Sıkma canını su akar yolunu bulur oda pişmandır benceHerkese günaydın.. Kızım erkeknden uyandı... Ortalıkta geziyo... Babişi namaza gitti.. Bizde kahvaltı hazırlıyoruz...
Gerçi ben babasıyla küsüm ama yinede ac ac gitmesinnn...
Rabbim bana verdigi merhameti şefkati acıkta su adamam verse.. Böle inatcı bişey görmedim.. Adım gibi eminim pişman ama yok geri adım atmıyo..
Dün aksam geldi elleri kolları dolu.. Gecwnlerde canım bi k meyve cekmıstı olsaydı yerdim şimdi demiştim.. Onlardan almıs bnm sevdigim çikolatalardan almıs bn hiç bakmadım posetlere kızıma diyo kızım sana sundan vereyimm i bana dıyurcaj.. Ulan gelip bna desene bilmiyom mu ben bana aldıgını... Ki omeyveleri kızm hiç yemez... Aksam maj attım ona cunku konuyu acaöadım.. Bakalım
Akısına bıraktım
Mervecim günaydın.Herkese günaydın.. Kızım erkeknden uyandı... Ortalıkta geziyo... Babişi namaza gitti.. Bizde kahvaltı hazırlıyoruz...
Gerçi ben babasıyla küsüm ama yinede ac ac gitmesinnn...
Rabbim bana verdigi merhameti şefkati acıkta su adamam verse.. Böle inatcı bişey görmedim.. Adım gibi eminim pişman ama yok geri adım atmıyo..
Dün aksam geldi elleri kolları dolu.. Gecwnlerde canım bi k meyve cekmıstı olsaydı yerdim şimdi demiştim.. Onlardan almıs bnm sevdigim çikolatalardan almıs bn hiç bakmadım posetlere kızıma diyo kızım sana sundan vereyimm i bana dıyurcaj.. Ulan gelip bna desene bilmiyom mu ben bana aldıgını... Ki omeyveleri kızm hiç yemez... Aksam maj attım ona cunku konuyu acaöadım.. Bakalım
Akısına bıraktım
Günaydın annikolar, gece nefesim daralıp uyandığımda aklıma direkt üçüz bekleyen arkadaşımız geldi. Ben bir taneyle böyle oldum, üç bebişle nasıl nefes alıyor diye düşündüm.cafein2001 arkadaşımızdan hiç ses yok, haberi olan var mı?
bana da 2 aralık gün verdi buse, benimde 34 haftalık oluyor,dediğin gibi sürpriz yapmazlarsa
Sana da bravo, içim rahatladı. Okuyayım bir ara.Cnm buldum çoğul gebeliklerdeymiş. Daha doğum yapmamış pztesi en son yazmış.
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
Ahh bitanem pişman olmaz mı... Pişmanda işte.. Şükür kajvaltımız güzel geçti...Sıkma canını su akar yolunu bulur oda pişmandır bence
Coook saol sezinim... Dün gercekten öfkeliydim.. Ciddiyim sizler olmasanız öfkeyle kalkar zararla oturudum ama aksama sakinleştim.. Eşimle hiç muhattap olmadım.. Kızımla oynadık bişi olmamıs gibi dawrandık ama onunla pek konusmadım.. Gece kızımla yattım... Hastaya bu aralar istifar fala eder diye yanında yatıyrum aynı odadayız yani kozcemle.. Eşime gece mesaj attım.. Mesaj atmamaın sevebide yüzüne bakımca tawır koyamamam.. Sabah namaza giderken telefonu alıyo.. Namaz saatine falanbakıuo.. O arada okumus demekkiMervecim günaydın.
Dün çok üzgündün, öfkeliydin yazacak bişey bulamadım sana. Sen sevgi dolu bir insansın, kızının davranışlarına da bu yansımış anlattıklarından biliyorum. Benim de hayalim oğlumun gelip annecim, babacım diye bizleri öpüp okşaması :)
Eşini ne kadar çok sevdiğin belli, çok da fedakarsın. Şu sıra çok hassas olduğumuz bir dönemdeyiz, tepkilerimiz de normalden fazla, duygularımızı çok yoğun yaşıyoruz.
Küsmek tabi ki en doğal hakkın, eşin aslında hatasını anlamış dediğin gibi ama erkeklere özür dilettirmek zordur. Bence biraz öfken geçince eşinle açık açık konuşmalısın bu davranışından dolayı ne kadar kötü hissettiğini anlatmalısın ve özür beklediğini... Yoksa bu işin sonu günlerce sürecek küslük sonrası, tabi dayanabilirsen, kendi kendine barışmak olur diye tahmin ediyorum. Bu durumda da hem sen stres yapacaksın, hem kızına da yansıyacak bu durum üstelik istediğin özürü alamadan iş tatlıya bağlanacak. Bence hazır eşin pişmanlık belirtileri gösteriyorken, tatlı tatlı konuşup sorunu çözmek. Eşinin geçmişten gelen sıkıntılarını sen çözemezsin, hele ki bu çocuklu ve hamile halinle mümkün değil. Ama ona sağladığın mutlu yuvada zamanla geçmişin üstesinden gelecektir eminim.
