Kızlarrr merhaba herkes iyidir umarım. Biz kızımızın yatak odası takımını aldık fakat yanımda yatırabileceğim beşik henüz almadım. En fazla 5-6 ay kulkanacağı için pahalı bir şey olsun istemiyorum. Beşik alan varsa nerden aldınız ve ne kadar paylaşırsanız çok sevinirim. İstanbulda oturuyoruz. Neresi olursa gidip bakabiliriz.
yok canım doktor bana bu hafta açıkladı 2 türlü ölçüm yapan makina varmış ikisinede aynı değerleri girdiğin halde farklı sonuçlar çıkıyomuş bana ekranda gösterdi birde biz kiloyu kafa ve kemik ölçülerine göre yapıyoruz dedi her ailenin farklıdır dedi kiminin kafası büyük olur kiloda ona bağlı olarak fazla çıkar ama doğduğunda farklı oluyor o yüzden ona fazla takılma
64 ile hamile kaldım dün 77 kiloydum
nerden bulacağız kız ham zeytini zaten kese kese zeytin ağacıda bırakmadılar
Kizlarr. Saglik ocagina gittim bugun kontrole kilomu filan olctu gun itibariyle 15 kilo almisim daha 2 ay var yaa ben ne yapicam 110lami doguma gircem suan 90 kiloyum 75le baslamistim. Hemsirede dikkat et dedi tansiyonunu etkiler dedi. Neyseki bebegimin kalp atislarini dinledim biraz moralim duzeldi.. ne yapicam kizlar yaa elimde olmadan surekli kilo aliyorum..
90 dan 110 a nasıl fırlattın ya ,yapma benmde moralimi bozma ya 69 la kaldım 82 olmuşum bende 13 kg almışım belkide 14 olmuştur,halbuki gebelıkten once ne yiyorsam şimdide aynı anlamadım gitti,heralde 8 hafta kaldı 6-8 kg alırız heralde en fazla,keşke hi. almasak böle kalsak ya
annem 2 tane yapmış biri ince de diğeri kalın biraz.kalın olan benim bebeklik yorganımmış kıyamam saklamış bu zamana kadar yeni nevresim diktirmiş getirdi nasıl duygulandım anlatamam
Banim annemde bizim battaniyemizi kundagimizi pusetimizi hep sakliyirmus. Bende kizima kullanacak inşallah.
Annem 2 yastik bir yorgan yaptı. Bir yorganda bebeklik yorganimiz onu yikayip tekrar yuzlemis canim ben. O kendinde kalacak oraya gidince kullanacagiz.
Bunlarda benim bebekligimden kalanların resimleri :)
kızlar benim de bi maruzatım var o da şu meme konusu. ben çok takıntılıyım o konuda mememi kimse görsün istemiyorum. annem bile doğru düzgün görmemiştir bu güne kadar ama şimdi doğum olunca hele de ilk gün yok şurdan tut yok böyle emzir diye elleyen elleyene olacak diye ödüm kopuyor. emzirme önlüğü alsam bu sefer de ya beceremezsem emzirmeyi tek başıma diye korkuyorum. yani o zaman bi mantığı kalmayacak. kocişe diyorum ilk etapta odama annemden başka kimse girmesin diye ben anneme sen girme nasıl diyeyim diyor adam haklı. vallahi bu konu beni doğumdan bile daha çok korkutuyo. o derece takıntılıyım.. napıcım ben
Kozlar ablam 20 günlük anne göğsünden çok sorun yasiyor emzirirken
Çatlak olmuş
Cevremde çoğu kişi bunu yasamis aglaya aglaya emzirmuisler.
İlk emzirmeden önce soğan sürun gogsunuze diyorlar ama nazil yapilacagini net anlamadim. Soğan pişmiş mi olacak ÇIĞ mi ?
Kozlar ablam 20 günlük anne göğsünden çok sorun yasiyor emzirirken
Çatlak olmuş
Cevremde çoğu kişi bunu yasamis aglaya aglaya emzirmuisler.
İlk emzirmeden önce soğan sürun gogsunuze diyorlar ama nazil yapilacagini net anlamadim. Soğan pişmiş mi olacak ÇIĞ mi ?
90 dan 110 a nasıl fırlattın ya ,yapma benmde moralimi bozma ya 69 la kaldım 82 olmuşum bende 13 kg almışım belkide 14 olmuştur,halbuki gebelıkten once ne yiyorsam şimdide aynı anlamadım gitti,heralde 8 hafta kaldı 6-8 kg alırız heralde en fazla,keşke hi. almasak böle kalsak ya
Kizlar daha bu sabha kadar kv yuzundem cnm cok sikiliyordu.. esim sabah aradi kars kagizmanda yeni bi cevik kuvvet ekibi kuruluyomus ve bu taraflardan polis istiyolarmis..esim de dilekce verdi olursa eger karsa kagizmana tasinacaz hem sark görevimiz bitecek iki senede hem ben bu kotu dedikodulu ortamdan kurtulacam cocugumu iatedigim gibi buyutecem..dua eder misiniz bana hepiniz hamilesiniz dualariniz kabulolur..hayirliysa gidelim buralardan
Bak canim internette yorumlar var baya bunla ilgili çok iyi geldi diye ama tam yapilisini anlamadim.
Simdi biri anlatır burada bilenlerin ogreniriz Eki Görüntüle 1302349