2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Korkunun faydası yok. Ayağını sıcak tut başını serin düşünme derin:)
Aynen canim korkunun ecele faydasi yook.bi sekilde cikicaklar hayirlisiyla :)
Kızlar iyi akşamlar kapı süsü falan aldık civilden çok yoruldum Eki Görüntüle 1315691 Eki Görüntüle 1315692
planlarimin arasinda civilden emzirme onlugu almak vardi guya ama doktor moralimi boznca hic bisey alasim gelmedi aklimdanda gitti zaten onluk kapi suslerine baktim yazi olarak vardi bu yoktun

Canim aksam 8 bana gore gec, ben 6ya kadar bekleyebilirim ki gec kahvalti yapiyorum ve kahvaltidan sonra atistiriyorumda. Meyveyi aksam yerim 8de filan iyi yiyorum bende meyve, gunde 2-3 yerim. Bence meyveden zarar gelmez :)

Ya kızlar ben gecelik almadım 2 takım önden açılan hamile pijamalarından aldım sadece.Gecelik almam gerekiyomu
bende gecelik almadım . bende pijama almayı düşünüyorum . pijamayıda hastanede giyerim birtek . 1 gün sonra eve geçince o pijama veya gecelikle kimsenin yanına çıkamam. üstümü başımı giyerim. pijamaları da yatarken giyerim. o yüzden gecelik tarzı şeye gerek duymuyorum

Cnm. Valla yanlış anlamışım benim ilişki sırasında acıyodu onun dışında doğumdan /2 gün sonra ayaktaydım acı falan olmadı ilişkide sıkıntı ysşamdım

L leble Meraklii kizlar ben yurtdisinda yasiyorum avrupadayim ve burada istege bagli sezeryan diye bisey yok, epidural yaptirm imkanim var ama once normal dogum, ekstra ozel durumun yoksa normal dogum.. Ki avrupadaki insanlar cinselligede, estetigede bize gore daha duskunler, o konuda problem olacagini dusunmuyorum, sonucta dikis filan atiliyor gerekli durumda

canim o idrar tutamama oyle bir çocuk dogurmkla olmuyr dort bes çocuktan sonra oluyımuş kndmden soylemiyorum bu bir bilgi. Birde ilk defa senden duyuyorum dogumdn snra ilişkiden zevk alinmadgnı aslında genelde dogumdan sonra zevk almaya başlnr derler hp boyle duyarım. O dedgn belki dogumn ilk donemleri için olabilir ama dogumdan altı ay snra vucut iyice toparlıyr kndini vajinada eski esnekligine kavuşuyor merak etme .

Sepet besik kullanacak arkadaslar ... carsaf ve yastigini hazirmi aldiniz ( oyle ise hangi marka) yoksa pamuklu kumastan mi diktirdiniz.. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..

sepet beşik değilde yine o tarz ahşap bir beşik yanıma aldım,uyku setini hediye ettiler,içinnede 40*80 sünger koymuşlar,annem geçenn gördü çocuk bunun üstünde yatırılmaz dedi,sırtı ağrır,o ölçülerde de malesef piyasa hazır yatak bulunmuyor,sanırım bi çözüm bulucaz kısmetse

benim doktorum zor bi ihtimal dedi dönmesine
benimde ters duruyor baş yukarda popo asagıda

slmlar,ne zmndır o pozisyonda duruyo,benim mesala 28.haftada başı rahımde idi,30 da yıne dönmüş baş yukarda ayaklar aşağıda bugun 32+2 yiz yine kafa rahimde,sürekli hareket halinde ondan merak ettim belki döner cnm.

aynen bncede bnde gecelik almicam bir pjama alicm alanlar var ama kısa kollu kısa etekli olanlardan alinmiş genelde . Hastanede bn gyemem sahsi duşuncm gelip gden olur rahat edemem en iyisi pjama

evet canim annen hakli o yataga çocuk yatrılmaz bnmkide oyle . Bende malesef çok aradım ama bulamadım içibe gore yatak kendim diktim . Sende bulamassan annen biliyosa diktrebilirsin yada ona gore sunger kestirebilirsn bşka çızum bulamadm bn

amma çok pozisyon degiştrmiş bebişin . Bnmkide surekli hareket halinde acaba bnmkidemi tekrardan kafası yukarı çiktiki olabilirmiki ?