Bitanem gözün aydın.... Haberii aldık.. Duaşar ettik sana.. Rabbim kolaylık versin inşallah..masallah ayaklanmana sevindim işte rabbim sana güç kuvvet veriyo ki bebeginle ilgilnenbil diye..ilk annemiz sen ilk bebegmizde kerem... Dualarımız sizinle.... İnş hersey yoluna gircek havvam yeterki sabret... Allah yar ve yardımcınız olsunHerkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
İnşallah en kısa zamanda toparlar kendini minik yaramaz, Allah kolaylık versin canım, benim de erken doğum riskim var, Allah hayırlısını yaşatsın inşallah...Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
Günaydın canım, grip olmasam daha iyi olabilirdimGünaydın kızlar nasılsıniz
Maşallah canım benim çok sevindim barışmanıza, Allah bidaha yaşatmasın böyle kırgınlıklar, yuvanızın huzurunu mutluluğunu daim kılsın.Ahh bitanem pişman olmaz mı... Pişmanda işte.. Şükür kajvaltımız güzel geçti...
Coook saol sezinim... Dün gercekten öfkeliydim.. Ciddiyim sizler olmasanız öfkeyle kalkar zararla oturudum ama aksama sakinleştim.. Eşimle hiç muhattap olmadım.. Kızımla oynadık bişi olmamıs gibi dawrandık ama onunla pek konusmadım.. Gece kızımla yattım... Hastaya bu aralar istifar fala eder diye yanında yatıyrum aynı odadayız yani kozcemle.. Eşime gece mesaj attım.. Mesaj atmamaın sevebide yüzüne bakımca tawır koyamamam.. Sabah namaza giderken telefonu alıyo.. Namaz saatine falanbakıuo.. O arada okumus demekki
Geldi kahvaltısını hazorladım bn yatıcam dedim.. Yok yatma beraber kahvaltı edelim dedi tmm dedim yine konusmadım.. Nese giderken kızını öptü bnde yolcu ettim böle göÜme bakınca dayanamadı sarıldık öpüştük koklastıközürümüde aldım... Kızımızı öle aglıyo duyunca cok üzüldüm dayanamadım.. Sende bni affet ben senin nasıl bi anne oldugunu biliyorum dedi..zaten ben ona sarılınca nasıl affetmim
Şükürler olsun ki böle camura bulanırda sonra bi yıkanır da rahatlar ya insan öle rahaladım...HEPİNİZE COOOK TESEKKÜR EDİYORUM DERDİME ORTAK OLDUGUNUZ İÇİN...
Bitanem gözün aydın.... Haberii aldık.. Duaşar ettik sana.. Rabbim kolaylık versin inşallah..masallah ayaklanmana sevindim işte rabbim sana güç kuvvet veriyo ki bebeginle ilgilnenbil diye..ilk annemiz sen ilk bebegmizde kerem... Dualarımız sizinle.... İnş hersey yoluna gircek havvam yeterki sabret... Allah yar ve yardımcınız olsun
ah canım aslında ne kadar şanslısın. O kadar ihtiyacım varki böyle derin bir uykuya haftalardır 1-2 saatlik uykuyla geçiyor bir türlü uyuyamıyorum dön dön dönya kızlar valla bazılarınıza özeniyorum gece 2ye kadar fln ayakta kalabiliyorsunuz yazılan yazıların saatlerine bakıyorum da( ben tam bir tavuk oldum 9,30 da uykum geliyor.. 6,30da da uyanıyorum. gerçi işe gidecem diye mecbur uyanıyorum da biraz daha geç yatmak isterdim
Allah yardımcınız olsun inş bebişin tez zamanda hastaneden çıkıp yuvasına gelir senin sağlığının iyi olmasına sevindim bebeğin de daha iyi olacak inş dualarımiz yanındaHerkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
Ah ah çok şanslısin. Gece olmasın istiyorum yaaa kabus oldu geceler uyuyamiyorum ağrılar mide yanma lari falan derken sabah oluyo sonra 2 yada 3 saat uyku uyumuş oluyorum oda baş ağrısı yapıyor şimdiden bebek doğmuş gibi gece kuşu oldum yaaaaa ilk üç ay yemek yemeyi özlemiştim son 3 ay da uyumayi özlüyorum uykunun kıymetini bil oh uyu erkenden ne güzel sefan olsunya kızlar valla bazılarınıza özeniyorum gece 2ye kadar fln ayakta kalabiliyorsunuz yazılan yazıların saatlerine bakıyorum da( ben tam bir tavuk oldum 9,30 da uykum geliyor.. 6,30da da uyanıyorum. gerçi işe gidecem diye mecbur uyanıyorum da biraz daha geç yatmak isterdim
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?