2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu arada kv emzirme sütyeni ile emzirme atleti almış bana
hamile kalmadan önce 75 giyiyordum şimdi 80-85 civarı oldum
gitmiş 90 beden sütyen
L beden atlet almış
kadın beni dev gibi görüyor
bi giydim hepsi bol eşime dedim ara değiştirsin aradı eşim tmm demiş

aldığı kadında yarın gidecekmiş mal almaya yolladım yarın değiştirir bari

ya sana bişey diyim mi ne güzel seni düşünüp almış.. bizim ki sadece soruyor bende tabiki yok diyorum.. zaten istemem de yani insan bir şey alır kendiliğinden..

bez konusunda katılıyorum huggies kalin bnm bebgmede iyi gelmemişti primada iyi sayılır ama çok pahali sonuçta ne için kullanilacgi belli ama baska bezler iyi gelmesse bebgn cildine mecbur hangisi iyi gelirse onu kullncm bnde. Ama molfix pglmda çk iyi gelmişti. Giyim konusundada bn hastane çikişimin içinde olan normal beyaz atlet onun ustune body ve onun ustunede zıbın takımını gydrmeyi duşunuyorum. Malum kar kişta dogacak hastaneden çikarırkn uşumesin yavrum .

Baby forve çok sanslisin ne guzel işte iç çamaşirina kdr duşunup aliyor kv den. Seni seviyor bnce kv yoksa almazdı içindn gelmese.

Hic aranizda beylikduzu medilife hastahanesine giden yok mu bn dogumumu orda dusunuyom ama cok kafam karisik

Vallahi sanki kendileri çok çalışmış çalışma hayatını biliyormuş da bizim çalışmamıza takmışlar. Bence onlar kendilerine iş baksın bu kadar iş dünyasını seviyorlarsa
Valla demek herkeste aynı bakış açısı var. Benimde kv ve görümce aman çalış çalışta çalış deyip duruyorlar sanki 1 gün durduğum var ama ne olur ne olmaz söylüyorlar. Bende geçen gün dedim Allah bundan sonra isteyenlere versin çalışmayı ben yoruldum inşallah imkanım olsun çalışmayayım bakalım evde oturmak nasılmış bir göreyim dedim.yani birazda ben oturayım siz çalışın dedim ama dediğim boş. Yine kv ikide birde herkes çalışıyor deyip duruyordu bende kim çalışıyor dedim e herkes diyor, isim ver dedim, isim veremedi çünkü yok sonra sustu.
Üstelik benim eşimde aynı kafadadır ödü patlar evde oturucam diye çok açık söylüyorum hamilelikte bile 40 haftaya çalışıp işten doğuma gitsem olur mu öyle şey demez.Ama bende bakıyorum erkek olsam bende eşimin bu durumda çalışmasını isterim. Adam eve geliyor yemek hazır, çorba sıcak, salata tamam, sofra hazır, çamaşır yıkanıyor, nasıl nasıl ütüleniyor, temiz mi temiz eee çalışmasam daha ne yaparım ki evde ama canın çıkıyormuş olsun.
Kadının çalışması iyidir, kötü diyemem ama çalışmanın getirisinin yüksek olması ve kadın biraz paraya kuvvetle kendini pek yormadan işi götürmesi lazım. Yoksa ev kadını gibi yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk her topa çıkarsa iş kötü.

Canim bende artik 10bucuktan once uyanmiyorum, gecede aynen oyle dönüp duruyorum kac kere uyaniyorum belli degil .

Kizlar cips ve kola konsundane yapiyorsunuz, ben bi yandan yiyorum bi yandanda vicdan azabi cekiyorum, ama niyeyse ozellikle kolayi canim cekiyor

kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
Bebek çabuk büyüyor beden olarak çabuk degisebilir cok stok yapma dediler birde bebek her bezi kabul etmiyormus bazı bebeklere çok iyi markalar bile dokunabilir alerji oluyor diyorlar o yüzden ben stok yapmıcam bende prima beyazlardan alicam tavsiye eden çok oldu ilk onu denemek istiyorum

Canim benim etrafimda birileri bana illa calis dese benim zoruma gider, maddi imkanlar el verdigi surece bence kadinin kendi bilecegi is, biz eslerimizin hanimiyiz, sahsen o konuda el ustunde tutulmak isterim, hanimi oldugumu, disardaki zorluklardan beni korumak istedigini hissetmem lazim, oda benim beyim sonucta hizmetini goruyorum, camasiri yemegi, karnimda bebesi . Tabi erkegin maasi yeterliyse bu dedigim durum gecerli, yetmiyorsa kadinda sorumluluk alarak hafifletmeli onun yukunu . Yettigi halde eve para getirsin mantigini bi erkege yakistiramiyorum, kadin evde sıkiliyorsa, yada isini cok seviyorsa calismali bence

aranızda adanada olan yok mu ya bana kahveye gelse dertleşsek azıcıkk
Canım adanada defilim ama seninle dertleşrim..
İlk önce üzülme sakin ol.. Üstünden bir hafta geçmiş ewet bazı sinir bozucu seyler h unutulmuyo insanın aklına geldikce daha cok sinir oluyo ama inan bu sadece bize görmüyoruz ama belki bebege bile stres yapıyo ve zarar veriyo...erkekler cok farklı bi mahluk anlamadım gitti.... Kafam almıyo çözemiyorum bazen..
Rabbim beterinden saklasın diyip şükrediyom.. Canım bnde swnde unutmaya calıs.. Yada bişekilde hallet artık.. Kimse kimseyi düşünmüyo düşünmez.. Biz kendi kendimizi düşüncez

ya sana bişey diyim mi ne güzel seni düşünüp almış.. bizim ki sadece soruyor bende tabiki yok diyorum.. zaten istemem de yani insan bir şey alır kendiliğinden..

saol canım yaa düşünüyor valla

ben de resmen penguen gibi yürüyorum yorulunca çok komik göründüğümün farkındayım :)

bende penguen gibi oldum kızlar yapcak bişi yok

Baby forve çok sanslisin ne guzel işte iç çamaşirina kdr duşunup aliyor kv den. Seni seviyor bnce kv yoksa almazdı içindn gelmese.

öyle onun bir satıcısı var almadığı şey kalmadaı bana herşeyi alır külot bile almıştı geçen sene süslü müslü
seviyor çünkü oğlu beni seviyor oda mecbur sevmeye anladın sen onu

cips yiyorum haftada 1-2 eşim yedikçe ama kola içmeyeli 1 sene oluyordur
fanta içiyorum arada denk geldiğinde o zaman bile rahatsızlık duyuyorum ama eve fanta kola almıyoruz
bol bol yoğurt ayran

canım sen çalışıyordun sanırım izne mi ayrıldın?

canım ben kızıma ılk huggıes denedm hep s ırtından tastı molfıx cok cabuk sısıyor pısık yaptı denemedıgım kalmadı en ıyı prıma aktıf bebek tek gecerım ısraıl malı ama yapcak bısey yok kızımın saglıgı kucukken hametan pısık kremını surup guzelce aktıf bebegımle bezledım bunada 2numara aldım 3/6 kg yazıyor zaten ıns ucu bulur.. Kızımı kasımda dogurdum ıcıne zıbın gıydı altına kucuck ıc corabı bı ıcten ayaklı alt utune de hastane cıkısımızı gıydı ıkı uc battanıye ıle zaten fortbebeye koyuyorsun hıc usumuyor merek etme evdede hep penye kundakta sarılı battanıyede oluyor bı sure

çok haklısın.. galiba alıngan bir dönemimiz ondan daha da hassas oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…