Canim benim kıyamam ya bende bu ara aynı bu moddayım kendimi cok yalnız hissediyorum bu hamilelik konusunda kimse beni anlamıyor iyiki burası var da biraz dertlesmek iyi geliyor..Bu sabah aynı şeyleri aynı şekilde düşündüm. Kaç gece doğru düzgün uyumadım. Ellerim çok uyuşuyor ve şiş, sanırım ödem yapıyor. İkide birde ellerimin acısından uyanıyorum yatağın içinde ovuyorum ellerimi yine uyumaya çalışıyorum. Sağa yatarsam sağım, sola yatarsam solum acıyor ayrıca kollarımda kütük gibi olup uyuşuyor. Dolayısıyla fazlaca dinlenmem gerekirken dinleneceyimi de dinlenemediyim için sabah saati duyasım gelmiyor. Bir pofurtu bir sinirle bir bel ağrısı, bir acıyla kalkıyorum yataktan, bakıyorum eşim yatıyor( daha geç gidiyor ) gözünü bile açmıyor çoğu zaman. İçimden diyorum nasıl ödeyeceksin hakkımı. Geçen akşam bir yere misafirliğe gittik dinde kadının yeri, hakları falan konu açıldı. Diyorlar kadın evde yemek ,çamaşır, bulaşık yapmak zorunda değil hatta çocuğunu emzirmek zorunda bile değil yaparsa lütuftur diye. Ah dedim oldu gözlerim doldu. İmkan olsa gece uyumasam iş yapsam veya çalışsam 2. işte eşim napıyorsun demez, yapacak bir şey yok. Belki hamilelikten hassas oldum bilmiyorum ama şunu anladım; hamileliğin başında veya 3-4 hafta öncesine kadar 37 haftalara kadar çalışırım ya ne var düşüncesindeydim ama özellikle son 1-2 hafta ağırlaşmak neymiş gördüm, anladım. Evet hamilelik sonrası daha önemli ama çalışmak zor geliyor çok, moralim bozuluyor başta. Ne yaparım bilmiyorum şimdilik durum bu bende. Tüm çalışan (çalışmayan tabi) arkadaşlarıma içten duygularımla sevgiler selamlar demek istiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.Sağlıklı hayırlı evlatlar da tabi...
Mrssuperfine arkadasımızın kanaması oldu hastanedeydi en son haber yok hala canım, cok zor seyler yasamissin canim umarim toparlanmissindir sağlık cok onemli ya allah yardimcimiz olsun hepimizincanım çok çektim artık antibiyotikte alacak limitim kalmadı...erken doğum riskim oldu... akciğer iğnesi vuruldum... bu arada kimin kanaması olmuş??
Bu sabah aynı şeyleri aynı şekilde düşündüm. Kaç gece doğru düzgün uyumadım. Ellerim çok uyuşuyor ve şiş, sanırım ödem yapıyor. İkide birde ellerimin acısından uyanıyorum yatağın içinde ovuyorum ellerimi yine uyumaya çalışıyorum. Sağa yatarsam sağım, sola yatarsam solum acıyor ayrıca kollarımda kütük gibi olup uyuşuyor. Dolayısıyla fazlaca dinlenmem gerekirken dinleneceyimi de dinlenemediyim için sabah saati duyasım gelmiyor. Bir pofurtu bir sinirle bir bel ağrısı, bir acıyla kalkıyorum yataktan, bakıyorum eşim yatıyor( daha geç gidiyor ) gözünü bile açmıyor çoğu zaman. İçimden diyorum nasıl ödeyeceksin hakkımı. Geçen akşam bir yere misafirliğe gittik dinde kadının yeri, hakları falan konu açıldı. Diyorlar kadın evde yemek ,çamaşır, bulaşık yapmak zorunda değil hatta çocuğunu emzirmek zorunda bile değil yaparsa lütuftur diye. Ah dedim oldu gözlerim doldu. İmkan olsa gece uyumasam iş yapsam veya çalışsam 2. işte eşim napıyorsun demez, yapacak bir şey yok. Belki hamilelikten hassas oldum bilmiyorum ama şunu anladım; hamileliğin başında veya 3-4 hafta öncesine kadar 37 haftalara kadar çalışırım ya ne var düşüncesindeydim ama özellikle son 1-2 hafta ağırlaşmak neymiş gördüm, anladım. Evet hamilelik sonrası daha önemli ama çalışmak zor geliyor çok, moralim bozuluyor başta. Ne yaparım bilmiyorum şimdilik durum bu bende. Tüm çalışan (çalışmayan tabi) arkadaşlarıma içten duygularımla sevgiler selamlar demek istiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.Sağlıklı hayırlı evlatlar da tabi...
gecmiş olsun cnm ıns bebişin zamanında saglıkla gelircanım çok çektim artık antibiyotikte alacak limitim kalmadı...erken doğum riskim oldu... akciğer iğnesi vuruldum... bu arada kimin kanaması olmuş??
