onlara ben hallederim diyebilirim istemiyorum vs diyebilirim. hatta doğumdan önce söylemeyi düşünüyorum. ama kv ye teyzeye falan nasıl denir ki dokunmayın mememe diyeannem var işte başımda o gösterir siz karışmayın diye.. ayy çok sinir bi durum. yani en azından benim için. çoğu kimse takmıyo bile bu konuya ama benim hassas noktam napayım elimde değil..
Resmen yarama tuz bastiniz bende buni dusunmuyor degilimbende aynı durumdayım bu konu arada aklıma gelip gelip duruyor
eşime diyorum emzireceğim zaman sen ol sadece yanımda
benimde ne annem ne başkası görmüştür eşimden başka kimse görmemiştir ve göstermek de istemiyorum
benimde bu sabah açlık 103, tokluk 135 çıktı canım. kepek ekmeğine tost ve 1 yumurta yedim halbuki.senin gayet iyi çıkmış, yemekten ne kadar sonra ölçtün?kızlar açlık 103 tokluk 107 çıktı ne diyonuz bu duruma
Canım annen varken yanında 1 adım geride dururlar herhalde. Doğumdan sonra yardıma ihtiyaç oluyor ama, ben yaparım diye şartlama kendini bence. İnşallah çok kolay geçer doğumun, sadece bebişini kucağına vermeleri yeter :)onlara ben hallederim diyebilirim istemiyorum vs diyebilirim. hatta doğumdan önce söylemeyi düşünüyorum. ama kv ye teyzeye falan nasıl denir ki dokunmayın mememe diyeannem var işte başımda o gösterir siz karışmayın diye.. ayy çok sinir bi durum. yani en azından benim için. çoğu kimse takmıyo bile bu konuya ama benim hassas noktam napayım elimde değil..
11 kilo aldım canım.Bende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız
rekor bendedir muhtemelen; 16 kiloBende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız
benimde bu sabah açlık 103, tokluk 135 çıktı canım. kepek ekmeğine tost ve 1 yumurta yedim halbuki.senin gayet iyi çıkmış, yemekten ne kadar sonra ölçtün?
benimde bu sabah açlık 103, tokluk 135 çıktı canım. kepek ekmeğine tost ve 1 yumurta yedim halbuki.senin gayet iyi çıkmış, yemekten ne kadar sonra ölçtün?
ben 11 kilo aldımBende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız
kızlar benim de bi maruzatım var o da şu meme konusu. ben çok takıntılıyım o konuda mememi kimse görsün istemiyorum. annem bile doğru düzgün görmemiştir bu güne kadarama şimdi doğum olunca hele de ilk gün yok şurdan tut yok böyle emzir diye elleyen elleyene olacak diye ödüm kopuyor. emzirme önlüğü alsam bu sefer de ya beceremezsem emzirmeyi tek başıma diye korkuyorum. yani o zaman bi mantığı kalmayacak. kocişe diyorum ilk etapta odama annemden başka kimse girmesin diye ben anneme sen girme nasıl diyeyim diyor adam haklı. vallahi bu konu beni doğumdan bile daha çok korkutuyo. o derece takıntılıyım.. napıcım ben
merhaba, ocak annesi olacak annelere bişey sormak istiyorum
Ankarada doğum yapacak anne adayları medican,akay,tobb ve güven'de doğum fiyatları ne kadar acaba bilen var mı?bir de bu hastanelerin ne gibi avantajları var acaba?
