2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
var bizde ondan buluyum da seriyim akşam banyıo yapıcam
ser tabi canım ben hep ayakta yıkanıyorum bekarlığımdan beri hiç oturmam enfeksiyon kapma riski oturarak yıkanmaktan oluyormuş bayanlarda, bende ayakta kayar düşerim diye alıyım dedim dedim 8 ayı devirdim

Ya kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi

hahah çok iyiymiş ya. Demk mecbur seni sevmeye hah şoyle oyle olsun. Keşke butun kv ler oyle olsa .

Ya kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi
ay canım erkek bu bizim gibi olmuyor onlar sıkma canını şimdi bebişini düşün

iş güç unutmuştur canm yaa takma boşver bebişini gör keyfini çıkar :)
hayırlı haberlerle gel inş

hahah çok iyiymiş ya. Demk mecbur seni sevmeye hah şoyle oyle olsun. Keşke butun kv ler oyle olsa .

:)

Ayyy kızlar zaman yaklastıkca bi heycan bi stres bi bunalım bi titremelerle bas edemiyorum.. Rabbim hayırlı dogumlar nasip et nolur..
Az kaldı az.. 40 günü düştüm

aay zaaman azalıyor gerçekten

Allahım ben bu kızımı napayım... Yarabbim ben bu kızı bapayıııııııııııım... Üstümü degiştirdim sz önce malum yemek kokusuydu suydu buydu ... Önünde bebiş olan tsirtümü giydim.. Uzandım öyle..kızım geldi elinde seccade göbegimdeki bebek resminin üstünü örtüyo.. Uyu mehmek( mehmet) uyu.. Dapa dözünü.. Desim kıızm uykusı yokmus.. Bu sefer diyo annem üşüy üşüy dapattın dözünü...
Rabbim bn bu cocugu dogurunca kızımn elinden alaöıcaö gibime geliyo..
İkide bir sıruyo mehmek nerde.....
Ama bi yatırdım önüme dötüne vur vur vur ısır ısır ısır.. Gülüyo ama nasıl yine diyoki memek düştü ... Cok bilmiş oluyo bu kızlar cookk

Ah mervıs kız ıkımız erkenden dogurucaz ıkı bebe ıle anam Allahım bızı bunda kolay kurtarsın kızlarımıza ve ogluslara hemen kavusalım ıns
Hiç sorma bacım..dr 23 aralıkta dedi ama bn 3 ocakta dogurcam gib geliyo onu baz alıyom kızzz 23 aralık olursa 1 hafta erken anama...
Rabbim verir kolaylıgıı arkadasım.. Herseymiz hazır olsun.. Saglıgımız yerinde olsun cocuklarımızın kızlarımızında ogluslarında...
Gerisini zorlanıcaz öyle böle büyütcez inşallah

Üst komsumun cocukları betonu deliyolar... Allahım sabır ver bana .. Cocuklarda küçük degil okadar laftan anlamıcak kadar biri 2. Sınıfa gidiyo biri 5 yasında ya olmaz ki aZcık anlayıs..
Bu ne densızlık.. Benm sürekli ve aynı tonda olan seslere karsı bi şeyim var böle bogulur gibi oluyorum.. Affff deliricen.. Arıcam güvenliği şimdi ...

BESTEM canım benım şimdi bırak ainirlenmeyi.. Gör yawrucazını.. Eşin işti güçtü aklından cıkmıstır..

Artık kabullenelim erkekler böyle...

E="Mrv5534, post: 37993214, member: 507532"]Ayyy kızlar zaman yaklastıkca bi heycan bi stres bi bunalım bi titremelerle bas edemiyorum.. Rabbim hayırlı dogumlar nasip et nolur..
Az kaldı az.. 40 günü düştüm[/QUOTE]
Allah yar ve yardimcimiz olsun off bnde cok sikintilardayim ilk korku endise hepsi birlikte dusunmekten sabah 5e kadar uyuyamiyorum

doktor bana en erken 12 aralık en gec 29 aralık yılbası bebesı dedı ayy hayırlısı bana 20sı gıbı gelıyor ya hayırlısı..canım benım artık elı ayagı kucucuk cıkıntı seklınde karnımdan cıkıyor ben ınanıyorum bu sefer Allahın ıznıyle kolay olacak

Kızlaaar hep geriden takip ediyorum yetişemiyorum yazdıklarınıza. Çoğumuzda gerginlik, tahammülsüzlük başlamış geçen hafta da ben sormuştum hatta bi tek ben mi böyle oluyorum diye. İnsanlar da boş durmuyor ama ben biliyorum normalde he he deyip geçeceğimiz takmayacağımız şeylere üzülmeye başladık. Burayı seviyorum çünkü o hafta neler yaşıyorsam burada da aynı şeyleri yaşayan beni anlayan bir sürü insan var. Az kaldı inşallah kızlar, birbirimize desteğimize devam edelim

işine karışmak gibi olmasın ama, ücretsiz izin alamıyor musun ??? 6 ay veya 1 yıl,,,
daha sonra bir bakıcı tutarsın baktırırsın iki çocuğana da,,,,
böyle adamla çok zor hele ki böyle paracı adamla hayat daha da zor,,,,
zaten ücretsiz izin bitincede işine geri dönünce de alırsın maaş kartını eline,,,,

Maşallah canim

Aklına kötüyü getirme canım düzelir inşallah

bence iki tane sulu armuttan ye canım iyi olanından
Canlarim beni ve kizimi dusundugunuz icin tesekkur ederiz.
Yapamadim edemedim özele gittim yinede annemlerin israri ile
Daha oncede geldiğimde cinsiyet içinde gitmistim ayni hastaneye durumu anlattim gittigim doktor diger eski gittigim doktorla bakalim dedi eski gittigimde megersem perinatologmus haberim yok neyse perinatolog olan bakti daha cok bana suyumu normal buldular kalp atisinida dinledim dopplerlerde normal dedi suyunda anormallik yok dedi sadece kucuk cikiyo burdada zaten onu onemsemiyorum ben kadin hastanesinede gidicektimnhic bosuna gitme dediler cok sukur icim rahatladı bu devletteki doktorlara kalsa dogurtcaklar ya beni
31+1 gunluguz 29+5 gunluk cikiyo sanirim 1452 gram cikti :)

bir şey soracağım??? bebek arabası bütün aksamı ile mi 8,5 kg yoksa sadece iskeleti mi???

Şimdi daha iyiyim..ama bu seferde çok ağırlaştım..onun sıkıntısı var .. Evde ki ilgi bekler.. Karnımdakide..sırt bel bitik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…