- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim cig soğan mi ?soganin ise yaradigini yengemde gordum bebek emmeden surduk sogani ikiye kesip mandalina sikar gibi surduk hatta biz silecektik hemsire silmeyin oyle emsin dedi hic yarasi olmadi
Yok canim göç nduz bir kaç saat uyuyabilir ama tum.gece için uygun degil.Canım ona ben de baktım ama internetten nasıl sence gece bebek uyuyabilir mi onda ?
cig soganı ortadan 2ye boluyosunuz kabuklarını soymaya gerek yok.2 gogusede koyun.sudyenın ıcıne koyunkı tutsun.gece koyun sabah alın.bende yapmaya baslıycam.erkendn yapmaya baslamanın faydası var arkadaslarKozlar ablam 20 günlük anne göğsünden çok sorun yasiyor emzirirken
Çatlak olmuş
Cevremde çoğu kişi bunu yasamis aglaya aglaya emzirmuisler.
İlk emzirmeden önce soğan sürun gogsunuze diyorlar ama nazil yapilacagini net anlamadim. Soğan pişmiş mi olacak ÇIĞ mi ?
önceden yapılmasında zarar yok tam tersı daha ıyı gelıyomus.gogus kremınıde oncedn surucem ben.smdıden meme ucum kurumaya basladı.Sogani simdiden mi yapacaksiniz benim bildigim emxirmeden n hemen once yapiliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anneleri-ve-bebekleri-kilo-boy-takibi.753426/
Kizlar kilo gelisimini merak ediyormyssuunuz bu konu faydali olabilir size
Bbenim kirk bugun bitti doguramafim bekliyrm
Dua edermisiniz bana, tesekkur ederim
Sorulariniz varsa cvplarim
Bbebislerinize saglikla kavusursunuz insallahh
Amin cnm cumlemize insallaaahhhMasaallah size. Allah hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insaallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anneleri-ve-bebekleri-kilo-boy-takibi.753426/
Kizlar kilo gelisimini merak ediyormyssuunuz bu konu faydali olabilir size
Bbenim kirk bugun bitti doguramafim bekliyrm
Dua edermisiniz bana, tesekkur ederim
Sorulariniz varsa cvplarim
Bbebislerinize saglikla kavusursunuz insallahh
süt gaz yapıyor olabilirHerkese günaydın. Reflü nedeniyle saat 4'te bir ıyandım daha da uyuyamadım. Boğazım çok kötü yanıyor. Midemde de gaz nedeniyle şişkinlik var. Süt içince biraz rahatlıyorum ama sonra tekrar başlıyor. Daha kalıcı bir yöntem bilen var mı?
Şişkinlik var ise sütde arttırır şişkinligi gaz yapar... Soguk süt aslında en güzel yöntem ama bünyeden bünyeye degişiyr .. Hiç olmadı bi saglık ocagına gidip danıs canım.. Gaviacon surup var o rahatlatır seni.. Çok geçmiş olsunHerkese günaydın. Reflü nedeniyle saat 4'te bir ıyandım daha da uyuyamadım. Boğazım çok kötü yanıyor. Midemde de gaz nedeniyle şişkinlik var. Süt içince biraz rahatlıyorum ama sonra tekrar başlıyor. Daha kalıcı bir yöntem bilen var mı?
Cnm bana soda icmek iyi geliyorduHerkese günaydın. Reflü nedeniyle saat 4'te bir ıyandım daha da uyuyamadım. Boğazım çok kötü yanıyor. Midemde de gaz nedeniyle şişkinlik var. Süt içince biraz rahatlıyorum ama sonra tekrar başlıyor. Daha kalıcı bir yöntem bilen var mı?
Allah razi olsun cnmGünaydın cnm, rabbim bu güzel cuma gününün hayırı hürmetine hayırlı doğumlar nasip etsin zorluk çekmeden doğum yapmanı nasip etsin amiiiinnnnnn....
Cnm bende aynıyım dün kontrole gittim 91 olmuşum 76 ile hamile kaldım sanki bebek 10 kilo doğacakta biz aldık kiloları bunun bide son haftaları var.Bende eskisi gibi yiyorum ama git gide şişiyorum son iki haftadır aynı kilodayım Allahtan.Kizlarr. Saglik ocagina gittim bugun kontrole kilomu filan olctu gun itibariyle 15 kilo almisimdaha 2 ay var yaa ben ne yapicam 110lami doguma gircem suan 90 kiloyum 75le baslamistim. Hemsirede dikkat et dedi tansiyonunu etkiler dedi. Neyseki bebegimin kalp atislarini dinledim biraz moralim duzeldi.. ne yapicam kizlar yaa elimde olmadan surekli kilo aliyorum..
bende aynıyım.76 kiloyla hamile kaldım 92 yim şuandikkat etmeye çalışıyorum bakalım nolacak oluruna bıraktım valla şu saatten sonra diyet yapıpta bebeğimi riske sokamam bi arkadaş vardı çok kilo alıyorum diye diyet yaptı hamileleikte bebekte gelişme geriliği oluştu zor toparladılar.sağlıklı beslenelim gerisi boş
Kizlar depend sitesinden numune isteyebilirsinuz bi tane kilot yolluyolar bedava, kasim anneleri biz sipars ettik geldi :)iyi geceler kızlar forumda konuşulmuş ya lu hastaneye konacaklar hakkında gogus pedi filanda koyan çok olmuşta ilk uç gun sut gelmiyor zaten nasıl kullanilacakki hastanede bu gogus pedleri? Birde kullan at lohusa kulodu alanlar almk isteyenler olmuşta çok abartmaya gerek yok ya paranıza yazık guzelce buyuk beden kulotlardan alin çokça yıkayın yıkayın giyin birde normal pedin yaninda hasta pedi alin çok lazım oluyor ilk gunler çok kanama oluyor ped hç idare etmez birde iki uç çift pjama veya gecelige gerek yok bir takım alınsa yeterli bazı anneleri okuyorum mubarek tatile otelde kalmaya gidecek gbi hazırlık yapıyolar çok abartmaya gerek yok bnce sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?