Bebeğine de sana da bol sağlık diliyorum. Umarım kereminizi hastaneden alıp evinize mutlulukla getirirsiniz. Aceleci oğluna öpücükler yolluyorum.Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
Aynen cnm bende almadım yaza artık alırız eksiklerimiz bitti sayılır en önemlileri. ama bizde bittik eşim doğmadan batırdı bizi bu bebiş diyoAraba almayi düşünmüyorum şu sıralar daha onemli ihtiyaçlarını tamamaladim daha da var alacaklarım.araba yaza dogru mayista falan alırım ancak diyorum zaten kışın evde oluruz çoğu zaman .çıksak da araba ile ulaşım sağlariz .100 tl ye falan gecici bir oto Koltuğu almak daha mantikli geliyor.
benimde ne ana kucağım var ne arabam var,sanırım sırtımda taşıcam
ama yatağına müzükli gece lambalı dönence aldım e bebekten kurduk ama pilleri uymadı babamız akşama getircek deniycez inşallah Allah nasip ederseEki Görüntüle 1314986
Yapma ya cok gecmis olsun bol c vitamini su ve dinlenmekten baskaatlatilmiyor grip ya.cok sukur buguniyiyim dun gece belim cok agriyordu esime diyordum bi citlatabilsem rqhatlarim ama inuda bebege zarqrli diye yapamiyordum ki allahtan gece kendiliginden citladida raahat uyudum bende biraz.Günaydın canım, grip olmasaaha iyi olabilirdimSen nasılsın...
Çalışmadığım için geç yatıp geç kalkıyorum. Çalışırken eve zor gelip yemek bile yemeden uyumak istiyordum ben de.ya kızlar valla bazılarınıza özeniyorum gece 2ye kadar fln ayakta kalabiliyorsunuz yazılan yazıların saatlerine bakıyorum da( ben tam bir tavuk oldum 9,30 da uykum geliyor.. 6,30da da uyanıyorum. gerçi işe gidecem diye mecbur uyanıyorum da biraz daha geç yatmak isterdim
Eşin ne anlar ki kapı süsündenGünaydın herkese
Kızlar, kapı süsü için harfleri kestim hazırladım birde taç şekli yaptım ama eşim bu ne taç niye yaptın biz yabancımıyız dedihaklı galiba çok ta güzel yapmıştım uğraşmıştım en azından ne yapayım sizce, padişah kavuğu yapsaydın ya diyor dedim onu nasıl keseyim ben taşlı şeritle ne yapsam ki ,ne güzel bugün yapştıracaktım, yıldız falan mı yapsam ki? Fikir verin bana lütfen
Ayrı şehirlerde olmanız ve görüşmemeniz süper, her gelinin hayaliherkes kv şikayetçi dedim bende katılayım kervana,,,, walla benim kv ziyade görümcelerim çok fena, daha önce bir düşük yapmama sebeb oldular bilmiyorum belki de düşük olucakdı onalar yüzünden onlan stres tetikledi yada zaten olucakdı ama bu insanlara baktığım zaman sanki çocuğumun katilini görmüş gibi oluyorum, KV, KP, görümcelerim,,, allahtan şanslıyom farklı illerdeyiz,, görüşmüyoruz,,,,,
geçen sene ev aldık eşimle,, daha biri bir telefon açıp leble neyin eksik diye sormadı hatta hayırlı olsun güle güle oturun bile demediler,,ve daha evime dahi gelmediler,,
şimdi de hamileyim,, bunlar çok güzel örgü örerler, daha bebişime bir toplu iğne dahi almadılar,, ve hayırlı olsun leble bile demediler,,,, bu arada eşim yiğenleri doğunca kredi kartını vermiş ablasına,, çatır çatır harcamışler,,,
bu yaz ne yazıkki onlarla 2 gün geçirmek zorunda kaldım benimde yalancı sancım oldu,, eşimde anlattı, görümceme,, aaa dedii yalancı sancı bunuda hiç duymadım e be kadın 48 yaşındasın 2 tane çocuk doğurmuşsun, 5 aylık düşük yapmışsın sen mi yalancı sancıyı duymadın,,,,,
bebeğime halime kalmadan öncede kv evime gitmişdim,, o aralarda bebeğim doğmuş olucakdı düşük yapmasaydım,, bana direkt olarak düşürmeseydin doğcakdı şimdi dedi,,,, tövbe tövbe bir insan gibi durup evimi huzurumu rahat bırakmadınız ki,,,
neyse şimdi hiçbiri ile muhatap olmuyorum,, büyük ihtimal bebek doğunca da gelmezler,,, ( eşim kıyamam herkesin bebeği görmek için geliceğini sanıyor) ,,, ben hiç ağzımı açmıyorum yorum dahi yapmıyorum eşime, onlarla ilgili,,,
mart ayında ailemin yanına gideceğim1 hafta 10 günlüğüne eşimin ailesi de orada yaşıyor,, artık o zaman görürler bebişimi, herhal,,,
ne bileyim canım aile yapımızdan kaynaklı ama benimde hoşuma gitti:)Ben plastik onu kapali pembe bir terlik giyecegim canim
Ay canim çok güzel olmuş
Bende malzemeleri aldim internetten gelmesini bekliyorum.
