2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım aslında pek dinlemem ki ne zorlukla aldım süsleri ne gerek var deyip sinir etmişti ama haklı mı sonuçta kral tacı ya amaaaan kafam karıştı:)
bence taç da yazılar da mükemelllll olmuş bu işin türkü yabancısı yok ki o racı bana veerseler ben de takarım hani ebnce çok güzel olmuş emeğin ziyan olmasın

Büyük ihtimalle birşey olmaz canim
Çünkü sancu gelmeden doğuma alacak şekilde ayarliyor doktor sezeryani

kızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
Cektir canim
Bende esimle bir piknikmalanina gittim kendimiz cekindik
Önümüzdeki ayda stüdyoda cekinmek istiyiruz

ay cnm maşallah bebişine bende biraz kilolu olsun istiyorum tabi önce inşallah sağlıklı olsunlarda.Doğum tarihlerimiz de aynıymış bi önceki kontrole ne zaman gittin kaç kiloydu bebeğin?
aa oylemı:)cok saol bu arada canım allah hepımızın bebısını korusun.bı oncekı kontrolum tam bı ay onceydı 1300 kgdı.

Sorma yaa güle güle Dio bide desin bakalım bidaa sabır diyorum bit bn oluyrm heralde onun gözünde anlamını da bilmez konuşur öle boş boş
inanamıyorum kv ne ya hu ne demek yavşak sensin yavşak yaaaa hayret bişiy biz kedim balım kuzum diye seviyoruz elin karısı gelmiş yavşak diyooo

Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?

minik kerem sağlıkla en kısa zamanda evine gelir inşallah,hayırlısıyla Allah kavuştursun evinizde sizi

merve_uk .!.:
Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.

Merhaba
Ben kraft bukle travel sistem aldım daha kullanmadım ama memnunum şimdilik çok sevdim :)[/QUOTE]

benimde ne ana kucağım var ne arabam var,sanırım sırtımda taşıcam
ama yatağına müzükli gece lambalı dönence aldım e bebekten kurduk ama pilleri uymadı babamız akşama getircek deniycez inşallah Allah nasip ederse

evde tek başına kalma en azından gece birileri olsun eğer oda yoksa sezeryan yaptıracağın hastanenin ambulans servisleri hakkında bilgi al,,, bende bütün gün evde tek başımayım,,, hiç kimsemde yok burada geçen gün hastaneyi sigorta şirketini aradım ambulans servisi ve üzretleri ile ilgili olarak,,,,
birde banyoya girmeden önce birine telefon et, banyodan çıktıkdan sonra da telefon edip haber ver,,,
onun dışında bir sıkıntı olmaz ,,,
zaten sancım gelmesi ile doğum arasında normalde 10-24 saat var,,,,,
eşinde yurtdışında bile olsa gelir,,,,

evet yanımda yatırdım ama bu sefer öyle olsun istemiyorum

Araba almayi düşünmüyorum şu sıralar daha onemli ihtiyaçlarını tamamaladim daha da var alacaklarım.araba yaza dogru mayista falan alırım ancak diyorum zaten kışın evde oluruz çoğu zaman .çıksak da araba ile ulaşım sağlariz .100 tl ye falan gecici bir oto Koltuğu almak daha mantikli geliyor.

hep aklımsendeydi,, iyi haberlerini alınca çok sevindim,,,, bu zamanlar da çar çabuk geçer,,, benimde kuzenim varrdı 18 yıl önce erken doğdu 1200 gr şimdi kocaman bir genç kız,,, hep halamın ağlaması nasıl perişen olduğu gelir aklıma,,, ama kızı topladı kendini, küvezden çıktı, şimdi uzun boylu çok güzel bir genç kız bu sene de üniversite sınavlarına hazırlanıyor,,,,
senin oğlunda toparlayack kendini, çıkıcak küvezden, böyle uzun boylu yakışıklı bir delikanlı olucak,, ana-oğul kol kola geziceksiniz,,,, yüreğini refah tut,,,

canım tşk.ederim birazda olsa rahatladım,etrafımdakiler korkuttular beni ya önce olursa diye.bende doğal olarak eşimi yanımda istiyorum ilk bebeğimiz heyacanlıyız ikimizde.Allah hepimizi vakti saatinde sağsalim kurtarsın.

Aynen ben de ikiz üçüz bekleyen arkadaşları merak ediyorum hiç yazmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…