bende uyuyanlara çok özeniyorum gece hiç uykum olmuyor gündüz okulda bile uyuyasım geliyor bende gece uyuyanlara çok özeniyorum bence çok şanslısın maşallah sana uyuyabiliyorsanya kızlar valla bazılarınıza özeniyorum gece 2ye kadar fln ayakta kalabiliyorsunuz yazılan yazıların saatlerine bakıyorum da( ben tam bir tavuk oldum 9,30 da uykum geliyor.. 6,30da da uyanıyorum. gerçi işe gidecem diye mecbur uyanıyorum da biraz daha geç yatmak isterdim
benimde alasım geliyor ama diğer formlarda okudum kimi bebek bez konusunda huysuz oluyormuş,,, onun için şimdilik ucuz ve uygun olanlara bakıyorum,, minik paketlerde laırım bebişin hoşuna giderse çoklu hepsi burada.com dan alırım diye düşünüyorum,,,kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım allah bebeğinide rahat rahat kucağına almanı nasip etsin inşallah iyi olduğunuza çok sevindimGünaydın kızlar nasılsıniz
kesinlikle haklısın benim 3.bebeğim inşallah ve çocuklarımı canbebe ile büyüttüm ve bunada can bebe aldım ne ile başlarsan onla devam ediyosun bebeğin cildi kullandığın beze alışıyorYq bende molfix almayi düşünüyorum gobek bagi oyuntusuda varya rahat diyolar canbebe icinde iyi seyler duydum bezeE cok para baglama cunku ne kullqnirsqn ona alisir bebek diyolar bilemedim bende
e bebekte indirim vardı kraft aura travel aldım canım 650 lira. arabası ağır deil 8 kilo civarı e ana kucağıda var güzelinden. şimdilik iyi bir şeye benziyor, bir arkadaş kızında kullanmış o tavsiye edince bizde aldık.Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Maşallah canimkızlar anca yazabiliyorum.. bizim muayenemiz dündü . Oğlum 1834 gr 42 cm olmuşsuyu plasentası iyiydi. Yanlız başı aşağıda dedi. 35. haftadan sonra her gün yarım saat yürüyüş dedi. İnşallah zamanında doğar kızlar.
Aklına kötüyü getirme canım düzelir inşallahKizlar yine ben ve yine sikinti
Kontrol amacli bi doktora gidim dedim hazir ist.gelmişken yine ayni sey suyum azmis bende anlattim universite hastanesine gittimi ordan dediklerinibsoyledim az dedi suyun sana nasil yatis yayapmazlar dedi ya acayip moralim bozuldu bebek 2 ay duramaz bisey olr dedi bebegi almalari lazim dedi şoka girdim anlicaginizcumaya kadin dogum hastanesine sira aldim bide oraya gidicem pazar eve döncem tabi aksi bi durum olmazsa..pzt tekrar gittigim universite hastanesine gidicem ordanda kendi doktoruma gidicem yine.cuma gunu 3 cihazda 1300 gram civari cikan kizim bugun doktor 1100 gram olctu ultrason kagidinda tahminime gorede 30+1 gunluk yaziyo ama biz 31+1 günlüğüz
Bidaha söylerse yapcamı blyrm bn evet bunca zamandır sesimi çıkarmadığm için böle oluyo İnan ağzıma gelioda Allah korkusundan sus diorm kendimeaynen öyleee ona benim gibi çirkef bi gelin lazımmış aslında elimde kalırdı
Sanki kocalarını aldık ellerinden hepsi aynı işte :))
İnş o günleri görür de Mevlüt resimlerini paylaşırız artık :)) ben erkek tarafına Mevlüt yaparsam kendi evimde bile değil kv nin evinde yapmak istiyorum:) hiç gelip görmesinler ama bakalım nasip:)
Canım çok geçmiş olsun sana da bir de evde bi çocuk olunca daha zor Allah yardımcın olsun inş bundan sonrası çok kolay huzur dolu olur.. Şimdi nasılsın?
Âmin inş canım kazasız belasız kucaklarız bebişleri:))
Hasta etmek için yapıyorlar herhalde:)) alacağında iki tulum olur boşver canım sen kendi hazırlığını yap aklın için rahat olsun :)
Eşin senden yanaysa boşver kendileri kaybeder:) millet nerelerden gelin alıyor da laf söyletmiyor herkes Köyünden almıyor ya:. Ini gönlünüze göre olur her şey:)
Ben ben ben Varım :)) duş almaya bile nefesim yetmiyor.. Pilates topunun üzerinde alıyorum oh mis :) bir de bazen sırtıma suyu açıyorum rahatlıyorum.. Aslında eşim Yanımda olsa o yıkasın isterdim. Sen Eşinden yardım alabilirsin..