Bu sabah aynı şeyleri aynı şekilde düşündüm. Kaç gece doğru düzgün uyumadım. Ellerim çok uyuşuyor ve şiş, sanırım ödem yapıyor. İkide birde ellerimin acısından uyanıyorum yatağın içinde ovuyorum ellerimi yine uyumaya çalışıyorum. Sağa yatarsam sağım, sola yatarsam solum acıyor ayrıca kollarımda kütük gibi olup uyuşuyor. Dolayısıyla fazlaca dinlenmem gerekirken dinleneceyimi de dinlenemediyim için sabah saati duyasım gelmiyor. Bir pofurtu bir sinirle bir bel ağrısı, bir acıyla kalkıyorum yataktan, bakıyorum eşim yatıyor( daha geç gidiyor ) gözünü bile açmıyor çoğu zaman. İçimden diyorum nasıl ödeyeceksin hakkımı. Geçen akşam bir yere misafirliğe gittik dinde kadının yeri, hakları falan konu açıldı. Diyorlar kadın evde yemek ,çamaşır, bulaşık yapmak zorunda değil hatta çocuğunu emzirmek zorunda bile değil yaparsa lütuftur diye. Ah dedim oldu gözlerim doldu. İmkan olsa gece uyumasam iş yapsam veya çalışsam 2. işte eşim napıyorsun demez, yapacak bir şey yok. Belki hamilelikten hassas oldum bilmiyorum ama şunu anladım; hamileliğin başında veya 3-4 hafta öncesine kadar 37 haftalara kadar çalışırım ya ne var düşüncesindeydim ama özellikle son 1-2 hafta ağırlaşmak neymiş gördüm, anladım. Evet hamilelik sonrası daha önemli ama çalışmak zor geliyor çok, moralim bozuluyor başta. Ne yaparım bilmiyorum şimdilik durum bu bende. Tüm çalışan (çalışmayan tabi) arkadaşlarıma içten duygularımla sevgiler selamlar demek istiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.Sağlıklı hayırlı evlatlar da tabi...
gecmiş olsun cnm ıns bebişin zamanında saglıkla gelir
Mrssuperfine arkadasımızın kanaması oldu hastanedeydi en son haber yok hala canım, cok zor seyler yasamissin canim umarim toparlanmissindir sağlık cok onemli ya allah yardimcimiz olsun hepimizin
yok cnmkozlar herkeze merhaba aklıma bi konu takıldı hani doğuma girerken hemşireye bebek kıyafeti bide bez veriyor ya başka bişeyde veriliyormu bilgisi olan varmı cici anneler
Canim mrsperfine'nin gebeliği kaç haftalıktı biliyor musun merak ettim? Inşallah bebeğide kendiside iyidir.Mrssuperfine arkadasımızın kanaması oldu hastanedeydi en son haber yok hala canım, cok zor seyler yasamissin canim umarim toparlanmissindir sağlık cok onemli ya allah yardimcimiz olsun hepimizin
en iyisiaklıma ne geldi
şimdi hemşire doğum zamanı bebeğin kıyafetlerini istiycek ya
ben çantaya ikisinide koyim o hangisini giydirirse artık
karar veremiyorum cünkü bir türlü...
umarım sen ve bebekler iyisinizdirMerhaba anneler.
Kanamam olduğu için doktor hastaneye yönlendirdi. Eşimi aramadım netleşsin öyle haber vericem 20 saatlik uçak yolcusundan farkı Adamcağız Ne yapsın
Hastane çantamı da Yanıma alamadım diye ağlıyorum:)) ağlıyım da rahatlıyım.
