2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım duymamazlıktan gel sende insanın kendi annesi ailesi yapıncada daha çok canı yanıyor
canım bence senin eltinin psikolojik sorunları var ben anlam veremiyorum yani
bizde zekasından şüphe ediyoruz artık
canım çok haklısın sigara konusunda bende çok hassasım kim olursa olsun yanımda evimde asla içirmem isterlerse küssünler, senin kv de az değilmiş yani!!
aynen canım:)

anneciğimin el emeği göz nuru nevresimleri ütüledim

pek tarzım değil ama millet istiyor görsün o yüzden kullanacağm
bence çok güzeller renkler tam benlik
ayyy bu ne canım ya sen ne kadar sıkıntı çekmişsin böyle
Bilmiyorum onu ihmal mi ediyorum ilişki olayına ara verdim diye böyle olmuş olabilir mi acaba?
canım onunla ilgisi olmaz bence her şey ilişki değil bizde de yok ilişki, başka bir durum olabilir, kv duygu sömürüsü yaptıysa ondan düşmüştür
ağzına sağlık öğretmen anne kural sınır şart:)
aynen zararları olmasında
maşaallah kuzuna
canım ilki yanında yatırdığın için öyle demiştir eşin
canım ama babasının kırılması çok saçma adama hakaret edilmiyor kimse öpmezken ayrıcalığı olmamalı, kaldı ki biz kendimiz bile bebeğimizi öpmezdik koklardık yeni doğmuş yoğun bakımdan çıkmış en steril ortamdan birden mikropla tanışması çok riskli kaldı ki yoğun bakım durumu olmasa bile ben yeni doğanın her türlü öpülmesine karşıyım şapur şupur zaten büyüsede hiç sevmem birilerinin öpmesini, kuru kuru da olsa nefes bile yetiyor hasta etmeye koklasınlar ne olur yani
canım sevindim eşinin gelmesine çok üzülmüştün:)

sağol canım top yuttum diyorum zaten:)
maşaallah lokumuna
beni de kendi ailemin tavrı deli eder hep
herkeze iyi akşamlar güzel anneler ya dustan yorulan varmı allah aşkına duşa girdim çıktım öldüm yorgunluktan yaaa
ben yoruluyorum
ben bennnn tabure ayarladım bitane ona oturarak yıkanıorm
canım aman tabure de yıkanmak enfeksiyon riskini artırıyor su birikiyor ya, o yüzden ayakta yıkanmamız lazım
ay ne demek yavşak ya ne dengesizmiş kv den !!!!
canım ben hamile külotu aldım sezaryanlı biri olarak asla düşük bel giymeye çalışma derim çok acıtıyor tam dikiş yerine geliyor, yüksek bel normal külotlarda olur büyük beden alabilirsin, ben ikisinden de aldım
canım ne demek leş tüylerim diken diken oldu!!!! çok üzüldüm bu lafı duymana
ayy merve aynı benim eşim o da benim sevdiğim yiyecekleri alır güya gönlümü alır bende hiç yemem aldıklarından:)
canım inşaallah bir an önce toparlanırda evinizde bakarsınız kuzunuza sağlıkla, haberimiz vardı sağolsun bilen arkadaşlar yazmıştı durumunu
ay canım okurken ağladım bende sulu göz oldum, çok sevindim özür dilemesine hatasını anlamasına
Günaydın canım, grip olmasam daha iyi olabilirdim Sen nasılsın...
geçmiş olsun

canım bende sendenim hemen uykum geliyor gece çok uyanıyorum zaten sabahta 6 da

Günaydın herkese

Kızlar, kapı süsü için harfleri kestim hazırladım birde taç şekli yaptım ama eşim bu ne taç niye yaptın biz yabancımıyız dedi haklı galiba çok ta güzel yapmıştım uğraşmıştım en azından ne yapayım sizce, padişah kavuğu yapsaydın ya diyor dedim onu nasıl keseyim ben taşlı şeritle ne yapsam ki ,ne güzel bugün yapştıracaktım, yıldız falan mı yapsam ki? Fikir verin bana lütfen

ay cnm maşallah bebişine bende biraz kilolu olsun istiyorum tabi önce inşallah sağlıklı olsunlarda.Doğum tarihlerimiz de aynıymış bi önceki kontrole ne zaman gittin kaç kiloydu bebeğin?

