ser tabi canım ben hep ayakta yıkanıyorum bekarlığımdan beri hiç oturmam enfeksiyon kapma riski oturarak yıkanmaktan oluyormuş bayanlarda, bende ayakta kayar düşerim diye alıyım dedim dedim 8 ayı devirdimvar bizde ondan buluyum da seriyim akşam banyıo yapıcam
ben de resmen penguen gibi yürüyorum yorulunca çok komik göründüğümün farkındayım :)
Kizzz ben adanadayim ya dertlesirdik vallaaranızda adanada olan yok mu ya bana kahveye gelse dertleşsek azıcıkk
hahah çok iyiymiş ya. Demk mecbur seni sevmeye hah şoyle oyle olsun. Keşke butun kv ler oyle olsa .saol canım yaa düşünüyor valla
bende penguen gibi oldum kızlaryapcak bişi yok
öyle onun bir satıcısı var almadığı şey kalmadaı bana herşeyi alır külot bile almıştı geçen sene süslü müslü
seviyor çünkü oğlu beni seviyoroda mecbur sevmeye anladın sen onu
cips yiyorum haftada 1-2 eşim yedikçe ama kola içmeyeli 1 sene oluyordur
fanta içiyorum arada denk geldiğinde o zaman bile rahatsızlık duyuyorum ama eve fanta kola almıyoruz
bol bol yoğurt ayran
ay canım erkek bu bizim gibi olmuyor onlar sıkma canını şimdi bebişini düşünYa kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi
Ya kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi
hahah çok iyiymiş ya. Demk mecbur seni sevmeye hah şoyle oyle olsun. Keşke butun kv ler oyle olsa .
Ayyy kızlar zaman yaklastıkca bi heycan bi stres bi bunalım bi titremelerle bas edemiyorum.. Rabbim hayırlı dogumlar nasip et nolur..
Az kaldı az.. 40 günü düştüm
Hiç sorma bacım..dr 23 aralıkta dedi ama bn 3 ocakta dogurcam gib geliyo onu baz alıyom kızzz 23 aralık olursa 1 hafta erken anama...Ah mervıs kız ıkımız erkenden dogurucaz ıkı bebe ıle anam Allahım bızı bunda kolay kurtarsın kızlarımıza ve ogluslara hemen kavusalım ıns
doktor bana en erken 12 aralık en gec 29 aralık yılbası bebesı dedı ayy hayırlısı bana 20sı gıbı gelıyor ya hayırlısı..canım benım artık elı ayagı kucucuk cıkıntı seklınde karnımdan cıkıyor ben ınanıyorum bu sefer Allahın ıznıyle kolay olacakHiç sorma bacım..dr 23 aralıkta dedi ama bn 3 ocakta dogurcam gib geliyo onu baz alıyom kızzz 23 aralık olursa 1 hafta erken anama...
Rabbim verir kolaylıgıı arkadasım.. Herseymiz hazır olsun.. Saglıgımız yerinde olsun cocuklarımızın kızlarımızında ogluslarında...
Gerisini zorlanıcaz öyle böle büyütcez inşallah
işine karışmak gibi olmasın ama, ücretsiz izin alamıyor musun ??? 6 ay veya 1 yıl,,,çalışıyorum çok büyük konuştum Allah hayırlı evlat versin zoruna gitmesin ama asla istemem dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim . daha önce yazmıştım kızıma annem bakıyor .. ama buna bakacak kimsem yok .işten çıkıcam ama hamileliğimin başından beri konuşulan tek şey var para para bıktım bende . eşim yemek dışında ve de kendi özel istekleri dışında asla para harcamaz. hergün ağlar para diye of ben çok dertliyim
Maşallah canim
Aklına kötüyü getirme canım düzelir inşallah
sorma canım ya töbe töbe
ben annemlerden ayrı şehirdeyim o yüzden sadece kv tarafıma yapacağız mevlüt
zaten çoğu şeyi kvler yaptırır ben uğraşmam ne yapıyorsa yapsın kendi tutturdu mevlüt diye
canım ya geçmiş olsun rabbim korusun
ben gece boyu 2500 kere dönüyorum bir sağ bir sol
bende normal kilotların büyük bedenlerini giyiyorum şuan bile çok rahat oluyor doğum için de aynılarından aldm
ayybenim eşim biliyor sadece
eşim görse de bişey olmaz ona da açığım kv konusunda hiç bişi saklamam
hem sağına hem soluna yat canım ben öyle yapıyorum yoksa eziyet oluyor dahada
çaktırmadan sana yaranmaya çalışıyor garibim pişman olmuş bak ama çaktırmıyor
canım gözün aydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbimin izniyle bebişin iyileşir de evinize de çıkarsınız bir an önce
inş sütün de bol olur keremin içer lıkır lıkır
çok güzel canım bence taç süs sonuçta koy gitsin
eşinden niye soğuyorsun canm daha da sarıl bence eşine onlar öyle yaptıkça
iyi fikir bunu bizde yapabiliriz
eline sağlık canm
ben canım dün gecem rezil oldukarnım çatlıcak gibiydi resmen kırk kere uyandım sancı gibi batıyordu gazlar döndükçe