En güzelini yapmışsın canım..
Ahh tam kendimi gördüm :)) iyi diye cevap veren tek saf ben Değilim demekki( benim de önceden bir düşüğüm oldu ondan leş diye bahsediyor.. Hayvanların ölülerine bile leş denmezken benim meleğime Diyor ama Allah'a havale ediyorum
Ah keşke hazırcevap olsak da söylesek aklıma gelmiyor eve Döndüğümde de kendime kızıp dürüyorum ama bu lafını not ettim kullanırım ben :))
Mutlaka kıskançlık oluyor ama ilk çocuk kızsa daha çabuk kabulleniyorlar bence Erkeğe göre..
Çok geçmiş olsun canım türlü türlü şey var işte benim sol tarafım vs çok ağrıyor ama o da normal sayılır.. Başını yumuşak yastıklara koymayı denesen bir de
Ben hamile değilken yıkanırken tabure altımdan kayıverdi düştüm küvette sonra korktum hemen aldım tabureyi ayakta yıkanıyorum. Onun için çok uzatmıyorum banyo süresini. Sen de tabureye dikkat et.
Bence sola yatma işini çok abartmamak lazım. Ben hep sola yattım da sonra sol böbreğim ağrıdı ben de sağ sol karışık yatmaya başladım ağrı geçti.
dogumdan sonra normal kulotların buyuk bedenleride rahat giyiliyor. Ben bu dogumumada normal kılotların buyuk bedenlerini alcam . Normaldede gyerim. Bnce gerek yok hamile yada lohusa kuloduna bu dedgmde oluyor sıkıntı yok.
Of bugün kv leri çok çekiştirdik. Kv ve eşim Ocak annelerine yazdığımı biliyorlar aratıp okurlarsa yanarım. Gizlilik ayarlarına bi bakayım kayıtlı olmadan okuyamasınlar
iyi geceler kızlarrr,şöyle bir sağıma yatmayı deneyeyim,yarın minik oğluşumu görmeye gideceğim,bugun taş gibiydi karnım,otururken göğüs altımda sep sert elime geliyordu,kafasımı o,ayağımı,bebiş döndümü,hangi pozisyonda,kilosu ne yrn 3 gibi öğrenicem kısmetse,hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar
Herkese günaydın.. Kızım erkeknden uyandı... Ortalıkta geziyo... Babişi namaza gitti.. Bizde kahvaltı hazırlıyoruz...
Gerçi ben babasıyla küsüm ama yinede ac ac gitmesinnn...
Rabbim bana verdigi merhameti şefkati acıkta su adamam verse.. Böle inatcı bişey görmedim.. Adım gibi eminim pişman ama yok geri adım atmıyo..
Dün aksam geldi elleri kolları dolu.. Gecwnlerde canım bi k meyve cekmıstı olsaydı yerdim şimdi demiştim.. Onlardan almıs bnm sevdigim çikolatalardan almıs bn hiç bakmadım posetlere kızıma diyo kızım sana sundan vereyimm i bana dıyurcaj.. Ulan gelip bna desene bilmiyom mu ben bana aldıgını... Ki omeyveleri kızm hiç yemez... Aksam maj attım ona cunku konuyu acaöadım.. Bakalım
Akısına bıraktım
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
kızlar tasarladığım kapı süsünün linki albüme koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220239/
Günaydın kızlar çoklu alıntı yapamadım ne desenz haklısınız B'nde saf gibi cevap veremedim o an bidaa derse görecek ozaman anlamıormki hangi kafadalar arkadasada leş gibi demiş Allahım kafayı yicem nasıl yakıştırıp diolar görecekler ama ilk torunu olck bklm sevebilck mi torununu alıp alıp Şapur supur öpmeyi pek bilir bakalım öpeblck mi bu böle yapınca bn eşimden soğuyorum Allah'a havale ediyrm artık herkesi
kızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
günaydın hanımlar..sabah sabah oturdum oğluma kapı süsü yaptım. izne ayrılıp evde boş boş oturmak zormuş .
Kızlar bua arada gaz sorunu yaşayan varmı?
