banada aynısını söylüyolar canım sürekli.gebeliğin başından beri çekiyorum bu enfeksiyonu. bu zamana kadar bi şekilde idare ettim ama son tahlilde baya yüksek çıktı değerler ..umarım doktorum bi ilaç verirde kurtulurumBu idrar yolu enfeksiyonu basa bela zaten gebelik boyunca iki kere dr ilac yazdı mantarda var heralde biraz rahatliyon sonra tekrar basliyo gecen saglik ocaginda tahlilim vardi ama ebe bosver ilacı bol su ic dedi oyle yapiyorum
Evet yorulmuşsan canım ondan olmuş. Artık çok yorma kendini. Geçmiş olsun.teşekkür ederim.idrar yolu enfeksyonu var demişti doktor.bugün yürüyüşten önce birazda temizlik yapmıştım.sanırım fazla yordum kendimi.eşimde nöbetçi olunca yalnızlıktan panik yaptım biraz
Eflalim bu aralar sık girmiyosun zaten önmli bişi yoktur inşallahMrssuperfine canım çok merak ettim seni onun için girdim inşaallah iyisindir
Kızlar bir kaç gün pek giremiycem merak etmeyin
yok canım merak etme eşim izinli onunla ilgileniyorum şimdi kahvaltı hazırlıycam:)Eflalim bu aralar sık girmiyosun zaten önmli bişi yoktur inşallah
Günaydın kızlar, nasıl uyumaya çalıştım bilmiyorum ama heryerim ağrıyor. Yinede pek başarılı olamadım
Keşke işe gitmesem ve bugün dinlensem çok yorgun hissediyorum kendimi.
Birde kan uyuşmazlığı iğnesi olucam bugün
Evet ben yanlış anlamışımSenin dediğin şeker yüklemesi sanırım canım. Benim kandan bakılıcak. Yemek yiyip 2 saat sonra tekrar kan aldırıcam.
Gece sabsha kadar zırt bıırt çişe kalkanlar
Bende gunde 2.5 lt su iciyorum gece icmemeye calisiyirum ama agzimm kuruyor oyuzden kalkiyorum sureklu wc ye uyku yok yaniii :)
selam kızlar. her gün düzenli yürüyüş yapıyordum yarı saat falan. ama bugün yürürken sağ kasığıma ağrı saplandı ,korktum hemen geri döndüm eve, ayaklarımı dikip yattım..şimdi ara ara yine ağrı giriyo ama aşırı değil. eşimde aksi gibi nöbetçi bugün
yarın doktorumuzla randevumuz var zaten bana dua edin ne olur sağ salim sabahı çıkarayım.
iyi geceler kızlarr bugun nevresim takımımızı aldık sarev marka ve çok kaliteli gerçekten. Rengide çok guzel kırmızı ve ustunde hayvanciklar var keske resim yukleyebilsem ama yapamiyorum telefondan bi yapabilsem bebişin butun herseyini çekip yuklicm ama yok malesef. Birde bu nevresim takımını yıkamakmi gerek siz yıkadınızmı?
doktorumuzla randevumuz yarın.tahlil sonuçlarını ona göstericem .aile hekimi ilaç yazmadı kadın doğum uzmanı yazsın dedi ama onunda yazacağını sanmıyorum çünkü ilaca karşı bi doktorum var.çok su iç diyecek .gebeliğimin başından beri atlatamadım zaten bu enfeksiyonu
merhabalar,
bizim kontroller 2 haftada 1' e düştü, yarın sabah kontrol var ve ben yine uyuyamıyorum.çoktandır geçmişi okuyorum , güncele ancak gelebildim.
Mrssuperfine umarım her şey yolundadır.
geçen kontrolde bende biraz korktum açıkçası. rahim ağzında kısalma var ve alttan muayne etti doktorum.neyse ki açılma filan yoktu ama bebişim 2 hafta kadar önde gidiyor ve son iki gündür ağrılarım var. 3.aydan beri lierac kullanmama rağmen çatır çatır çatlamaya başladım. bebişimin kıyafetlerini de yıkadım yarın etiketlerini kesip ütüleyeceğim inşallah doktordan dönüşte.
2 aydır poposunu dönüyor oğluşum, yüzüne hasret kaldım.. her şey yolundadır ve umarım görebilirim kuzumu yarın sabah.
cicilerimizin fotoğraflarınıda ekleyeyim.
sabah hayırlı haberlerle dönmek ümidiyle iyi geceler diliyorumEki Görüntüle 1300331 Eki Görüntüle 1300330 Eki Görüntüle 1300331
Mrssuperfine canım çok merak ettim seni onun için girdim inşaallah iyisindir
Kızlar bir kaç gün pek giremiycem merak etmeyin
gunaydin kizlar gece ruyamda kolayca dogurdum darusi gercegine yarin nst ve kontrol var bakalim nolcak optum sizi
valla benim de aklıma o geliyo.. inşallah korkulacak bişey yoktur..Kizlar Mrssuperfine adina cok korkuyorum yaaaa.. acaba dogum falan mi oldu ki hic ses cikmiyorr.. insaallah tez zamanda hayirli haberlerle gelir..
Canim ekranin fotosunu çekme özelliği varsa ekranin fotosunu çek öyle yükleiyi geceler kızlarr bugun nevresim takımımızı aldık sarev marka ve çok kaliteli gerçekten. Rengide çok guzel kırmızı ve ustunde hayvanciklar var keske resim yukleyebilsem ama yapamiyorum telefondan bi yapabilsem bebişin butun herseyini çekip yuklicm ama yok malesef. Birde bu nevresim takımını yıkamakmi gerek siz yıkadınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?