Diet yapabilirsiniz cnm, diette saglikli beslenme var, ara ogunler var, kilo almadan bebegi besleyecek sekilde beslenikebilir,Cnm bende aynıyım dün kontrole gittim 91 olmuşum 76 ile hamile kaldım sanki bebek 10 kilo doğacakta biz aldık kiloları bunun bide son haftaları var.Bende eskisi gibi yiyorum ama git gide şişiyorum son iki haftadır aynı kilodayım Allahtan.
Aynen cnm ne diyeti Allah muhafaza bebişler doğsunda hallederiz.yalnız aynı kiloda başlamışız senle
bnada annem kargoyla gondermiş manisadan . On kilo kadar kurdumda olgunlaşmasını bekliyorum markettekilerin hç tadı yokki alişik olmadıgımdan yiyemiyorum bna has ege zeytini olacak
Acikcasi dunden beri yapıyorum.aslianne, post: 37772515, member: 195935"]sen ne kadar zamandır yapıyosun diyeti
onlara ben hallederim diyebilirim istemiyorum vs diyebilirim. hatta doğumdan önce söylemeyi düşünüyorum. ama kv ye teyzeye falan nasıl denir ki dokunmayın mememe diyeannem var işte başımda o gösterir siz karışmayın diye.. ayy çok sinir bi durum. yani en azından benim için. çoğu kimse takmıyo bile bu konuya ama benim hassas noktam napayım elimde değil..
canım her bebeğin yapısı farklı.. anne baba boy ve genetiği farklı .. sen normal ye .. ne meyveyi nede başka birşeyi abartma .. eşim ve bende minyon tipleriz.. bizim de bebeğimiz 1 hafta falan geride demişti doktor .. hemde ben o ay 4 kilo almıştım.. hiç alakası olduğuna inanmıyorum yani .. 2 porsiyondan fazşla meyve yeme şekerini yükseltir bebeği şişirir doğumu zorlaştırırsın .. kimseyle kendini kıyaslama ..sağlıklı beslen ekmek pirinç gibi gıdalardan uzak dur.Bana az geldi her yedikten sonrada sola yatardım halbukineyse muz yiycem artık
canım her bebeğin yapısı farklı.. anne baba boy ve genetiği farklı .. sen normal ye .. ne meyveyi nede başka birşeyi abartma .. eşim ve bende minyon tipleriz.. bizim de bebeğimiz 1 hafta falan geride demişti doktor .. hemde ben o ay 4 kilo almıştım.. hiç alakası olduğuna inanmıyorum yani .. 2 porsiyondan fazşla meyve yeme şekerini yükseltir bebeği şişirir doğumu zorlaştırırsın .. kimseyle kendini kıyaslama ..sağlıklı beslen ekmek pirinç gibi gıdalardan uzak dur.
