Ya bende sinemaya gitmeyi cok istiyorum ama kapalı bir ortam ve kalabalık ya grip falan olurum diye korkuyorum
bu arada kv emzirme sütyeni ile emzirme atleti almış bana
hamile kalmadan önce 75 giyiyordum şimdi 80-85 civarı oldum
gitmiş 90 beden sütyen
L beden atlet almış
kadın beni dev gibi görüyor
bi giydim hepsi bol eşime dedim ara değiştirsin aradı eşim tmm demiş
aldığı kadında yarın gidecekmiş mal almaya yolladım yarın değiştirir bari
bez konusunda katılıyorum huggies kalin bnm bebgmede iyi gelmemişti primada iyi sayılır ama çok pahali sonuçta ne için kullanilacgi belli ama baska bezler iyi gelmesse bebgn cildine mecbur hangisi iyi gelirse onu kullncm bnde. Ama molfix pglmda çk iyi gelmişti. Giyim konusundada bn hastane çikişimin içinde olan normal beyaz atlet onun ustune body ve onun ustunede zıbın takımını gydrmeyi duşunuyorum. Malum kar kişta dogacak hastaneden çikarırkn uşumesin yavrum .arkadaşlar bez konusu konuşulmuş. prima en iyisi. 1 numaradan 2 paketten fazla almayın. hemen 2 numaraya geçiliyor zaten. huggies çok kalın ve rahatsız edici bir bez. primanın beyazı içi yumuşacık pamuk gibi. mavisi de güzel sonraki aylarda kullanılabilir. turuncusu acayip sızdırıyor. molfixten memnun kalmadım hiç. ben paylaşayım seçim size kalmış. özellikle kız bebeği olanlara primanın beyazını öneririm. enfeksiyon riski daha fazla olduğundan.
buarada benim ilk bebeğim yazın doğdu tek kat hastane çıkışı giydirmiştik. bu kışın olacak tabi. nasıl yapmalı iç zıbının üstüne iki kat mı dış zıbın giydirmeli. yoksa battaniye yetecekmi hastaneden çıkarken. ev sıcak tek kat giydiririm ve penye yelek. ama hastane çıkışı düşündürüyor. deneyimi veya fikri olan arkadaşlar?
Ay kızlar bi pazara gideyim dedim 2 ,3poset taşırım ne olacak dedim öldüm eve getirene kadar epeydir böyle bisey tasımıyordum ders oldu bana...
Baby forve çok sanslisin ne guzel işte iç çamaşirina kdr duşunup aliyor kv den. Seni seviyor bnce kv yoksa almazdı içindn gelmese.bu arada kv emzirme sütyeni ile emzirme atleti almış bana
hamile kalmadan önce 75 giyiyordum şimdi 80-85 civarı oldum
gitmiş 90 beden sütyen
L beden atlet almış
kadın beni dev gibi görüyor
bi giydim hepsi bol eşime dedim ara değiştirsin aradı eşim tmm demiş
aldığı kadında yarın gidecekmiş mal almaya yolladım yarın değiştirir bari
Valla demek herkeste aynı bakış açısı var. Benimde kv ve görümce aman çalış çalışta çalış deyip duruyorlar sanki 1 gün durduğum var ama ne olur ne olmaz söylüyorlar. Bende geçen gün dedim Allah bundan sonra isteyenlere versin çalışmayı ben yoruldum inşallah imkanım olsun çalışmayayım bakalım evde oturmak nasılmış bir göreyim dedim.yani birazda ben oturayım siz çalışın dedim ama dediğim boş. Yine kv ikide birde herkes çalışıyor deyip duruyordu bende kim çalışıyor dedim e herkes diyor, isim ver dedim, isim veremedi çünkü yok sonra sustu.Vallahi sanki kendileri çok çalışmış çalışma hayatını biliyormuş da bizim çalışmamıza takmışlar. Bence onlar kendilerine iş baksın bu kadar iş dünyasını seviyorlarsa
Canim bende artik 10bucuktan once uyanmiyorum, gecede aynen oyle dönüp duruyorum kac kere uyaniyorum belli degilgünaydın tüm anneler :)
bizde eşimle dün delihaya gittik güzeldi güldük bol bol değişiklik oldu bizim için de :)
12 yi geçiyordu yattığımızda
milyon kere döndüm gece sağa sola tolete de kalktım kaç kere artık uyku bölünüyor bol bol
gaz vardı karnım çok ağrıdı gece boyu döndükçe sancı gibi battı gazlar
ama sabah ta 11.50 idi kaltığımda
pazar gününden beri böyleyim 10 dan erken kalkmadım bu hafta
pazara kadar her gün saat 8 dedi mi ayakta olurdum bu hafta uyku haftası oldu benim için sanırım gece uykum bölündüğü için uykumu alamıyorum ondan oluyor böyle
kalkınca eşim geldi öğle yemeğine kahvaltı yaptık gitti bende evi süpürdüm sildim yatakodası ile banyo kaldı bir onları da yaparım inş
Bebek çabuk büyüyor beden olarak çabuk degisebilir cok stok yapma dediler birde bebek her bezi kabul etmiyormus bazı bebeklere çok iyi markalar bile dokunabilir alerji oluyor diyorlar o yüzden ben stok yapmıcam bende prima beyazlardan alicam tavsiye eden çok oldu ilk onu denemek istiyorumkızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
Valla demek herkeste aynı bakış açısı var. Benimde kv ve görümce aman çalış çalışta çalış deyip duruyorlar sanki 1 gün durduğum var ama ne olur ne olmaz söylüyorlar. Bende geçen gün dedim Allah bundan sonra isteyenlere versin çalışmayı ben yoruldum inşallah imkanım olsun çalışmayayım bakalım evde oturmak nasılmış bir göreyim dedim.yani birazda ben oturayım siz çalışın dedim ama dediğim boş. Yine kv ikide birde herkes çalışıyor deyip duruyordu bende kim çalışıyor dedim e herkes diyor, isim ver dedim, isim veremedi çünkü yok sonra sustu.
