2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Resmen yarama tuz bastiniz bende buni dusunmuyor degilim
Aralikta ameliyat olmustim ondan once doktorlara gitmeye acmaya utanirdim neyse ameliyat oldum en azindan bu sorunu yendim doktor gorunce utanmiyosun sanirim
Simdide sorunum bu gorecekler elleyecekler off off :) ben normaldede bu konuda utanirim hayatta soyunmam baskasinin yaninda annem dahi olsa bile napcam bende :)

Canım annen varken yanında 1 adım geride dururlar herhalde. Doğumdan sonra yardıma ihtiyaç oluyor ama, ben yaparım diye şartlama kendini bence. İnşallah çok kolay geçer doğumun, sadece bebişini kucağına vermeleri yeter :)

Merhaba arkadaşlar,

Forumu takip etmekte zorlanıyorum.. Okuyabildiğim kadarıyla missuperfine den haber bekliyoruz umarım herşey yolundadır... Fena üşütmüşüm 10. günüm yeni toparlanabildim, pzt kontrolüm vardı doktor antibiyotiğe başlattı aksi halde zatürreye çevirecek daha büyük sıkıntı dedi ve augmentin verdi .. Portakal mandalini kivi , zencefil, süt, ıhlamur bir süre görmek istemiyorum hayatımda Öksürmekten sırtım ve göğüs altım çok ağrıyor.. Kendinize dikkat edin en ufak bir üşütmede bağışıklık sistemi zayıfladığından çok kötü oluyor insan..

Tek sevindirici haber bebeğimin iyi olması 1730 gr, 41 cm..%99 3500 üstü doğar 3900 ü görür dedi doktorum ve direk doğum şekli için ne düşünüyorsun diye sordu.. Haftaya çatı muayenesini yapacak.. ben biraz korkuyorum normalden sanırım sezeryana kayıyor gibiyim.. Nst yede bağladı.. acayip mutlu oldum 10 dakika kalp atışlarını duymak moral veriyor insana.. Kontrollerimizde 15 günde bire düştü..Ecopirini kesti bir arkadaş sormuştu nickini hatırlamıyorum kaçıncı haftaya kadar kullanacağız diye..
Diğer bilgide çalışabilir raporumu 19 kasımda alacağım ve 25 aralıkda izine çıkacağım.. SAt ım 10 Nisan.. Hesaplamayı soran arkadaşlara yardımcı olabilir...
Mobilyalarımız ve beşiğimiz geldi koku çıkarma aşamasındayız, kıyafetlerimizinde büyük bölümü yıkandı ütülendi hurclara konuldu, ufak parçaları ütülemek daha zormuş, kardeşim ve kuzenim sağolsun ben hasta yatağımdayken hallettiler..

benimde bu sabah açlık 103, tokluk 135 çıktı canım. kepek ekmeğine tost ve 1 yumurta yedim halbuki.senin gayet iyi çıkmış, yemekten ne kadar sonra ölçtün?

9 da masadan kalkmıştım saat 10:20 de ölçüm yapıldı bu arada çayıma 3 gündür tarçın koyarak içiyorum iyi geliyomuş eczacı söyledi sende dene evdekilerede öyle içiyorum

şöyle yapıcaksın şekerim hemşireye söyliyeceksin ilk gün odayı boşalttıracak bu durumda sen veya eşin söylemediği için kimse alınmayacak sen eşin ve hemşire kalacak içersi sakinleştiği için sende daha kolay adepte olacaksın yoksa her ağızdan bi ses çıkar bir kere yaptın mı gerisini halledersin zaten ilk emzirirken o küçük ağzıyla bir aranıyor ki çok güzel bir duygu

Güven saydıkların içinde en pahalısı doktor haric 4 bine yaklaşıyor tabi bunlar özel sigortan yoksa uygulanan fiyatlar..tobb doktor hariç sezeryan 3100 tl, medicana yanlış değilsem doktor hariç 2800 civarı..Normal doğum için fiyatlardan -400-500 civarı inmek gerekiyor. Akay hakkında hiçbir bilgim yok ama son bir yıldır akayda doğum öneren kimseye rastlamadım bir ara özelde doğum denilince hemen akayın ismi gelirdi akla..Ben baştan beri Tobb düşünüyordum ama memoriala sezin_uk nickli arkadaşımızın önerisiyle baktım tobb dan daha uygun geldi fiyatı 2500 civarı ve doktorumda önerdi.. Karar vermek üzereyim..

çok mantıklı. zaten bi dahaki kontrolde bana doğumhaneyi odaları falan gezdireceklermiş. o gün ben bu konuyu bi sorayım bakalım yaşasınn

9 da masadan kalkmıştım saat 10:20 de ölçüm yapıldı bu arada çayıma 3 gündür tarçın koyarak içiyorum iyi geliyomuş eczacı söyledi sende dene evdekilerede öyle içiyorum

Annemde şeker hastası olduğu için duymuş doğruluğunu araştırmak gerek tabi günde 2 tane acı zeytin yemek şekere iyi geliyormuş.. Acı derken daha olgunlaşmamış kırılmamış ham zeytinden bahsediyorum..

hayatımda 1 kere hamile olmadan önce bayan dr a muayine oldum alttan o kadar ona bile zorla gittim iltihap için bakmıştı

şimdiki dr erkek sadece doğumda rahat olurum sanırım ,onun dışında doğumdan önceden çatı muaniyesi falan yaparsa yandım ben

Bende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız

12 kilo oldu

geçmiş olsun canm

hemşireye söylemek iyi fikirmiş canım bunu uygulayacağım ben kimseye göstermem göğüsümü

bende 13 kilo almışım

Kızlar bebeğim 1.100 olmus az değil mi sizce

yok canım doktor bana bu hafta açıkladı 2 türlü ölçüm yapan makina varmış ikisinede aynı değerleri girdiğin halde farklı sonuçlar çıkıyomuş bana ekranda gösterdi birde biz kiloyu kafa ve kemik ölçülerine göre yapıyoruz dedi her ailenin farklıdır dedi kiminin kafası büyük olur kiloda ona bağlı olarak fazla çıkar ama doğduğunda farklı oluyor o yüzden ona fazla takılma

Bende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız

en az ben almışım galiba 7 kilo

64 ile hamile kaldım dün 77 kiloydum

nerden bulacağız kız ham zeytini zaten kese kese zeytin ağacıda bırakmadılar

nerden bulacağız kız ham zeytini zaten kese kese zeytin ağacıda bırakmadılar[/QUOTE]

Orasıda doğru valla zeytinide tamamen ithal etmeye başlayacağız bu gidişle..bilemiyorum eşime memleketinden geldiği için marketlerde satılıyor mu emin değilim

nerden bulacağız kız ham zeytini zaten kese kese zeytin ağacıda bırakmadılar

Orasıda doğru valla zeytinide tamamen ithal etmeye başlayacağız bu gidişle..bilemiyorum eşime memleketinden geldiği için marketlerde satılıyor mu emin değilim [/QUOTE]

artık başka yollar bılucaz gibi tarçınlı çaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…