2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben çok canım çekerse eşim içerse iki üç yudum alıyorum. Cips de canım çekiyor da yemiyorum. Ama yılbaşında alacağım bi geceden bişey olmaz yılbaşı cipssiz olmaz.

Son hafaya kadar döner inşallah dönmezsede hayırlısı olsun bende sezeryanım zorluğunu görmedim 8 yıldır çok şükür kendimide kısıtlamadım hareket olarak kasma sakın kendini

zor oluyo valla beklemek ama napcan

kolaylaşır canm tabi ama yorma kendini çok

benimki de ters canım dr daha çok var dedi bunları konuşmak için
dönermiş yani son ana kadar
sanirim donmezsede uzulmem ben :) ayy ben ne istedigimi bilmiyorum valla hem normalden korkuyom hem sezeryandan bu cocuk nasil cikcak benden

Ya kizlar benim 5 bucukta randevum var oglusumu gorecem kac haftadir bu gunu bekliyorum ve her gun de bahsi geciyor esim ise unutmuş bende evde onu bekliyorum nasil unutur ya ben dakika sayiyorum o unuttum diyo cok fena kızdım simdi
Anne ile baba bir olmuyor. Benimki de unutur ama bizi sevmesi yeter varsın unutsun:)

Sepet besik kullanacak arkadaslar ... carsaf ve yastigini hazirmi aldiniz ( oyle ise hangi marka) yoksa pamuklu kumastan mi diktirdiniz.. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
sepet beşige gore yatak yorgan bulamadıgım için yünden kendim diktim nevresim takımınıda olçusunu alip taç marka pamuklu kumaştan diktrdim çok harika oldular keşke resm ekleyeblseydim .

Aman maşallah bir gün girmedim KC muhabbeti 50 sayfa ılerletmişm yarın okudum valla hepsini okuyamadım demekki sizin yazmanı ıçin Kv muhabbeti lazımmış :). Bende misafir aldım yoruldum çok fenayim bakmadan yatmadım yatsı Namazımı bir kılsaydım yatakta bulurdum kendimi

Bu ara dogum dusunur oldum. Epidural sezaryen yada epiduralsiz normal dogum. Normal olcaksa epidural istemiyorum. Sezaryen olcaksam epidural genel istemiyorum. Bir de spinal diyorlar. Iyice aklim karisti benim. Normal dogumdan snra isDrar tutamama ne bilim iliskiden zevk almama tabiri caizse follos olmasi korkutuyo :) sezaryenin sonrasi agrisi korkutuo ay geliolar bana. Dua ediyorum rabbim hangisini istiosa o olsun beni ve yavrumu hazirlasin diye

40 sayfa geçmiş okuyacağım diye oturdum kaldım, bilgisayarda okul işlerim vardı bir sürü herkes iyiymiş çok şükür genel sıkıntıların dışında, bir de kaynana sıkıntıları dışında tabi
ben bugün jübilemi yaptım teog'la, yarın da izne ayrılıyorum inşallah. kuzumu da dört haftanın sonunda görmüş olacağım güzel güzel haberler vermek nasip olsun hepimize..

doğruyu söylemek gerekirse normal doğum sonrası vücudumun alacağı hal beni çok endişelendiriyordu ama bunun da esnetiği varmış hatta lazerle bile yapılabiliyor,,, aklında olsun,,,

Cnm normal dogum sonrası 40 günde geçse üstünden biraz acıyo dikişim 2 tane OLMASINA rağmen acıdı

doğruyu söylemek gerekirse normal doğum sonrası vücudumun alacağı hal beni çok endişelendiriyordu ama bunun da esnetiği varmış hatta lazerle bile yapılabiliyor,,, aklında olsun,,,

Estetigi varda ne ara toparlanip da butce ayirip o estetigi oluruz bilemiyorum :) benim samimi bi arkadasimin esi unlu bi estetik cerrah. Iki cocugunuda esine sezaryen yaptirtti. Bunu yaptiran bi doktor sonucta. Sezaryenin bi dogum sekli dgl mudahele sekli oldugunu biliyorum ama dusunmeden edemiyorum

bu gece bana çok uzun kızlar kimse benimle aynı şeyleri yaşamadımı lütfen yardım 2-3 sayfa önce yazmıştım

Cnm normal dogum sonrası 40 günde geçse üstünden biraz acıyo dikişim 2 tane OLMASINA rağmen acıdı

Of ya bunyeden bunyeye degisiyor mu acaba kimisi ay hic biseyim olmadi ayni gun kalktim ayaga diyor kimisi senin gbi 40 snra bile acisi oldu diyor. Yani bir de bebis iriyse zorlanmanin manasi var mi bilmiyorum. Anneannem bile kizim git tertemiz sezaryen ol diyor ki bu kadin anadolulu :) hayirlisini nasip etsin rabbim. Ne guzel artik dogum kinusabiliyoruz cok sukur :)

ben şimdiden doktor bakmaya başladım bile,,, yani eğer çok sorun olursa hayatımda ben bu yaz yaptırmayı planlıyorum,,,,
bende normal diye çok böbürlendim,, ki normal doğum yapan doktor buldum özellikle,,,birde bir sürü para vericez hastaneye,,, arada şeytan dürtüyor git bir hastaneye ocağın ilk haftası paranın da yarısını ver ol sezeryan çıkvdiyor ama diyorum ki,,,, kendime ve sol tarafımd aki minik şeytana ,,, durun bi hele normal olucak inşallah,,,,,
yani bu ikilemleri yaşamamız çok normal,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…