Bence kral taci çok güzel olmuş
Bu seneler moda oldu kral taci. Bence sekil.olarak düşünün ben hic o kadar ayrintisini dusunmemistim.
Harfleri hazir mi akdin canim ?
canım eşinden soğuma hiç kv nin ekmeğine yağ sürmüş olursunGünaydın kızlar çoklu alıntı yapamadım ne desenz haklısınız B'nde saf gibi cevap veremedim o an bidaa derse görecek ozaman anlamıormki hangi kafadalar arkadasada leş gibi demiş Allahım kafayı yicem nasıl yakıştırıp diolar görecekler ama ilk torunu olck bklm sevebilck mi torununu alıp alıp Şapur supur öpmeyi pek bilir bakalım öpeblck mi bu böle yapınca bn eşimden soğuyorum Allah'a havale ediyrm artık herkesi
canım ilk doğumun sanırım, sancın önceden olsa bile öyle hemen doğum olmuyor merak etme, dr lar bekletebiliyorlar, sancın olursa ki ilkler çok nadir gününden önce doğar, hemen eşini ararsın gelir telaşlanma hiçkızlar günaydın bir şey sormak istiyorum sizlere,c.tesi kontrolüm vardı doktorum 12 ocak için sezeryan günü verdi. Eşim 5-6-7 ocakta işle ilgili Konya'da olması gerek bebişim bir sürpriz yaparmı diye korkmaya başladım şimdi
arada oluyor canımgünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz de bu yemeklerden sonra içi fena olan varmı bana fenalık geliyor bayılcak gibi
işle canım çok kolay aldığım şerit böyle kolayca yaparsın harfleri hazırda satılıyor ama bana pahalı geldi onlar bunun metresi beş lira ben yarım metre aldım arttı büyük oğluma bile yapıcambayıldım canım yaa harika. bende battaniyeye mi işlesem isim diye düşündüm şimdi
benim kocada uyuyup kaldığı için sorun olmuyoraynen ya kızımlaa birlikte 8.30 9.00da uyuyakalıyorum. kocama yazık yalnız kalıyor.
canım bnayo için kaydırmaz plastikler var onlardan alabilirsinayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?
gelin hizmetçi değil bunu anlasalar sorun kalmayacak zaten, benim kv hiç iş beklemez Allah razı olsun hatta o benim işimi yapar, yemek yapıp götürünce bu halinle uğraşma der, benimde ailem bekler hizmeti annem sağolsun hiç kızım hamile demez oturur öylebizimki beni de eltimi de sevmez ben nişanlıyken eltimi bana deli gibi şikayet etmişlerdi ben de sandım ki heralde çok kötü bi insan ama bi tanıdım meğer pamuk şekeri gibiymiştabi kendi isteyerek almadı yaaaa beni de öyle kendi beğenmedi bi de etraftan komşuları yok gelinin hizmet etmedi mi yok gelinin gelmedi mi filan laflar söylüyor tahminimce yine de kv kendini frenliyor yani aslında çok sinsidir ama bana sökmez
hadi bakalım bekliyoruz fotolarıkızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
canım yaşam tarzımız muhafazakar olunca eşime ters geldi sarık yapsaydın diyorbence taç da yazılar da mükemelllll olmuş bu işin türkü yabancısı yok ki o racı bana veerseler ben de takarım hani ebnce çok güzel olmuş emeğin ziyan olmasın
ayy sorma o kalça ağrısını yanlarım ağrıyor resmen, sır üstü istesemde yatamıyorum sancım oluyor karnım toplanıyor bebeğim sevmiyor hiç öyle yatmamıdötüm başım o kadar ağrıyo kii sola yatıyorum sol kalçam sağa yatıyorum sağ kalçam sırt üstü yatıyorum nefesim kesiliyooo tekrar sola dönüyorum ağrıyan kalçanın üstüne uyumak ne mümkün
çok güzel olmuş eline sağlıkgünaydın hanımlar..sabah sabah oturdum oğluma kapı süsü yaptım. izne ayrılıp evde boş boş oturmak zormuş .
