2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Diet yapabilirsiniz cnm, diette saglikli beslenme var, ara ogunler var, kilo almadan bebegi besleyecek sekilde beslenikebilir,

Ben yapamadim pek zaten ne istahim oldu nede cnm cekti birsey, midem yaniyor hala

Yinede kilo aldim, oyle cok yemiyrm toplamda 16 kg aldim oda altinci aydan sonra oldu diyebilirim, :)

bnada annem kargoyla gondermiş manisadan . On kilo kadar kurdumda olgunlaşmasını bekliyorum markettekilerin hç tadı yokki alişik olmadıgımdan yiyemiyorum bna has ege zeytini olacak

doğru yiyemezsin biz bilmediğimizden zeytin mi hee tamam der 1-2 tane yeriz :)

aslianne, post: 37772515, member: 195935"]sen ne kadar zamandır yapıyosun diyeti
Acikcasi dunden beri yapıyorum.
Akşam ki ölçümlerim; açlık 76
tokluk 134 çıktı. Salata ağırlıklı yedim ve aç kalktım sonradan [/QUOTE]

ya sorma bende doymuyorum gibi birde 1 saat geçince ölçülüyor ee bu sefer nasıl tokluk oluyor anlamıyorum ki

canım sakin ol lütfen.. bende ilk başlarda bunları düşünüp kendimi yedim. karışıp akıl verecekler diye .. sonra düşündüm ki kimse değişmeyecek ve bu benim ilk bebeğim ve de çok isteyerek büyütüyorum onu içimde .. stres yapmayacağım ve o an geldiğinde onları kırmadan üzmeden teşekkür edip kendim yapabileceğimi söyleyeceğim.. hatta rahatsız olursam utanıyorum ve bebekle baş başa olduğumda daha az panikliyorum biraz müsadenizi rica ediyorum diyeceğim.. Sende böyle yaparsın onları da kendini de üzüp strese sokmazsın.. çünkü bu anların telafisi olmuyor.. bir kere daha aynı anı yaşayamayacağız bunu sakın unutma ...

Bana az geldi her yedikten sonrada sola yatardım halbuki neyse muz yiycem artık
canım her bebeğin yapısı farklı.. anne baba boy ve genetiği farklı .. sen normal ye .. ne meyveyi nede başka birşeyi abartma .. eşim ve bende minyon tipleriz.. bizim de bebeğimiz 1 hafta falan geride demişti doktor .. hemde ben o ay 4 kilo almıştım.. hiç alakası olduğuna inanmıyorum yani .. 2 porsiyondan fazşla meyve yeme şekerini yükseltir bebeği şişirir doğumu zorlaştırırsın .. kimseyle kendini kıyaslama ..sağlıklı beslen ekmek pirinç gibi gıdalardan uzak dur.

Canım valla abartmadan herseyi yiyorum ben :) bu arada bebeğinin adı eren mi :)) nasipse bizimkide hasan eren olacak :)

Günaydın canlar. Gece kocamı salon koltuğuna göndermiş olmamdan dolayı birazcık daha rahat uyudum. Ne güzel şeymiş meğer gece sadece 2 kere uyanmak :)

Pınarcım gecelik konusu hariç haklısın.. Kanaman olabilir, bebek kusabilir.. Bunlar olmasa bile hastaneler çok sıcak ortamlar terleyebilirsin. Yedekli gitmekte fayda var bence..

günaydın annişkolar. dün gece enteresan bişi oldu. adet sancısıyla uyandım :S tabii ki adet olmadım ama resmen adet sancısı cektim. üstelik tek taraflı. sol yumurtalığımdan kasığıma ve belime vuran adet sancısı tadında ama ondan bi 5 kat daha şiddetli..üstelik sonra da bacağıma vurdu. oğluşum sağ tarafımda ve kıpır kıpır onu hissedebiliyorum. ama bu ağrı sancı neydi çözemedim bir buçuk iki saat beni inlettikten sora pat diye kesildi. ama uyandığıma bacağım hala ağrıodu. doğrusu doğuruyo muyum acaba diye korkmadım değil. bin kere wc ye gittim baktım kanama vs var mı diye allahtan yoktu. bi de doğum sancısı dediğin aralıklı oluyomuş bu kesintisizdi. o yüzden acile gitmedim ama zor ve korkutucu bi gece geçirdim :)

Günaydın Hayırlı cumalar arkadaşlar.. ben herzaman gelemiyorum iş yoğunluğundan ... bu konuda bahsedildimi bilmiyorum ama ;

geçen haftadan bu yana gündüz hiç birşey yokken akşam olunca geliyorlar bana geceleri bir iç sıkıntısı alıyor beni, nefes alamıyorum daralıyorum çok fazla...oturduğum yerde oturamıyorum... 3 yastıkla yatıyorum ayakta uyuyorum resmen başımı yastığa koysam uyuyamıyorum sanki boğazımı sıkıyorlar , fenalıklar geçiriyorum... sıkıntıdan uyuyamıyorum gezip duruyorum evin içinde... okuyorum sürekli bütün sureleri dua ediyorum bol bol balkona çıkıp temiz hava alıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .... sık sık lavaboya kalkıyor olmak sorun değildi bi şekilde gidip yatıp uyuyordum ama bu başka birşey anlam veremiyorum :/ bu şekilde olan varmı arkadaşlar... konuşmanın iyi geleceğini düşündüm ve size yazdım şimdiden teşekkür ederim.

gecmis olsun cnm bende gecen gece cektim oyle aagri son zamanlar normal

gecmis olsun cnm bende gecen gece cektim oyle aagri son zamanlar normal
sana da geçmiş olsun. normalse hiç sıkıntı yok cekerim napiim ama insan korkuyo ya bebeğime bişi olursa diye. ne kadar enteresan canının acısı umrunda olmuyo ama ay ağlıcaamm :'(

Kizlar simdi ciktim doktorun yanindan kuzucum yuzunu yine gostermedi doktorunuzda birdaha gostermez artik yuzunu dedi pasam nazli cikti bi yuzunu gostermedi dogumda gosterecek anlasilan masallah 1593 kg 39 cm olmus kuzucum benim bende 3 hafta icinde 1 kilo almisim kuzum 500 gr almis cok sukur hersey yolunda suyu iyi allahim herkesin yavrusunu benim yavrumla birlikte korusun

sana da geçmiş olsun. normalse hiç sıkıntı yok cekerim napiim ama insan korkuyo ya bebeğime bişi olursa diye. ne kadar enteresan canının acısı umrunda olmuyo ama ay ağlıcaamm :'(
Ah canim annelik iste korkma melekler korur onu doktor dinirlere baski oluyor legen kemiginde agrilar vajina agrilari normal dedi

Zaten olup olmayacagi mechulmus..inanbkagizman kurtulus olur bize..kqfamiz rahat olur blkide gelen giden olmazsa..kv le.ciddi sorunlaimiz var esimin ve benm huzurumuzu cok kaciriyor biktik artik kacis yolu ariyoruz

Günaydın arkadaşlar bugünde sıra bende yavrucuğumu görmeye gidiyorum inşallah her şey yolundadır iyi dileklerinizi dualarınızı istiyorum lütfenn :)

güzel haberlerle gel bakalım

Hayırlı cumalar güzel ocak anneleri

Günaydın annisler :)

günaydın

geçmiş olsun canım sanırım ara ara böyle şeyler yaşıcaz bende dün 5e kadar uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…