kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum sizlere,c.tesi kontrolüm vardı doktorum 12 ocak için sezeryan günü verdi. Eşim 5-6-7 ocakta işle ilgili Konya'da olması gerek bebişim bir sürpriz yaparmı diye korkmaya başladım şimdi
Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Aynen o kadına sensin yavşak demeli kızarsa da o zaman benim bebeğime niye diyorsun demeli.inanamıyorum kv ne ya hu ne demek yavşak sensin yavşak yaaaa hayret bişiy biz kedim balım kuzum diye seviyoruz elin karısı gelmiş yavşak diyooo
Ben travel set düşünüyorum doğum zamanı yaklaşınca alacağım. Ana kucağını da doğunca alacağım.Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Ben sadece bi paket 1 numara aldım. Bitince yenisini alırız belki 2 ye geçeriz bi paket bitince.kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
bnm canım canımıniçi oğlum ama malesef böle bi babaannesi olck ne dediğini hiç blmzdi ama ileriye gtti ay bide gülmesi yokmu aklıma geldikçe çıldırıyorum bu kv ndn böle erkek olduğunu öğrnce insan hayırlı olsun Der bizimki hadi bklm sende kaynana olcan Dio ay ayinanamıyorum kv ne ya hu ne demek yavşak sensin yavşak yaaaa hayret bişiy biz kedim balım kuzum diye seviyoruz elin karısı gelmiş yavşak diyooo
Ben travel set düşünüyorum doğum zamanı yaklaşınca alacağım. Ana kucağını da doğunca alacağım.
Bn de Mete yazanı yapmaya çalışmıştım canım mukavvaya geçirip ordan çerçevenin içine koydum üstüne inciyle adını yaZdm bnm oğlumun da adı Mete olcak inş denk gelmiştiCanim bende yapacam ismi inciyle yazacaktim ama bunla daha guzel durur.
Bende alayim yakindaki tuhafiye de satiliyor.
Yapabilirim inşallah.
Bende boyle birşey yapmak istiyorum
Bunun için mukavvayla kumaş arasına elyaf mi koymak gerekli acaba ?Eki Görüntüle 1315027
Ben markasını seçtim graco evo alacağım. Hafif ve çift yönlü olmasını sevdim.işte bi markasına karar verebilsem, bende biraz daha geçince alıcam. Sonra elim ayağıma dolaşmasın. Alıcağım ürünü biliyim. Bi de ikinci el alamayı düşündüğüm için her zaman denk gelmiyor. Zor işler bee :)))
Ben de aynısından 2 paket aldım.kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
hayret bişiyyyy normal değil sanırım bence sen de bi daha yavşak filan derse ağzının payını vermelisin aaaa sinir oldumbnm canım canımıniçi oğlum ama malesef böle bi babaannesi olck ne dediğini hiç blmzdi ama ileriye gtti ay bide gülmesi yokmu aklıma geldikçe çıldırıyorum bu kv ndn böle erkek olduğunu öğrnce insan hayırlı olsun Der bizimki hadi bklm sende kaynana olcan Dio ay ay
aynen öyleee ona benim gibi çirkef bi gelin lazımmış aslında elimde kalırdıAynen o kadına sensin yavşak demeli kızarsa da o zaman benim bebeğime niye diyorsun demeli.
korktum şimdi yavv altına bez filan mı koysam acaba zaten yine ayağa kalkıyorum şampuan almak için sabun almak için vs hatta kalkarken de tansiyonum düşerse filan diye de korkuyorum :SBenim başıma geldi diye söylüyorum. Ben düşünce çok korktum bi daha hep ayakta yıkandım. Ayakları vakumlu tabure var mıdır bilmiyorum öyle bişey olabilir.
