Kızlar kv si doktor kontrolüne gelmek isteyen var mı aramızda? Benimki hamileliğin başından beri söylüyor ve yarın benimle gelecek ama niye bu kadar istiyor hiç anlamıyorum.
Mrssuperfinden haber yok dimi?
canım günde 7-8 kere normalmiş benimki daha çok ve dediğin gibi bebek hareket ettikçe benimde canım yanıyor özellikle göbek deliği çevresiEFLALİM canım kasılmalar bendede var mamanormalmi bilmiyom.. Birde karnım acayıp sert oluyo cocuk sagdan sola gecerlen canım öle yanıyo ki.. Canım rahatszlıgın seninde dedigin gibi biraz psıkoljık birazda fiziksel olabilir.. Agrılı kanamalı olmasına dikkat et böle korkularda uzak dur....
Ben de dün gittim bizimki de yüzünü göstermedi hiç goremedik daha nst ye girdik dOktar yeterli değil yarın yine gel dedi bugün gittim sabah nst Tw girdim dOktar yine tekrar ölçtür başka makineye Taksinlar dedi başka makinede olcum yapıldı oldu şükür. Oda çok havasiz ve kalabalıkti terledim başım ağrıyo şimdi ölüyorum yorgunluktan bu bebis şimdiden yordu beniKizlar simdi ciktim doktorun yanindan kuzucum yuzunu yine gostermedi doktorunuzda birdaha gostermez artik yuzunu dedi pasam nazli cikti bi yuzunu gostermedi dogumda gosterecek anlasilan masallah 1593 kg 39 cm olmus kuzucum benim bende 3 hafta icinde 1 kilo almisim kuzum 500 gr almis cok sukur hersey yolunda suyu iyi allahim herkesin yavrusunu benim yavrumla birlikte korusun
kızımda cok catladım cok kullandım krem ise yaramadı bide kızım sol tarafa yuklenmıs sol tarafım sarkmıstıbundada saga yerlesşti cocuk esitlenirim yeteri kadar catlagım diyordum ama bundada catladım ilginc
anam nolcak gelsin zaten hic bişeyanlamaz artık kocaman oldulrbenim kaynanam annemin evine gidince telefonda kac kılo gittiyse torunlarım öyle dönsün dedi ciddiyebile almadım severim cadıyı
canım 32+0 da gitsen iyi olur ama o zamanmusaıtsen oda olur
annem pamuk döşek yaptırdı canım onu kullancam benHanımlar park yatak kullanacaklar içine nasıl bir yatak aldınız? Sert olanı tavsiye ediliyor diye biliyorum. Bazıları Viskoyu yumuşak diye tavsiye etmiyor. Sünger terletir diyen var. İnternette içi dışı pamuk yazanlar var ama gittiğim dükkanlarda hiç görmedim, satıcılar içi viskodur, kılıfı pamuktur aldanmayın diyor. Kafam çok karıştı bu konuda.
