2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım eşin çok uzak değildir mutlaka yetişir zaten imkanınız varsa eşin yokken biri kalsın seninle doğum başlasa bile eşin o an çıksa yetişir bence sıkıntı yapma kendine

Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?

bende de yok banim daha yatağım bile yok uyuz kocam ama istersem alırmış istiyorum işte allll

Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Ben travel set düşünüyorum doğum zamanı yaklaşınca alacağım. Ana kucağını da doğunca alacağım.

inanamıyorum kv ne ya hu ne demek yavşak sensin yavşak yaaaa hayret bişiy biz kedim balım kuzum diye seviyoruz elin karısı gelmiş yavşak diyooo
bnm canım canımıniçi oğlum ama malesef böle bi babaannesi olck ne dediğini hiç blmzdi ama ileriye gtti ay bide gülmesi yokmu aklıma geldikçe çıldırıyorum bu kv ndn böle erkek olduğunu öğrnce insan hayırlı olsun Der bizimki hadi bklm sende kaynana olcan Dio ay ay

Ben travel set düşünüyorum doğum zamanı yaklaşınca alacağım. Ana kucağını da doğunca alacağım.

işte bi markasına karar verebilsem, bende biraz daha geçince alıcam. Sonra elim ayağıma dolaşmasın. Alıcağım ürünü biliyim. Bi de ikinci el alamayı düşündüğüm için her zaman denk gelmiyor. Zor işler bee :)))

Bn de Mete yazanı yapmaya çalışmıştım canım mukavvaya geçirip ordan çerçevenin içine koydum üstüne inciyle adını yaZdm bnm oğlumun da adı Mete olcak inş denk gelmişti

Ben markasını seçtim graco evo alacağım. Hafif ve çift yönlü olmasını sevdim.

hayret bişiyyyy normal değil sanırım bence sen de bi daha yavşak filan derse ağzının payını vermelisin aaaa sinir oldum

Benim başıma geldi diye söylüyorum. Ben düşünce çok korktum bi daha hep ayakta yıkandım. Ayakları vakumlu tabure var mıdır bilmiyorum öyle bişey olabilir.
korktum şimdi yavv altına bez filan mı koysam acaba zaten yine ayağa kalkıyorum şampuan almak için sabun almak için vs hatta kalkarken de tansiyonum düşerse filan diye de korkuyorum :S

sarıkk gerçekten zor yaaaaa sen yaprsın da uğraştırır bu arada çok haklısın gelini hizmetçi olarak görmeseler bütün sorunlar çözülecek ama küçük yerde yaşıolar bu zihniyetleri değişmez bu saatten sonra ben onları değiştirmeye çalışmadığım gibi keşke onlar da beni değiştirmeye çalışmasaydıııı

Kizlar yine ben ve yine sikinti
Kontrol amacli bi doktora gidim dedim hazir ist.gelmişken yine ayni sey suyum azmis bende anlattim universite hastanesine gittimi ordan dediklerinibsoyledim az dedi suyun sana nasil yatis yayapmazlar dedi ya acayip moralim bozuldu bebek 2 ay duramaz bisey olr dedi bebegi almalari lazim dedi şoka girdim anlicaginiz cumaya kadin dogum hastanesine sira aldim bide oraya gidicem pazar eve döncem tabi aksi bi durum olmazsa..pzt tekrar gittigim universite hastanesine gidicem ordanda kendi doktoruma gidicem yine.cuma gunu 3 cihazda 1300 gram civari cikan kizim bugun doktor 1100 gram olctu ultrason kagidinda tahminime gorede 30+1 gunluk yaziyo ama biz 31+1 günlüğüz

canım bir çok arkadaş bebeğin suyunu bol bol armut yiyip su içerek düzelttiler. birdaha doktora gidene kadar dene derim zararı olmaz belki faydası olur. geçmiş olsun

ahh canım yaaaa her doktor da farklı ölçüm olabilir kilo konusuna çok takılma benceee ama lütfen şu armutu ye çünkü normal içtiğimiz suyun çorbanın bebeğin suyuna hiçbir etkisi yok maalesefffff

canım bir çok arkadaş bebeğin suyunu bol bol armut yiyip su içerek düzelttiler. birdaha doktora gidene kadar dene derim zararı olmaz belki faydası olur. geçmiş olsun

ahh canım yaaaa her doktor da farklı ölçüm olabilir kilo konusuna çok takılma benceee ama lütfen şu armutu ye çünkü normal içtiğimiz suyun çorbanın bebeğin suyuna hiçbir etkisi yok maalesefffff
aslinda yiyorum armut ama 1 kere yiyorum gunde az geliyo galiba miktari cogaltayim en iyisi

Meraba kızlar bikaç gündür giremedim, hızlıca geçmişe göz attım, kayın valideler çekiştirilmiş, ben kayınvalidemi seviyorum, zaten yurtdışında oldugum için senede bir iki görüşüyoruz şuana kadar kötü bi olay yaşamadık :). olurda bi lafına filan darılırsam pek çaktırmam hemen eşime anlatırım, oda neden öyle demiş olabilceğini anlatıp beni mantıklı düşünmeye tesvik ediyor :). Aslında kayınvalidelerimz kendi kızlarına nasıl davranırsa bizede öyle davranıyor (çoğu) ama ana-kız olunca bi lafı ağır gelmez, gelin olunca hemen böyle dedi diye batıyor bize, ben sahsen kendimdede hata görürüm bu tip durumlarda :). Neticede insanız sorunlar olması normal, pembe dünyada yaşamıyoruz :). Ama ciddi bi kötülüğü yada kabalığı olmadığı sürece ben ufak tefek lafları görmezden geliyorum .

Birde dün bana bişeyler oldu, ne oldugunu tam anlamadım, arkadaslarlayken midem filan bulanmaya başladı, birde başıma bi ağırlık çöktü sonra lavaboya gidecekken bi anda yere yıgıldım, herkes panik oldu tabi, ama 2 dk sonra geçti ne oldugunu anlamadık yani, akşama doktora gittik çok şükür herşey yolunda, ama doktor bebişin kilosunu filan soylemedi, sordugumdada daha iki hafta önce bakmıştık diye tersledi beni, gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…