2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Burda farkli farkli hafta yaziyo anlamadim pek ama ayrintilarsaniz sevinirim 2 hafta geride dedi doktor ama kilosu okadarda kotu degil dedi nasil oluyosa Eki Görüntüle 1315375

canım çok sevindim ya her dr ayrı telden çalıyor nebu ya

benim ultrason cihazı da her ölçüme göre doğum tarihi belirliyor kafa çeversi göbe çevresi kemik için falan yani
sonra onların ortalamasını alıyor kilo belirliyor o ölçümlere göre senin gittiğin de öyle sanırım

bugün bende ev işi yaptım ama belim kopuyor şuan sırtım da çok ağrıyor yarın da stajım var sabah 6 da kalkacağım yine

Aynen canim her kafadan farkli ses cikiyo ama sunu biliyorum pazar eve dondukten sonra kendimi her ihtimale karsi hazir hissetmek olcak :) temizliklerimi yapip butun islerimi bitirip dogumu beklemek olcak kizima guvenmiyorum Allah en gecinden versin tabii ama

Canım sana kola konusunda bişey anlatayım sen işine geldiği gibi düşün canın ne isterse onu yap.
Benim eşim bebekken Annesi sürekli altından kakalı bez almaktan bıkmış, o zaman hazır bez de yok tabi. Hiç çişli bez almadım altından diyor. Sonra doktora götürmüş bu yüzden ve doktor da asiti kaçmış kola içir demiş. Eşim o gün bu gündür kola içer, taş gibi sağlam ve beyaz dişleri var, midesi desen kösele gibi hiç rahatsız olmaz, ne yese hala hemencecik sindirir bana mısın demez. O yüzden kolanın çok zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Bi şey daha, işyerinde bir arkadaşım da ilk hamileliğinde ankarada ünlü bir prof var adını vermiyim ona gidiyormuş, adam günde bir litreye kadar çay kahve ve kola içebilirsin diyormuş. Yani biz zaten o kadar içemeyiz ama çok zararlı olsa böyle bişey demezdi sanıyorum.
Çok abartmamak kaydıyla canımız çektikçe içebiliriz bence. :)

amin canm :) en iyisini yaparsın gerçekten bende artık evimi pis bırakmak istemiyorum düzenli olsun toplu olsun en azından bundan sonra ne olacağı belli değil dikkat ediyorum bu yüzden
dip köşe yapamam ama elimden geldiğince temizliyorum eşimde yardım ediyor şükürler olsun
son zamanda bi temizlikçi aldımı tamamdır rabbimin izniyle
rabbim hayırlı doğumlar versin

eşimi beklerken açlıktan ölücem yaa

kızlar yaa ben çok mu meyva yiyorum bu ara bi oturdumu 4-5 adet değişik meyva yiorum
öğle kahvaltı yapınca sonra canm yemek istemiyor bende eşimle akşam 8 de yiyorum bebiş açmı kalıyordur
işte arada da meyva yiyorum çok mu kaçıyor acaba

ye ye bebisin kilo alır:)meyveden zarar gelmez.bende cok yiyorum tek cesit adını solemıyim.:)yatıp kalkip onu yıyorum.

Ah benim aklıma gelmiyor hem de utanıyorum donup kalıyorum eve gelince zırlıyorum:) aklına geliyorsa söyle valla :) ben torununu seveceklerini de sanmıyorum lafta onlar :)

ayyy canım Allah korusun nerden aklıma soktun şimdi bizimküvetyok ama yerler mat fayans haliyle ıslanınca biraz kayıyor kaymaması için nasıl bir önlem alabilirim ki?
Canım yere konan plastiklerden koyabilirsin. O yoksa havlu atabilirsin. Küvete havlu üstüne otuturursun suyu Yukarıdan akıtırsın. Ben istdaki evimde köpüklü otururken kaydım düştüm bir de ahize sırtıma inip inip vurdu:)) doktor bana Eşinden darp var mı diye sordu:))) polis çağırqbilexeni söyledi hehe:)) zavallı eşim bana ve bebeğe bir şey oldu diye korkudan titriyordu:)
Önceden yere havlu atıyordum küvet içine ve küvet önüne. Şimdi buradaki banyoma pilates topu koyup üstünde yıkanıyorum. Sen de çok dikkat et. Ağır dengesiz zamanlarımız artık..