Dua edin ne olursunuz . Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ve zamanında kolay oğumlar nasip etsin inş
Benden bu kadar..
günaydın herkese
bizdeartık geceleri sürekli uyanıyoruz kızçemle su tolet ihtiyaçları bitmiyo
dün damacanada su bitmiş geç fark ettik neyse dedim 1 bardak kadar var onu içerim gece susayınca
yattık neyse zorla uyumuşum zaten eşim sen kalk saat 2 gibi iç o suyuama haberim yok
bende uyandım o ara yatakta dönerken dedim aşkım çok susadım ağzm kurumuş resmen ,su yok dedibende dedim damacanada var 1 bardaklık kendime güvenle
ben onu içtim demesin mi
zwaten onun öksürüğü ile uyandık söylene söylene uyumaya çalışıyorumgaribim kalktı yataktan gitti mutfağa su arıyor
demesinmi aşkım sana su bulup gelcem gecenin o saatindegitti o ara ben tabi uyumaya çalışıyorum anca
hemende bulup gelmiş aşkım benimçikolata bile almış
tabi gece bu aksiyonlardan sonra sabah da uyanamamışısz
bankadan aradılar da uyandık
bu arada 20 lik dişler etkileşimde çıkmaya çalışıyorlar ateş yapıyor 2 gecedir sağ tarafımdahiç ağrım yokmuş gibi birde bu çıktı 25 yaşımda
bende son haftaya kadar dayanacağım inşallahhhhhhhHadi bakalim hepiniz ayrilinda kizimda oldugu gibi son haftaya kadar calisan bi ben kalayimazimle devam calismaya kocam ayril diyo ben sonrasi icin lazim diyorum bide bogazim kotu smdi hayirli olsun:)
Maviyi beğendim benkızlar sizce bebek doğduktan sonra hastanede hangisini giydirmeliyim
eşimle gönlümüz tulumdan yana
ama hastane cıkışı zıbın takımıylada battaniye falan uyumlu
napsam ki kararsızım
Eki Görüntüle 1300485 Eki Görüntüle 1300486
Bende vajinusmusum kegel egzersizleriylw yendim çok şükürGörümcem düzenli yaptı ve çok rahat epiduralsiz normal doğum yaptı. 11'de hastaneye gitti 2'de doğurdu kucağına aldı çıktı. Doğum odasının kapısına kulağımızı dayamıştık ailecek. Gık demedi valla :)
Tabi başka faktörlerde vardır mutlaka ama bu egzersize çok önem verdiğini biliyorum.
Ben sezeryan olacağım için yapmıyorum ama oturduğun yerde yapabilirsin canım aklına geldikçe.
Olur canim ama 2-3 dilim.buskuviden de birşey olmazkızlar şekerim yüksek çıkmıştıya ara öğünde yarım paket diyet bisküvi var onun yerine badem yesem olur mu
Merhaba kızlar..
bugun bebisimin giysilerinin etiketlerini filan kestim. Kendi sifonyerimde bi kati bosaltip dizdim. Simdilik oda almayi dusunnmuyoruz ama galiba bi sifonyere ihtiyacimiz olacak. Cunku daha cok eksik var onlarida annem gelirken getircek hayirlisiyla. Yikama isini simdilik erteledim daha alcaklarim var cunku hepsini berabrr yikarim diye düşündüm. Aranizda sadece sifonyer alan varmi? Nerden aldiniz ne kadara aldiniz? Bilgi verirseniz sevinirim :) Eki Görüntüle 1300711
Merhaba kızlar..
bugun bebisimin giysilerinin etiketlerini filan kestim. Kendi sifonyerimde bi kati bosaltip dizdim. Simdilik oda almayi dusunnmuyoruz ama galiba bi sifonyere ihtiyacimiz olacak. Cunku daha cok eksik var onlarida annem gelirken getircek hayirlisiyla. Yikama isini simdilik erteledim daha alcaklarim var cunku hepsini berabrr yikarim diye düşündüm. Aranizda sadece sifonyer alan varmi? Nerden aldiniz ne kadara aldiniz? Bilgi verirseniz sevinirim :) Eki Görüntüle 1300711
işte bunlar hep hamileliğin avantajları, hamileliğin lüksü...
normal zamanda gece kalkıp eşime su bitmiş çok susadım desem
ters ters bakar kıvrıl yat senle mi uğraşacam der
Merhaba kızlar hastanede gelenlere ikram etmek icin çikolata yaptırmak istiyorum paketin uzerinde ismi yazsin mavis kapli olsun tavsiye edeceginz bir yer yada marka varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?