Üstelik benim eşimde aynı kafadadır ödü patlar evde oturucam diye çok açık söylüyorum hamilelikte bile 40 haftaya çalışıp işten doğuma gitsem olur mu öyle şey demez.Ama bende bakıyorum erkek olsam bende eşimin bu durumda çalışmasını isterim. Adam eve geliyor yemek hazır, çorba sıcak, salata tamam, sofra hazır, çamaşır yıkanıyor, nasıl nasıl ütüleniyor, temiz mi temiz eee çalışmasam daha ne yaparım ki evde ama canın çıkıyormuş olsun.
Kadının çalışması iyidir, kötü diyemem ama çalışmanın getirisinin yüksek olması ve kadın biraz paraya kuvvetle kendini pek yormadan işi götürmesi lazım. Yoksa ev kadını gibi yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk her topa çıkarsa iş kötü.
Canım adanada defilim ama seninle dertleşrim..aranızda adanada olan yok mu ya bana kahveye gelse dertleşsek azıcıkk
Ay canim aynen bende kendimi penguen gibi hissediyorum, bide kis geldi kazak kaban derken dev bi penguen oldumben de resmen pengkabibi yürüyorum yorulunca çok komik göründüğümün farkındayım :)
ya sana bişey diyim mi ne güzel seni düşünüp almış.. bizim ki sadece soruyor bende tabiki yok diyorum.. zaten istemem de yani insan bir şey alır kendiliğinden..
ben de resmen penguen gibi yürüyorum yorulunca çok komik göründüğümün farkındayım :)
Baby forve çok sanslisin ne guzel işte iç çamaşirina kdr duşunup aliyor kv den. Seni seviyor bnce kv yoksa almazdı içindn gelmese.
Canim bende artik 10bucuktan once uyanmiyorum, gecede aynen oyle dönüp duruyorum kac kere uyaniyorum belli degil.
Kizlar cips ve kola konsundane yapiyorsunuz, ben bi yandan yiyorum bi yandanda vicdan azabi cekiyorum, ama niyeyse ozellikle kolayi canim cekiyor
canım sen çalışıyordun sanırım izne mi ayrıldın?ay bu gun annemle gune gittim. Benden bi onbesgun buyuk hamile bi komsu kizi da vardi. Ama karni yok gibi bisey. Hic hamile oldugu belli olmuyo masallah. Kimse 20 gun sora doguracagina inanmaz. Benimki de benden uc metre onde gidiyo. ic karin dis karin olayini bir kez daha anlamis oldum. Bunu da niye anlattim bilmiyorum
Yaparsa atlar gelir eşin Konya dan ülke içinde sonuçta.
canım ben kızıma ılk huggıes denedm hep s ırtından tastı molfıx cok cabuk sısıyor pısık yaptı denemedıgım kalmadı en ıyı prıma aktıf bebek tek gecerım ısraıl malı ama yapcak bısey yok kızımın saglıgı kucukken hametan pısık kremını surup guzelce aktıf bebegımle bezledım bunada 2numara aldım 3/6 kg yazıyor zaten ıns ucu bulur.. Kızımı kasımda dogurdum ıcıne zıbın gıydı altına kucuck ıc corabı bı ıcten ayaklı alt utune de hastane cıkısımızı gıydı ıkı uc battanıye ıle zaten fortbebeye koyuyorsun hıc usumuyor merek etme evdede hep penye kundakta sarılı battanıyede oluyor bı surearkadaşlar bez konusu konuşulmuş. prima en iyisi. 1 numaradan 2 paketten fazla almayın. hemen 2 numaraya geçiliyor zaten. huggies çok kalın ve rahatsız edici bir bez. primanın beyazı içi yumuşacık pamuk gibi. mavisi de güzel sonraki aylarda kullanılabilir. turuncusu acayip sızdırıyor. molfixten memnun kalmadım hiç. ben paylaşayım seçim size kalmış. özellikle kız bebeği olanlara primanın beyazını öneririm. enfeksiyon riski daha fazla olduğundan.
buarada benim ilk bebeğim yazın doğdu tek kat hastane çıkışı giydirmiştik. bu kışın olacak tabi. nasıl yapmalı iç zıbının üstüne iki kat mı dış zıbın giydirmeli. yoksa battaniye yetecekmi hastaneden çıkarken. ev sıcak tek kat giydiririm ve penye yelek. ama hastane çıkışı düşündürüyor. deneyimi veya fikri olan arkadaşlar?
Canım adanada defilim ama seninle dertleşrim..
İlk önce üzülme sakin ol.. Üstünden bir hafta geçmiş ewet bazı sinir bozucu seyler h unutulmuyo insanın aklına geldikce daha cok sinir oluyo ama inan bu sadece bize görmüyoruz ama belki bebege bile stres yapıyo ve zarar veriyo...erkekler cok farklı bi mahluk anlamadım gitti.... Kafam almıyo çözemiyorum bazen..
Rabbim beterinden saklasın diyip şükrediyom.. Canım bnde swnde unutmaya calıs.. Yada bişekilde hallet artık.. Kimse kimseyi düşünmüyo düşünmez.. Biz kendi kendimizi düşüncez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?