2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

amin canım heberler güzel böylede gider inşallah

bir çay kaşığı tahin, tamami ile geçiriyor, birde mandalin portakal az ye,,, onlarda ki asit çok rahatsız ediyor,,,

kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu konuda bana yrdımcı oabilecek var mı ben öğretmenim ve 32 haftada alacağımız çalışabilir raporunu 32+1 de mi yoksa 31+1 demi alıyoruz malum 31+1 de 32. haftaya girmiş oluyoruz ya kafam karıştı. var mı başka öğretmen arkadaş yardımcı olabilecek

Canım bendede var o dediklerin ama benimki böyle alışveriş merkezinde,magazada markette falan oluyor sanki biri bogazıma basıyorda nefes alamıyorum gibi o an kendimi sadece acık havaya atmak istiyorum.Genelde hamilelerde oluyor böyle şeyler yalnız artık pek bir yere gitmiyorum ben aklıma kötü şeyler geliyor bir yerde bayılıp kalıcakmışım gibi.Birde duygusallık tavan yaptı her şeye aglıyorum, alınganlık falanda olabiliyor.Birde millet "daha ne zaman dogum, dogsunda sevelim biran önce "falan dedikleri zaman ban geliyorlar.Sanki millete eglence, oyuncak dünyaya getiriyorum yaa.

32+0da aliniyor cnn bende aldim 37+0da bitiyor

valla ben de cok duygusallaştım. biri accık şevkat gösterse hemen gözler doluyo. muhteşem ilk yıl kitabını görüyorum sular seller gibi akıyo çeşmeler. annem oğluşuma bişi almış gösteriyo hemen dudaklar büzüşüyo sora da gülüyom tabi halime. ama cok ağlayasım geliyo hep var hiç gitmiyo hoşuma da gidiyo cok gariiippp

ben de memurum.. 32. haftanın dolduğu gün raporu alıyorsun..

maşaallah canım kuzuna

maşaallah canım kuzuna
canım geçmiş olsun, benimde 3 gündür ağrılarım var korktum şimdi

maşaallah kuzuna

oyy maşaallah canım
canım kullan at alma hiç sağlıklı gelmiyor bana onun yerine hamile külotu tavsiye ederim yüksek bel oluyor çok rahat, özellikle sezaryan olursa yüksek bel olmalı

canım göğüs koruyucu ben kullanmadım

terlik dediğin gibi olur altı ince olmasın malum wc de ıslanabilir

maşaallah canım bebeklerine

Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten bu konuda yalnız olduğumu düşünmeye başlamıştım yani... Benimde sadece geceleri oluyor canım akşam başlıyor sabaha kadar uyuyamazsam bu şekilde hep... bugün nette araştırdım çok fazla bu şekilde özellikle 31-35 haftalar arasında sık yaşanıyormuş sonra geçiyormuş Allahın izniyle... artık son günler gerçekten sıkıntılı ve zor geçiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıp nasip etsin.

canım ben yonca bambam almayı düşünüyorum
canım hastanede ebeler nasıl emzireceğini göstereceği için evde kimsenin göstermesine gerek kalmayacak, ebnde öyle herkeisn yanında emzirmedim şimdiden düşünüp stres yapma yeri geliyor emziriyosun o an ki duygu bambaşka:)
canım sana taktik geceliğini beline kadar sıyır üstüne örtüyü ört ben öyle yaptım leke falan olmadı zaten altında bez oluyor hastane sıcak oluyor güzel bir şey al
Kızlar bebeğim 1.100 olmus az değil mi sizce
yooo gayet iyi
canım ayva çekirdeğini suya koyup jel yapsın ablan onu sürsün, soğanı çiğ olarak süreceksin ilk emzirmeden önce bir kere sürsen yetiyor ve evet işe yarıyor kanıtlandı
canım ablamın sezaryan olduğu halde sütü hemen geldi senin gelmemiş olabilir ki benimde gelmedi ama ablam kullandı, kullan at bencede gereksiz ama yedek pijama şart terliyorsun çünkü ben çok terledim en azından:) ben abartanlardanım ilkte aldıklarımı hep kullandım
aynen canım
canım tahin ye
3 gündür bende öyleyim

maşaallah

Hastane cantama sogani hazirlayayim :)

90 tl
50 TL

60 TL

Kuzlar bebek bakin ürünü arastiriyorum
Tek tek almak yerine set seklinde alayim dedim.
Gönlüm sebamed sen yana herşey var içinde.

kızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi

Kizlar çatlağı olan var mı. ?
çatlak mı keşke sadece catlak olsa bildiğin marul oldum ben hem de bebeyağı lerac ve honey butter bilmem ney ha bi de nemlendirici. yedi yirmidört elimde bunlarla gezdim. canım acıya acıya ve kaşına kaşına çatladım çatlıyorumm artık bunun için kendimi üzmeyecem dedim o yüzden de takmıyorum napayım. genim bozukmuş ben elimden geleni yaptım catlamayayım diye ama catladı. yakışıklı oğlumun canı sağolusn

Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…