Canlarim beni ve kizimi dusundugunuz icin tesekkur ederiz.
Yapamadim edemedim özele gittim yinede annemlerin israri ile
Daha oncede geldiğimde cinsiyet içinde gitmistim ayni hastaneye durumu anlattim gittigim doktor diger eski gittigim doktorla bakalim dedi eski gittigimde megersem perinatologmus haberim yok neyse perinatolog olan bakti daha cok bana suyumu normal buldular kalp atisinida dinledim dopplerlerde normal dedi suyunda anormallik yok dedi sadece kucuk cikiyo burdada zaten onu onemsemiyorum ben kadin hastanesinede gidicektimnhic bosuna gitme dediler cok sukur icim rahatladı bu devletteki doktorlara kalsa dogurtcaklar ya beni
31+1 gunluguz 29+5 gunluk cikiyo sanirim 1452 gram cikti :)
Burda farkli farkli hafta yaziyo anlamadim pek ama ayrintilarsaniz sevinirim2 hafta geride dedi doktor ama kilosu okadarda kotu degil dedi nasil oluyosa Eki Görüntüle 1315375
Aynen canim her kafadan farkli ses cikiyo ama sunu biliyorum pazar eve dondukten sonra kendimi her ihtimale karsi hazir hissetmek olcak :) temizliklerimi yapip butun islerimi bitirip dogumu beklemek olcak kizima guvenmiyorumcanım çok sevindim ya her dr ayrı telden çalıyor nebu ya
benim ultrason cihazı da her ölçüme göre doğum tarihi belirliyor kafa çeversi göbe çevresi kemik için falan yani
sonra onların ortalamasını alıyor kilo belirliyor o ölçümlere göre senin gittiğin de öyle sanırım
Canım sana kola konusunda bişey anlatayım sen işine geldiği gibi düşün canın ne isterse onu yap.Bebek çabuk büyüyor beden olarak çabuk degisebilir cok stok yapma dediler birde bebek her bezi kabul etmiyormus bazı bebeklere çok iyi markalar bile dokunabilir alerji oluyor diyorlar o yüzden ben stok yapmıcam bende prima beyazlardan alicam tavsiye eden çok oldu ilk onu denemek istiyorum
Aynen canim her kafadan farkli ses cikiyo ama sunu biliyorum pazar eve dondukten sonra kendimi her ihtimale karsi hazir hissetmek olcak :) temizliklerimi yapip butun islerimi bitirip dogumu beklemek olcak kizima guvenmiyorumAllah en gecinden versin tabii ama
ye ye bebisin kilo alır:)meyveden zarar gelmez.bende cok yiyorum tek cesit adını solemıyim.:)yatıp kalkip onu yıyorum.eşimi beklerken açlıktan ölücem yaa
kızlar yaa ben çok mu meyva yiyorum bu ara bi oturdumu 4-5 adet değişik meyva yiorum
öğle kahvaltı yapınca sonra canm yemek istemiyor bende eşimle akşam 8 de yiyorum bebiş açmı kalıyordur
işte arada da meyva yiyorum çok mu kaçıyor acaba
ye ye bebisin kilo alır:)meyveden zarar gelmez.bende cok yiyorum tek cesit adını solemıyim.:)yatıp kalkip onu yıyorum.
Ah benim aklıma gelmiyor hem de utanıyorum donup kalıyorum eve gelince zırlıyorum:) aklına geliyorsa söyle valla :) ben torununu seveceklerini de sanmıyorum lafta onlar :)Günaydın kızlar çoklu alıntı yapamadım ne desenz haklısınız B'nde saf gibi cevap veremedim o an bidaa derse görecek ozaman anlamıormki hangi kafadalar arkadasada leş gibi demiş Allahım kafayı yicem nasıl yakıştırıp diolar görecekler ama ilk torunu olck bklm sevebilck mi torununu alıp alıp Şapur supur öpmeyi pek bilir bakalım öpeblck mi bu böle yapınca bn eşimden soğuyorum Allah'a havale ediyrm artık herkesi
Canım yere konan plastiklerden koyabilirsin. O yoksa havlu atabilirsin. Küvete havlu üstüne otuturursun suyu Yukarıdan akıtırsın. Ben istdaki evimde köpüklü otururken kaydım düştüm bir de ahize sırtıma inip inip vurdu:)) doktor bana Eşinden darp var mı diye sordu:))) polis çağırqbilexeni söyledi hehe:)) zavallı eşim bana ve bebeğe bir şey oldu diye korkudan titriyordu:)ayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?
