek ümidiyle iyi geceler diliyorum

Gunaydın güzel anneler... Bu gece şükür uyumusum... Nasıl dinç kalktım.. Allahım oglum bana acıdı..
Herkese hayırlı güzel mutlu umutlu saglıklı huzurlu sabahlar..
Eşimle kahvaltı yapcaz.. Kızımda uyandı bana yardım etti teyzeleri bi hevesle sofra kuruyo anlatamam.. İlerde büyüyüp işe yarayacagı zamanda işten kacar bu kızcem

Günaydın kızlar, nasıl uyumaya çalıştım bilmiyorum ama heryerim ağrıyor. Yinede pek başarılı olamadım
Keşke işe gitmesem ve bugün dinlensem çok yorgun hissediyorum kendimi.
Birde kan uyuşmazlığı iğnesi olucam bugün

Günaydın kızlar....
dayan canım sabret az kaldı izne ayrılırsın 30.hafta yorgunluğu çok fena oluyor ben saat 8 de uyuyordum.bide insanlarla muhatap olup seni çıldırtacak dereceye gelmiyolar mı.sık bogazımı diyorlar resmen.

günaydın annişkolarr.. son günlerde uyku fobim oldu resmen. gece olsun istemiyorum. yatağa girmek işkence.. hadi girdim bi şekilde soluma yattım 15 dk sonra bel ağrısı sağa dönme ihtiyacı, ama soldan sağa dönmek 15 dakika sürüyo.. ve gece bu kısır döngüyle bitiyo. ha tabi bi de ikide bir wc ye kalkması var.. önce bi doğrulabilmem lazım bu da bi 15 dk sürüyodur heralde hadi kalktın ayağının üstüne basmak var basmamla bel ağrısı bi taraftan vajina baskısı bi taraftan resmen inletiyo beni :) çok şikayet ettim galiba ama işin enteresan tarafı bütün bunlara rağmen cok mutluyum. çünkü oğlum da kocam da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür.. ve biliyorum ki bu şikayetlerimin hepsi geçici şeyler.. :)

Gece sabsha kadar zırt bıırt çişe kalkanlar

ben

Bende gunde 2.5 lt su iciyorum gece icmemeye calisiyirum ama agzimm kuruyor oyuzden kalkiyorum sureklu wc ye uyku yok yaniii :)

ağız kuruma bende de var

inş herşey yolundadır canm

iyi günlerde kullanın inş hepimiz yıkadık nevresimleri canm

fitil vermiyormu dr canım .bana iyi geliyor fitil ,inş sanada verir

hayırlı haberlerle gelirsin inş canm :) bi çatlayınca gerisi geliyor zaten boşver artık bende sol tarafımdan çatladm baya bebişim solda hep

Mrssuperfine canım çok merak ettim seni onun için girdim inşaallah iyisindir

Kızlar bir kaç gün pek giremiycem merak etmeyin

inş iyidir gerçektenbende çok merak ediyorum

gunaydin kizlar gece ruyamda kolayca dogurdum darusi gercegine yarin nst ve kontrol var bakalim nolcak optum sizi

hayırlı haberlerle gel inş

Canim ekranin fotosunu çekme özelliği varsa ekranin fotosunu çek öyle yükle
Ben öyle yapiyorum
Resmi boyutu kuruluyor boylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…