2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende uyuyanlara çok özeniyorum gece hiç uykum olmuyor gündüz okulda bile uyuyasım geliyor bende gece uyuyanlara çok özeniyorum bence çok şanslısın maşallah sana uyuyabiliyorsan

kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
benimde alasım geliyor ama diğer formlarda okudum kimi bebek bez konusunda huysuz oluyormuş,,, onun için şimdilik ucuz ve uygun olanlara bakıyorum,, minik paketlerde laırım bebişin hoşuna giderse çoklu hepsi burada.com dan alırım diye düşünüyorum,,,

Yq bende molfix almayi düşünüyorum gobek bagi oyuntusuda varya rahat diyolar canbebe icinde iyi seyler duydum bezeE cok para baglama cunku ne kullqnirsqn ona alisir bebek diyolar bilemedim bende

Günaydın kızlar nasılsıniz
geçmiş olsun canım allah bebeğinide rahat rahat kucağına almanı nasip etsin inşallah iyi olduğunuza çok sevindim

Yq bende molfix almayi düşünüyorum gobek bagi oyuntusuda varya rahat diyolar canbebe icinde iyi seyler duydum bezeE cok para baglama cunku ne kullqnirsqn ona alisir bebek diyolar bilemedim bende
kesinlikle haklısın benim 3.bebeğim inşallah ve çocuklarımı canbebe ile büyüttüm ve bunada can bebe aldım ne ile başlarsan onla devam ediyosun bebeğin cildi kullandığın beze alışıyor

Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
e bebekte indirim vardı kraft aura travel aldım canım 650 lira. arabası ağır deil 8 kilo civarı e ana kucağıda var güzelinden. şimdilik iyi bir şeye benziyor, bir arkadaş kızında kullanmış o tavsiye edince bizde aldık.

Maşallah canim
Aklına kötüyü getirme canım düzelir inşallah

Ay kızlar bi pazara gideyim dedim 2 ,3poset taşırım ne olacak dedim öldüm eve getirene kadar epeydir böyle bisey tasımıyordum ders oldu bana...

arkadaşlar bez konusu konuşulmuş. prima en iyisi. 1 numaradan 2 paketten fazla almayın. hemen 2 numaraya geçiliyor zaten. huggies çok kalın ve rahatsız edici bir bez. primanın beyazı içi yumuşacık pamuk gibi. mavisi de güzel sonraki aylarda kullanılabilir. turuncusu acayip sızdırıyor. molfixten memnun kalmadım hiç. ben paylaşayım seçim size kalmış. özellikle kız bebeği olanlara primanın beyazını öneririm. enfeksiyon riski daha fazla olduğundan.

buarada benim ilk bebeğim yazın doğdu tek kat hastane çıkışı giydirmiştik. bu kışın olacak tabi. nasıl yapmalı iç zıbının üstüne iki kat mı dış zıbın giydirmeli. yoksa battaniye yetecekmi hastaneden çıkarken. ev sıcak tek kat giydiririm ve penye yelek. ama hastane çıkışı düşündürüyor. deneyimi veya fikri olan arkadaşlar?

sorma canım ya töbe töbe
ben annemlerden ayrı şehirdeyim o yüzden sadece kv tarafıma yapacağız mevlüt
zaten çoğu şeyi kvler yaptırır ben uğraşmam ne yapıyorsa yapsın kendi tutturdu mevlüt diye

Ben hamile değilken yıkanırken tabure altımdan kayıverdi düştüm küvette sonra korktum hemen aldım tabureyi ayakta yıkanıyorum. Onun için çok uzatmıyorum banyo süresini. Sen de tabureye dikkat et.

canım ya geçmiş olsun rabbim korusun

Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.

ben gece boyu 2500 kere dönüyorum bir sağ bir sol

dogumdan sonra normal kulotların buyuk bedenleride rahat giyiliyor. Ben bu dogumumada normal kılotların buyuk bedenlerini alcam . Normaldede gyerim. Bnce gerek yok hamile yada lohusa kuloduna bu dedgmde oluyor sıkıntı yok.

bende normal kilotların büyük bedenlerini giyiyorum şuan bile çok rahat oluyor doğum için de aynılarından aldm

Of bugün kv leri çok çekiştirdik. Kv ve eşim Ocak annelerine yazdığımı biliyorlar aratıp okurlarsa yanarım. Gizlilik ayarlarına bi bakayım kayıtlı olmadan okuyamasınlar

ayy benim eşim biliyor sadece
eşim görse de bişey olmaz ona da açığım kv konusunda hiç bişi saklamam

hem sağına hem soluna yat canım ben öyle yapıyorum yoksa eziyet oluyor dahada

çaktırmadan sana yaranmaya çalışıyor garibim pişman olmuş bak ama çaktırmıyor

canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbimin izniyle bebişin iyileşir de evinize de çıkarsınız bir an önce
inş sütün de bol olur keremin içer lıkır lıkır

kızlar tasarladığım kapı süsünün linki albüme koydum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220239/