eflalim bence taç güzel olur.okadar uğraşmışsın.Aman o kocaların her dediğini dinleseydik ben hiçbişey yapamazdım.Benimkine göre herşey gereksiz.Senin içine sindiyse vazgeçme

eflalim bence taç güzel olur.okadar uğraşmışsın.Aman o kocaların her dediğini dinleseydik ben hiçbişey yapamazdım.Benimkine göre herşey gereksiz.Senin içine sindiyse vazgeçme
canım aslında pek dinlemem ki ne zorlukla aldım süsleri ne gerek var deyip sinir etmişti ama haklı mı sonuçta kral tacı ya amaaaan kafam karıştı:)

iyi geceler kızlar bn bişey sorcam. Hastane için koydugunuz yada koyacagınz terlikler nasıl yani ev terligimi yoksa normal terlkmi yada hastane terlklerndenmi?
Ben plastik onu kapali pembe bir terlik giyecegim canim

kızlar tasarladığım kapı süsünün linki albüme koydum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220239/
Ay canim çok güzel olmuş
Bende malzemeleri aldim internetten gelmesini bekliyorum.
Bence kral taci çok güzel olmuş
Bu seneler moda oldu kral taci. Bence sekil.olarak düşünün ben hic o kadar ayrintisini dusunmemistim.
Harfleri hazir mi akdin canim ?

Günaydın kızlar çoklu alıntı yapamadım ne desenz haklısınız B'nde saf gibi cevap veremedim o an bidaa derse görecek ozaman anlamıormki hangi kafadalar arkadasada leş gibi demiş Allahım kafayı yicem nasıl yakıştırıp diolar görecekler ama ilk torunu olck bklm sevebilck mi torununu alıp alıp Şapur supur öpmeyi pek bilir bakalım öpeblck mi bu böle yapınca bn eşimden soğuyorum Allah'a havale ediyrm artık herkesi

En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın dilerim..

canmmm iyi olmanıza cok sevindim rabbim hemen eve cıkarmayı nasip etsin bu arada bizide habersiz bırakma güzel annne

kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum sizlere,c.tesi kontrolüm vardı doktorum 12 ocak için sezeryan günü verdi. Eşim 5-6-7 ocakta işle ilgili Konya'da olması gerek bebişim bir sürpriz yaparmı diye korkmaya başladım şimdi

canım seni çok iyi anlıyorum ama hamilelik duygusallığıyla birz yoğun yaşamışssın duygularını. şuan küçük bi bebek evde. bide karnındaki geliyo, böyle huzursuzluklar normal. eşin aşırı tepki vermiş ama aşılamıcak bi durum değil sakin ol. bebeğin uyumakta zorlanıyorsa uyku saatini önce çek. 10 çok geç bir saat. çocuk uyutulmadıkça bir hormon salgılanıyor ve dahada uyanık tutup enerjik yapıyor.8.30da uyutmalısın. bi kaç gün zorlanırsın sonra düzene girer. çocuk ağlayıp uyumayıp, yemedikçe bizde eşimle birbirimize sarıyoruz çok normal. ve iki ay sonra bu sorunları iki katı yaşayacağız durumlarımız aynı. hoşgörü ve sabır versin allah bizeki evdeki huzurumuz bozulmasın.

aynen ya kızımlaa birlikte 8.30 9.00da uyuyakalıyorum. kocama yazık yalnız kalıyor.

Ben hamile değilken yıkanırken tabure altımdan kayıverdi düştüm küvette sonra korktum hemen aldım tabureyi ayakta yıkanıyorum. Onun için çok uzatmıyorum banyo süresini. Sen de tabureye dikkat et.
ayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?

bizimki beni de eltimi de sevmez ben nişanlıyken eltimi bana deli gibi şikayet etmişlerdi ben de sandım ki heralde çok kötü bi insan ama bi tanıdım meğer pamuk şekeri gibiymiştabi kendi isteyerek almadı yaaaa beni de öyle kendi beğenmedi bi de etraftan komşuları yok gelinin hizmet etmedi mi yok gelinin gelmedi mi filan laflar söylüyor tahminimce yine de kv kendini frenliyor yani aslında çok sinsidir ama bana sökmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…