evet yanımda yatırdım ama bu sefer öyle olsun istemiyorum
O sadece bir süs. Derin anlamlar yüklemeye gerek yok bence. Bebek süslerinde taç çok kullanılan bir şey zaten. Prensimiz prensesimiz anlamında.canım aslında pek dinlemem ki ne zorlukla aldım süsleri ne gerek var deyip sinir etmişti ama haklı mı sonuçta kral tacı ya amaaaan kafam karıştı:)
Yaparsa atlar gelir eşin Konya dan ülke içinde sonuçta.kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum sizlere,c.tesi kontrolüm vardı doktorum 12 ocak için sezeryan günü verdi. Eşim 5-6-7 ocakta işle ilgili Konya'da olması gerek bebişim bir sürpriz yaparmı diye korkmaya başladım şimdi
iki hafta önce hastanelik oldum rezene çare oldu banaKızlar bua arada gaz sorunu yaşayan varmı?
herkes kv şikayetçi dedim bende katılayım kervana,,,, walla benim kv ziyade görümcelerim çok fena, daha önce bir düşük yapmama sebeb oldular bilmiyorum belki de düşük olucakdı onalar yüzünden onlan stres tetikledi yada zaten olucakdı ama bu insanlara baktığım zaman sanki çocuğumun katilini görmüş gibi oluyorum, KV, KP, görümcelerim,,, allahtan şanslıyom farklı illerdeyiz,, görüşmüyoruz,,,,,
geçen sene ev aldık eşimle,, daha biri bir telefon açıp leble neyin eksik diye sormadı hatta hayırlı olsun güle güle oturun bile demediler,,ve daha evime dahi gelmediler,,
şimdi de hamileyim,, bunlar çok güzel örgü örerler, daha bebişime bir toplu iğne dahi almadılar,, ve hayırlı olsun leble bile demediler,,,, bu arada eşim yiğenleri doğunca kredi kartını vermiş ablasına,, çatır çatır harcamışler,,,
bu yaz ne yazıkki onlarla 2 gün geçirmek zorunda kaldım benimde yalancı sancım oldu,, eşimde anlattı, görümceme,, aaa dedii yalancı sancı bunuda hiç duymadım e be kadın 48 yaşındasın 2 tane çocuk doğurmuşsun, 5 aylık düşük yapmışsın sen mi yalancı sancıyı duymadın,,,,,
bebeğime halime kalmadan öncede kv evime gitmişdim,, o aralarda bebeğim doğmuş olucakdı düşük yapmasaydım,, bana direkt olarak düşürmeseydin doğcakdı şimdi dedi,,,, tövbe tövbe bir insan gibi durup evimi huzurumu rahat bırakmadınız ki,,,
neyse şimdi hiçbiri ile muhatap olmuyorum,, büyük ihtimal bebek doğunca da gelmezler,,, ( eşim kıyamam herkesin bebeği görmek için geliceğini sanıyor) ,,, ben hiç ağzımı açmıyorum yorum dahi yapmıyorum eşime, onlarla ilgili,,,
mart ayında ailemin yanına gideceğim1 hafta 10 günlüğüne eşimin ailesi de orada yaşıyor,, artık o zaman görürler bebişimi, herhal,,,
ayy benimki her haltı bilirEşin ne anlar ki kapı süsündenErkekler çok karışmaz öyle şeylere. Sen de madem yaptın öyle kalsın taç gayet güzel.
Ayrı şehirlerde olmanız ve görüşmemeniz süper, her gelinin hayali
bencede o bir süs canım yapıcam son kararımO sadece bir süs. Derin anlamlar yüklemeye gerek yok bence. Bebek süslerinde taç çok kullanılan bir şey zaten. Prensimiz prensesimiz anlamında.