sarıkk gerçekten zor yaaaaa sen yaprsın da uğraştırırne bileyim canım aile yapımızdan kaynaklı ama benimde hoşuma gitti:)
yok harfleri kendim kestim canım, dün çok uğraştım net den tek tek harfleri pc ye indirdim sonra pc nin üstüne kağıdı koyup kopyaladımtacı da öyle yaptım kağıda kopyaladım sonra şeritin üstüne koyup kestim aldığım şerit böyle Eki Görüntüle 1314998
tacın resmi böyleydiEki Görüntüle 1315000
albümde sormuşsun yazdım oraya ama burayada yazayım, mukavvaya gericem kumaşı kalın kartonda olur, yastık şeklinde yapmıycam elyafta koymuycam çünkü ilerde çerçeveletip odalarının duvarına asıcam abisinede yapıcam inşaallah
canım eşinden soğuma hiç kv nin ekmeğine yağ sürmüş olursun
canım ilk doğumun sanırım, sancın önceden olsa bile öyle hemen doğum olmuyor merak etme, dr lar bekletebiliyorlar, sancın olursa ki ilkler çok nadir gününden önce doğar, hemen eşini ararsın gelir telaşlanma hiç
arada oluyor canım
işle canım çok kolay aldığım şerit böyle kolayca yaparsın harfleri hazırda satılıyor ama bana pahalı geldi onlar bunun metresi beş lira ben yarım metre aldım arttı büyük oğluma bile yapıcam Eki Görüntüle 1314998
hastane seti desenli olmasaydı ona da yapacaktım
benim kocada uyuyup kaldığı için sorun olmuyor
canım bnayo için kaydırmaz plastikler var onlardan alabilirsin
gelin hizmetçi değil bunu anlasalar sorun kalmayacak zaten, benim kv hiç iş beklemez Allah razı olsun hatta o benim işimi yapar, yemek yapıp götürünce bu halinle uğraşma der, benimde ailem bekler hizmeti annem sağolsun hiç kızım hamile demez oturur öyle
hadi bakalım bekliyoruz fotoları
canım yaşam tarzımız muhafazakar olunca eşime ters geldi sarık yapsaydın diyorpadişah sarığı yani nasıl yapacaksam onu becersem yaparım o ayrı ama yapıcam tacı yok yok sevdim ben
ayy sorma o kalça ağrısını yanlarım ağrıyor resmen, sır üstü istesemde yatamıyorum sancım oluyor karnım toplanıyor bebeğim sevmiyor hiç öyle yatmamı
çok güzel olmuş eline sağlık
haklısın canım diğer kuzun da gelir yanınıza zor olur
canım bir çok arkadaş bebeğin suyunu bol bol armut yiyip su içerek düzelttiler. birdaha doktora gidene kadar dene derim zararı olmaz belki faydası olur. geçmiş olsunKizlar yine ben ve yine sikinti
Kontrol amacli bi doktora gidim dedim hazir ist.gelmişken yine ayni sey suyum azmis bende anlattim universite hastanesine gittimi ordan dediklerinibsoyledim az dedi suyun sana nasil yatis yayapmazlar dedi ya acayip moralim bozuldu bebek 2 ay duramaz bisey olr dedi bebegi almalari lazim dedi şoka girdim anlicaginizcumaya kadin dogum hastanesine sira aldim bide oraya gidicem pazar eve döncem tabi aksi bi durum olmazsa..pzt tekrar gittigim universite hastanesine gidicem ordanda kendi doktoruma gidicem yine.cuma gunu 3 cihazda 1300 gram civari cikan kizim bugun doktor 1100 gram olctu ultrason kagidinda tahminime gorede 30+1 gunluk yaziyo ama biz 31+1 günlüğüz
ahh canım yaaaa her doktor da farklı ölçüm olabilir kilo konusuna çok takılma benceee ama lütfen şu armutu ye çünkü normal içtiğimiz suyun çorbanın bebeğin suyuna hiçbir etkisi yok maalesefffffKizlar yine ben ve yine sikinti
Kontrol amacli bi doktora gidim dedim hazir ist.gelmişken yine ayni sey suyum azmis bende anlattim universite hastanesine gittimi ordan dediklerinibsoyledim az dedi suyun sana nasil yatis yayapmazlar dedi ya acayip moralim bozuldu bebek 2 ay duramaz bisey olr dedi bebegi almalari lazim dedi şoka girdim anlicaginizcumaya kadin dogum hastanesine sira aldim bide oraya gidicem pazar eve döncem tabi aksi bi durum olmazsa..pzt tekrar gittigim universite hastanesine gidicem ordanda kendi doktoruma gidicem yine.cuma gunu 3 cihazda 1300 gram civari cikan kizim bugun doktor 1100 gram olctu ultrason kagidinda tahminime gorede 30+1 gunluk yaziyo ama biz 31+1 günlüğüz
canım bir çok arkadaş bebeğin suyunu bol bol armut yiyip su içerek düzelttiler. birdaha doktora gidene kadar dene derim zararı olmaz belki faydası olur. geçmiş olsun
aslinda yiyorum armut ama 1 kere yiyorum gunde az geliyo galiba miktari cogaltayim en iyisiahh canım yaaaa her doktor da farklı ölçüm olabilir kilo konusuna çok takılma benceee ama lütfen şu armutu ye çünkü normal içtiğimiz suyun çorbanın bebeğin suyuna hiçbir etkisi yok maalesefffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?