2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar benim de bi maruzatım var o da şu meme konusu. ben çok takıntılıyım o konuda mememi kimse görsün istemiyorum. annem bile doğru düzgün görmemiştir bu güne kadar ama şimdi doğum olunca hele de ilk gün yok şurdan tut yok böyle emzir diye elleyen elleyene olacak diye ödüm kopuyor. emzirme önlüğü alsam bu sefer de ya beceremezsem emzirmeyi tek başıma diye korkuyorum. yani o zaman bi mantığı kalmayacak. kocişe diyorum ilk etapta odama annemden başka kimse girmesin diye ben anneme sen girme nasıl diyeyim diyor adam haklı. vallahi bu konu beni doğumdan bile daha çok korkutuyo. o derece takıntılıyım.. napıcım ben

Kızlaaar ilk gün giyeceğim gecelik konusunda kararsız kaldım. Profesyonel fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum, onun için üzerimde süslü bi gecelik olsun istiyorum ama ilk gün kan filan olur mu çok pahalı bişi almasam mı bilemedim,siz ne yapacaksınız?

Anneni, kayınvalideni bırak ebeler, hemşireler görecek elleyerek nasıl emzireceğini gösterecek. En azından ablamda öyleydi. Keyfinizi kaçıracak şeyleri düşünmenin faydası yok.

Kızlar bebeğim 1.100 olmus az değil mi sizce
Benim doktorum önceki kontroldeki kilosuna göre artışı takip ediyor. Her bebeğin gelişimi haftasına göre fark gösterir, kimseyle kıyaslama diyor. Doktorun normal dediyse sorun yoktur.

Kizlarr. Saglik ocagina gittim bugun kontrole kilomu filan olctu gun itibariyle 15 kilo almisim daha 2 ay var yaa ben ne yapicam 110lami doguma gircem suan 90 kiloyum 75le baslamistim. Hemsirede dikkat et dedi tansiyonunu etkiler dedi. Neyseki bebegimin kalp atislarini dinledim biraz moralim duzeldi.. ne yapicam kizlar yaa elimde olmadan surekli kilo aliyorum..

bende aynıyım.76 kiloyla hamile kaldım 92 yim şuandikkat etmeye çalışıyorum bakalım nolacak oluruna bıraktım valla şu saatten sonra diyet yapıpta bebeğimi riske sokamambi arkadaş vardı çok kilo alıyorum diye diyet yaptı hamileleikte bebekte gelişme geriliği oluştu zor toparladılar.sağlıklı beslenelim gerisi boş

Anneni, kayınvalideni bırak ebeler, hemşireler görecek elleyerek nasıl emzireceğini gösterecek. En azından ablamda öyleydi. Keyfinizi kaçıracak şeyleri düşünmenin faydası yok.
onlara ben hallederim diyebilirim istemiyorum vs diyebilirim. hatta doğumdan önce söylemeyi düşünüyorum. ama kv ye teyzeye falan nasıl denir ki dokunmayın mememe diye annem var işte başımda o gösterir siz karışmayın diye.. ayy çok sinir bi durum. yani en azından benim için. çoğu kimse takmıyo bile bu konuya ama benim hassas noktam napayım elimde değil..

bende aynı durumdayım bu konu arada aklıma gelip gelip duruyor
eşime diyorum emzireceğim zaman sen ol sadece yanımda
benimde ne annem ne başkası görmüştür eşimden başka kimse görmemiştir ve göstermek de istemiyorum

kuçucuk bebege uyku tulumu giydirilirse o zmn agır olur zaten piyasadada yok yenidogan tulumu ince bi yorgan ortebilirsin kiş bebişi sonuçta abartmaya gerek yok agır filan gelmez
battaniye örtüp odanın sıcaklığını arttıracam artık uyku tulumundan vazgeçtim sonra belki

evet ne olur nolmaz yapacagim dedi.erken doguma karsi.kiayfet isini ne yaptin benim kafam cok karisio.yeni dogduklarinda cok küçuk dogacaklar malum ya aldigim 0 3 aylar cok büyuk olur gibi gelio
butikbebede uygun fiyata yenidogan zıbın setlleri var alırsan cnm

battaniye örtüp odanın sıcaklığını arttıracam artık uyku tulumundan vazgeçtim sonra belki
battaniye peluşmu kadifemi ikisi yorgandn daha çok terletr habern olsun en iyisi pamuk veya yün yorgan ama sen bilirsn bldgmi paylşyım ddm tecrubeli olarak

Ya ama ben son ayi dusunuyorum ve geriliyorum. Son ay cok kilo aliniyo cunku

Benim doktorum önceki kontroldeki kilosuna göre artışı takip ediyor. Her bebeğin gelişimi haftasına göre fark gösterir, kimseyle kıyaslama diyor. Doktorun normal dediyse sorun yoktur.

Haklısın valla teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…