2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese
bizdeartık geceleri sürekli uyanıyoruz kızçemle su tolet ihtiyaçları bitmiyo
dün damacanada su bitmiş geç fark ettik neyse dedim 1 bardak kadar var onu içerim gece susayınca
yattık neyse zorla uyumuşum zaten eşim sen kalk saat 2 gibi iç o suyu ama haberim yok
bende uyandım o ara yatakta dönerken dedim aşkım çok susadım ağzm kurumuş resmen ,su yok dedi bende dedim damacanada var 1 bardaklık kendime güvenle
ben onu içtim demesin mi
zwaten onun öksürüğü ile uyandık söylene söylene uyumaya çalışıyorum garibim kalktı yataktan gitti mutfağa su arıyor
demesinmi aşkım sana su bulup gelcem gecenin o saatinde gitti o ara ben tabi uyumaya çalışıyorum anca
hemende bulup gelmiş aşkım benim çikolata bile almış

tabi gece bu aksiyonlardan sonra sabah da uyanamamışısz
bankadan aradılar da uyandık

bu arada 20 lik dişler etkileşimde çıkmaya çalışıyorlar ateş yapıyor 2 gecedir sağ tarafımda hiç ağrım yokmuş gibi birde bu çıktı 25 yaşımda

aynı şeyleri bende yaşıyorum canım.gece olomasın uyumayayım diyorum.gece wc sayıyorum dün 4 kez gitmişim.sabah iş derken valla bıktım ya bebişim gelsin artık izne çıkayım of of

aynı şeyleri bende yaşıyorum canım.gece olomasın uyumayayım diyorum.gece wc sayıyorum dün 4 kez gitmişim.sabah iş derken valla bıktım ya bebişim gelsin artık izne çıkayım of of
daha gelmesin cok küçüklerr. :) az daha sabır hepsi geçicek ve sonu dünyanın en güzel bişesi olacak inşallaahhh

bugün yataktan hiç kalkasım yok hava da bunaltıcı ve soğuk
ev berbat halde elektrkli tutmaya çalşcm artık yavaş yavaş bugün
ama önce mis gibi bir kahvaltı yapmm lazm

Çok sanslisin canim esin çok fedakar
Ben 20 ilk dislerimi 25 yasinda cikar cikmaz çektirdin
Çünkü ise yaramayan sonra çok sorun yapan bir dismis
Ben hamile kalmadan 2 yil önce aksamlari yatmadan önce 1 kase yoğurt yeme aliskanligi edinmiştim. Simdi onun faydasini çok görüyorum. Dislerimden hamileligim boyunca sorun yasamadim çok şükür.

kendisi beni pek sevmez öpünce de şaşırdım yani sanki bilerek ya
aynen yatıp kalktığım zaman iki büklüm oluyorum bi yandan bel agrısı bi yandan bebegin verdiği yük nedeniyle alt taraf ağrısı
bide bebişim ultrasonda daha yüzünü bi kere bile göstermedi bize
ya yüzünü eliyle kapatıyor yada yüzü koyun yatıyor
ama rüyamda gördüm yüzünü
çatık kaşlı, küçücük kalkık burunlu bi bebek
bakalım doğdugunda rüyamdaki haline benziycekmi

Kızlar hic kegel egzersizleri yapanınız var mı?ben ilk dogumumda yaptım cok ise yaradi kolay dogum yaptim diyeniniz var mı? Ben degil egzersiz işe zor gidiyorum yürüyüş falan da yapmıyorumkeskeeee yapabilsemmm ama nerdeeeeee

selam kızlar Bikaç gündür giremiyorum annemlere geldim netim az

herşey yolundadır inşallah herkesler iyidir :)

size bişey sorucam chicco nun bakım seti ve çantasını gördüm bebek yağı şampuan sabun pişik kreminden oluşan set ve çanta hediyeli 50tl fiyat çok uygun olunca aklıma takıldı sipariş verip vermemekte kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz chiccoyla ilgili

ucuz etın yahnisi diyorum ben canım. Mustela alıcam şampuan olarak.. Pişik kremi olarak ta sudokrem. Yağ zaten kullanmıcam onun yerıne ısıtılmış zeytınyağı en guzeli.Pişik kremı konusunda ozellıkle dıkkat edın. Kortızonsuz krem kullanın bu da sadece sudokrem var

Canım ben unibaby aldım. Eczacıbaşına bir güvenim var nedense.

canım..baya bi sıkıntılar yaşadım...idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim...şimdi iyiyim şükürr...sen nasılsın?
çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna,bi daha tekrarlamaz inşallah,bende çok şükür iyiyim canım çok sağol:)

bende korkuyorum doğumu tetikler diye 34. hafta bitimini bekliyorum

bebü büyütüyom fıstıgım. Kocaman oldum yahuu. 11 kg aldım .Sizler nasılsınız.
ah cNim bende onbir kilo aldim hem bebe hem toto buyuyor anirim ozlettin ismili kac kili olmus bakalim artuk cok gir bari ozluyoruz hazirliklar bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…