bu leş konusunda ciddimisin yayok ben daha haya ediyorum kendimden,daha kv hakkında ileri geri kötğ konışmıycam,Allah için sadece çok konuşmaları akıl vermeleri dışında zaten çok sık görmüyorum,biri yavşak der biri leş,Allah sizlere sabır versin kızlar,çok yüz göz olmayın lütfen,ağırlığınızı koyun,allah ıslah etsin onları
Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.
Diyorlar ki yüksek bel hamile külodu dikişe değmiyormuş rahatmış. Ben daha almadım ama doğum sonrası giymek için üç tane almayı düşünüyorum. Hastane çıkışı hem iki parça koy hem tulum koy hemşire giydirecek zaten.Bisey sorucam kizlar. Olurda sezaryen olursak dusuk bel pente kulot giymeye devam edebilir miyim yani dikis yerine deger mi ki? Hamile kulodu mu alsam yoksa cunku hic kullanmadim henuz hamile kulodu. O daha cok acitmaz mi? Bi de hastane cikisi bebek icin tulumlu olan mi tercih edilmeli yoksa iki parca olan mi? Bebisin gobek bagina zarar vermez mi o patolonlarin lastigi? Ehehe ilk bebegim de bilgim yok
onuda hatrlar gbi oldum cnm o beyazdı galiba. Bncede onu hastanede giy atacaksan. Bunu mevluttede gyersin . Aslinda hastanede gydkten sonra ayrı bi poşete koyularak eve getrilip tek olarak makinada yıkanabilir. Bn oyle yapcm ..aslında diğer resmi atamadım silmişim sanırım,ilk bunu yaptım annem geldi gördü çıldırdı :) orda giyipte bu geri gelmez dedi,mikrop yuvası hastane ortamı,atılamıycak kdrda gzl olmuş dedi,bende dedm anne 10 dk mı almadı yapmam deyınce o zmn 5 dk da yeni bir tane daha yap dedi bunun kdr gzl olmasın dedi :) sadece o metal zincirler ve mavi tülü koymadan biraz daha hafif basit bişey yaptım orda bırakmak için :) bunu yine evde giyerim kısmetse
dogumdan sonra normal kulotların buyuk bedenleride rahat giyiliyor. Ben bu dogumumada normal kılotların buyuk bedenlerini alcam . Normaldede gyerim. Bnce gerek yok hamile yada lohusa kuloduna bu dedgmde oluyor sıkıntı yok.Diyorlar ki yüksek bel hamile külodu dikişe değmiyormuş rahatmış. Ben daha almadım ama doğum sonrası giymek için üç tane almayı düşünüyorum. Hastane çıkışı hem iki parça koy hem tulum koy hemşire giydirecek zaten.
Kv ne eşin de mi birşey demedi leş diyince? Onun da çocuğu o bu lafa alınmıyor mu? Bence çok ağır laf sırf bu laftan ömür boyu konuşmasan haklısın. Çok ağır laf. Ben bile kaldıramadım.Sanki kocalarını aldık ellerinden hepsi aynı işte :))
İnş o günleri görür de Mevlüt resimlerini paylaşırız artık :)) ben erkek tarafına Mevlüt yaparsam kendi evimde bile değil kv nin evinde yapmak istiyorum:) hiç gelip görmesinler ama bakalım nasip:)
Canım çok geçmiş olsun sana da bir de evde bi çocuk olunca daha zor Allah yardımcın olsun inş bundan sonrası çok kolay huzur dolu olur.. Şimdi nasılsın?
Âmin inş canım kazasız belasız kucaklarız bebişleri:))
Hasta etmek için yapıyorlar herhalde:)) alacağında iki tulum olur boşver canım sen kendi hazırlığını yap aklın için rahat olsun :)
Eşin senden yanaysa boşver kendileri kaybeder:) millet nerelerden gelin alıyor da laf söyletmiyor herkes Köyünden almıyor ya:. Ini gönlünüze göre olur her şey:)
Ben ben ben Varım :)) duş almaya bile nefesim yetmiyor.. Pilates topunun üzerinde alıyorum oh mis :) bir de bazen sırtıma suyu açıyorum rahatlıyorum.. Aslında eşim Yanımda olsa o yıkasın isterdim. Sen Eşinden yardım alabilirsin..
En güzelini yapmışsın canım..
Ahh tam kendimi gördüm :)) iyi diye cevap veren tek saf ben Değilim demekki( benim de önceden bir düşüğüm oldu ondan leş diye bahsediyor.. Hayvanların ölülerine bile leş denmezken benim meleğime Diyor ama Allah'a havale ediyorum
Ah keşke hazırcevap olsak da söylesek aklıma gelmiyor eve Döndüğümde de kendime kızıp dürüyorum ama bu lafını not ettim kullanırım ben :))
Mutlaka kıskançlık oluyor ama ilk çocuk kızsa daha çabuk kabulleniyorlar bence Erkeğe göre..
Çok geçmiş olsun canım türlü türlü şey var işte benim sol tarafım vs çok ağrıyor ama o da normal sayılır.. Başını yumuşak yastıklara koymayı denesen bir de
Bizim kızımız olacak kv mavi hırka örmüş giydirmek istemem mavi kıza.ayy ne biliyim yuzde yuz organic deselerde o kdr çirkindiki modelleri,görünce nevrşm döndü işte,ama kalp kırmam yinede o kdr emek verip örmüşler,onlar varken giydiritim sadece,gönülleri olsun.