Benim eltim de tam çirkef ama ona melek gibi davranıyorlar. Evlenmeden önce kvye acır bana da öyle davranacağı için çok iyi geçineceğimizi düşünürdüm ama nerde... Şimdi o elti ona müstehak diyorum.. :))bizimki beni de eltimi de sevmez ben nişanlıyken eltimi bana deli gibi şikayet etmişlerdi ben de sandım ki heralde çok kötü bi insan ama bi tanıdım meğer pamuk şekeri gibiymiştabi kendi isteyerek almadı yaaaa beni de öyle kendi beğenmedi bi de etraftan komşuları yok gelinin hizmet etmedi mi yok gelinin gelmedi mi filan laflar söylüyor tahminimce yine de kv kendini frenliyor yani aslında çok sinsidir ama bana sökmez
Canım akşam ılık duş al dinlen gevşe güzel bi anı olarak kalacak ben de çok heves ediyorum ama ne kocam var ne halimkızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
Canım biz aldık. Cybex koltuk aldık ve stokke puset bir arkadaş daha Yazmış.. Ama basit ve ucuz istiyorsan chicco lar görüntü köyü ama kullanımı kolay. Aklında olsun onlara da bak..Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Çok ciciymiş bu güzel bol uykuları olur inş bebişinin :) biz De uyku Arkadaşı gibi bit şey aldık ama resim ekleyemiyorumbenimde ne ana kucağım var ne arabam var,sanırım sırtımda taşıcam
ama yatağına müzükli gece lambalı dönence aldım e bebekten kurduk ama pilleri uymadı babamız akşama getircek deniycez inşallah Allah nasip ederseEki Görüntüle 1314986
Canım benim de doğum başladı dedi doktor. Eşim Dünya'nın öbür ucunda bi haftadan gazla hastanede yattım yine de öyle kolay olmuyor eşin hayli hayli yetişir sen Telaş yapma...canım tşk.ederim birazda olsa rahatladım,etrafımdakiler korkuttular beni ya önce olursa diye.bende doğal olarak eşimi yanımda istiyorum ilk bebeğimiz heyacanlıyız ikimizde.Allah hepimizi vakti saatinde sağsalim kurtarsın.
Çok doğru demişsin ama aklıma bile gelmiyor brrr madem kötü bir şey sen neden diyorsunAynen o kadına sensin yavşak demeli kızarsa da o zaman benim bebeğime niye diyorsun demeli.
Canım cybex kucaklar en hafifleri diyotlar onlara bakabilirsn.. Benim de ablam olmasa ben de ikinci el alırdık bazı şeyleri çünkü çocuklar azıcık kullanıyor ve sonra Boşa çıkıyor ÇOĞU şey..işte bi markasına karar verebilsem, bende biraz daha geçince alıcam. Sonra elim ayağıma dolaşmasın. Alıcağım ürünü biliyim. Bi de ikinci el alamayı düşündüğüm için her zaman denk gelmiyor. Zor işler bee :)))
korktum şimdi yavv altına bez filan mı koysam acaba zaten yine ayağa kalkıyorum şampuan almak için sabun almak için vs hatta kalkarken de tansiyonum düşerse filan diye de korkuyorum :S
bu arada kv emzirme sütyeni ile emzirme atleti almış bana
hamile kalmadan önce 75 giyiyordum şimdi 80-85 civarı oldum
gitmiş 90 beden sütyen
L beden atlet almış
kadın beni dev gibi görüyor
bi giydim hepsi bol eşime dedim ara değiştirsin aradı eşim tmm demiş
aldığı kadında yarın gidecekmiş mal almaya yolladım yarın değiştirir bari
Bence deee..ya sana bişey diyim mi ne güzel seni düşünüp almış.. bizim ki sadece soruyor bende tabiki yok diyorum.. zaten istemem de yani insan bir şey alır kendiliğinden..
panik yaptım işte İzmir de yaşıyoruz,eşimde dedi bir şey olursa hemen gelirim diye ama uçak saati uymaz doğuma yetişemez falan diye evhamlandım. vakti saatinde sağsalim kavuşalım hepimiz.
evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/
Ya kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi
Anne ablalardan olacak senin kızın, inş iyi geçimleri Ömür boyu Sürer sen de mutlulukla seyredersin onlarıAllahım ben bu kızımı napayım... Yarabbim ben bu kızı bapayıııııııııııım... Üstümü degiştirdim sz önce malum yemek kokusuydu suydu buydu ... Önünde bebiş olan tsirtümü giydim.. Uzandım öyle..kızım geldi elinde seccade göbegimdeki bebek resminin üstünü örtüyo.. Uyu mehmek( mehmet) uyu.. Dapa dözünü.. Desim kıızm uykusı yokmus.. Bu sefer diyo annem üşüy üşüy dapattın dözünü...