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)
çok mantıklı. zaten bi dahaki kontrolde bana doğumhaneyi odaları falan gezdireceklermiş. o gün ben bu konuyu bi sorayım bakalımşöyle yapıcaksın şekerim hemşireye söyliyeceksin ilk gün odayı boşalttıracak bu durumda sen veya eşin söylemediği için kimse alınmayacak sen eşin ve hemşire kalacak içersi sakinleştiği için sende daha kolay adepte olacaksın yoksa her ağızdan bi ses çıkar bir kere yaptın mı gerisini halledersin zaten ilk emzirirken o küçük ağzıyla bir aranıyor ki çok güzel bir duygu
9 da masadan kalkmıştım saat 10:20 de ölçüm yapıldı bu arada çayıma 3 gündür tarçın koyarak içiyorum iyi geliyomuş eczacı söyledi sende dene evdekilerede öyle içiyorum
çok mantıklı. zaten bi dahaki kontrolde bana doğumhaneyi odaları falan gezdireceklermiş. o gün ben bu konuyu bi sorayım bakalımyaşasınn
Resmen yarama tuz bastiniz bende buni dusunmuyor degilim
Aralikta ameliyat olmustim ondan once doktorlara gitmeye acmaya utanirdim neyse ameliyat oldum en azindan bu sorunu yendim doktor gorunce utanmiyosun sanirim
Simdide sorunum bu gorecekler elleyecekler off off :) ben normaldede bu konuda utanirim hayatta soyunmam baskasinin yaninda annem dahi olsa bile napcam bende :)
Bende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız
Merhaba arkadaşlar,
Forumu takip etmekte zorlanıyorum.. Okuyabildiğim kadarıyla missuperfine den haber bekliyoruz umarım herşey yolundadır... Fena üşütmüşüm 10. günüm yeni toparlanabildim, pzt kontrolüm vardı doktor antibiyotiğe başlattı aksi halde zatürreye çevirecek daha büyük sıkıntı dedi ve augmentin verdi.. Portakal mandalini kivi , zencefil, süt, ıhlamur bir süre görmek istemiyorum hayatımda Öksürmekten sırtım ve göğüs altım çok ağrıyor.. Kendinize dikkat edin en ufak bir üşütmede bağışıklık sistemi zayıfladığından çok kötü oluyor insan..
Tek sevindirici haber bebeğimin iyi olması 1730 gr, 41 cm..%99 3500 üstü doğar 3900 ü görür dedi doktorum ve direk doğum şekli için ne düşünüyorsun diye sordu.. Haftaya çatı muayenesini yapacak.. ben biraz korkuyorum normalden sanırım sezeryana kayıyor gibiyim..Nst yede bağladı.. acayip mutlu oldum 10 dakika kalp atışlarını duymak moral veriyor insana.. Kontrollerimizde 15 günde bire düştü..Ecopirini kesti bir arkadaş sormuştu nickini hatırlamıyorum kaçıncı haftaya kadar kullanacağız diye..
Diğer bilgide çalışabilir raporumu 19 kasımda alacağım ve 25 aralıkda izine çıkacağım.. SAt ım 10 Nisan.. Hesaplamayı soran arkadaşlara yardımcı olabilir...
Mobilyalarımız ve beşiğimiz geldi koku çıkarma aşamasındayız, kıyafetlerimizinde büyük bölümü yıkandı ütülendi hurclara konuldu, ufak parçaları ütülemek daha zormuş, kardeşim ve kuzenim sağolsun ben hasta yatağımdayken hallettiler..
şöyle yapıcaksın şekerim hemşireye söyliyeceksin ilk gün odayı boşalttıracak bu durumda sen veya eşin söylemediği için kimse alınmayacak sen eşin ve hemşire kalacak içersi sakinleştiği için sende daha kolay adepte olacaksın yoksa her ağızdan bi ses çıkar bir kere yaptın mı gerisini halledersin zaten ilk emzirirken o küçük ağzıyla bir aranıyor ki çok güzel bir duygu
canim bende ikizlerim olucak insalalh bende raporla 30.haftaya kadar geciriorum.30 dan sonra dogum iznimi baslatacak doktor.roske atmak istemiyor bol bol dinlen diyo.benimde ellerimde ayaklarimda siskinlikler fena bir sey tutamiyorum bazen.uykular azaldi iice.masallah toplamda 4 kilo mu ben 15 kilo aldim resmen
Kızlar bebeğim 1.100 olmus az değil mi sizce
Kizlarr. Saglik ocagina gittim bugun kontrole kilomu filan olctu gun itibariyle 15 kilo almisimdaha 2 ay var yaa ben ne yapicam 110lami doguma gircem suan 90 kiloyum 75le baslamistim. Hemsirede dikkat et dedi tansiyonunu etkiler dedi. Neyseki bebegimin kalp atislarini dinledim biraz moralim duzeldi.. ne yapicam kizlar yaa elimde olmadan surekli kilo aliyorum..
Bende kilo işini soracaktım. ? Ben 6 kilo aldım siz kaçar aldınız
en az ben almışım galiba 7 kilo
Annemde şeker hastası olduğu için duymuş doğruluğunu araştırmak gerek tabi günde 2 tane acı zeytin yemek şekere iyi geliyormuş.. Acı derken daha olgunlaşmamış kırılmamış ham zeytinden bahsediyorum..
nerden bulacağız kız ham zeytini zaten kese kese zeytin ağacıda bırakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?