Âmin canım..bu leş konusunda ciddimisin yayok ben daha haya ediyorum kendimden,daha kv hakkında ileri geri kötğ konışmıycam,Allah için sadece çok konuşmaları akıl vermeleri dışında zaten çok sık görmüyorum,biri yavşak der biri leş,Allah sizlere sabır versin kızlar,çok yüz göz olmayın lütfen,ağırlığınızı koyun,allah ıslah etsin onları
Çok güzeller ellerine sağlık sağlıkla kullanırsın inş.:ben bayağı önce paylaşmıştım cnm,yine atarım sorun değil,otellerde verilen hediye terliklerden vardı evde 3-5 tane,evdede kurdale bikaç dantel aksesuar vardı,ben süsledim yaptım eve birdaha geri getirmeyeceğim,artık normalmi sezeryanmı ona göre 1-2 gecemi yatarım bilemem ama orda bırakmayı düşünüyorumEki Görüntüle 1314599
Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.
Hehe annen kıyamamış bu güzelliklereaslında diğer resmi atamadım silmişim sanırım,ilk bunu yaptım annem geldi gördü çıldırdı :) orda giyipte bu geri gelmez dedi,mikrop yuvası hastane ortamı,atılamıycak kdrda gzl olmuş dedi,bende dedm anne 10 dk mı almadı yapmam deyınce o zmn 5 dk da yeni bir tane daha yap dedi bunun kdr gzl olmasın dedi :) sadece o metal zincirler ve mavi tülü koymadan biraz daha hafif basit bişey yaptım orda bırakmak için :) bunu yine evde giyerim kısmetse
Les mi !!!!! Allahim gece gece okurken tuylerim diken diken oldu. Allaha havale et canim kalbine dokunsun o yaratigin anlamadigim bunlar da kadin hemcinsimiz yani azcik empati yapsalar olurler mi? Inanamiorum yok les yok yavsak kesin altinda kendilerine yapilan kotulukler yatiyor
artık bende öyle yapıcam,sağa yatınca kan akışı olmuyormuş,bebeğe kan gitmezmiş kg almazmış,anneme diyorum böyle böyle diye 3 çocuk doğurdum 3 ünzde 4 kg doğdunuz,asla sola yatmadım der hep :) iyiki yatmamış sağa yatsaymış 6 kg doğcaktık heralde, artık bikaç gün sağa doğru yatmayı planlıyorum
hahahhaha aman yakalanma :))))Of bugün kv leri çok çekiştirdik. Kv ve eşim Ocak annelerine yazdığımı biliyorlar aratıp okurlarsa yanarım. Gizlilik ayarlarına bi bakayım kayıtlı olmadan okuyamasınlar
benim acıyor,,,Kizlar aranizda bnm gibi surekli sola yatmakdan dolayi kulak kikirdagi agriyan varmicildircam acisindan,bisey isirirken yerken hepten dayanilmaz oluyor
sezeryan dikişi bikini bölgesinin hemen bittiği yerde üstünde oluyor wikipedia a bakkarsan tam olarak nerenin kesildiğini anlarsın,,, yüksek belli iç çamaşırıda işini görür bence,,,Bisey sorucam kizlar. Olurda sezaryen olursak dusuk bel pente kulot giymeye devam edebilir miyim yani dikis yerine deger mi ki? Hamile kulodu mu alsam yoksa cunku hic kullanmadim henuz hamile kulodu. O daha cok acitmaz mi? Bi de hastane cikisi bebek icin tulumlu olan mi tercih edilmeli yoksa iki parca olan mi? Bebisin gobek bagina zarar vermez mi o patolonlarin lastigi? Ehehe ilk bebegim de bilgim yok
O zamanlar geldi geçti gitti işte.. Eşim çok zeki bir insan ama hep ben aileme karşı aptalı oynarım der onlara laf söyletmez. Ben de Allah'a havale ettim.Kv ne eşin de mi birşey demedi leş diyince? Onun da çocuğu o bu lafa alınmıyor mu? Bence çok ağır laf sırf bu laftan ömür boyu konuşmasan haklısın. Çok ağır laf. Ben bile kaldıramadım.
sanki torununun cinsiyetini bilmiyor:)) boşver canım Osmanlı sarayda kıza mavi erkeğe pembe giydirirlermiş, ilk doğduklarında:) senin Sultan'ın da saraylı gibi olur inş heheh :))Bizim kızımız olacak kv mavi hırka örmüş giydirmek istemem mavi kıza.
Bu iyiymiş valla üye olur okurlar:))Of bugün kv leri çok çekiştirdik. Kv ve eşim Ocak annelerine yazdığımı biliyorlar aratıp okurlarsa yanarım. Gizlilik ayarlarına bi bakayım kayıtlı olmadan okuyamasınlar
Hadi ibş güzel haberlerle gelirsin :)iyi geceler kızlarrr,şöyle bir sağıma yatmayı deneyeyim,yarın minik oğluşumu görmeye gideceğim,bugun taş gibiydi karnım,otururken göğüs altımda sep sert elime geliyordu,kafasımı o,ayağımı,bebiş döndümü,hangi pozisyonda,kilosu ne yrn 3 gibi öğrenicem kısmetse,hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar
Ah benim de nefesim yetmiyor telde bile konuşamaz oldum Allah sana güç kuvvet versin izin işini halledersin umarım en yakın zamandaOffff tıkandım vallaha tıkandım. Nefes daralmasından uyandım
Zaten işte zor dayanıyorum, bi de uykusuzluğa hiç dayanamam
Ocak geeeeelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?