aynen benim de sağ taraf daha çokccanım bennim de iç yumoş bacağıma kadar çatladım karnım zaten harita gibi oldu bi de benimpaşa sağ taradıma konuşlanmış göbeğim sağa doğru daha çok çatlamışşş
benim annem de hem bişey anlamıyorum diyo hem de gelmek için heves ediyo. ben de arada götürüyorum onu da kalp atışlarını bile duyunca duygulanıyo. kv dem de gelmek istese onu da götürürm :) ama taa kayserideEvet torununu görmek istiyor da biliyorum ultrasondaki görüntüden bişey anlamıcak.
kızımda cok catladım cok kullandım krem ise yaramadı bide kızım sol tarafa yuklenmıs sol tarafım sarkmıstıKizlar çatlağı olan var mı. ?
Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
canım öğretmen değilim ama çalışıyorum doktorum 32. haftayı doldurduğunda gel dedi bana 32+5 te gidip alcam
Eksik alıp kanama gibi bir durumda pişman olacağıma fazla alır, taşırım. Ben arabanın bagajına koyacağım ekstra bir çanta bile hazırlamayı düşünüyorum. Temiz temiz ayrı poşetlere koyarım, kullanılmayanı eve gelince tekrar yerine yerleştiririm.ee tamam canım bende çifter çifter koyuyorum ve kullanılıyor sen nasıl kullanmadın ilginç, hastane ortamı aşırı sıcak ve çok terleniyor bunun kanaması vs var, her ihtimal göz önünde olmalı, sırtımıza yük değil ya bir köşede duracak, sen koymayabilirsin, birde ben yap olarak ya şu da olursa diye her ihtimali düşünürüm fazladan yatmak gerekebilir, normla doğumda hemen çıkılabiliniyor ama sezaryanda yatılıyor, sezaryanda gaz mevzusu var ki bunun için 3 gün bile yatabiliyorsun
Biz de gidicez işte yarın. Bakalım nasıl geçecek kv ile kontrolbenim annem de hem bişey anlamıyorum diyo hem de gelmek için heves ediyo. ben de arada götürüyorum onu da kalp atışlarını bile duyunca duygulanıyo. kv dem de gelmek istese onu da götürürm :) ama taa kayseride
olabilir gerçi bizim ailede genetik sanırım hepimiz çatlıyoruz hiç bir krem de fayda etmiyor ama yumoşbacağıma üzüldüm gerçektenOğlan çocukları daha çok çatlatıyor sanki bnmde oğlum olacak inş
canını sıkacak bişi derse bile takma sen kafanaBiz de gidicez işte yarın. Bakalım nasıl geçecek kv ile kontrol
aa evet canım öyle olmuş vallaAynen cnm ne diyeti Allah muhafaza bebişler doğsunda hallederiz.yalnız aynı kiloda başlamışız senle
canım günde 7-8 kere normal bu haftalarad ama benimki bu aralar çok fazla çok sık, olmadı gidicem kontrole bir hafta var aslındaBnmde sık sık kasılma oluyor rahmim taş gibi oluyor bi 10 15 sn sürüyor geçiyor ama şimdilik önemsemiyorum
:) canım seviyorsan kv ni gelsin dediğin gibi çoğu kişi anlamıyorEvet torununu görmek istiyor da biliyorum ultrasondaki görüntüden bişey anlamıcak.
bende onu diyorum canım yani tedbir iyidir, herkes kendi bilir tabiEksik alıp kanama gibi bir durumda pişman olacağıma fazla alır, taşırım. Ben arabanın bagajına koyacağım ekstra bir çanta bile hazırlamayı düşünüyorum. Temiz temiz ayrı poşetlere koyarım, kullanılmayanı eve gelince tekrar yerine yerleştiririm.
