2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Les mi !!!!! Allahim gece gece okurken tuylerim diken diken oldu. Allaha havale et canim kalbine dokunsun o yaratigin anlamadigim bunlar da kadin hemcinsimiz yani azcik empati yapsalar olurler mi? Inanamiorum yok les yok yavsak kesin altinda kendilerine yapilan kotulukler yatiyor

Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.

artık bende öyle yapıcam,sağa yatınca kan akışı olmuyormuş,bebeğe kan gitmezmiş kg almazmış,anneme diyorum böyle böyle diye 3 çocuk doğurdum 3 ünzde 4 kg doğdunuz,asla sola yatmadım der hep :) iyiki yatmamış sağa yatsaymış 6 kg doğcaktık heralde, artık bikaç gün sağa doğru yatmayı planlıyorum

Diyorlar ki yüksek bel hamile külodu dikişe değmiyormuş rahatmış. Ben daha almadım ama doğum sonrası giymek için üç tane almayı düşünüyorum. Hastane çıkışı hem iki parça koy hem tulum koy hemşire giydirecek zaten.

onuda hatrlar gbi oldum cnm o beyazdı galiba. Bncede onu hastanede giy atacaksan. Bunu mevluttede gyersin . Aslinda hastanede gydkten sonra ayrı bi poşete koyularak eve getrilip tek olarak makinada yıkanabilir. Bn oyle yapcm ..

dogumdan sonra normal kulotların buyuk bedenleride rahat giyiliyor. Ben bu dogumumada normal kılotların buyuk bedenlerini alcam . Normaldede gyerim. Bnce gerek yok hamile yada lohusa kuloduna bu dedgmde oluyor sıkıntı yok.

Kv ne eşin de mi birşey demedi leş diyince? Onun da çocuğu o bu lafa alınmıyor mu? Bence çok ağır laf sırf bu laftan ömür boyu konuşmasan haklısın. Çok ağır laf. Ben bile kaldıramadım.

Âmin canım..
Çok güzeller ellerine sağlık sağlıkla kullanırsın inş.:

Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.

Ben de Karışık yatıyorum. Doktor beneğin Kafası sağda Sağına yatabilirsin bebek de rahat eder sırtından destek alır dedi.. Sağlı sollu yatıyorum artık..

Hehe annen kıyamamış bu güzelliklere

Evet bana yaptıklarını unutuyorum da bunu Allah'a havale ediyorum o benim meleğimdi çünkü...

Canım yukarıda yazdım ama sana da yazayım:) benim bebişin kafası sağ tarafta, doktor Sağına yatmanda sakınca yok Bebeğin de Sırtını desteklersin dedi. Sağlı sollu yatıyorum bende ağrım oldukça..

iyi geceler kızlarrr,şöyle bir sağıma yatmayı deneyeyim,yarın minik oğluşumu görmeye gideceğim,bugun taş gibiydi karnım,otururken göğüs altımda sep sert elime geliyordu,kafasımı o,ayağımı,bebiş döndümü,hangi pozisyonda,kilosu ne yrn 3 gibi öğrenicem kısmetse,hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar

Offff tıkandım vallaha tıkandım. Nefes daralmasından uyandım
Zaten işte zor dayanıyorum, bi de uykusuzluğa hiç dayanamam
Ocak geeeeelllll

sezeryan dikişi bikini bölgesinin hemen bittiği yerde üstünde oluyor wikipedia a bakkarsan tam olarak nerenin kesildiğini anlarsın,,, yüksek belli iç çamaşırıda işini görür bence,,,
ben hastaneden çıkış için atlet üstüne tulum giydirmeyi düşünüyorum,, ama birde altlı bir takım götürürüm yanıma oradaki hemşirelerde yönlendirir diye düşünüyorum,,

Kv ne eşin de mi birşey demedi leş diyince? Onun da çocuğu o bu lafa alınmıyor mu? Bence çok ağır laf sırf bu laftan ömür boyu konuşmasan haklısın. Çok ağır laf. Ben bile kaldıramadım.
O zamanlar geldi geçti gitti işte.. Eşim çok zeki bir insan ama hep ben aileme karşı aptalı oynarım der onlara laf söyletmez. Ben de Allah'a havale ettim.

Bizim kızımız olacak kv mavi hırka örmüş giydirmek istemem mavi kıza.
sanki torununun cinsiyetini bilmiyor:)) boşver canım Osmanlı sarayda kıza mavi erkeğe pembe giydirirlermiş, ilk doğduklarında:) senin Sultan'ın da saraylı gibi olur inş heheh :))

Of bugün kv leri çok çekiştirdik. Kv ve eşim Ocak annelerine yazdığımı biliyorlar aratıp okurlarsa yanarım. Gizlilik ayarlarına bi bakayım kayıtlı olmadan okuyamasınlar
Bu iyiymiş valla üye olur okurlar:))

Hadi ibş güzel haberlerle gelirsin :)

Offff tıkandım vallaha tıkandım. Nefes daralmasından uyandım
Zaten işte zor dayanıyorum, bi de uykusuzluğa hiç dayanamam
Ocak geeeeelllll
Ah benim de nefesim yetmiyor telde bile konuşamaz oldum Allah sana güç kuvvet versin izin işini halledersin umarım en yakın zamanda

Neyse ben biraz uyuyum eşimi uyandırmaya 2 saat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…