2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim benim kıyamam ya bende bu ara aynı bu moddayım kendimi cok yalnız hissediyorum bu hamilelik konusunda kimse beni anlamıyor iyiki burası var da biraz dertlesmek iyi geliyor..

canım çok çektim artık antibiyotikte alacak limitim kalmadı...erken doğum riskim oldu... akciğer iğnesi vuruldum... bu arada kimin kanaması olmuş??
Mrssuperfine arkadasımızın kanaması oldu hastanedeydi en son haber yok hala canım, cok zor seyler yasamissin canim umarim toparlanmissindir sağlık cok onemli ya allah yardimcimiz olsun hepimizin

gerçekten çalışan hamile olmak çok zormuş ben de daha iyi anlıyorum. karnım bazen sertleşiyor bebek hareket ettikçe bazen gün içerisinde uzanma ihtiyacı hissediyorum ama nerde....... neyse az sabır dayanınnnn

Ahh canim al benden de o kadar. Ben de diyodum cok iyiyim, rahatim, hamile gibi degilim masaallah. 37.haftaya kadar calisirim ne guzel diyordum. Ama baktim ki bu halde calismak cok zor. Insan gitgide agirlasiyor kaldiramiyor.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

kegel egzersizlerine baktımda su saatten sonra yaparsam bence dogumu bile tetilkler zormus ya ben bu kadar hareket etsem zaten kolay dogar

Mrssuperfine arkadasımızın kanaması oldu hastanedeydi en son haber yok hala canım, cok zor seyler yasamissin canim umarim toparlanmissindir sağlık cok onemli ya allah yardimcimiz olsun hepimizin

ah kıyamam inşallah iyidir... amin canımm inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza..

kozlar herkeze merhaba aklıma bi konu takıldı hani doğuma girerken hemşireye bebek kıyafeti bide bez veriyor ya başka bişeyde veriliyormu bilgisi olan varmı cici anneler

Canim mrsperfine'nin gebeliği kaç haftalıktı biliyor musun merak ettim? Inşallah bebeğide kendiside iyidir.

Merhaba kızlar..
bugun bebisimin giysilerinin etiketlerini filan kestim. Kendi sifonyerimde bi kati bosaltip dizdim. Simdilik oda almayi dusunnmuyoruz ama galiba bi sifonyere ihtiyacimiz olacak. Cunku daha cok eksik var onlarida annem gelirken getircek hayirlisiyla. Yikama isini simdilik erteledim daha alcaklarim var cunku hepsini berabrr yikarim diye düşündüm. Aranizda sadece sifonyer alan varmi? Nerden aldiniz ne kadara aldiniz? Bilgi verirseniz sevinirim :)

umarım sen ve bebekler iyisinizdir

işte bunlar hep hamileliğin avantajları, hamileliğin lüksü...
normal zamanda gece kalkıp eşime su bitmiş çok susadım desem
ters ters bakar kıvrıl yat senle mi uğraşacam der

Merhaba kızlar hastanede gelenlere ikram etmek icin çikolata yaptırmak istiyorum paketin uzerinde ismi yazsin mavis kapli olsun tavsiye edeceginz bir yer yada marka varmi

Maviyi beğendim ben

Bende vajinusmusum kegel egzersizleriylw yendim çok şükür
Simdi de dogum için yapmaya baslasam. II olacak

kızlar şekerim yüksek çıkmıştıya ara öğünde yarım paket diyet bisküvi var onun yerine badem yesem olur mu
Olur canim ama 2-3 dilim.buskuviden de birşey olmaz

Canim ben ikeadan 4 cekmeceli aldim. Cekmecelerin derinligi cok guzel. 250ye aldim. Ama bi ara indirime girmisti arkadasim 190a almis.

rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş canm
ikeadauygun fiyata şifonyerler var bak istersen canm

işte bunlar hep hamileliğin avantajları, hamileliğin lüksü...
normal zamanda gece kalkıp eşime su bitmiş çok susadım desem
ters ters bakar kıvrıl yat senle mi uğraşacam der

aynen canım yaaa katılıyorum sabah içersin der

Merhaba kızlar hastanede gelenlere ikram etmek icin çikolata yaptırmak istiyorum paketin uzerinde ismi yazsin mavis kapli olsun tavsiye edeceginz bir yer yada marka varmi

bende ne yaptıracağım bilmiyorum bu çikolata konusunu şunlardan sormuştuk kilosu 110 tl imiş

1 kiloda 30 civarı varmış
2 kilo almak lazım ki yetsin 220 tl

şuan düşünme aşamasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…