2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet torununu görmek istiyor da biliyorum ultrasondaki görüntüden bişey anlamıcak.
benim annem de hem bişey anlamıyorum diyo hem de gelmek için heves ediyo. ben de arada götürüyorum onu da kalp atışlarını bile duyunca duygulanıyo. kv dem de gelmek istese onu da götürürm :) ama taa kayseride

Kizlar çatlağı olan var mı. ?
kızımda cok catladım cok kullandım krem ise yaramadı bide kızım sol tarafa yuklenmıs sol tarafım sarkmıstıbundada saga yerlesşti cocuk esitlenirim yeteri kadar catlagım diyordum ama bundada catladım ilginc

Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.

anam nolcak gelsin zaten hic bişeyanlamaz artık kocaman oldulrbenim kaynanam annemin evine gidince telefonda kac kılo gittiyse torunlarım öyle dönsün dedi ciddiyebile almadım severim cadıyı

canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam

canım 32+0 da gitsen iyi olur ama o zamanmusaıtsen oda olur

Eksik alıp kanama gibi bir durumda pişman olacağıma fazla alır, taşırım. Ben arabanın bagajına koyacağım ekstra bir çanta bile hazırlamayı düşünüyorum. Temiz temiz ayrı poşetlere koyarım, kullanılmayanı eve gelince tekrar yerine yerleştiririm.

benim annem de hem bişey anlamıyorum diyo hem de gelmek için heves ediyo. ben de arada götürüyorum onu da kalp atışlarını bile duyunca duygulanıyo. kv dem de gelmek istese onu da götürürm :) ama taa kayseride
Biz de gidicez işte yarın. Bakalım nasıl geçecek kv ile kontrol

ayyyy suyum nıye azalmaya basladı acaba korkulack sevıyede olsa doktor soylerdı zaten calısma derdi digil mi uc hafta sonra gel deid nette arastırınca ınsan korkuyor ben bide test falan yaptırmadım tarama marama ayyykorktum simdi ınternettede 32 haftadan sonra biraz azalır yazıyor 38e kadar

Aynen cnm ne diyeti Allah muhafaza bebişler doğsunda hallederiz.yalnız aynı kiloda başlamışız senle
aa evet canım öyle olmuş vallabenim yaklaşık bir ay önceye kadar gözümün önünde tatlılar uçuşuyodu şimdi daha iyiyim o kadar düşkün değilim kendimi frenleyebiliyorum en azından:)

Hanımlar park yatak kullanacaklar içine nasıl bir yatak aldınız? Sert olanı tavsiye ediliyor diye biliyorum. Bazıları Viskoyu yumuşak diye tavsiye etmiyor. Sünger terletir diyen var. İnternette içi dışı pamuk yazanlar var ama gittiğim dükkanlarda hiç görmedim, satıcılar içi viskodur, kılıfı pamuktur aldanmayın diyor. Kafam çok karıştı bu konuda.

canım bende öğretmenim.gelecek hafta salı gidecem çalışabilir raporu almaya.32+0 da gidiyosun diye biliyorum ben yani 32.haftayı doldurman gerek

Bnmde sık sık kasılma oluyor rahmim taş gibi oluyor bi 10 15 sn sürüyor geçiyor ama şimdilik önemsemiyorum
canım günde 7-8 kere normal bu haftalarad ama benimki bu aralar çok fazla çok sık, olmadı gidicem kontrole bir hafta var aslında
Evet torununu görmek istiyor da biliyorum ultrasondaki görüntüden bişey anlamıcak.
:) canım seviyorsan kv ni gelsin dediğin gibi çoğu kişi anlamıyor
bende onu diyorum canım yani tedbir iyidir, herkes kendi bilir tabi
canım bolca dinlenmen bolca su içmen lazım kaç litre içiyorsun, ilkte ben 3 litreden çok içiyordum gerçi ona rağmen az demişti dr 4 e çıkarmıştım, şimdi 2 litre içiyorum suyum daha iyi:) çok içmekte iyi değil galiba

canım oğlumda visco kullandım ben zararını görmedim kemik yapısı iyi yani, şimdi genç odası aldık onun yatağının üste şilteside visco mesela

kızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
canım aynısını geçen hafta bende yaşadım.diş dolgum düştü.dişçiye gittim bu haftadan sonra bişey yapamayız dediler ama dişcim karanfilli bi macun hazırladı dişimin dolgudan boşalan kısmını doldurdu.şimdi iyiyim doğuma kadar idare edecez artık yapacak bişey yok

Arkadaşlar doktordan geldim her şey yolundaymış ama bebegim henüz aşagı dönmemiş yaaa canım sıkıldı ikinci dogum olacak ilki normaldi amaben korkuyorum sezeryandan.Doktor ilk duydugunda komik buldugunu ama işe yaradıgını duydugu bir yöntemden bahsetti.Bebeklerin ışıga duyarlı olduklarını kafaları nerdeyse elfenerini karnımıza tutup bebegin kafasının oldugu bölgeden aşagıya dogru feneri gezdirmemi söyledi.Bilmiyorumki yararmı işe birde bir ebe tavsiye etti akupunkturla bebegin dönmesine yardımcı oluyomuş.Canım sıkıldıvaglamAya başladım ben normal dogum istiyorum ilkinde bile çok zorlandım kimse dogru düzgün ilgilenmedi benlw bundada öyle olursa

Canım hiç üzülme benim dr un taktiğini söylüyüm çok iyi dr kendisi, gır gırı biliyorsundur alıyorsun eline yerleri gırgırlıyorsun dönüyormuş bebek

Canım hiç üzülme benim dr unkorkuyorum.öylüyüm çok iyi dr kendisi, gır gırı biliyorsundur alıyorsun eline yerleri gırgırlıyorsun dönüyormuş bebek
Ayy gerçektenmi eflalim yaa iwe yararmı aslında ben sezeryandan sonrası için korkuyorum.Normal olsun istiyorum.insallah işe yarar

Ayy gerçektenmi eflalim yaa iwe yararmı aslında ben sezeryandan sonrası için korkuyorum.Normal olsun istiyorum.insallah işe yarar
ben de normalden korkuyorum canım çok tatlıdır benim. ama sezeryan olursa da sonrasından korkuyorum oluruna bıraktım artık nasıl istiyosa öyle gelsin bakalım

Kızlar bende toplamda 11 kilo aldım ikiz bekliyorum. Geceleri 4-5 defa lavaboya kalkıyorum. Sırtımdaki kemiklerin fena ağrıyor yatarken bir sağa bir sola dönüyorum uykusuz geceler başladı. Nefes darlığımda bir haftadır başladı hiç iş yapmadan bile daralıyorum. Parmaklarım her sabah takılı bir şekilde uyanıyorum. Ama çok şükür kuzucuklarımız iyi olsunlar da bunlar gelip geçici şeyler. Birde drlarınız doğum için tarih verdiği benim Dr vermedi haftaya randevum var yavrularını çooook özledim

canım bence dene dedim ya dr iyi biri tavsiyeleri hep bitkisel falan hem de devlette süper bir dr, ben sezaryanlıyım canım normali çok istedim olmadı şimdi yine istiyorum diğer dr um kestirip attı olmaz normal diye, bu dr um evet olur ama ben risk almam üniversite hastanesine git orda yaparlar dedi, adam dürüst en azından, tabi eşim riske atmak istemiyor sana o kadar sancıyı çektirip sezaryana alacaklar iç kanama riskin var olmaz diyor

inşaallah sağlıklı bir normal doğum olur canım,kendim doğurmuş gibi seviniyorum normal doğumu duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…