2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bebeğine de sana da bol sağlık diliyorum. Umarım kereminizi hastaneden alıp evinize mutlulukla getirirsiniz. Aceleci oğluna öpücükler yolluyorum.

Aynen cnm bende almadım yaza artık alırız eksiklerimiz bitti sayılır en önemlileri. ama bizde bittik eşim doğmadan batırdı bizi bu bebiş diyo oto Koltuğu en mantıklısi şimdilik

ayy çok fenayız yaa, çok marka var model çok. Ama ben ikinci el alıcam. O kadar para vermek içimi acıtıyor. Araştırıyorum hala inşallah bi sonuca varıcam

Günaydın canım, grip olmasaaha iyi olabilirdim Sen nasılsın...
Yapma ya cok gecmis olsun bol c vitamini su ve dinlenmekten baskaatlatilmiyor grip ya.cok sukur buguniyiyim dun gece belim cok agriyordu esime diyordum bi citlatabilsem rqhatlarim ama inuda bebege zarqrli diye yapamiyordum ki allahtan gece kendiliginden citladida raahat uyudum bende biraz.

Çalışmadığım için geç yatıp geç kalkıyorum. Çalışırken eve zor gelip yemek bile yemeden uyumak istiyordum ben de.

herkes kv şikayetçi dedim bende katılayım kervana,,,, walla benim kv ziyade görümcelerim çok fena, daha önce bir düşük yapmama sebeb oldular bilmiyorum belki de düşük olucakdı onalar yüzünden onlan stres tetikledi yada zaten olucakdı ama bu insanlara baktığım zaman sanki çocuğumun katilini görmüş gibi oluyorum, KV, KP, görümcelerim,,, allahtan şanslıyom farklı illerdeyiz,, görüşmüyoruz,,,,,
geçen sene ev aldık eşimle,, daha biri bir telefon açıp leble neyin eksik diye sormadı hatta hayırlı olsun güle güle oturun bile demediler,,ve daha evime dahi gelmediler,,
şimdi de hamileyim,, bunlar çok güzel örgü örerler, daha bebişime bir toplu iğne dahi almadılar,, ve hayırlı olsun leble bile demediler,,,, bu arada eşim yiğenleri doğunca kredi kartını vermiş ablasına,, çatır çatır harcamışler,,,
bu yaz ne yazıkki onlarla 2 gün geçirmek zorunda kaldım benimde yalancı sancım oldu,, eşimde anlattı, görümceme,, aaa dedii yalancı sancı bunuda hiç duymadım e be kadın 48 yaşındasın 2 tane çocuk doğurmuşsun, 5 aylık düşük yapmışsın sen mi yalancı sancıyı duymadın,,,,,
bebeğime halime kalmadan öncede kv evime gitmişdim,, o aralarda bebeğim doğmuş olucakdı düşük yapmasaydım,, bana direkt olarak düşürmeseydin doğcakdı şimdi dedi,,,, tövbe tövbe bir insan gibi durup evimi huzurumu rahat bırakmadınız ki,,,
neyse şimdi hiçbiri ile muhatap olmuyorum,, büyük ihtimal bebek doğunca da gelmezler,,, ( eşim kıyamam herkesin bebeği görmek için geliceğini sanıyor) ,,, ben hiç ağzımı açmıyorum yorum dahi yapmıyorum eşime, onlarla ilgili,,,
mart ayında ailemin yanına gideceğim1 hafta 10 günlüğüne eşimin ailesi de orada yaşıyor,, artık o zaman görürler bebişimi, herhal,,,

Eşin ne anlar ki kapı süsünden Erkekler çok karışmaz öyle şeylere. Sen de madem yaptın öyle kalsın taç gayet güzel.

Ayrı şehirlerde olmanız ve görüşmemeniz süper, her gelinin hayali

ne bileyim canım aile yapımızdan kaynaklı ama benimde hoşuma gitti:)

yok harfleri kendim kestim canım, dün çok uğraştım net den tek tek harfleri pc ye indirdim sonra pc nin üstüne kağıdı koyup kopyaladım tacı da öyle yaptım kağıda kopyaladım sonra şeritin üstüne koyup kestim aldığım şerit böyle

tacın resmi böyleydi

albümde sormuşsun yazdım oraya ama burayada yazayım, mukavvaya gericem kumaşı kalın kartonda olur, yastık şeklinde yapmıycam elyafta koymuycam çünkü ilerde çerçeveletip odalarının duvarına asıcam abisinede yapıcam inşaallah
canım eşinden soğuma hiç kv nin ekmeğine yağ sürmüş olursun
canım ilk doğumun sanırım, sancın önceden olsa bile öyle hemen doğum olmuyor merak etme, dr lar bekletebiliyorlar, sancın olursa ki ilkler çok nadir gününden önce doğar, hemen eşini ararsın gelir telaşlanma hiç
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz de bu yemeklerden sonra içi fena olan varmı bana fenalık geliyor bayılcak gibi
arada oluyor canım
bayıldım canım yaa harika. bende battaniyeye mi işlesem isim diye düşündüm şimdi
işle canım çok kolay aldığım şerit böyle kolayca yaparsın harfleri hazırda satılıyor ama bana pahalı geldi onlar bunun metresi beş lira ben yarım metre aldım arttı büyük oğluma bile yapıcam