bende içmeye basladım cok içmiyordum ama sıvı tuketyordum dinlenmek mümkün mü bi kızımvr ise devam:)canım günde 7-8 kere normal bu haftalarad ama benimki bu aralar çok fazla çok sık, olmadı gidicem kontrole bir hafta var aslında
:) canım seviyorsan kv ni gelsin dediğin gibi çoğu kişi anlamıyor
bende onu diyorum canım yani tedbir iyidir, herkes kendi bilir tabi
canım bolca dinlenmen bolca su içmen lazım kaç litre içiyorsun, ilkte ben 3 litreden çok içiyordum gerçi ona rağmen az demişti dr 4 e çıkarmıştım, şimdi 2 litre içiyorum suyum daha iyi:) çok içmekte iyi değil galiba
canım oğlumda visco kullandım ben zararını görmedim kemik yapısı iyi yani, şimdi genç odası aldık onun yatağının üste şilteside visco mesela
Arkadaşlar doktordan geldim her şey yolundaymış ama bebegim henüz aşagı dönmemiş yaaacanım sıkıldı ikinci dogum olacak ilki normaldi amaben korkuyorum sezeryandan.Doktor ilk duydugunda komik buldugunu ama işe yaradıgını duydugu bir yöntemden bahsetti.Bebeklerin ışıga duyarlı olduklarını kafaları nerdeyse elfenerini karnımıza tutup bebegin kafasının oldugu bölgeden aşagıya dogru feneri gezdirmemi söyledi.Bilmiyorumki yararmı işe birde bir ebe tavsiye etti akupunkturla bebegin dönmesine yardımcı oluyomuş.Canım sıkıldıvaglamAya başladım ben normal dogum istiyorum ilkinde bile çok zorlandım kimse dogru düzgün ilgilenmedi benlw bundada öyle olursa
canım pamuk yatak çon yumuşak olmazmi yün yatak yapsaydınız daha iyiydi o biraz daha sert ben yünden yaptım sepet beşigin içşne olçusunu aldım diktim nevresim takımı diktrcem şimdi. Sepet beşigin içşne gore yatak bulamadım bnde diktim çokta guzel oldu .annem pamuk döşek yaptırdı canım onu kullancam ben
Bence gerek yok umarım tekrar gelmeyi teklif etmez bana. Yalnız daha rahatım ben.Benimki istedi ve geldi, daha önce kızlarında da gittiği için ultrasonu anlıyor hatta telefonuyla video bile çekti. Annemler hiç olayın farkında olmadığı için ben söyledim gelmek ister misiniz diye öyle geldiler ultrasondan çok anlamasalar da hoşlarına gitti anladıkları kadarıyla. Hatta kv bir sonrakine de gelmek istiyor benim de hoşuma gidiyor açıkçası ilgi göstermesi.
canım pamuk yatak çon yumuşak olmazmi yün yatak yapsaydınız daha iyiydi o biraz daha sert ben yünden yaptım sepet beşigin içşne olçusunu aldım diktim nevresim takımı diktrcem şimdi. Sepet beşigin içşne gore yatak bulamadım bnde diktim çokta guzel oldu .
son anda bile bebek donuyormuş stres yapma olumsuzlkları çagırmayalim iyi duşun iyi olsun döner daha merak etmeAyy gerçektenmi eflalim yaa iwe yararmı aslında ben sezeryandan sonrası için korkuyorum.Normal olsun istiyorum.insallah işe yarar
aynen canim bnde oyleyim bu konuda gelenekçiyim bizde hep yün yataklarda büyüdük ve bizim memlekettede yün meshur guvenilir yerden alip bi guzel yıkayıp dikiyoruz . Bebegimin yatagını yorrganini hep kendim diktim . İnsanin kndi yaptıgı daha guzel oluyor hergun odaya girip girip seviyorum yaptıklarımıcanım bizde pek yün yatak kullanılmıyo hep pamuk pamuklarda dedemlerin kendi mahsulü en azından güvenilir organik diye içim rahat. biraz yumuşak tabi ama içine de gömülmüyo hem bizde pamukta büyüdük biraz gelenekselci takılıyorum bu konuda
Peki bisey sorcam elimde gezdiriyorum hep surdum demissin ya cnm,ben kdr hizli kilo alip veren bir insan heleki siskoda hamile kaldim kizken daha memeler popo baldirlarim hep catlakti ablamin dogurdugunda gobegi turkuye haritasi gibiydi korkudan ben 1.ay basladim bir gun unutmadim,sabah aksam mustela surdum her dustan sonrada nutrigina vucut yagi surdum ama masallah bugun catlak yok gobegimde,ama merak ediyorum yok diye simarmiyorum cunku son ay catlayanlari duyorum,merakim simdi su acaba ben ilk aydan beri surdum diyemi olmadi sen gecmi basladin yoksa sendemi benm gibi ilk aylarda baslamana ragmen catladinçatlak mı keşke sadece catlak olsa bildiğin marul oldum benhem de bebeyağı lerac ve honey butter bilmem ney ha bi de nemlendirici. yedi yirmidört elimde bunlarla gezdim. canım acıya acıya ve kaşına kaşına çatladım çatlıyorumm artık bunun için kendimi üzmeyecem dedim o yüzden de takmıyorum napayım. genim bozukmuş ben elimden geleni yaptım catlamayayım diye ama catladı. yakışıklı oğlumun canı sağolusn
