2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada selam kızlar sabahtan teog sınavında gorevlıydım gıttım cocuklar ıns emeklerını alırlar sabah erken uyanmak bana gore ddegıl ıkı yıldır oglencıyım ne guzel ya ıstedıgınde uyanmak hem kzımla vakıt gecırmek oda bakıcıda uyanınca sabah azcık aglamıs oglen gonlunu aldım sımdı uyudu sıpa ya gozumden uyku akıyor o uyusu dıye bekledım sımdıde benm uyku kactı:) bu arada yarın bı arkadasın bebegını gormeye gıdıyoruz kırkı cıktı hedıye almak ıcın arkadasın dukkanına ugradık ayy doktorumun kardesını nasıl dogurttugunu anlattı cok kolay cok zevklı cok ıyı yapmıssın o doktora gıtmekle dedı cok mutlu oldum plates topuyla tütsü eslıgınde dus aldıktan sonra muzıkleler dogurdu dıkısı bıle yoktu dedı nasıl sevındım

valla bravo sana hem çalışıp hem bu dediklerini yapmak her kadının harcı değil . beceriklisin belli. ben pek beceremem . zaten bankada çalışıyorum . kızım doğana kadar ilçede çalışıyorum eve en erken 8,30 girerdim ama çoğu zaman 10 u bulurdu . bu durumda yıllarca sofra kurulmadı evimde . kocam gelir ne bulursa yerdi içim de çok büyük ukteydi o zaman sofra kuramamam . sonra doğum iznine çıktım bebek biraz büyunce sofralar kurdum kapıda karşıladım .kocama böyle ne güzel birlikte yemek yemek dedim . bana nedese ben aramam ihtiyaç duymam elimden geliyor karnımı doyururum . kısacası git sen çalış sofra falan hikaye ... . ama bu yaşadıklarım içimde demir lokma hala sindiremedim

peki şimdi de çalışıyor musun ve 2. çocuk çalışmana rağmen mi? çalışırsam 2. düşünmem diyorum ama yine de büyük konuşmayayım.

maşallah canm sana valla hem çalışıp hemde bu işleri yürütmeni tebrik ediyorum

aynı şeyleri düşünüyorum canm
o yüzden mesleğimi tamamen elime almadan evlendim
dedim eşim baksın bana anlasın hayatın nasıl birşey olduğunu hazıra konmasın iyi de oldu şimdi sorumluluk sahibi eskiden de öyleydi ama şimdi daha farklı
biz birlikte büyüdük eşimle 17 yaşmdan beri birlikteyiz şimdi 25 yaşmdaym

oh ne güzel bir doğmmuş o rüya gibi resmen

evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/

eline sağlık canım çok güzel olmuşlar

canım mukavvanın üstüne sen metre işi elyaflar satılıyor ondan koy üstüne kumaşı kapla, ya da normal elyafla doldur direk ince yastık şeklinde
korktum şimdi yavv altına bez filan mı koysam acaba zaten yine ayağa kalkıyorum şampuan almak için sabun almak için vs hatta kalkarken de tansiyonum düşerse filan diye de korkuyorum :S
canım yazdım da görmedin heralde banyo için kaydırmaz plastik paspaslar var
uğraşmadım yaptım gitti tacı:) aynen canım herkes birbirine saygı duysa sorun olmayacak
maşaallah canım ne güzel doğum pozisyonunuda almış
canım kilo işi dr dan dr a farklı oluyor, su için bende hastaneye yatarsın demiştim eltiminde azdı hastaneye yatırıp çoğaltmışlardı
canım geçmiş olsun
bende molfixden memnun kaldım zaten prima hiç denemedim:)

iki kat giydiricam alta bir tek alt üstüne hastane çıkışı, peluş yelek koydum birde

aynen o yatıyor bende yatıcam annemle derse ne yaparım ben hiç işte bakalım artık
inşaallah hallolur canım bizimki şimdiden diyor sabahları bende sizle yatıcam annem babam ben kardeşim diyor:)
iyi yapmışsınız canım yıllar oldu sinemaya gitmeyeli
canım sorunu tam çözemediyseniz ondan unutamıyorsundur
canım bence değiştirtme süt dolunca da büyüyor göğüsler normal bedeninden iki beden büyük giyiyorsun doğum sonrası

cips bazen kola normalde de içmem gazoz içtim bende hem de çok

canım benimkiler 4. ayda falan tamamen büyüdü bir daha büyümedi büyümez herhalde daha ben emzime sütyenimi 80 almıştım kv dedim 85 alsın atlette geniş zaten neyse artık ama çok büyüktüler beden olarak da

sen bilirsin tabi canım bedenini:)

Eflalım cok guzeller bayıldım mukavvaya nasıl kapladın sılıkonla mı yoksa dıktın mı kutun cıkolatas kutusunu mu kapladn ne kutusu cok hoalar gule gule kullan

peki şimdi de çalışıyor musun ve 2. çocuk çalışmana rağmen mi? çalışırsam 2. düşünmem diyorum ama yine de büyük konuşmayayım.
çalışıyorum çok büyük konuştum Allah hayırlı evlat versin zoruna gitmesin ama asla istemem dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim . daha önce yazmıştım kızıma annem bakıyor .. ama buna bakacak kimsem yok .işten çıkıcam ama hamileliğimin başından beri konuşulan tek şey var para para bıktım bende . eşim yemek dışında ve de kendi özel istekleri dışında asla para harcamaz. hergün ağlar para diye of ben çok dertliyim

Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?

Canim selam. Ben arabayi baya arastirip alanlardanim. Ilk basta mutlaka 4 tekerlekli olmasina dikkat et b3 tekerlekli olanlar zorluyor. Sonra hafif tek elle acilip kapanmasina bak tabi bebegin oturdugu seyle birlikte kapanan bi modele bak. Ilk basta bugaboo cameleon istiodum ama magzada iki ayri parcaya ayirmak zorunlulugunu gorunce aninda vazgectim. Ben stokke scoot aldim ki suan indirimde. Hen 8,5 kg hem 4 yasina kdr kullanabilirsin baston pusete gerek kalmio hem de tek elle acip kapanio. Renkleri de cok guzel. Joker magzalarinda var. Yenidogan dan itibaren de icine 159 tlye portbebesini alarak kullanabilirsin.

var bizde ondan buluyum da seriyim akşam banyıo yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…