hastane seti desenli olmasaydı ona da yapacaktım
aynen ya kızımlaa birlikte 8.30 9.00da uyuyakalıyorum. kocama yazık yalnız kalıyor.
benim kocada uyuyup kaldığı için sorun olmuyor
ayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?
canım bnayo için kaydırmaz plastikler var onlardan alabilirsin
gelin hizmetçi değil bunu anlasalar sorun kalmayacak zaten, benim kv hiç iş beklemez Allah razı olsun hatta o benim işimi yapar, yemek yapıp götürünce bu halinle uğraşma der, benimde ailem bekler hizmeti annem sağolsun hiç kızım hamile demez oturur öyle
kızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
hadi bakalım bekliyoruz fotoları
bence taç da yazılar da mükemelllll olmuş bu işin türkü yabancısı yok ki o racı bana veerseler ben de takarım hani ebnce çok güzel olmuş emeğin ziyan olmasın
canım yaşam tarzımız muhafazakar olunca eşime ters geldi sarık yapsaydın diyor padişah sarığı yani nasıl yapacaksam onu becersem yaparım o ayrı ama yapıcam tacı yok yok sevdim ben
ayy sorma o kalça ağrısını yanlarım ağrıyor resmen, sır üstü istesemde yatamıyorum sancım oluyor karnım toplanıyor bebeğim sevmiyor hiç öyle yatmamı
günaydın hanımlar.. sabah sabah oturdum oğluma kapı süsü yaptım. izne ayrılıp evde boş boş oturmak zormuş .
çok güzel olmuş eline sağlık
evet yanımda yatırdım ama bu sefer öyle olsun istemiyorum

haklısın canım diğer kuzun da gelir yanınıza zor olur

Eklentiler

• indir2.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 107
canım aslında pek dinlemem ki ne zorlukla aldım süsleri ne gerek var deyip sinir etmişti ama haklı mı sonuçta kral tacı ya amaaaan kafam karıştı:)
O sadece bir süs. Derin anlamlar yüklemeye gerek yok bence. Bebek süslerinde taç çok kullanılan bir şey zaten. Prensimiz prensesimiz anlamında.

Yaparsa atlar gelir eşin Konya dan ülke içinde sonuçta.

Kızlar bua arada gaz sorunu yaşayan varmı?
iki hafta önce hastanelik oldum rezene çare oldu bana

ah bu ne ya ne olur hal hatır sorsalar düşmanmısınız nedir bu kv görümce hasetliği anlayamıyorum bir türlü

Eşin ne anlar ki kapı süsünden Erkekler çok karışmaz öyle şeylere. Sen de madem yaptın öyle kalsın taç gayet güzel.
ayy benimki her haltı bilir ama yapıcam herkes yap diyor:)

canım ben aynı binadayım kendim istedim, dört sene gurbette yalnızdık eşim hep gelmek isterdi sonunda oldu, ben hep korktum kp çok tutucuydu çünkü ama insan yanılırmış, melek gibiler Rabbim bozmasın, kendi annem babam ayda bir bile kapımı açmaz, ben her gün kendim inerim kv gile evde sıkılıyorum, birde benden iş beklemezler çok iyiler,temizliğimi onlar yapıyor hamile kaldım kalalı, her gelinin hayali değil yani

Çok geçmiş olsun canım allahım tez zamanda evine götürmeyi nasip etsin olsun kısmet böyleymiş bir an önceannesini görmek istemiş sağlığı iyi olsunda dışarda da büyür bir ara zaman bulursan 2015 doğum yapan ocak anneleri diye forum açtık ilk annemiz sensin oraya hikayeni yazabilirsin kendinede bebişede iyi bak sağlıklı güzel haberlerle yine yanımıza bekliyoruz.

aynı şehirde olsaydık boşanırdık herhal eşimle,,,, evliliğin ilk zamanları oraya doğru gidiyorduk gerçi ben sonra ne yapıyorum bu insanların isteği bu zaten dedim,,, biraz daha sağır ve kalın derili oldum,,, hiçbir zaman yorumda yapmıyorum,,,, zor ama eşimle aram çok iyi,,, gerçi 2 gün yanlarına gittik yazın,,, gene papaz olduk eşimle,,, ayyyy bende oğlan anası olucam, görümce olacağım,,, bazen düşünüyorum bende böyle olur muyum diye ama,,,,

Canim bende yapacam ismi inciyle yazacaktim ama bunla daha guzel durur.
Bende alayim yakindaki tuhafiye de satiliyor.
Yapabilirim inşallah.
Bende boyle birşey yapmak istiyorum
Bunun için mukavvayla kumaş arasına elyaf mi koymak gerekli acaba ?

ayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?
Benim başıma geldi diye söylüyorum. Ben düşünce çok korktum bi daha hep ayakta yıkandım. Ayakları vakumlu tabure var mıdır bilmiyorum öyle bişey olabilir.

Benim oğlum olursa nasıl davranmamam gerektiğini biliyorum. Sen de rahatsız olduğun şeyleri gelinine yapmazsın bence. Evlendirince geri çekilmek lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…