iyi geceler kızlar forumda konuşulmuş ya lu hastaneye konacaklar hakkında gogus pedi filanda koyan çok olmuşta ilk uç gun sut gelmiyor zaten nasıl kullanilacakki hastanede bu gogus pedleri? Birde kullan at lohusa kulodu alanlar almk isteyenler olmuşta çok abartmaya gerek yok ya paranıza yazık guzelce buyuk beden kulotlardan alin çokça yıkayın yıkayın giyin birde normal pedin yaninda hasta pedi alin çok lazım oluyor ilk gunler çok kanama oluyor ped hç idare etmez birde iki uç çift pjama veya gecelige gerek yok bir takım alınsa yeterli bazı anneleri okuyorum mubarek tatile otelde kalmaya gidecek gbi hazırlık yapıyolar çok abartmaya gerek yok bnce sevgiler
gecmis olsun cnm bende gecen gece cektim oyle aagri son zamanlar normalgünaydın annişkolar. dün gece enteresan bişi oldu. adet sancısıyla uyandım :S tabii ki adet olmadım ama resmen adet sancısı cektim. üstelik tek taraflı. sol yumurtalığımdan kasığıma ve belime vuran adet sancısı tadında ama ondan bi 5 kat daha şiddetli..üstelik sonra da bacağıma vurdu. oğluşum sağ tarafımda ve kıpır kıpır onu hissedebiliyorum. ama bu ağrı sancı neydi çözemedim bir gebuçuk iki saat beni inlettikten sora pat diye kesildi. ama uyandığıma bacağım hala ağrıodu. doğrusu doğuruyo muyum acaba diye korkmadım değil. bin kere wc ye gittim baktım kanama vs var mı diye allahtan yoktu. bi de doğum sancısı dediğin aralıklı oluyomuş bu kesintisizdi. o yüzden acile gitmedimama zor ve korkutucu bi gece geçirdim :)
sana da geçmiş olsun. normalse hiç sıkıntı yok cekerim napiim ama insan korkuyo ya bebeğime bişi olursa diye. ne kadar enteresan canının acısı umrunda olmuyo ama ay ağlıcaamm :'(gecmis olsun cnm bende gecen gece cektim oyle aagri son zamanlar normal
Ah canim annelik iste korkma melekler korur onu doktor dinirlere baski oluyor legen kemiginde agrilar vajina agrilari normal dedisana da geçmiş olsun. normalse hiç sıkıntı yok cekerim napiim ama insan korkuyo ya bebeğime bişi olursa diye. ne kadar enteresan canının acısı umrunda olmuyo ama ay ağlıcaamm :'(
Zaten olup olmayacagi mechulmus..inanbkagizman kurtulus olur bize..kqfamiz rahat olur blkide gelen giden olmazsa..kv le.ciddi sorunlaimiz var esimin ve benm huzurumuzu cok kaciriyor biktik artik kacis yolu ariyoruzCanim biz 4. Seneye girdik yani son senedeyiz.
Maraş elbistan ilcle.deyiz
Artik doğudan kalkti burasi gelenler bati olarak geliyor
Bu mesaji herkese göndermişler
Aksam.bir arkadaş geldi yeni evliler esi mesaji görünce kagizmana gidelim demiş oda istememiş evde tartismislar
Yani mesajları okuyanların aklina ilk gelen yer kagizman
Verilen yerler bence çok iyi yerler değil
Kagizman ise yollar kapanan çok ücra bir yermiş.
Bence iyi arastirin. Gittiginize pişman olmayin sonra.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin
İnşallah hayirlisi olur o zaman canim.Zaten olup olmayacagi mechulmus..inanbkagizman kurtulus olur bize..kqfamiz rahat olur blkide gelen giden olmazsa..kv le.ciddi sorunlaimiz var esimin ve benm huzurumuzu cok kaciriyor biktik artik kacis yolu ariyoruz
Günaydın arkadaşlar bugünde sıra bende yavrucuğumu görmeye gidiyoruminşallah her şey yolundadır iyi dileklerinizi dualarınızı istiyorum lütfenn :)
Hayırlı cumalar güzel ocak anneleri
Günaydın annisler :)
günaydın annişkolar. dün gece enteresan bişi oldu. adet sancısıyla uyandım :S tabii ki adet olmadım ama resmen adet sancısı cektim. üstelik tek taraflı. sol yumurtalığımdan kasığıma ve belime vuran adet sancısı tadında ama ondan bi 5 kat daha şiddetli..üstelik sonra da bacağıma vurdu. oğluşum sağ tarafımda ve kıpır kıpır onu hissedebiliyorum. ama bu ağrı sancı neydi çözemedim bir buçuk iki saat beni inlettikten sora pat diye kesildi. ama uyandığıma bacağım hala ağrıodu. doğrusu doğuruyo muyum acaba diye korkmadım değil. bin kere wc ye gittim baktım kanama vs var mı diye allahtan yoktu. bi de doğum sancısı dediğin aralıklı oluyomuş bu kesintisizdi. o yüzden acile gitmedimama zor ve korkutucu bi gece geçirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?