Benim eltim de tam çirkef ama ona melek gibi davranıyorlar. Evlenmeden önce kvye acır bana da öyle davranacağı için çok iyi geçineceğimizi düşünürdüm ama nerde... Şimdi o elti ona müstehak diyorum.. :))

kızlar yarın fotoğrafcıya gidip hamilelik fotoğrafı cektircem bir iki poz bakalım şimdilik böyle düşünüyorum ama cok yorgun hissediyorum kendimi ya
Canım akşam ılık duş al dinlen gevşe güzel bi anı olarak kalacak ben de çok heves ediyorum ama ne kocam var ne halim her şey yolunda giderse yenidoğan fotoğrafı çektirmek istiyorum inş:)

Günaydınn merhabalar, kızlar bizim hala anakucağımız arabamız yok. Şimdi başladım araştırmaya tekrardan aman okuyorum yorumları hepsinin de bir kusuru var canım.
Siz ne yaptınız bu araba konusnu ?
Canım biz aldık. Cybex koltuk aldık ve stokke puset bir arkadaş daha Yazmış.. Ama basit ve ucuz istiyorsan chicco lar görüntü köyü ama kullanımı kolay. Aklında olsun onlara da bak..

Çok ciciymiş bu güzel bol uykuları olur inş bebişinin :) biz De uyku Arkadaşı gibi bit şey aldık ama resim ekleyemiyorum

Canım benim de doğum başladı dedi doktor. Eşim Dünya'nın öbür ucunda bi haftadan gazla hastanede yattım yine de öyle kolay olmuyor eşin hayli hayli yetişir sen Telaş yapma...

Aynen o kadına sensin yavşak demeli kızarsa da o zaman benim bebeğime niye diyorsun demeli.
Çok doğru demişsin ama aklıma bile gelmiyor brrr madem kötü bir şey sen neden diyorsun

Canım cybex kucaklar en hafifleri diyotlar onlara bakabilirsn.. Benim de ablam olmasa ben de ikinci el alırdık bazı şeyleri çünkü çocuklar azıcık kullanıyor ve sonra Boşa çıkıyor ÇOĞU şey..

korktum şimdi yavv altına bez filan mı koysam acaba zaten yine ayağa kalkıyorum şampuan almak için sabun almak için vs hatta kalkarken de tansiyonum düşerse filan diye de korkuyorum :S

Canım en basiti Küvete havlu ser otur şampuanı vs de en baştan kucağına yere al..

Valla baby yt kalk şükret kadına da bir şey deme daha :)) önemli olan düşünmesi kadın nerden bilsin senin bedeni :)

ya sana bişey diyim mi ne güzel seni düşünüp almış.. bizim ki sadece soruyor bende tabiki yok diyorum.. zaten istemem de yani insan bir şey alır kendiliğinden..
Bence deee..

panik yaptım işte İzmir de yaşıyoruz,eşimde dedi bir şey olursa hemen gelirim diye ama uçak saati uymaz doğuma yetişemez falan diye evhamlandım. vakti saatinde sağsalim kavuşalım hepimiz.

Sağsalim her şey otosunda olacak canım ibş korkma korkutmalarına da izin verme..

evet hanımlar yaptım kapı süsünü tabi kenar danteli eksik, kolonya şişem, çikolata kutum ve tamamlanmamış tacım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kapi-susumuz.36499/

Ayyy bayıldım bayıldım Süslü anne olacaksın sen de:)) taç yap vs yazacaktım ama sen yapmışsın bile:)) bir de saç tacına da bir beyaz gül çiçekten de mi koysan acaba boş kalmasa? Çok güzeller emeğine eline sağlık valla

Ya kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi

Valla canım kızma kocişe önceden ben de kızarsın Önem vermiyor ki unutuyor falan derdim ama insanda kafa kalmıyor bazen.. Ben bile unutuyorum randevumu ki doğum riskim var :)

Anne ablalardan olacak senin kızın, inş iyi geçimleri Ömür boyu Sürer sen de mutlulukla seyredersin onları

Geçmiş olsun canım perinatologa gitmeni tavsiye edecektim ben de... Diğer doktorlar Korkutuyor anlamıyorlar hiç aklını bulandırma daha. Burada bize bile sorma. En iyi doktor bakmış içini ferahlatmış sen de sokma Can'ını. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inç3)

Şimdi daha iyiyim..ama bu seferde çok ağırlaştım..onun sıkıntısı var .. Evde ki ilgi bekler.. Karnımdakide..sırt bel bitik..