en iyisi olmuş canm farklı şehirlerde yaşamanızgelmemeleri daha hayırlı demekki boşver
1 adet molfix göbek bağı aldık biz bebişe pişik falan yapmazsa onu devam etcm
maşallah bebişine canım :)
inş en hayırlı zaman ne zamansa o zaman doğr rabbimn izniyle :)
canım dinlen artık demekki erken doğum riskin var suyu bol iç iyi beslen rabbim yardımcın olsun inş
boşver canım bebiş sağlıklı olsun da kilo mühim değil
geçmiş olsun bu arada canm demekki tansiyon filan düştü o an rabbim korusun sizi ve tüm hamişleri
canım mukavvanın üstüne sen metre işi elyaflar satılıyor ondan koy üstüne kumaşı kapla, ya da normal elyafla doldur direk ince yastık şeklinde
canım yazdım da görmedin heralde banyo için kaydırmaz plastik paspaslar var
uğraşmadım yaptım gitti tacı:) aynen canım herkes birbirine saygı duysa sorun olmayacak
maşaallah canım ne güzel doğum pozisyonunuda almış
canım kilo işi dr dan dr a farklı oluyor, su için bende hastaneye yatarsın demiştim eltiminde azdı hastaneye yatırıp çoğaltmışlardı
canım geçmiş olsun
bende molfixden memnun kaldım zaten prima hiç denemedim:)
iki kat giydiricam alta bir tek alt üstüne hastane çıkışı, peluş yelek koydum birde
inşaallah hallolur canım bizimki şimdiden diyor sabahları bende sizle yatıcam annem babam ben kardeşim diyor:)
iyi yapmışsınız canım yıllar oldu sinemaya gitmeyeli
canım sorunu tam çözemediyseniz ondan unutamıyorsundur
canım bence değiştirtme süt dolunca da büyüyor göğüsler normal bedeninden iki beden büyük giyiyorsun doğum sonrası
cips bazen kola normalde de içmem gazoz içtim bende hem de çok
Canlarim beni ve kizimi dusundugunuz icin tesekkur ederiz.bence iki tane sulu armuttan ye canım iyi olanından
bir şey soracağım??? bebek arabası bütün aksamı ile mi 8,5 kg yoksa sadece iskeleti mi???Canim selam. Ben arabayi baya arastirip alanlardanim. Ilk basta mutlaka 4 tekerlekli olmasina dikkat et b3 tekerlekli olanlar zorluyor. Sonra hafif tek elle acilip kapanmasina bak tabi bebegin oturdugu seyle birlikte kapanan bi modele bak. Ilk basta bugaboo cameleon istiodum ama magzada iki ayri parcaya ayirmak zorunlulugunu gorunce aninda vazgectim. Ben stokke scoot aldim ki suan indirimde. Hen 8,5 kg hem 4 yasina kdr kullanabilirsin baston pusete gerek kalmio hem de tek elle acip kapanio. Renkleri de cok guzel. Joker magzalarinda var. Yenidogan dan itibaren de icine 159 tlye portbebesini alarak kullanabilirsin.
Sanki kocalarını aldık ellerinden hepsi aynı işte :))
İnş o günleri görür de Mevlüt resimlerini paylaşırız artık :)) ben erkek tarafına Mevlüt yaparsam kendi evimde bile değil kv nin evinde yapmak istiyorum:) hiç gelip görmesinler ama bakalım nasip:)
Canım çok geçmiş olsun sana da bir de evde bi çocuk olunca daha zor Allah yardımcın olsun inş bundan sonrası çok kolay huzur dolu olur.. Şimdi nasılsın?
Âmin inş canım kazasız belasız kucaklarız bebişleri:))
Hasta etmek için yapıyorlar herhalde:)) alacağında iki tulum olur boşver canım sen kendi hazırlığını yap aklın için rahat olsun :)
Eşin senden yanaysa boşver kendileri kaybeder:) millet nerelerden gelin alıyor da laf söyletmiyor herkes Köyünden almıyor ya:. Ini gönlünüze göre olur her şey:)
Ben ben ben Varım :)) duş almaya bile nefesim yetmiyor.. Pilates topunun üzerinde alıyorum oh mis :) bir de bazen sırtıma suyu açıyorum rahatlıyorum.. Aslında eşim Yanımda olsa o yıkasın isterdim. Sen Eşinden yardım alabilirsin..
En güzelini yapmışsın canım..
Ahh tam kendimi gördüm :)) iyi diye cevap veren tek saf ben Değilim demekki( benim de önceden bir düşüğüm oldu ondan leş diye bahsediyor.. Hayvanların ölülerine bile leş denmezken benim meleğime Diyor ama Allah'a havale ediyorum
Ah keşke hazırcevap olsak da söylesek aklıma gelmiyor eve Döndüğümde de kendime kızıp dürüyorum ama bu lafını not ettim kullanırım ben :))
Mutlaka kıskançlık oluyor ama ilk çocuk kızsa daha çabuk kabulleniyorlar bence Erkeğe göre..
Çok geçmiş olsun canım türlü türlü şey var işte benim sol tarafım vs çok ağrıyor ama o da normal sayılır.. Başını yumuşak yastıklara koymayı denesen bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?