bırak ev işini zorlama kendini .. birazcık pasaklı olsan birşey olmaz. zamanında doğacak inşallah merak etme hepimizde olan kaygılar...Kızlar benim 3 gündür sancım var kasılmalarım çoğaldı korkak oldum iyice ilk gebeliğimde daha sakindim ben çok rahattım, şimdi paniğim hep aklıma kötü şeyler geliyor erken doğum olacak diye korkuyorum sürekli, sanırım bir kayıp olması bunda da ciddi risk atlatmam sarstı benievimin işini zor yapıyorum bu da beni çok üzüyor hemen kasılmam oluyor sancım oluyor
Evet benim bayramda dolgum düştü dr gittim birsey yapamayiz dedi bekliyecez dogum sonrasinikızlar yaardıma ihtiyacım var dişim kırıldı
hamileliğinde dişini çektiren veya dolgu yaptıran var mı aile dişçimizi aradım ama beklicez cart curt filan dedi
Peki bisey sorcam elimde gezdiriyorum hep surdum demissin ya cnm,ben kdr hizli kilo alip veren bir insan heleki siskoda hamile kaldim kizken daha memeler popo baldirlarim hep catlakti ablamin dogurdugunda gobegi turkuye haritasi gibiydi korkudan ben 1.ay basladim bir gun unutmadim,sabah aksam mustela surdum her dustan sonrada nutrigina vucut yagi surdum ama masallah bugun catlak yok gobegimde,ama merak ediyorum yok diye simarmiyorum cunku son ay catlayanlari duyorum,merakim simdi su acaba ben ilk aydan beri surdum diyemi olmadi sen gecmi basladin yoksa sendemi benm gibi ilk aylarda baslamana ragmen catladin
ben salaklık ettim hemen başlamadım. 16. haftada başladım. bi de bayramda bitmiş catlak kremim nöbetçi ecz aramaya üşendim de 3 günden bişi olmaz diye sürmedim. o hafta minik minik çatladı. sonra hemen başladım ama durduramadım. inşallah sen catlamazsın.. devam et sürmeye bencePeki bisey sorcam elimde gezdiriyorum hep surdum demissin ya cnm,ben kdr hizli kilo alip veren bir insan heleki siskoda hamile kaldim kizken daha memeler popo baldirlarim hep catlakti ablamin dogurdugunda gobegi turkuye haritasi gibiydi korkudan ben 1.ay basladim bir gun unutmadim,sabah aksam mustela surdum her dustan sonrada nutrigina vucut yagi surdum ama masallah bugun catlak yok gobegimde,ama merak ediyorum yok diye simarmiyorum cunku son ay catlayanlari duyorum,merakim simdi su acaba ben ilk aydan beri surdum diyemi olmadi sen gecmi basladin yoksa sendemi benm gibi ilk aylarda baslamana ragmen catladin
Normal atlet gibi değil. Onu 2 kat ve lastikli alt tarafi göğüsün.canım gerek yok almasanda olur, bileğe kadar olması bence iyi yani ben kapalı olduğum için özellikle öyle aldım
canım geceliği ilk giyiyorsun sonra pijama giyeceksin
gerekir sanki alttan muayene oluyorsa
en iyisi canım oluyorsa niye alasın
güle güle kullanın canım
canım sen normal doğum yaptın alttan muayene olmuyor mu doğum sonrası dikiş olunca falan?
aman canım ped asla yetmez 8 li hasta bezleri var onlarda al bence pedle batar her yer
aynen canım sezaryanda da fark yok kanama çok oluyor benim oldu yani
canım bu sütyne gibi olamayan nasıl yani göğüsleri sarkık gösterir mi?
çok güzeller
güle güle kullanın
he he bende aldım lc den terlik:9
güle güle giydir annesi
canım alt pijama al yedek çünkü soğuk olacak iki kat giyidirilecek
canım bence bunu kullan
çok tatlılar
canım çokta güzel pijamaların bene beğendim zaten bende bir tane afilli aldım ilkte alamadım içimde kaldı diye, diğerleri rahat kullanacağım türden
oğlununkilerde çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?