canım bolca dinlenmen bolca su içmen lazım kaç litre içiyorsun, ilkte ben 3 litreden çok içiyordum gerçi ona rağmen az demişti dr 4 e çıkarmıştım, şimdi 2 litre içiyorum suyum daha iyi:) çok içmekte iyi değil galibaayyyy suyum nıye azalmaya basladı acaba korkulack sevıyede olsa doktor soylerdı zaten calısma derdi digil mi uc hafta sonra gel deid nette arastırınca ınsan korkuyor ben bide test falan yaptırmadım tarama marama ayyykorktum simdi ınternettede 32 haftadan sonra biraz azalır yazıyor 38e kadar
Hanımlar park yatak kullanacaklar içine nasıl bir yatak aldınız? Sert olanı tavsiye ediliyor diye biliyorum. Bazıları Viskoyu yumuşak diye tavsiye etmiyor. Sünger terletir diyen var. İnternette içi dışı pamuk yazanlar var ama gittiğim dükkanlarda hiç görmedim, satıcılar içi viskodur, kılıfı pamuktur aldanmayın diyor. Kafam çok karıştı bu konuda.
canım aynısını geçen hafta bende yaşadım.diş dolgum düştü.dişçiye gittim bu haftadan sonra bişey yapamayız dediler ama dişcim karanfilli bi macun hazırladı dişimin dolgudan boşalan kısmını doldurdu.şimdi iyiyim doğuma kadar idare edecez artık yapacak bişey yokkızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
Canım hiç üzülme benim dr un taktiğini söylüyüm çok iyi dr kendisi, gır gırı biliyorsundur alıyorsun eline yerleri gırgırlıyorsun dönüyormuş bebekArkadaşlar doktordan geldim her şey yolundaymış ama bebegim henüz aşagı dönmemiş yaaacanım sıkıldı ikinci dogum olacak ilki normaldi amaben korkuyorum sezeryandan.Doktor ilk duydugunda komik buldugunu ama işe yaradıgını duydugu bir yöntemden bahsetti.Bebeklerin ışıga duyarlı olduklarını kafaları nerdeyse elfenerini karnımıza tutup bebegin kafasının oldugu bölgeden aşagıya dogru feneri gezdirmemi söyledi.Bilmiyorumki yararmı işe birde bir ebe tavsiye etti akupunkturla bebegin dönmesine yardımcı oluyomuş.Canım sıkıldıvaglamAya başladım ben normal dogum istiyorum ilkinde bile çok zorlandım kimse dogru düzgün ilgilenmedi benlw bundada öyle olursa
Ayy gerçektenmi eflalim yaa iwe yararmı aslında ben sezeryandan sonrası için korkuyorum.Normal olsun istiyorum.insallah işe yararCanım hiç üzülme benim dr unkorkuyorum.öylüyüm çok iyi dr kendisi, gır gırı biliyorsundur alıyorsun eline yerleri gırgırlıyorsun dönüyormuş bebek
ben de normalden korkuyorumAyy gerçektenmi eflalim yaa iwe yararmı aslında ben sezeryandan sonrası için korkuyorum.Normal olsun istiyorum.insallah işe yarar
Kızlar bende toplamda 11 kilo aldım ikiz bekliyorum. Geceleri 4-5 defa lavaboya kalkıyorum. Sırtımdaki kemiklerin fena ağrıyor yatarken bir sağa bir sola dönüyorum uykusuz geceler başladı. Nefes darlığımda bir haftadır başladı hiç iş yapmadan bile daralıyorum. Parmaklarım her sabah takılı bir şekilde uyanıyorum. Ama çok şükür kuzucuklarımız iyi olsunlar da bunlar gelip geçici şeyler. Birde drlarınız doğum için tarih verdiği benim Dr vermedi haftaya randevum var yavrularını çooook özledimcanim bende ikizlerim olucak insalalh bende raporla 30.haftaya kadar geciriorum.30 dan sonra dogum iznimi baslatacak doktor.roske atmak istemiyor bol bol dinlen diyo.benimde ellerimde ayaklarimda siskinlikler fena bir sey tutamiyorum bazen.uykular azaldi iice.masallah toplamda 4 kilo mu ben 15 kilo aldim resmen
Ayy gerçektenmi eflalim yaa iwe yararmı aslında ben sezeryandan sonrası için korkuyorum.Normal olsun istiyorum.insallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?