2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben de akşamları çok ağırlaşıyorum, her yerime ağrı giriyor ama nefessiz kalma olayı gündüz oluyor bende ara ara. özellikle de ders anlatırken. o yüzden iki gündür raporluyum, dayanamayacağım şekilde nefessiz kaldım çünkü. ama senin anlattığın gibi özellikle geceleri olan bir şey değil bendeki. ben çok normal olduğunu düşünüyorum, hatta doktor kardiyolojiye sevk yazdı, kapakçıklarda kaçak olabilir vs. dedi ama gitmedim bile. benimkini bebek yapıyordur, çok normal bu haftalarda.
senin anlattıklarının da ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum çok şiddetli sancı vs. olmadıktan sonra. bir de kendini şartlama olur mu her gece böyle olacak diye. bir süre sonra psikolojik olarak da yaşayabiliyorsun çünkü. Allah yardımcımız olsun

kızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi

Gecmis olsun cnm. Ben hamile kalmadan once daha dogrusu hamile oldugumu bilmeden once tum dis tedavimi olmustum kanal dolgu vs. ama 3.ayimda bi dis agrisi cektim ki sorna. Saglam bi disimi cekmek zorunda kaldilar. Jinekologum da uyusturucu igne adi vermisti onlari kullandirdim discime. Hatta enfeksyonlu disti antibiyotik bile kullandim largopen. Ki jinekologum da kullanabilirsin demisti. Korkma danis doktoruna ben 3 aylikken yaptirdim dusun. Bebisleri Rabbim koruyo

pjama gecelik tabiki gereklide hastaneye çifter çifter koyuyolar bir gecelik yeterli ama yedege pjamada koyulmali tabiki demek istedgm buydu aslinda :)

evet canım çok haklısın ben birazda kendimi şartlandırıyorum dediğin gibi bir iki kez olunca hadi her gece olursa korkusuyla aklım hep orda oluyor ve dolayısıyla psikolojik olarakta etkiliyorum kendimi malesef kendimi bu konuda rahatlatmam lazım. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayıp nasip etsin. Teşekkür ederim

offf çok zor yaaa :S yarın kendi dişçime gidip dolgu yaptırıcam dilimi kesiyor kırılan diş

hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
Geçmiş olsun. Ben hamileliğin ilk ve son 3 ayında diş tedavisi yapılmıyor diye biliyorum. Jinekoloğuna sor bence.

Ilk gebeliğin mi canım.. annem akordiyon gibi bende oyle olmaktan korkuyorum gunde3 kere sürüp sürüştüruyorum

Ilk gebeliğin mi canım.. annem akordiyon gibi bende oyle olmaktan korkuyorum gunde3 kere sürüp sürüştüruyorum
evit ilk bebiş. benim de annem öyle. bi de zaten evlenmeden önce de bacaklarda falan azcık vardı dedim benim bünye müsait catlama al kızım önlemini dedim kendi kendime. ama fayda etmedi :)

canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam

evit ilk bebiş. benim de annem öyle. bi de zaten evlenmeden önce de bacaklarda falan azcık vardı dedim benim bünye müsait catlama al kızım önlemini dedim kendi kendime. ama fayda etmedi :)
ccanım bennim de iç yumoş bacağıma kadar çatladım karnım zaten harita gibi oldu bi de benimpaşa sağ taradıma konuşlanmış göbeğim sağa doğru daha çok çatlamışşş

Kizlar çatlağı olan var mı. ?
ooo ilk gebeliğimden var zaten harita gibi:) oğlumun hediyesi diyorum takmıyorum:)
canım sebamed çok tavsiye edilen bir marka gönlünden o geçiyorsa al bence, ilkte nivea, bioderma, sebamed kullandım şimdi uni baby aldım hem yerli hem de güvenilir geldi içeriği bana
çok geçmiş olsun canım, yaptıran vardı sanki öyle hatırlıyorum
Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
ya torununu merak esiyordur canım ya da riskli falan diye yatıyorsan gerçekten öyle mi diye onu öğrenmek istiyordur:)
pjama gecelik tabiki gereklide hastaneye çifter çifter koyuyolar bir gecelik yeterli ama yedege pjamada koyulmali tabiki demek istedgm buydu aslinda :)

ee tamam canım bende çifter çifter koyuyorum ve kullanılıyor sen nasıl kullanmadın ilginç, hastane ortamı aşırı sıcak ve çok terleniyor bunun kanaması vs var, her ihtimal göz önünde olmalı, sırtımıza yük değil ya bir köşede duracak, sen koymayabilirsin, birde ben yap olarak ya şu da olursa diye her ihtimali düşünürüm fazladan yatmak gerekebilir, normla doğumda hemen çıkılabiliniyor ama sezaryanda yatılıyor, sezaryanda gaz mevzusu var ki bunun için 3 gün bile yatabiliyorsun

Kızlar benim 3 gündür sancım var kasılmalarım çoğaldı korkak oldum iyice ilk gebeliğimde daha sakindim ben çok rahattım, şimdi paniğim hep aklıma kötü şeyler geliyor erken doğum olacak diye korkuyorum sürekli, sanırım bir kayıp olması bunda da ciddi risk atlatmam sarstı beni evimin işini zor yapıyorum bu da beni çok üzüyor hemen kasılmam oluyor sancım oluyor

ccanım bennim de iç yumoş bacağıma kadar çatladım karnım zaten harita gibi oldu bi de benimpaşa sağ taradıma konuşlanmış göbeğim sağa doğru daha çok çatlamışşş
Oğlan çocukları daha çok çatlatıyor sanki bnmde oğlum olacak inş

Bnmde sık sık kasılma oluyor rahmim taş gibi oluyor bi 10 15 sn sürüyor geçiyor ama şimdilik önemsemiyorum

kişiden kişiye degişiyor bnm arkadasta sezeryan oldu bir gun yattı bellş olmuyor herkes kndine gore ayarlamali sadece duşuncemi belirttim istersen on tane koy canim bna gore bişey yok zorunlu degil yani

Evet torununu görmek istiyor da biliyorum ultrasondaki görüntüden bişey anlamıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…