2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.

Benimki istedi ve geldi, daha önce kızlarında da gittiği için ultrasonu anlıyor hatta telefonuyla video bile çekti. Annemler hiç olayın farkında olmadığı için ben söyledim gelmek ister misiniz diye öyle geldiler ultrasondan çok anlamasalar da hoşlarına gitti anladıkları kadarıyla. Hatta kv bir sonrakine de gelmek istiyor benim de hoşuma gidiyor açıkçası ilgi göstermesi.

EFLALİM canım kasılmalar bendede var mamanormalmi bilmiyom.. Birde karnım acayıp sert oluyo cocuk sagdan sola gecerlen canım öle yanıyo ki.. Canım rahatszlıgın seninde dedigin gibi biraz psıkoljık birazda fiziksel olabilir.. Agrılı kanamalı olmasına dikkat et böle korkularda uzak dur....

canım günde 7-8 kere normalmiş benimki daha çok ve dediğin gibi bebek hareket ettikçe benimde canım yanıyor özellikle göbek deliği çevresi

selam kızlar antalyalı arkdaşlar mobilya için nerelere baktınız nerden tercih ettiniz

Ben de dün gittim bizimki de yüzünü göstermedi hiç goremedik daha nst ye girdik dOktar yeterli değil yarın yine gel dedi bugün gittim sabah nst Tw girdim dOktar yine tekrar ölçtür başka makineye Taksinlar dedi başka makinede olcum yapıldı oldu şükür. Oda çok havasiz ve kalabalıkti terledim başım ağrıyo şimdi ölüyorum yorgunluktan bu bebis şimdiden yordu beni

canım diyarbakır karışık pek çıkmıyoruz gideceğimiz gün fetal eko da var çıkmışken ikisini de halledelim dedik ayrı ayrı günler çıkmayalım diye

annem pamuk döşek yaptırdı canım onu kullancam ben

bende içmeye basladım cok içmiyordum ama sıvı tuketyordum dinlenmek mümkün mü bi kızımvr ise devam:)

canım içinde secde ayeti olan sureleri oku secde yetinde cocugun döndügü soyleniyor inşikak suresinde vaar hamilelere iyi geliyormus

annem pamuk döşek yaptırdı canım onu kullancam ben
canım pamuk yatak çon yumuşak olmazmi yün yatak yapsaydınız daha iyiydi o biraz daha sert ben yünden yaptım sepet beşigin içşne olçusunu aldım diktim nevresim takımı diktrcem şimdi. Sepet beşigin içşne gore yatak bulamadım bnde diktim çokta guzel oldu .

Bence gerek yok umarım tekrar gelmeyi teklif etmez bana. Yalnız daha rahatım ben.

canım bizde pek yün yatak kullanılmıyo hep pamuk pamuklarda dedemlerin kendi mahsulü en azından güvenilir organik diye içim rahat. biraz yumuşak tabi ama içine de gömülmüyo hem bizde pamukta büyüdük biraz gelenekselci takılıyorum bu konuda

aynen canim bnde oyleyim bu konuda gelenekçiyim bizde hep yün yataklarda büyüdük ve bizim memlekettede yün meshur guvenilir yerden alip bi guzel yıkayıp dikiyoruz . Bebegimin yatagını yorrganini hep kendim diktim . İnsanin kndi yaptıgı daha guzel oluyor hergun odaya girip girip seviyorum yaptıklarımı

Peki bisey sorcam elimde gezdiriyorum hep surdum demissin ya cnm,ben kdr hizli kilo alip veren bir insan heleki siskoda hamile kaldim kizken daha memeler popo baldirlarim hep catlakti ablamin dogurdugunda gobegi turkuye haritasi gibiydi korkudan ben 1.ay basladim bir gun unutmadim,sabah aksam mustela surdum her dustan sonrada nutrigina vucut yagi surdum ama masallah bugun catlak yok gobegimde,ama merak ediyorum yok diye simarmiyorum cunku son ay catlayanlari duyorum,merakim simdi su acaba ben ilk aydan beri surdum diyemi olmadi sen gecmi basladin yoksa sendemi benm gibi ilk aylarda baslamana ragmen catladin

eflal
bırak ev işini zorlama kendini .. birazcık pasaklı olsan birşey olmaz. zamanında doğacak inşallah merak etme hepimizde olan kaygılar...

Canım ılk gunden sursen bile catlamn olacaksa hıc fayda etmıyor bende kızımda catlamdım dıyordum son hafta yokus asgı ınerken kasıntı oldu bıraz daha anlamadaım ben sonra bi dogurdum karnıma bi baktım catır catır gitmiş tabi göbekten bi yerlerimi de göremeiyordum onunda ust tarafı catlamıs

ben salaklık ettim hemen başlamadım. 16. haftada başladım. bi de bayramda bitmiş catlak kremim nöbetçi ecz aramaya üşendim de 3 günden bişi olmaz diye sürmedim. o hafta minik minik çatladı. sonra hemen başladım ama durduramadım. inşallah sen catlamazsın.. devam et sürmeye bence

Normal atlet gibi değil. Onu 2 kat ve lastikli alt tarafi göğüsün.
Sarkik durmaz bence yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…