2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tam mevsimi aslında pazarda ham zeytin bulabilirsiniz. Tabii ben İzmirliyim, Antalya'da yaşıyorum. Her yerde olmayabilir.

Pahalı der misin bilmiyorum ama biz hello baby den 419 tl ye aldık beşiği.

Ayy çok teşekkür ederim ya bende toplamda 5 kilo aldım acaba benim yüzümden mi kilosu az diye üzülüyorum

Tam mevsimi aslında pazarda ham zeytin bulabilirsiniz. Tabii ben İzmirliyim, Antalya'da yaşıyorum. Her yerde olmayabilir.

AAA bi dakka ben migrosta görmüştüm sanki böyle ortaya koymuşlardı bende bunlarla kim uğraşıcak falan demiştim

90 dan 110 a nasıl fırlattın ya ,yapma benmde moralimi bozma ya 69 la kaldım 82 olmuşum bende 13 kg almışım belkide 14 olmuştur,halbuki gebelıkten once ne yiyorsam şimdide aynı anlamadım gitti,heralde 8 hafta kaldı 6-8 kg alırız heralde en fazla,keşke hi. almasak böle kalsak ya

annem 2 tane yapmış biri ince de diğeri kalın biraz.kalın olan benim bebeklik yorganımmış kıyamam saklamış bu zamana kadar yeni nevresim diktirmiş getirdi nasıl duygulandım anlatamam
Banim annemde bizim battaniyemizi kundagimizi pusetimizi hep sakliyirmus. Bende kizima kullanacak inşallah.
Annem 2 yastik bir yorgan yaptı. Bir yorganda bebeklik yorganimiz onu yikayip tekrar yuzlemis canim ben. O kendinde kalacak oraya gidince kullanacagiz.
Bunlarda benim bebekligimden kalanların resimleri :)

Eklentiler

• IMG_20141009_113728.webp
    370 KB · Görüntüleme: 87
Ben de odamın kapısını kapar emziririm diyorum. Aman sütümüz gelsin de göstermeyiz biyerimizi:)

Kozlar ablam 20 günlük anne göğsünden çok sorun yasiyor emzirirken
Çatlak olmuş
Cevremde çoğu kişi bunu yasamis aglaya aglaya emzirmuisler.
İlk emzirmeden önce soğan sürun gogsunuze diyorlar ama nazil yapilacagini net anlamadim. Soğan pişmiş mi olacak ÇIĞ mi ?

kız allah iyiliğini vermesin sogan nerden cıktı
bebe memenden soğur vala o tadı alırsa :)

Ne biliyim canim ya hemsirede korkuttu zaten beni tansiyonunda sorun olur falan fistan..

Kizlar daha bu sabha kadar kv yuzundem cnm cok sikiliyordu.. esim sabah aradi kars kagizmanda yeni bi cevik kuvvet ekibi kuruluyomus ve bu taraflardan polis istiyolarmis..esim de dilekce verdi olursa eger karsa kagizmana tasinacaz hem sark görevimiz bitecek iki senede hem ben bu kotu dedikodulu ortamdan kurtulacam cocugumu iatedigim gibi buyutecem..dua eder misiniz bana hepiniz hamilesiniz dualariniz kabulolur..hayirliysa gidelim buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…