Günaydın Hayırlı cumalar arkadaşlar.. ben herzaman gelemiyorum iş yoğunluğundan ... bu konuda bahsedildimi bilmiyorum ama ;
geçen haftadan bu yana gündüz hiç birşey yokken akşam olunca geliyorlar bana geceleri bir iç sıkıntısı alıyor beni, nefes alamıyorum daralıyorum çok fazla...oturduğum yerde oturamıyorum... 3 yastıkla yatıyorum ayakta uyuyorum resmen başımı yastığa koysam uyuyamıyorum sanki boğazımı sıkıyorlar , fenalıklar geçiriyorum... sıkıntıdan uyuyamıyorum gezip duruyorum evin içinde... okuyorum sürekli bütün sureleri dua ediyorum bol bol balkona çıkıp temiz hava alıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .... sık sık lavaboya kalkıyor olmak sorun değildi bi şekilde gidip yatıp uyuyordum ama bu başka birşey anlam veremiyorum :/ bu şekilde olan varmı arkadaşlar... konuşmanın iyi geleceğini düşündüm ve size yazdım şimdiden teşekkür ederim.
kızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
ben de akşamları çok ağırlaşıyorum, her yerime ağrı giriyor ama nefessiz kalma olayı gündüz oluyor bende ara ara. özellikle de ders anlatırken. o yüzden iki gündür raporluyum, dayanamayacağım şekilde nefessiz kaldım çünkü. ama senin anlattığın gibi özellikle geceleri olan bir şey değil bendeki. ben çok normal olduğunu düşünüyorum, hatta doktor kardiyolojiye sevk yazdı, kapakçıklarda kaçak olabilir vs. dedi ama gitmedim bile. benimkini bebek yapıyordur, çok normal bu haftalarda.
senin anlattıklarının da ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum çok şiddetli sancı vs. olmadıktan sonra. bir de kendini şartlama olur mu her gece böyle olacak diye. bir süre sonra psikolojik olarak da yaşayabiliyorsun çünkü. Allah yardımcımız olsun
offf çok zor yaaa :S yarın kendi dişçime gidip dolgu yaptırıcam dilimi kesiyor kırılan dişGecmis olsun cnm. Ben hamile kalmadan once daha dogrusu hamile oldugumu bilmeden once tum dis tedavimi olmustum kanal dolgu vs. ama 3.ayimda bi dis agrisi cektim ki sorna. Saglam bi disimi cekmek zorunda kaldilar. Jinekologum da uyusturucu igne adi vermisti onlari kullandirdim discime. Hatta enfeksyonlu disti antibiyotik bile kullandim largopen. Ki jinekologum da kullanabilirsin demisti. Korkma danis doktoruna ben 3 aylikken yaptirdim dusun. Bebisleri Rabbim koruyo
teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için:)ben de memurum.. 32. haftanın dolduğu gün raporu alıyorsun..
Geçmiş olsun. Ben hamileliğin ilk ve son 3 ayında diş tedavisi yapılmıyor diye biliyorum. Jinekoloğuna sor bence.kızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
Ilk gebeliğin mi canım.. annem akordiyon gibi bende oyle olmaktan korkuyorum gunde3 kere sürüp sürüştüruyorumçatlak mı keşke sadece catlak olsa bildiğin marul oldum benhem de bebeyağı lerac ve honey butter bilmem ney ha bi de nemlendirici. yedi yirmidört elimde bunlarla gezdim. canım acıya acıya ve kaşına kaşına çatladım çatlıyorumm artık bunun için kendimi üzmeyecem dedim o yüzden de takmıyorum napayım. genim bozukmuş ben elimden geleni yaptım catlamayayım diye ama catladı. yakışıklı oğlumun canı sağolusn
Yok çok şükür ama bebişi görmek istese mutlu olurdumKızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
evit ilk bebiş. benim de annem öyle. bi de zaten evlenmeden önce de bacaklarda falan azcık vardı dedim benim bünye müsait catlama al kızım önlemini dedim kendi kendime. ama fayda etmedi :)Ilk gebeliğin mi canım.. annem akordiyon gibi bende oyle olmaktan korkuyorum gunde3 kere sürüp sürüştüruyorum
evet canım bizimkinin adı da mustafa eren :)sağlıkla büyüyüp hayırlı evlatlar olurlar inşallahCanım valla abartmadan herseyi yiyorum ben :) bu arada bebeğinin adı eren mi :)) nasipse bizimkide hasan eren olacak :)
canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcamkızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu konuda bana yrdımcı oabilecek var mı ben öğretmenim ve 32 haftada alacağımız çalışabilir raporunu 32+1 de mi yoksa 31+1 demi alıyoruz malum 31+1 de 32. haftaya girmiş oluyoruz ya kafam karıştı. var mı başka öğretmen arkadaş yardımcı olabilecek
zaten dişçimi aradım şu an bişiy yapamayız dedi doktoru da arayacağım öğleden sonraGeçmiş olsun. Ben hamileliğin ilk ve son 3 ayında diş tedavisi yapılmıyor diye biliyorum. Jinekoloğuna sor bence.