herkes kv şikayetçi dedim bende katılayım kervana,,,, walla benim kv ziyade görümcelerim çok fena, daha önce bir düşük yapmama sebeb oldular bilmiyorum belki de düşük olucakdı onalar yüzünden onlan stres tetikledi yada zaten olucakdı ama bu insanlara baktığım zaman sanki çocuğumun katilini görmüş gibi oluyorum, KV, KP, görümcelerim,,, allahtan şanslıyom farklı illerdeyiz,, görüşmüyoruz,,,,,
geçen sene ev aldık eşimle,, daha biri bir telefon açıp leble neyin eksik diye sormadı hatta hayırlı olsun güle güle oturun bile demediler,,ve daha evime dahi gelmediler,,
şimdi de hamileyim,, bunlar çok güzel örgü örerler, daha bebişime bir toplu iğne dahi almadılar,, ve hayırlı olsun leble bile demediler,,,, bu arada eşim yiğenleri doğunca kredi kartını vermiş ablasına,, çatır çatır harcamışler,,,
bu yaz ne yazıkki onlarla 2 gün geçirmek zorunda kaldım benimde yalancı sancım oldu,, eşimde anlattı, görümceme,, aaa dedii yalancı sancı bunuda hiç duymadım e be kadın 48 yaşındasın 2 tane çocuk doğurmuşsun, 5 aylık düşük yapmışsın sen mi yalancı sancıyı duymadın,,,,,
bebeğime halime kalmadan öncede kv evime gitmişdim,, o aralarda bebeğim doğmuş olucakdı düşük yapmasaydım,, bana direkt olarak düşürmeseydin doğcakdı şimdi dedi,,,, tövbe tövbe bir insan gibi durup evimi huzurumu rahat bırakmadınız ki,,,
neyse şimdi hiçbiri ile muhatap olmuyorum,, büyük ihtimal bebek doğunca da gelmezler,,, ( eşim kıyamam herkesin bebeği görmek için geliceğini sanıyor) ,,, ben hiç ağzımı açmıyorum yorum dahi yapmıyorum eşime, onlarla ilgili,,,
mart ayında ailemin yanına gideceğim1 hafta 10 günlüğüne eşimin ailesi de orada yaşıyor,, artık o zaman görürler bebişimi, herhal,,,
kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
kızlar anca yazabiliyorum.. bizim muayenemiz dündü . Oğlum 1834 gr 42 cm olmuşsuyu plasentası iyiydi. Yanlız başı aşağıda dedi. 35. haftadan sonra her gün yarım saat yürüyüş dedi. İnşallah zamanında doğar kızlar.
Kizlar yine ben ve yine sikinti
Kontrol amacli bi doktora gidim dedim hazir ist.gelmişken yine ayni sey suyum azmis bende anlattim universite hastanesine gittimi ordan dediklerinibsoyledim az dedi suyun sana nasil yatis yayapmazlar dedi ya acayip moralim bozuldu bebek 2 ay duramaz bisey olr dedi bebegi almalari lazim dedi şoka girdim anlicaginizcumaya kadin dogum hastanesine sira aldim bide oraya gidicem pazar eve döncem tabi aksi bi durum olmazsa..pzt tekrar gittigim universite hastanesine gidicem ordanda kendi doktoruma gidicem yine.cuma gunu 3 cihazda 1300 gram civari cikan kizim bugun doktor 1100 gram olctu ultrason kagidinda tahminime gorede 30+1 gunluk yaziyo ama biz 31+1 günlüğüz
Meraba kızlar bikaç gündür giremedim, hızlıca geçmişe göz attım, kayın valideler çekiştirilmiş, ben kayınvalidemi seviyorum, zaten yurtdışında oldugum için senede bir iki görüşüyoruz şuana kadar kötü bi olay yaşamadık :). olurda bi lafına filan darılırsam pek çaktırmam hemen eşime anlatırım, oda neden öyle demiş olabilceğini anlatıp beni mantıklı düşünmeye tesvik ediyor :). Aslında kayınvalidelerimz kendi kızlarına nasıl davranırsa bizede öyle davranıyor (çoğu) ama ana-kız olunca bi lafı ağır gelmez, gelin olunca hemen böyle dedi diye batıyor bize, ben sahsen kendimdede hata görürüm bu tip durumlarda :). Neticede insanız sorunlar olması normal, pembe dünyada yaşamıyoruz :). Ama ciddi bi kötülüğü yada kabalığı olmadığı sürece ben ufak tefek lafları görmezden geliyorum.