Rabbim bn bu cocugu dogurunca kızımn elinden alaöıcaö gibime geliyo..
İkide bir sıruyo mehmek nerde.....
Ama bi yatırdım önüme dötüne vur vur vur ısır ısır ısır.. Gülüyo ama nasıl yine diyoki memek düştü ... Cok bilmiş oluyo bu kızlar cookk
Geçmiş olsun canım perinatologa gitmeni tavsiye edecektim ben de... Diğer doktorlar Korkutuyor anlamıyorlar hiç aklını bulandırma daha. Burada bize bile sorma. En iyi doktor bakmış içini ferahlatmış sen de sokma Can'ını. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inç3)Canlarim beni ve kizimi dusundugunuz icin tesekkur ederiz.
Yapamadim edemedim özele gittim yinede annemlerin israri ile
Daha oncede geldiğimde cinsiyet içinde gitmistim ayni hastaneye durumu anlattim gittigim doktor diger eski gittigim doktorla bakalim dedi eski gittigimde megersem perinatologmus haberim yok neyse perinatolog olan bakti daha cok bana suyumu normal buldular kalp atisinida dinledim dopplerlerde normal dedi suyunda anormallik yok dedi sadece kucuk cikiyo burdada zaten onu onemsemiyorum ben kadin hastanesinede gidicektimnhic bosuna gitme dediler cok sukur icim rahatladı bu devletteki doktorlara kalsa dogurtcaklar ya beni
31+1 gunluguz 29+5 gunluk cikiyo sanirim 1452 gram cikti :)
Şimdi daha iyiyim..ama bu seferde çok ağırlaştım..onun sıkıntısı var .. Evde ki ilgi bekler.. Karnımdakide..sırt bel bitik..
Ah benim aklıma gelmiyor hem de utanıyorum donup kalıyorum eve gelince zırlıyorum:) aklına geliyorsa söyle valla :) ben torununu seveceklerini de sanmıyorum lafta onlar :)
Canım yere konan plastiklerden koyabilirsin. O yoksa havlu atabilirsin. Küvete havlu üstüne otuturursun suyu Yukarıdan akıtırsın. Ben istdaki evimde köpüklü otururken kaydım düştüm bir de ahize sırtıma inip inip vurdu:)) doktor bana Eşinden darp var mı diye sordu:))) polis çağırqbilexeni söyledi hehe:)) zavallı eşim bana ve bebeğe bir şey oldu diye korkudan titriyordu:)
Önceden yere havlu atıyordum küvet içine ve küvet önüne. Şimdi buradaki banyoma pilates topu koyup üstünde yıkanıyorum. Sen de çok dikkat et. Ağır dengesiz zamanlarımız artık..
Benim eltim de tam çirkef ama ona melek gibi davranıyorlar. Evlenmeden önce kvye acır bana da öyle davranacağı için çok iyi geçineceğimizi düşünürdüm ama nerde... Şimdi o elti ona müstehak diyorum.. :))
Canım akşam ılık duş al dinlen gevşe güzel bi anı olarak kalacak ben de çok heves ediyorum ama ne kocam var ne halimher şey yolunda giderse yenidoğan fotoğrafı çektirmek istiyorum inş:)
Canım biz aldık. Cybex koltuk aldık ve stokke puset bir arkadaş daha Yazmış.. Ama basit ve ucuz istiyorsan chicco lar görüntü köyü ama kullanımı kolay. Aklında olsun onlara da bak..
Çok ciciymiş bu güzel bol uykuları olur inş bebişinin :) biz De uyku Arkadaşı gibi bit şey aldık ama resim ekleyemiyorum
Canım benim de doğum başladı dedi doktor. Eşim Dünya'nın öbür ucunda bi haftadan gazla hastanede yattım yine de öyle kolay olmuyor eşin hayli hayli yetişir sen Telaş yapma...