ccanım bennim de iç yumoş bacağıma kadar çatladım karnım zaten harita gibi oldu bi de benimpaşa sağ taradıma konuşlanmış göbeğim sağa doğru daha çok çatlamışşşevit ilk bebiş. benim de annem öyle. bi de zaten evlenmeden önce de bacaklarda falan azcık vardı dedim benim bünye müsait catlama al kızım önlemini dedim kendi kendime. ama fayda etmedi :)
ooo ilk gebeliğimden var zaten harita gibi:) oğlumun hediyesi diyorum takmıyorum:)Kizlar çatlağı olan var mı. ?
canım sebamed çok tavsiye edilen bir marka gönlünden o geçiyorsa al bence, ilkte nivea, bioderma, sebamed kullandım şimdi uni baby aldım hem yerli hem de güvenilir geldi içeriği bana90 tlEki Görüntüle 1303054
50 TL
Eki Görüntüle 1303056
60 TL
Eki Görüntüle 1303057
Kuzlar bebek bakin ürünü arastiriyorum
Tek tek almak yerine set seklinde alayim dedim.
Gönlüm sebamed sen yana herşey var içinde.
çok geçmiş olsun canım, yaptıran vardı sanki öyle hatırlıyorumkızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
ya torununu merak esiyordur canım ya da riskli falan diye yatıyorsan gerçekten öyle mi diye onu öğrenmek istiyordur:)Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
pjama gecelik tabiki gereklide hastaneye çifter çifter koyuyolar bir gecelik yeterli ama yedege pjamada koyulmali tabiki demek istedgm buydu aslinda :)
Oğlan çocukları daha çok çatlatıyor sanki bnmde oğlum olacak inşccanım bennim de iç yumoş bacağıma kadar çatladım karnım zaten harita gibi oldu bi de benimpaşa sağ taradıma konuşlanmış göbeğim sağa doğru daha çok çatlamışşş
Bnmde sık sık kasılma oluyor rahmim taş gibi oluyor bi 10 15 sn sürüyor geçiyor ama şimdilik önemsemiyorumKızlar benim 3 gündür sancım var kasılmalarım çoğaldı korkak oldum iyice ilk gebeliğimde daha sakindim ben çok rahattım, şimdi paniğim hep aklıma kötü şeyler geliyor erken doğum olacak diye korkuyorum sürekli, sanırım bir kayıp olması bunda da ciddi risk atlatmam sarstı benievimin işini zor yapıyorum bu da beni çok üzüyor hemen kasılmam oluyor sancım oluyor
kişiden kişiye degişiyor bnm arkadasta sezeryan oldu bir gun yattı bellş olmuyor herkes kndine gore ayarlamali sadece duşuncemi belirttim istersen on tane koy canim bna gore bişey yok zorunlu degil yaniooo ilk gebeliğimden var zaten harita gibi:) oğlumun hediyesi diyorum takmıyorum:)
canım sebamed çok tavsiye edilen bir marka gönlünden o geçiyorsa al bence, ilkte nivea, bioderma, sebamed kullandım şimdi uni baby aldım hem yerli hem de güvenilir geldi içeriği bana
çok geçmiş olsun canım, yaptıran vardı sanki öyle hatırlıyorum
ya torununu merak esiyordur canım ya da riskli falan diye yatıyorsan gerçekten öyle mi diye onu öğrenmek istiyordur:)
ee tamam canım bende çifter çifter koyuyorum ve kullanılıyor sen nasıl kullanmadın ilginç, hastane ortamı aşırı sıcak ve çok terleniyor bunun kanaması vs var, her ihtimal göz önünde olmalı, sırtımıza yük değil ya bir köşede duracak, sen koymayabilirsin, birde ben yap olarak ya şu da olursa diye her ihtimali düşünürüm fazladan yatmak gerekebilir, normla doğumda hemen çıkılabiliniyor ama sezaryanda yatılıyor, sezaryanda gaz mevzusu var ki bunun için 3 gün bile yatabiliyorsun
Evet torununu görmek istiyor da biliyorum ultrasondaki görüntüden bişey anlamıcak.ooo ilk gebeliğimden var zaten harita gibi:) oğlumun hediyesi diyorum takmıyorum:)
canım sebamed çok tavsiye edilen bir marka gönlünden o geçiyorsa al bence, ilkte nivea, bioderma, sebamed kullandım şimdi uni baby aldım hem yerli hem de güvenilir geldi içeriği bana
çok geçmiş olsun canım, yaptıran vardı sanki öyle hatırlıyorum
ya torununu merak esiyordur canım ya da riskli falan diye yatıyorsan gerçekten öyle mi diye onu öğrenmek istiyordur:)
ee tamam canım bende çifter çifter koyuyorum ve kullanılıyor sen nasıl kullanmadın ilginç, hastane ortamı aşırı sıcak ve çok terleniyor bunun kanaması vs var, her ihtimal göz önünde olmalı, sırtımıza yük değil ya bir köşede duracak, sen koymayabilirsin, birde ben yap olarak ya şu da olursa diye her ihtimali düşünürüm fazladan yatmak gerekebilir, normla doğumda hemen çıkılabiliniyor ama sezaryanda yatılıyor, sezaryanda gaz mevzusu var ki bunun için 3 gün bile yatabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?