Son zamanlar canım moralman bedenen bitiğiz ama sürekli kendini gevşetmeue çalış Allah daha kötüsünü göstermesin inş sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla kurtulacağız :)

Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah..

Canim hayirli ugurlu olsun tez zamanda keremin insAllah evini yuvasina geri gelir fazla uzamadan.
İse gidiyosun canim normaldir yoruluyosun biz de oyle dert yok
Gözden uzak gonuldende irak olurmus biraj oyle kalsinlar
kızlar bez stokladınız mı ben prima beyazlardan 3 tane 1 numara aldım ama
Canim ben ilk once 2 numara almistim belki iri bebek olur diye ama sonra baktim geri geliyon1 pakette 1 numara prima aldim.ikisindende 1 er paket var.1 numara fazla kullanilmiyo diye almadim iki tane

Ay kızlar bi pazara gideyim dedim 2 ,3poset taşırım ne olacak dedim öldüm eve getirene kadar epeydir böyle bisey tasımıyordum ders oldu bana...
Canim fazla yorma kendini bosver :)

bugün bende ev işi yaptım ama belim kopuyor şuan sırtım da çok ağrıyor yarın da stajım var sabah 6 da kalkacağım yine
Fazla yorma kendini ama bende ayakta kalim bisey yikiyim hemen belim agriyo kopcak sanki

Evet canim ya perinatologun ne oldugunu ogrenmistim ya ordan o bakinca icim rahatladi :)

kızlar bu aralar benim kzım hep hıçkırık tutuyor ve baya sürüyor hıçkırık şimdiki 10 dk olmuştur
Bnmde bebişim cok hıçkırıyor kıyamam kuzularımız nefes almayı öğreniolarmış hemen hemen her yemekten sonra hıçkırıyor uzun süreli bnmde baya karnım hopluyo görülüo yani

sorma canım ya haklısın valla :) ölçülerimi biliyor ama yanlış düşünmüş işte neye artık :)

aynen canm yaa ama içim rahat etmiyor hem doğum kolay olurmuş annem hareket et diyor bana hep

Bnmde bebişim cok hıçkırıyor kıyamam kuzularımız nefes almayı öğreniolarmış hemen hemen her yemekten sonra hıçkırıyor uzun süreli bnmde baya karnım hopluyo görülüo yani

sorma canım yaa aynen içim gidiyor hıçkırırken ama iyi bişey hıçkırmaları okudum bende az önce

bende eşime 8 e kadar bekliyorum,, saat 5 gibi müsli yiyorum çok az,,,

Bebegim çok kıpırdiyo karnimi yerinden çikartacak gibi o kadar cok tekmeliyoki acaba sikintisi mi var sizdede ole mi

İyiymis ozaman ben bugun iki sefer pendik yaptim bol bolda yurudum yani normalde carsiya ciktigimdada bol yuruyorum ama dogum kolaylasirmi bilmem

Bu arada kizlar demeyi unuttum gecen ruyamda bebegimi gordum ama enteresan sekilde
Bebegim karnimda ama ben karnimda bebegimi gayet net sekilde goruyorum taa karnimda damarlara kadar bildigin karnimin icini goruyorum bebegim hareket ediyo cikcak gibiydi.pzt gecesi gordum sanirim ruyayi suyu az falan filanda etkilendim sanirim o arada fazla hareket halinde degildi kizim sanirim onu takmistim kafama ruyalarima kadar girmis yani...
Bebegimde hala tersmis artik doner donmez bilemem :)

Son hafaya kadar döner inşallah dönmezsede hayırlısı olsun bende sezeryanım zorluğunu görmedim 8 yıldır çok şükür kendimide kısıtlamadım hareket olarak kasma sakın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…