Birde dün bana bişeyler oldu, ne oldugunu tam anlamadım, arkadaslarlayken midem filan bulanmaya başladı, birde başıma bi ağırlık çöktü sonra lavaboya gidecekken bi anda yere yıgıldım, herkes panik oldu tabi, ama 2 dk sonra geçti ne oldugunu anlamadık yani, akşama doktora gittik çok şükür herşey yolunda, ama doktor bebişin kilosunu filan soylemedi, sordugumdada daha iki hafta önce bakmıştık diye tersledi beni, gıcık oldum
ne bileyim canım aile yapımızdan kaynaklı ama benimde hoşuma gitti:)
yok harfleri kendim kestim canım, dün çok uğraştım net den tek tek harfleri pc ye indirdim sonra pc nin üstüne kağıdı koyup kopyaladımtacı da öyle yaptım kağıda kopyaladım sonra şeritin üstüne koyup kestim aldığım şerit böyle Eki Görüntüle 1314998
tacın resmi böyleydiEki Görüntüle 1315000
albümde sormuşsun yazdım oraya ama burayada yazayım, mukavvaya gericem kumaşı kalın kartonda olur, yastık şeklinde yapmıycam elyafta koymuycam çünkü ilerde çerçeveletip odalarının duvarına asıcam abisinede yapıcam inşaallah
canım eşinden soğuma hiç kv nin ekmeğine yağ sürmüş olursun
canım ilk doğumun sanırım, sancın önceden olsa bile öyle hemen doğum olmuyor merak etme, dr lar bekletebiliyorlar, sancın olursa ki ilkler çok nadir gününden önce doğar, hemen eşini ararsın gelir telaşlanma hiç
arada oluyor canım
işle canım çok kolay aldığım şerit böyle kolayca yaparsın harfleri hazırda satılıyor ama bana pahalı geldi onlar bunun metresi beş lira ben yarım metre aldım arttı büyük oğluma bile yapıcam Eki Görüntüle 1314998
hastane seti desenli olmasaydı ona da yapacaktım
benim kocada uyuyup kaldığı için sorun olmuyor
canım bnayo için kaydırmaz plastikler var onlardan alabilirsin
gelin hizmetçi değil bunu anlasalar sorun kalmayacak zaten, benim kv hiç iş beklemez Allah razı olsun hatta o benim işimi yapar, yemek yapıp götürünce bu halinle uğraşma der, benimde ailem bekler hizmeti annem sağolsun hiç kızım hamile demez oturur öyle
hadi bakalım bekliyoruz fotoları
canım yaşam tarzımız muhafazakar olunca eşime ters geldi sarık yapsaydın diyorpadişah sarığı yani nasıl yapacaksam onu becersem yaparım o ayrı ama yapıcam tacı yok yok sevdim ben
ayy sorma o kalça ağrısını yanlarım ağrıyor resmen, sır üstü istesemde yatamıyorum sancım oluyor karnım toplanıyor bebeğim sevmiyor hiç öyle yatmamı
çok güzel olmuş eline sağlık
haklısın canım diğer kuzun da gelir yanınıza zor olur
Ya bende sinemaya gitmeyi cok istiyorum ama kapalı bir ortam ve kalabalık ya grip falan olurum diye korkuyorumgünaydın tüm anneler :)
bizde eşimle dün delihaya gittik güzeldi güldük bol bol değişiklik oldu bizim için de :)
12 yi geçiyordu yattığımızda
milyon kere döndüm gece sağa sola tolete de kalktım kaç kere artık uyku bölünüyor bol bol
gaz vardı karnım çok ağrıdı gece boyu döndükçe sancı gibi battı gazlar
ama sabah ta 11.50 idi kaltığımda
pazar gününden beri böyleyim 10 dan erken kalkmadım bu hafta
pazara kadar her gün saat 8 dedi mi ayakta olurdum bu hafta uyku haftası oldu benim için sanırım gece uykum bölündüğü için uykumu alamıyorum ondan oluyor böyle
kalkınca eşim geldi öğle yemeğine kahvaltı yaptık gitti bende evi süpürdüm sildim yatakodası ile banyo kaldı bir onları da yaparım inş
bende çok beğendim geceliği nereden aldın canım ya kafama göre ben bulamadım henüz ama seninki çok güzelmiş
benimde 31+1 de 1800grdı normalmiş bende endişelenmiştim ama doktorda sorun yok dediMerhaba bn 32haftaligim bugun doktora gittim kilosu bana az geldi 1800grm yeni doktora giden cvp yazabilir mi lutfen
evet canim elyaf varmş gbi pofuduk gozukuyor . Terzilerde bu tur kumaşlar satılıyor saten kumaş . Kendin kesemessen terziye yuvarlk biçimde kestrp alabilirsin . Dikiminide terziye yaptrabilşrsn yada kndnde yaparsın dikiş makinan varsa yapıştırılırmı bilmiyorum silikonla Eftalim buna bnzer bişey yapıyr o bilir. Kenarınada dantel gupur çekilecek en altada bir kurdele dikileck çok basit yapması cnm. Bende denemeyi duşunuyrmCanim bende yapacam ismi inciyle yazacaktim ama bunla daha guzel durur.
Bende alayim yakindaki tuhafiye de satiliyor.
Yapabilirim inşallah.
Bende boyle birşey yapmak istiyorum
Bunun için mukavvayla kumaş arasına elyaf mi koymak gerekli acaba ?Eki Görüntüle 1315027
Ya bende sinemaya gitmeyi cok istiyorum ama kapalı bir ortam ve kalabalık ya grip falan olurum diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?