2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızım sezeryan oldu canım zaten üstünde Gazlı bez oluyor iç çamaşırın acıtmaz ama hamile kiloduda çok rahat olabilir ben yine sezeryan Olacağım için hamile kilodu da kullanıcam ama kendi çamaşırlarında giyebilirsin acıtmıyor.

Sıkıntı olduğundan değil artık kontrolleriiklasmasi gereken haftalardayiz hepimiz bu şekilde gidicez bende 2 haftada bir gitmeye basladım daha sonra haftada bir olacak normal yani olması gereken bu zaten
Normal canim ben gittigimdede 32haftalikti 1830 gr di gayet normsl yani dr oyle dedi hatta bir tik onde demisti

Kizlar aranizda bnm gibi surekli sola yatmakdan dolayi kulak kikirdagi agriyan varmi cildircam acisindan,bisey isirirken yerken hepten dayanilmaz oluyor
Bende bir süre bayağı ağrısını çektim canım ancak sonra alıştım sanırım artık ağrı yapıyor çok şükür.:)

Sanki kocalarını aldık ellerinden hepsi aynı işte :))
İnş o günleri görür de Mevlüt resimlerini paylaşırız artık :)) ben erkek tarafına Mevlüt yaparsam kendi evimde bile değil kv nin evinde yapmak istiyorum:) hiç gelip görmesinler ama bakalım nasip:)

Bende aynen canım ... Çok sorunlar yaşadım bende..
Canım çok geçmiş olsun sana da bir de evde bi çocuk olunca daha zor Allah yardımcın olsun inş bundan sonrası çok kolay huzur dolu olur.. Şimdi nasılsın?

Âmin inş canım kazasız belasız kucaklarız bebişleri:))

Benim de kayınvalide alışveriş edicekmiş ama Aralık sonu. Bikaç kıyafet alcakmış. Ailem herşeyimi alıyorlar sağolsun. Aralık sonunu beklicek değilim.
Hasta etmek için yapıyorlar herhalde:)) alacağında iki tulum olur boşver canım sen kendi hazırlığını yap aklın için rahat olsun :)

Eşin senden yanaysa boşver kendileri kaybeder:) millet nerelerden gelin alıyor da laf söyletmiyor herkes Köyünden almıyor ya:. Ini gönlünüze göre olur her şey:)

herkeze iyi akşamlar güzel anneler ya dustan yorulan varmı allah aşkına duşa girdim çıktım öldüm yorgunluktan yaaa

Ben ben ben Varım :)) duş almaya bile nefesim yetmiyor.. Pilates topunun üzerinde alıyorum oh mis :) bir de bazen sırtıma suyu açıyorum rahatlıyorum.. Aslında eşim Yanımda olsa o yıkasın isterdim. Sen Eşinden yardım alabilirsin..

ben bennnn tabure ayarladım bitane ona oturarak yıkanıorm
En güzelini yapmışsın canım..

Ahh tam kendimi gördüm :)) iyi diye cevap veren tek saf ben Değilim demekki( benim de önceden bir düşüğüm oldu ondan leş diye bahsediyor.. Hayvanların ölülerine bile leş denmezken benim meleğime Diyor ama Allah'a havale ediyorum

Saka mi bunlar yaa?? Kiskaniolar dicem uygun olmicak yavsak ne dmk yaa bi kere yavsak bit yavrusu demek insam kendi torununa oyle hitap eder mi ya? Keske cvp verseydin bu insan annecim senin dogurdugundan dgl deseydin ay cok sinirlendim
Ah keşke hazırcevap olsak da söylesek aklıma gelmiyor eve Döndüğümde de kendime kızıp dürüyorum ama bu lafını not ettim kullanırım ben :))

Kızımda gelıp gelıp göbüsümü opuyor kardesımı cok sevıyorum anne dıyo ılk zamanlarda cok acıtırdı karnımı sımdı sevgı selıne dondu olay bakalım dogunca ne olacak :)
Mutlaka kıskançlık oluyor ama ilk çocuk kızsa daha çabuk kabulleniyorlar bence Erkeğe göre..

Kizlar aranizda bnm gibi surekli sola yatmakdan dolayi kulak kikirdagi agriyan varmi cildircam acisindan,bisey isirirken yerken hepten dayanilmaz oluyor
Çok geçmiş olsun canım türlü türlü şey var işte benim sol tarafım vs çok ağrıyor ama o da normal sayılır.. Başını yumuşak yastıklara koymayı denesen bir de

tövbe estagfurullah böyle şey denirmi yaa şoka girdim,ne diceğimi bilemedim ya hayret içindeyim şuan :S

ayy ne biliyim yuzde yuz organic deselerde o kdr çirkindiki modelleri,görünce nevrşm döndü işte,ama kalp kırmam yinede o kdr emek verip örmüşler,onlar varken giydiritim sadece,gönülleri olsun.

bu leş konusunda ciddimisin ya yok ben daha haya ediyorum kendimden,daha kv hakkında ileri geri kötğ konışmıycam,Allah için sadece çok konuşmaları akıl vermeleri dışında zaten çok sık görmüyorum,biri yavşak der biri leş,Allah sizlere sabır versin kızlar,çok yüz göz olmayın lütfen,ağırlığınızı koyun,allah ıslah etsin onları

iyi geceler kızlar bn bişey sorcam. Hastane için koydugunuz yada koyacagınz terlikler nasıl yani ev terligimi yoksa normal terlkmi yada hastane terlklerndenmi?

ben bayağı önce paylaşmıştım cnm,yine atarım sorun değil,otellerde verilen hediye terliklerden vardı evde 3-5 tane,evdede kurdale bikaç dantel aksesuar vardı,ben süsledim yaptım eve birdaha geri getirmeyeceğim,artık normalmi sezeryanmı ona göre 1-2 gecemi yatarım bilemem ama orda bırakmayı düşünüyorum

Yavşağın anlamını bilmiyor mu bile bile mi söylüyor. Yavşak bit yavrusu demek. Bebeğe yavşak demiş verseydin ağzının payını en azından o nasıl laf ne biçim konuşuyorsunuz torununuz hakkında deseydin. Bi daha derse kesin tersle.

sagol canim resm için evet hatırladım bu terlkleri. Çok guzel olmuş kaydettim duz renk bi terlk alip boyle suslmk istyrm sennkiler çok gzl olmşlar eline saglk. Neden hastanede bırakıcksın hijyen açisindanmi getrmk şstemysn eve çokta guzellr

ayy ne biliyim yuzde yuz organic deselerde o kdr çirkindiki modelleri,görünce nevrşm döndü işte,ama kalp kırmam yinede o kdr emek verip örmüşler,onlar varken giydiritim sadece,gönülleri olsun.
evet canim ozensz orulenler oyle oluyor . Sevmedysen gydrme bncede.

Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.

aslında diğer resmi atamadım silmişim sanırım,ilk bunu yaptım annem geldi gördü çıldırdı :) orda giyipte bu geri gelmez dedi,mikrop yuvası hastane ortamı,atılamıycak kdrda gzl olmuş dedi,bende dedm anne 10 dk mı almadı yapmam deyınce o zmn 5 dk da yeni bir tane daha yap dedi bunun kdr gzl olmasın dedi :) sadece o metal zincirler ve mavi tülü koymadan biraz daha hafif basit bişey yaptım orda bırakmak için :) bunu yine evde giyerim kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…