Çok doğru demişsin ama aklıma bile gelmiyor brrr madem kötü bir şey sen neden diyorsun
Canım cybex kucaklar en hafifleri diyotlar onlara bakabilirsn.. Benim de ablam olmasa ben de ikinci el alırdık bazı şeyleri çünkü çocuklar azıcık kullanıyor ve sonra Boşa çıkıyor ÇOĞU şey..
Canım en basiti Küvete havlu ser otur şampuanı vs de en baştan kucağına yere al..
Valla baby yt kalk şükret kadına da bir şey deme daha :)) önemli olan düşünmesi kadın nerden bilsin senin bedeni :)
Bence deee..
Sağsalim her şey otosunda olacak canım ibş korkma korkutmalarına da izin verme..
Ayyy bayıldım bayıldım Süslü anne olacaksın sen de:)) taç yap vs yazacaktım ama sen yapmışsın bile:)) bir de saç tacına da bir beyaz gül çiçekten de mi koysan acaba boş kalmasa? Çok güzeller emeğine eline sağlık valla
Valla canım kızma kocişe önceden ben de kızarsın Önem vermiyor ki unutuyor falan derdim ama insanda kafa kalmıyor bazen.. Ben bile unutuyorum randevumu ki doğum riskim var :)
Anne ablalardan olacak senin kızın, inş iyi geçimleri Ömür boyu Sürer sen de mutlulukla seyredersin onları
Geçmiş olsun canım perinatologa gitmeni tavsiye edecektim ben de... Diğer doktorlar Korkutuyor anlamıyorlar hiç aklını bulandırma daha. Burada bize bile sorma. En iyi doktor bakmış içini ferahlatmış sen de sokma Can'ını. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inç3)
Son zamanlar canım moralman bedenen bitiğiz ama sürekli kendini gevşetmeue çalış Allah daha kötüsünü göstermesin inş sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla kurtulacağız :)
Canim hayirli ugurlu olsun tez zamanda keremin insAllah evini yuvasina geri gelir fazla uzamadan.Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
İse gidiyosun canim normaldir yoruluyosun biz de oyle dert yokya kızlar valla bazılarınıza özeniyorum gece 2ye kadar fln ayakta kalabiliyorsunuz yazılan yazıların saatlerine bakıyorum da( ben tam bir tavuk oldum 9,30 da uykum geliyor.. 6,30da da uyanıyorum. gerçi işe gidecem diye mecbur uyanıyorum da biraz daha geç yatmak isterdim
Gözden uzak gonuldende irak olurmus biraj oyle kalsinlarherkes kv şikayetçi dedim bende katılayım kervana,,,, walla benim kv ziyade görümcelerim çok fena, daha önce bir düşük yapmama sebeb oldular bilmiyorum belki de düşük olucakdı onalar yüzünden onlan stres tetikledi yada zaten olucakdı ama bu insanlara baktığım zaman sanki çocuğumun katilini görmüş gibi oluyorum, KV, KP, görümcelerim,,, allahtan şanslıyom farklı illerdeyiz,, görüşmüyoruz,,,,,
geçen sene ev aldık eşimle,, daha biri bir telefon açıp leble neyin eksik diye sormadı hatta hayırlı olsun güle güle oturun bile demediler,,ve daha evime dahi gelmediler,,
şimdi de hamileyim,, bunlar çok güzel örgü örerler, daha bebişime bir toplu iğne dahi almadılar,, ve hayırlı olsun leble bile demediler,,,, bu arada eşim yiğenleri doğunca kredi kartını vermiş ablasına,, çatır çatır harcamışler,,,
bu yaz ne yazıkki onlarla 2 gün geçirmek zorunda kaldım benimde yalancı sancım oldu,, eşimde anlattı, görümceme,, aaa dedii yalancı sancı bunuda hiç duymadım e be kadın 48 yaşındasın 2 tane çocuk doğurmuşsun, 5 aylık düşük yapmışsın sen mi yalancı sancıyı duymadın,,,,,
bebeğime halime kalmadan öncede kv evime gitmişdim,, o aralarda bebeğim doğmuş olucakdı düşük yapmasaydım,, bana direkt olarak düşürmeseydin doğcakdı şimdi dedi,,,, tövbe tövbe bir insan gibi durup evimi huzurumu rahat bırakmadınız ki,,,
neyse şimdi hiçbiri ile muhatap olmuyorum,, büyük ihtimal bebek doğunca da gelmezler,,, ( eşim kıyamam herkesin bebeği görmek için geliceğini sanıyor) ,,, ben hiç ağzımı açmıyorum yorum dahi yapmıyorum eşime, onlarla ilgili,,,
mart ayında ailemin yanına gideceğim1 hafta 10 günlüğüne eşimin ailesi de orada yaşıyor,, artık o zaman görürler bebişimi, herhal,,,
Canim ben ilk once 2 numara almistim belki iri bebek olur diye ama sonra baktim geri geliyon1 pakette 1 numara prima aldim.ikisindende 1 er paket var.1 numara fazla kullanilmiyo diye almadim iki tanekızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
Canim fazla yorma kendini bosver :)Ay kızlar bi pazara gideyim dedim 2 ,3poset taşırım ne olacak dedim öldüm eve getirene kadar epeydir böyle bisey tasımıyordum ders oldu bana...
