bence taç da yazılar da mükemelllll olmuş bu işin türkü yabancısı yok ki o racı bana veerseler ben de takarım hani ebnce çok güzel olmuş emeğin ziyan olmasıncanım aslında pek dinlemem ki ne zorlukla aldım süsleri ne gerek var deyip sinir etmişti ama haklı mı sonuçta kral tacı ya amaaaan kafam karıştı:)
Büyük ihtimalle birşey olmaz canimkızlar günaydın bir şey sormak istiyorum sizlere,c.tesi kontrolüm vardı doktorum 12 ocak için sezeryan günü verdi. Eşim 5-6-7 ocakta işle ilgili Konya'da olması gerek bebişim bir sürpriz yaparmı diye korkmaya başladım şimdi
Cektir canimkızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
aa oylemı:)cok saol bu arada canım allah hepımızın bebısını korusun.bı oncekı kontrolum tam bı ay onceydı 1300 kgdı.ay cnm maşallah bebişine bende biraz kilolu olsun istiyorum tabi önce inşallah sağlıklı olsunlarda.Doğum tarihlerimiz de aynıymış bi önceki kontrole ne zaman gittin kaç kiloydu bebeğin?
inanamıyorum kv ne ya hu ne demek yavşak sensin yavşak yaaaa hayret bişiy biz kedim balım kuzum diye seviyoruz elin karısı gelmiş yavşak diyoooSorma yaa güle güle Dio bide desin bakalım bidaa sabır diyorum bit bn oluyrm heralde onun gözünde anlamını da bilmez konuşur öle boş boş
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
merve_uk .!.:Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
evde tek başına kalma en azından gece birileri olsun eğer oda yoksa sezeryan yaptıracağın hastanenin ambulans servisleri hakkında bilgi al,,, bende bütün gün evde tek başımayım,,, hiç kimsemde yok burada geçen gün hastaneyi sigorta şirketini aradım ambulans servisi ve üzretleri ile ilgili olarak,,,,kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum sizlere,c.tesi kontrolüm vardı doktorum 12 ocak için sezeryan günü verdi. Eşim 5-6-7 ocakta işle ilgili Konya'da olması gerek bebişim bir sürpriz yaparmı diye korkmaya başladım şimdi
canım duymamazlıktan gel sende insanın kendi annesi ailesi yapıncada daha çok canı yanıyor
bizde zekasından şüphe ediyoruz artık
canım çok haklısın sigara konusunda bende çok hassasım kim olursa olsun yanımda evimde asla içirmem isterlerse küssünler, senin kv de az değilmiş yani!!
aynen canım:)
bence çok güzeller renkler tam benlik
ayyy bu ne canım ya sen ne kadar sıkıntı çekmişsin böyle
canım onunla ilgisi olmaz bence her şey ilişki değil bizde de yok ilişki, başka bir durum olabilir, kv duygu sömürüsü yaptıysa ondan düşmüştür
ağzına sağlık öğretmen anne kural sınır şart:)
aynen zararları olmasında
maşaallah kuzuna
canım ilki yanında yatırdığın için öyle demiştir eşin
canım ama babasının kırılması çok saçma adama hakaret edilmiyor kimse öpmezken ayrıcalığı olmamalı, kaldı ki biz kendimiz bile bebeğimizi öpmezdik koklardık yeni doğmuş yoğun bakımdan çıkmış en steril ortamdan birden mikropla tanışması çok riskli kaldı ki yoğun bakım durumu olmasa bile ben yeni doğanın her türlü öpülmesine karşıyım şapur şupur zaten büyüsede hiç sevmem birilerinin öpmesini, kuru kuru da olsa nefes bile yetiyor hasta etmeye koklasınlar ne olur yani
canım sevindim eşinin gelmesine çok üzülmüştün:)
sağol canım top yuttum diyorum zaten:)
maşaallah lokumuna
beni de kendi ailemin tavrı deli eder hep
ben yoruluyorum
canım aman tabure de yıkanmak enfeksiyon riskini artırıyor su birikiyor ya, o yüzden ayakta yıkanmamız lazım
ay ne demek yavşak ya ne dengesizmiş kv den !!!!
canım ben hamile külotu aldım sezaryanlı biri olarak asla düşük bel giymeye çalışma derim çok acıtıyor tam dikiş yerine geliyor, yüksek bel normal külotlarda olur büyük beden alabilirsin, ben ikisinden de aldım
canım ne demek leş tüylerim diken diken oldu!!!! çok üzüldüm bu lafı duymana
ayy merve aynı benim eşim o da benim sevdiğim yiyecekleri alır güya gönlümü alır bende hiç yemem aldıklarından:)
canım inşaallah bir an önce toparlanırda evinizde bakarsınız kuzunuza sağlıkla, haberimiz vardı sağolsun bilen arkadaşlar yazmıştı durumunu
ay canım okurken ağladım bende sulu göz oldum, çok sevindim özür dilemesine hatasını anlamasına
geçmiş olsun
canım bende sendenim hemen uykum geliyor gece çok uyanıyorum zaten sabahta 6 da
hep aklımsendeydi,, iyi haberlerini alınca çok sevindim,,,, bu zamanlar da çar çabuk geçer,,, benimde kuzenim varrdı 18 yıl önce erken doğdu 1200 gr şimdi kocaman bir genç kız,,, hep halamın ağlaması nasıl perişen olduğu gelir aklıma,,, ama kızı topladı kendini, küvezden çıktı, şimdi uzun boylu çok güzel bir genç kız bu sene de üniversite sınavlarına hazırlanıyor,,,,Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
evde tek başına kalma en azından gece birileri olsun eğer oda yoksa sezeryan yaptıracağın hastanenin ambulans servisleri hakkında bilgi al,,, bende bütün gün evde tek başımayım,,, hiç kimsemde yok burada geçen gün hastaneyi sigorta şirketini aradım ambulans servisi ve üzretleri ile ilgili olarak,,,,
birde banyoya girmeden önce birine telefon et, banyodan çıktıkdan sonra da telefon edip haber ver,,,
onun dışında bir sıkıntı olmaz ,,,
zaten sancım gelmesi ile doğum arasında normalde 10-24 saat var,,,,,
eşinde yurtdışında bile olsa gelir,,,,
Aynen ben de ikiz üçüz bekleyen arkadaşları merak ediyorum hiç yazmıyorlar.Günaydın annikolar, gece nefesim daralıp uyandığımda aklıma direkt üçüz bekleyen arkadaşımız geldi. Ben bir taneyle böyle oldum, üç bebişle nasıl nefes alıyor diye düşündüm. @cafein2001 arkadaşımızdan hiç ses yok, haberi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?