günaydın annişkolarr.. son günlerde uyku fobim oldu resmen. gece olsun istemiyorum. yatağa girmek işkence.. hadi girdim bi şekilde soluma yattım 15 dk sonra bel ağrısı sağa dönme ihtiyacı, ama soldan sağa dönmek 15 dakika sürüyo.. ve gece bu kısır döngüyle bitiyo. ha tabi bi de ikide bir wc ye kalkması var.. önce bi doğrulabilmem lazım bu da bi 15 dk sürüyodur heraldehadi kalktın ayağının üstüne basmak var basmamla bel ağrısı bi taraftan vajina baskısı bi taraftan resmen inletiyo beni :) çok şikayet ettim galiba ama işin enteresan tarafı bütün bunlara rağmen cok mutluyum. çünkü oğlum da kocam da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür.. ve biliyorum ki bu şikayetlerimin hepsi geçici şeyler.. :)
daha gelmesin cok küçüklerr. :) az daha sabır hepsi geçicek ve sonu dünyanın en güzel bişesi olacak inşallaahhhaynı şeyleri bende yaşıyorum canım.gece olomasın uyumayayım diyorum.gece wc sayıyorum dün 4 kez gitmişim.sabah iş derken valla bıktım ya bebişim gelsin artık izne çıkayım of of
Çok sanslisin canim esin çok fedakargünaydın herkese
bizdeartık geceleri sürekli uyanıyoruz kızçemle su tolet ihtiyaçları bitmiyo
dün damacanada su bitmiş geç fark ettik neyse dedim 1 bardak kadar var onu içerim gece susayınca
yattık neyse zorla uyumuşum zaten eşim sen kalk saat 2 gibi iç o suyuama haberim yok
bende uyandım o ara yatakta dönerken dedim aşkım çok susadım ağzm kurumuş resmen ,su yok dedibende dedim damacanada var 1 bardaklık kendime güvenle
ben onu içtim demesin mi
zwaten onun öksürüğü ile uyandık söylene söylene uyumaya çalışıyorumgaribim kalktı yataktan gitti mutfağa su arıyor
demesinmi aşkım sana su bulup gelcem gecenin o saatindegitti o ara ben tabi uyumaya çalışıyorum anca
hemende bulup gelmiş aşkım benimçikolata bile almış
tabi gece bu aksiyonlardan sonra sabah da uyanamamışısz
bankadan aradılar da uyandık
bu arada 20 lik dişler etkileşimde çıkmaya çalışıyorlar ateş yapıyor 2 gecedir sağ tarafımdahiç ağrım yokmuş gibi birde bu çıktı 25 yaşımda
kendisi beni pek sevmez öpünce de şaşırdım yani sanki bilerek ya
aynen yatıp kalktığım zaman iki büklüm oluyorum bi yandan bel agrısı bi yandan bebegin verdiği yük nedeniyle alt taraf ağrısıgünaydın annişkolarr.. son günlerde uyku fobim oldu resmen. gece olsun istemiyorum. yatağa girmek işkence.. hadi girdim bi şekilde soluma yattım 15 dk sonra bel ağrısı sağa dönme ihtiyacı, ama soldan sağa dönmek 15 dakika sürüyo.. ve gece bu kısır döngüyle bitiyo. ha tabi bi de ikide bir wc ye kalkması var.. önce bi doğrulabilmem lazım bu da bi 15 dk sürüyodur heraldehadi kalktın ayağının üstüne basmak var basmamla bel ağrısı bi taraftan vajina baskısı bi taraftan resmen inletiyo beni :) çok şikayet ettim galiba ama işin enteresan tarafı bütün bunlara rağmen cok mutluyum. çünkü oğlum da kocam da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür.. ve biliyorum ki bu şikayetlerimin hepsi geçici şeyler.. :)
canım..baya bi sıkıntılar yaşadım...idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim...şimdi iyiyim şükürr...sen nasılsın?Selam epeydir yoktun sanki nerelerdeydin:)
ucuz etın yahnisi diyorum ben canım. Mustela alıcam şampuan olarak.. Pişik kremi olarak ta sudokrem. Yağ zaten kullanmıcam onun yerıne ısıtılmış zeytınyağı en guzeli.Pişik kremı konusunda ozellıkle dıkkat edın. Kortızonsuz krem kullanın bu da sadece sudokrem varselam kızlar Bikaç gündür giremiyorum annemlere geldim netim az
herşey yolundadır inşallah herkesler iyidir :)
size bişey sorucam chicco nun bakım seti ve çantasını gördüm bebek yağı şampuan sabun pişik kreminden oluşan set ve çanta hediyeli 50tl fiyat çok uygun olunca aklıma takıldı sipariş verip vermemekte kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz chiccoyla ilgili
selam kızlar Bikaç gündür giremiyorum annemlere geldim netim az
herşey yolundadır inşallah herkesler iyidir :)
size bişey sorucam chicco nun bakım seti ve çantasını gördüm bebek yağı şampuan sabun pişik kreminden oluşan set ve çanta hediyeli 50tl fiyat çok uygun olunca aklıma takıldı sipariş verip vermemekte kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz chiccoyla ilgili
çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna,bi daha tekrarlamaz inşallah,bende çok şükür iyiyim canım çok sağol:)canım..baya bi sıkıntılar yaşadım...idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim...şimdi iyiyim şükürr...sen nasılsın?
bebü büyütüyom fıstıgım. Kocaman oldum yahuu. 11 kg aldımkacak missdley ve kity nerdesini" siz ya
bence tulum çok sade ve rensiz olmasıda daha iyi düşündüm ilk kıyafet içinkızlar sizce bebek doğduktan sonra hastanede hangisini giydirmeliyim
eşimle gönlümüz tulumdan yana
ama hastane cıkışı zıbın takımıylada battaniye falan uyumlu
napsam ki kararsızım
Eki Görüntüle 1300485 Eki Görüntüle 1300486
bende korkuyorum doğumu tetikler diye 34. hafta bitimini bekliyorumKızlar hic kegel egzersizleri yapanınız var mı?ben ilk dogumumda yaptım cok ise yaradi kolay dogum yaptim diyeniniz var mı? Ben degil egzersiz işe zor gidiyorum yürüyüş falan da yapmıyorumkeskeeee yapabilsemmm ama nerdeeeeee
ah cNim bende onbir kilo aldim hem bebe hem toto buyuyor anirim ozlettin ismili kac kili olmus bakalim artuk cok gir bari ozluyoruz hazirliklar bitti mibebü büyütüyom fıstıgım. Kocaman oldum yahuu. 11 kg aldım.Sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?