çok güzel canım bence taç süs sonuçta koy gitsin

eşinden niye soğuyorsun canm daha da sarıl bence eşine onlar öyle yaptıkça

kızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya

iyi fikir bunu bizde yapabiliriz

günaydın hanımlar.. sabah sabah oturdum oğluma kapı süsü yaptım. izne ayrılıp evde boş boş oturmak zormuş .

eline sağlık canm

Kızlar bua arada gaz sorunu yaşayan varmı?

ben canım dün gecem rezil oldu karnım çatlıcak gibiydi resmen kırk kere uyandım sancı gibi batıyordu gazlar döndükçe

en iyisi olmuş canm farklı şehirlerde yaşamanız gelmemeleri daha hayırlı demekki boşver

kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama

1 adet molfix göbek bağı aldık biz bebişe pişik falan yapmazsa onu devam etcm

maşallah bebişine canım :)
inş en hayırlı zaman ne zamansa o zaman doğr rabbimn izniyle :)

canım dinlen artık demekki erken doğum riskin var suyu bol iç iyi beslen rabbim yardımcın olsun inş

boşver canım bebiş sağlıklı olsun da kilo mühim değil
geçmiş olsun bu arada canm demekki tansiyon filan düştü o an rabbim korusun sizi ve tüm hamişleri

aynen o yatıyor bende yatıcam annemle derse ne yaparım ben hiç işte bakalım artık

günaydın tüm anneler :)
bizde eşimle dün delihaya gittik güzeldi güldük bol bol değişiklik oldu bizim için de :)
12 yi geçiyordu yattığımızda
milyon kere döndüm gece sağa sola tolete de kalktım kaç kere artık uyku bölünüyor bol bol
gaz vardı karnım çok ağrıdı gece boyu döndükçe sancı gibi battı gazlar
ama sabah ta 11.50 idi kaltığımda
pazar gününden beri böyleyim 10 dan erken kalkmadım bu hafta
pazara kadar her gün saat 8 dedi mi ayakta olurdum bu hafta uyku haftası oldu benim için sanırım gece uykum bölündüğü için uykumu alamıyorum ondan oluyor böyle
kalkınca eşim geldi öğle yemeğine kahvaltı yaptık gitti bende evi süpürdüm sildim yatakodası ile banyo kaldı bir onları da yaparım inş

selam kizlar. Bez konusunda bi şey paylaşmak istiyorım , fazla bez stogu yapmayın bnce çunku ya bebegin boyuna kilosuna uygun olmayabiliyor yada cildine uyumlu olmuyor. Bir paket alşnsa yeterli şimdilik. Dogumdan sonra bu dedklerine gore devam edilir yada degiştirilir. Ama sunu tavsiye edebilirim bnm oglumun cildi aşiri hassastı . Butun bezlerin markalarını tek tek denedik ve hepside pişik hatta yara yaptı. Ki molfix alip deneyene kadar. Bir tek molfix pişik yapmadı . Tabi her çocugun cilt uyumu farklı olabilşr ama bnm oglumn cildi aşiri hassas olmasına ragmn çk iyi geldi. Yine mokfix alcm gobek oyuntulu olanlardan.

Ya bende sinemaya gitmeyi cok istiyorum ama kapalı bir ortam ve kalabalık ya grip falan olurum diye korkuyorum

evet canim elyaf varmş gbi pofuduk gozukuyor . Terzilerde bu tur kumaşlar satılıyor saten kumaş . Kendin kesemessen terziye yuvarlk biçimde kestrp alabilirsin . Dikiminide terziye yaptrabilşrsn yada kndnde yaparsın dikiş makinan varsa yapıştırılırmı bilmiyorum silikonla Eftalim buna bnzer bişey yapıyr o bilir. Kenarınada dantel gupur çekilecek en altada bir kurdele dikileck çok basit yapması cnm. Bende denemeyi duşunuyrm

Ya bende sinemaya gitmeyi cok istiyorum ama kapalı bir ortam ve kalabalık ya grip falan olurum diye korkuyorum

geldiğimde biraz halsizdim canm valla hapşuruk üstüne hapşuruk ödüm patladı hasta olucam diye hemen duşa girdim bende mikroplar gitsin diye
iyiyim şükürler olsun hasta falan olmadım
bide gitmeden önce de duşa girmiştim üşümüş de olabilirim ama sıcaktı cinem salonu arabamızla gidince hiç soğukla temas etmedm sayılır

kızlar bu aralar eşime gıcık oluyorum.. bir hafta önce bir şey yüzünden tartıştık tamam konu kapansın istiyorum hatırlamak istemiyorum ama arada durup dururken aklıma geliyor tekrar olur olmadık zamanda konuyu açıyorum ( çok canım sıkkın neyapcam bilmiyorum... bazen her şey bana çok batıyor offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…