Yemek yedikten sonra ayakta dolaşamıyorum oturuyorum ben de.günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz de bu yemeklerden sonra içi fena olan varmı bana fenalık geliyor bayılcak gibi
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
aynı şehirde olsaydık boşanırdık herhal eşimle,,,, evliliğin ilk zamanları oraya doğru gidiyorduk gerçi ben sonra ne yapıyorum bu insanların isteği bu zaten dedim,,, biraz daha sağır ve kalın derili oldum,,, hiçbir zaman yorumda yapmıyorum,,,, zor ama eşimle aram çok iyi,,, gerçi 2 gün yanlarına gittik yazın,,, gene papaz olduk eşimle,,, ayyyy bende oğlan anası olucam, görümce olacağım,,, bazen düşünüyorum bende böyle olur muyum diye ama,,,,Ayrı şehirlerde olmanız ve görüşmemeniz süper, her gelinin hayali
Canim bende yapacam ismi inciyle yazacaktim ama bunla daha guzel durur.ne bileyim canım aile yapımızdan kaynaklı ama benimde hoşuma gitti:)
yok harfleri kendim kestim canım, dün çok uğraştım net den tek tek harfleri pc ye indirdim sonra pc nin üstüne kağıdı koyup kopyaladımtacı da öyle yaptım kağıda kopyaladım sonra şeritin üstüne koyup kestim aldığım şerit böyle Eki Görüntüle 1314998
tacın resmi böyleydiEki Görüntüle 1315000
albümde sormuşsun yazdım oraya ama burayada yazayım, mukavvaya gericem kumaşı kalın kartonda olur, yastık şeklinde yapmıycam elyafta koymuycam çünkü ilerde çerçeveletip odalarının duvarına asıcam abisinede yapıcam inşaallah
canım eşinden soğuma hiç kv nin ekmeğine yağ sürmüş olursun
canım ilk doğumun sanırım, sancın önceden olsa bile öyle hemen doğum olmuyor merak etme, dr lar bekletebiliyorlar, sancın olursa ki ilkler çok nadir gününden önce doğar, hemen eşini ararsın gelir telaşlanma hiç
arada oluyor canım
işle canım çok kolay aldığım şerit böyle kolayca yaparsın harfleri hazırda satılıyor ama bana pahalı geldi onlar bunun metresi beş lira ben yarım metre aldım arttı büyük oğluma bile yapıcam Eki Görüntüle 1314998
hastane seti desenli olmasaydı ona da yapacaktım
benim kocada uyuyup kaldığı için sorun olmuyor
canım bnayo için kaydırmaz plastikler var onlardan alabilirsin
gelin hizmetçi değil bunu anlasalar sorun kalmayacak zaten, benim kv hiç iş beklemez Allah razı olsun hatta o benim işimi yapar, yemek yapıp götürünce bu halinle uğraşma der, benimde ailem bekler hizmeti annem sağolsun hiç kızım hamile demez oturur öyle
hadi bakalım bekliyoruz fotoları
canım yaşam tarzımız muhafazakar olunca eşime ters geldi sarık yapsaydın diyorpadişah sarığı yani nasıl yapacaksam onu becersem yaparım o ayrı ama yapıcam tacı yok yok sevdim ben
ayy sorma o kalça ağrısını yanlarım ağrıyor resmen, sır üstü istesemde yatamıyorum sancım oluyor karnım toplanıyor bebeğim sevmiyor hiç öyle yatmamı
çok güzel olmuş eline sağlık
haklısın canım diğer kuzun da gelir yanınıza zor olur
Benim başıma geldi diye söylüyorum. Ben düşünce çok korktum bi daha hep ayakta yıkandım. Ayakları vakumlu tabure var mıdır bilmiyorum öyle bişey olabilir.ayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?
Benim oğlum olursa nasıl davranmamam gerektiğini biliyorum. Sen de rahatsız olduğun şeyleri gelinine yapmazsın bence. Evlendirince geri çekilmek lazım artık.aynı şehirde olsaydık boşanırdık herhal eşimle,,,, evliliğin ilk zamanları oraya doğru gidiyorduk gerçi ben sonra ne yapıyorum bu insanların isteği bu zaten dedim,,, biraz daha sağır ve kalın derili oldum,,, hiçbir zaman yorumda yapmıyorum,,,, zor ama eşimle aram çok iyi,,, gerçi 2 gün yanlarına gittik yazın,,, gene papaz olduk eşimle,,, ayyyy bende oğlan anası olucam, görümce olacağım,,, bazen düşünüyorum bende böyle olur muyum diye ama,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?