canım çok sevindim ya her dr ayrı telden çalıyor nebu ya
benim ultrason cihazı da her ölçüme göre doğum tarihi belirliyor kafa çeversi göbe çevresi kemik için falan yani
sonra onların ortalamasını alıyor kilo belirliyor o ölçümlere göre senin gittiğin de öyle sanırım
Fazla yorma kendini ama bende ayakta kalim bisey yikiyim hemen belim agriyo kopcak sankibugün bende ev işi yaptım ama belim kopuyor şuan sırtım da çok ağrıyoryarın da stajım var sabah 6 da kalkacağım yine
Evet canim ya perinatologun ne oldugunu ogrenmistim ya ordan o bakinca icim rahatladi :)Ah benim aklıma gelmiyor hem de utanıyorum donup kalıyorum eve gelince zırlıyorum:) aklına geliyorsa söyle valla :) ben torununu seveceklerini de sanmıyorum lafta onlar :)
Canım yere konan plastiklerden koyabilirsin. O yoksa havlu atabilirsin. Küvete havlu üstüne otuturursun suyu Yukarıdan akıtırsın. Ben istdaki evimde köpüklü otururken kaydım düştüm bir de ahize sırtıma inip inip vurdu:)) doktor bana Eşinden darp var mı diye sordu:))) polis çağırqbilexeni söyledi hehe:)) zavallı eşim bana ve bebeğe bir şey oldu diye korkudan titriyordu:)
Önceden yere havlu atıyordum küvet içine ve küvet önüne. Şimdi buradaki banyoma pilates topu koyup üstünde yıkanıyorum. Sen de çok dikkat et. Ağır dengesiz zamanlarımız artık..
Benim eltim de tam çirkef ama ona melek gibi davranıyorlar. Evlenmeden önce kvye acır bana da öyle davranacağı için çok iyi geçineceğimizi düşünürdüm ama nerde... Şimdi o elti ona müstehak diyorum.. :))
Canım akşam ılık duş al dinlen gevşe güzel bi anı olarak kalacak ben de çok heves ediyorum ama ne kocam var ne halimher şey yolunda giderse yenidoğan fotoğrafı çektirmek istiyorum inş:)
Canım biz aldık. Cybex koltuk aldık ve stokke puset bir arkadaş daha Yazmış.. Ama basit ve ucuz istiyorsan chicco lar görüntü köyü ama kullanımı kolay. Aklında olsun onlara da bak..
Çok ciciymiş bu güzel bol uykuları olur inş bebişinin :) biz De uyku Arkadaşı gibi bit şey aldık ama resim ekleyemiyorum
Canım benim de doğum başladı dedi doktor. Eşim Dünya'nın öbür ucunda bi haftadan gazla hastanede yattım yine de öyle kolay olmuyor eşin hayli hayli yetişir sen Telaş yapma...
Çok doğru demişsin ama aklıma bile gelmiyor brrr madem kötü bir şey sen neden diyorsun
Canım cybex kucaklar en hafifleri diyotlar onlara bakabilirsn.. Benim de ablam olmasa ben de ikinci el alırdık bazı şeyleri çünkü çocuklar azıcık kullanıyor ve sonra Boşa çıkıyor ÇOĞU şey..
Canım en basiti Küvete havlu ser otur şampuanı vs de en baştan kucağına yere al..
Valla baby yt kalk şükret kadına da bir şey deme daha :)) önemli olan düşünmesi kadın nerden bilsin senin bedeni :)
Bence deee..
