2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
soganin ise yaradigini yengemde gordum bebek emmeden surduk sogani ikiye kesip mandalina sikar gibi surduk hatta biz silecektik hemsire silmeyin oyle emsin dedi hic yarasi olmadi
Canim cig soğan mi ?
Canım ona ben de baktım ama internetten nasıl sence gece bebek uyuyabilir mi onda ?
Yok canim göç nduz bir kaç saat uyuyabilir ama tum.gece için uygun degil.

cig soganı ortadan 2ye boluyosunuz kabuklarını soymaya gerek yok.2 gogusede koyun.sudyenın ıcıne koyunkı tutsun.gece koyun sabah alın.bende yapmaya baslıycam.erkendn yapmaya baslamanın faydası var arkadaslar

iyi geceler kızlar forumda konuşulmuş ya lu hastaneye konacaklar hakkında gogus pedi filanda koyan çok olmuşta ilk uç gun sut gelmiyor zaten nasıl kullanilacakki hastanede bu gogus pedleri? Birde kullan at lohusa kulodu alanlar almk isteyenler olmuşta çok abartmaya gerek yok ya paranıza yazık guzelce buyuk beden kulotlardan alin çokça yıkayın yıkayın giyin birde normal pedin yaninda hasta pedi alin çok lazım oluyor ilk gunler çok kanama oluyor ped hç idare etmez birde iki uç çift pjama veya gecelige gerek yok bir takım alınsa yeterli bazı anneleri okuyorum mubarek tatile otelde kalmaya gidecek gbi hazırlık yapıyolar çok abartmaya gerek yok bnce sevgiler

Gunaydın anneler nasılsınız bakalım...
PINARCIM PİJAMA takımı hariç digerlerine katılıyorum.. At kullan kılot gereksız masraf bnce.. Gögüs pedideöle süt gelmiyo fazla ama kımısı camasora degmesin diye kullanıyo ucu acıyo diye.. Gögüs pedi de pamuktan yumusak olursa aslında ilk günlerdede kullanan var.. Amacı dısında tabi.. Bn 3. Haftamdan sonra kullandım..o zaman resmen süt fıskırıto zaten
Pijama takımı bnde ikitane aldım.. Hast bitane götürcem tabiki.. Ewe gelince banyo yapıp hemen digerini giycem temiz temiz ki bnce ewde olması gereken bili.. Hmn bide bnm pijamalrım bana olmuyo o yüzden... Hastanneye bence gerek yok ama işte neolur ne olmaz .. Kan gecer cocuk kusar altına kacıran bile var ilk gecede afedersin büyük abdesti diyorum yani şahit oldum o yüsden temkınlı olmakta fayda var..dısardan acilen alıp öle hijyensiz giymektense alıp tertemiz cıkarırım vaşızden giyeri o baska mesele..
Bide ben hasta pedini kendim yaptım bebek bezinden daha kullanıslı oldu.. Daha öncede sölemiştim..3 gün öle benek bezinin kenar lastıklerını kesip dümdüz hale getirdim öle kullandım.. Sonra hasta pedi daha sonra normal ped kullandım.. Ki kotexi öneriyorum pamuk ve yumusak oldugu için hem rahatsız etmıyo hemde bnm gibi epiyoztomi ( vajınal kesik)
Olanlar için cok rahat..
Bnmde fıkırlerım bunlar kardeşlerim

( hasta bezi kullanamadım böle yandan cırtlı bebek bezler gibi falan h rahat edememdim hiii)

Günaydın cnm, rabbim bu güzel cuma gününün hayırı hürmetine hayırlı doğumlar nasip etsin zorluk çekmeden doğum yapmanı nasip etsin amiiiinnnnnn....

Herkese günaydın. Reflü nedeniyle saat 4'te bir ıyandım daha da uyuyamadım. Boğazım çok kötü yanıyor. Midemde de gaz nedeniyle şişkinlik var. Süt içince biraz rahatlıyorum ama sonra tekrar başlıyor. Daha kalıcı bir yöntem bilen var mı?

süt gaz yapıyor olabilir (

Şişkinlik var ise sütde arttırır şişkinligi gaz yapar... Soguk süt aslında en güzel yöntem ama bünyeden bünyeye degişiyr .. Hiç olmadı bi saglık ocagına gidip danıs canım.. Gaviacon surup var o rahatlatır seni.. Çok geçmiş olsun

Cnm bana soda icmek iyi geliyordu

Kirkim bugun bitti suan midem yaniyor gecmiyor gecmiyor

Cnm bende aynıyım dün kontrole gittim 91 olmuşum 76 ile hamile kaldım sanki bebek 10 kilo doğacakta biz aldık kiloları bunun bide son haftaları var.Bende eskisi gibi yiyorum ama git gide şişiyorum son iki haftadır aynı kilodayım Allahtan.

Aynen cnm ne diyeti Allah muhafaza bebişler doğsunda hallederiz.yalnız aynı kiloda başlamışız senle

Kizlar depend sitesinden numune isteyebilirsinuz bi tane kilot yolluyolar bedava, kasim anneleri biz sipars ettik geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…