Sağsalim her şey otosunda olacak canım ibş korkma korkutmalarına da izin verme..
Ayyy bayıldım bayıldım Süslü anne olacaksın sen de:)) taç yap vs yazacaktım ama sen yapmışsın bile:)) bir de saç tacına da bir beyaz gül çiçekten de mi koysan acaba boş kalmasa? Çok güzeller emeğine eline sağlık valla
Valla canım kızma kocişe önceden ben de kızarsın Önem vermiyor ki unutuyor falan derdim ama insanda kafa kalmıyor bazen.. Ben bile unutuyorum randevumu ki doğum riskim var :)
Anne ablalardan olacak senin kızın, inş iyi geçimleri Ömür boyu Sürer sen de mutlulukla seyredersin onları
Geçmiş olsun canım perinatologa gitmeni tavsiye edecektim ben de... Diğer doktorlar Korkutuyor anlamıyorlar hiç aklını bulandırma daha. Burada bize bile sorma. En iyi doktor bakmış içini ferahlatmış sen de sokma Can'ını. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inç3)
Son zamanlar canım moralman bedenen bitiğiz ama sürekli kendini gevşetmeue çalış Allah daha kötüsünü göstermesin inş sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla kurtulacağız :)
Bnmde bebişim cok hıçkırıyor kıyamam kuzularımız nefes almayı öğreniolarmış hemen hemen her yemekten sonra hıçkırıyor uzun süreli bnmde baya karnım hopluyo görülüo yanikızlar bu aralar benim kzım hep hıçkırık tutuyor ve baya sürüyor hıçkırık şimdiki 10 dk olmuştur
Ah benim aklıma gelmiyor hem de utanıyorum donup kalıyorum eve gelince zırlıyorum:) aklına geliyorsa söyle valla :) ben torununu seveceklerini de sanmıyorum lafta onlar :)
Bence deee..
Canim hayirli ugurlu olsun tez zamanda keremin insAllah evini yuvasina geri gelir fazla uzamadan.
İse gidiyosun canim normaldir yoruluyosun biz de oyle dert yok
Gözden uzak gonuldende irak olurmus biraj oyle kalsinlar
Canim ben ilk once 2 numara almistim belki iri bebek olur diye ama sonra baktim geri geliyon1 pakette 1 numara prima aldim.ikisindende 1 er paket var.1 numara fazla kullanilmiyo diye almadim iki tane
Canim fazla yorma kendini bosver :)
Fazla yorma kendini ama bende ayakta kalim bisey yikiyim hemen belim agriyo kopcak sanki
Bnmde bebişim cok hıçkırıyor kıyamam kuzularımız nefes almayı öğreniolarmış hemen hemen her yemekten sonra hıçkırıyor uzun süreli bnmde baya karnım hopluyo görülüo yani
bende eşime 8 e kadar bekliyorum,, saat 5 gibi müsli yiyorum çok az,,,eşimi beklerken açlıktan ölücem yaa
kızlar yaa ben çok mu meyva yiyorum bu ara bi oturdumu 4-5 adet değişik meyva yiorum
öğle kahvaltı yapınca sonra canm yemek istemiyor bende eşimle akşam 8 de yiyorum bebiş açmı kalıyordur
işte arada da meyva yiyorum çok mu kaçıyor acaba
İyiymis ozaman ben bugun iki sefer pendik yaptim bol bolda yurudumsorma canım ya haklısın valla :) ölçülerimi biliyor ama yanlış düşünmüş işte neye artık :)
aynen canm yaa ama içim rahat etmiyor hem doğum kolay olurmuş annem hareket et diyor bana hep
sorma canım yaa aynen içim gidiyor hıçkırırken ama iyi bişey hıçkırmaları okudum bende az önce
Bu arada kizlar demeyi unuttum gecen ruyamda bebegimi gordum ama enteresan sekilde
Bebegim karnimda ama ben karnimda bebegimi gayet net sekilde goruyorum taa karnimda damarlara kadarbildigin karnimin icini goruyorum bebegim hareket ediyo cikcak gibiydi.pzt gecesi gordum sanirim ruyayi suyu az falan filanda etkilendim sanirim o arada fazla hareket halinde degildi kizim sanirim onu takmistim kafama ruyalarima kadar girmis yani...
Bebegimde hala tersmis artik doner donmez bilemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?