yaa varya,bazen diyorum benımde oğlum olcak bende kaynana olcam,ama diyorum ne halleri varsa görsünler,alah kımseyı kımseye muhtaç ettirmesin diyorum ama dayanamıyorum,neden bu kv hep böyle,kendi evde kalmış kızlarına zengin koca çıksın diye hergün yasin okur,pilot koca çıkmıştı geçen sene 20 mılyar alıyor diye,1 yıl sürdü o hıkaye,görümcem istemedi çünkü çok daha zengin mılyarder bir sevgilisi var,4 mılyara çocuk buna saat alır çanta alır,yemeğe en pahalı lokantaya giderler 1000 lira hesap öder,ahh o kayınvalıdem 1 yıl pılot koca gitti gittiii diye üzüldü için için ,ben tam 12 yıl çalıştım arkadaşlar,dile kolay 12 yıl,ama bnm işim zordu streslıydı ama bir o kdr bol gelirli ve zevkli bir işti,evlendikten sonra 3-4 yıl çalıştım,ağlaya ağlaya yemek yaptığım ,8 den sonra ev silip süpürdüğüm zamanları bilirim,geçen senede ilk hamıleliğimde aşırı yoğun çalışmaktan ayakta kalmaktan kanama ile bebeğimi 3 aylıkken düşürünce dedim lanett olsunn,benmi bakıcam bu aileye,ki maaşları kiraları evlerine kv nin çok yuksek para giriyor,1 yıl oldu işi bırakalı,şimdi umrumda bile değil,ama ben bunu anladım el sana acımıyor,eve katkı olsun para gelsin oğlumun parası bitmesin gelin çalışsın denıyor ama kendi kızlarına gelince zengin koca çıksın çalışmasın evde rahat rahat otursunlar oluyor,du bakalım daha neler göreceğiz

benim bebkiriydi ama dogumum çok kolaydı. İri bwevek guçlu olurmuş dogum kanalinda daha hızlı ilerlermiş zayıf çocuk agır ilerlermiş . İri çocuk zayıf çocuga gore daha kolay dogarmiş. Şahsen bnmki oyle oldu . Çocuk doguma gelince bes dakika surmedi dogması ve çk az kesigim var. Şimdi ise eski haliyle hiçfarkı yok oyle genişleme filn olmuyor toparlıyr kndini. Zaten Allah onu doguma elverişli yaratmiş esnkligini .

bu arada kızlar bugun dr randevum vardı unutmuşum onu anlatmayı,en son 30+2 de bebeğim 1620 gr dı,dr um haberin olsun dedi bebeğin ölçümlere göre fazla iri bebek sınıfına giriyor dedi,3500 kg yu geçer haberin olsun dedi,bugun 32+2 de gittiğimde acaba diorum 1800 mü 2000 olmamıştır derken bebeğin 2200 gr olduğunu öğrendim,dr um çok fazla olduğunu 1800 olmalıydı dedi,böyle devam ederse 3800 doğar dedi,bende dedim olsun doğsun bende dedim 4 ,5 kg doğmuşum normal doğumla,neden böyle evham yaptırıyor her gittiğimde anlamıyorum,dedim napıyım peki dietmi yapayım bu sefer de senın az yemenle çok yemenle alakası yok dedi,onun büyüyeceği varsa büyür plesantadan beslenıyor dedi,ee plesantaya benm yediklerim gitmiyomu sanki,bu cvp bıraz mantıksz geldi bana,ben 2 haftada çok ii beslendim hamıleliğim en fazla yediğim tatlısıyla,kaçırdığım bu 2 hafta oldu,bence bebeğim o yüzden kg aldı bu kdr,aman hayırlı sağlıklı olsunda napıyım kıvrım kıvrım tombili olsun öperim koklarım,korkmadan yıkarım ben pamuğumu,ayrıca ters duruyordu bugun yıne normla doğum poziyonunu almış,umarım daha dönmez,şişkoymuş ya zaten nasıl dönsün o kiloyla dimi

Bende 30+1 di 1630 du. Doktorum haftasına göre çok normal demişti. Ki doktorum sıradan bi doktor değil perinatolog. . Yani normal bence.. Doktorun şimdiden sezeryan hazırlıgi yapıyo galiba.. :)

Bende 30+1 di 1630 du. Doktorum haftasına göre çok normal demişti. Ki doktorum sıradan bi doktor değil perinatolog. . Yani normal bence.. Doktorun şimdiden sezeryan hazırlıgi yapıyo galiba.. :)

eğerki olurda 36.haftalarda da aynı şeyı yaparsa hemen x br dr dan randevu alıp son dk da başka bir yere gidebilirim yani,umarım bana bunu yaptırmaz

Iyi geceler kızlar....geçmişi okudum tecrübeli arkadaşlara sorum vardu sezeryen sonrası normal pijama yani alt üst giyilebiliyormu? Yani dikişlerden dolayı sıkıntı oluyormu? Benim ikinci dogum olacak ilki normaldi ama bu defa bebiş ters eger dönmezse sezeryan ihtimali için sorayım dedim.Geceligide hiç sevmem yaa dün alıcaktım hatta eşim dedi eeee bu kısa ama diye bende aynı fikirdeydim geri bıraktım.

ben açıkçası tecrübeli değilim ilk bebeğim olcak inşallah,biri düğmeli biri bolerolu emzirme yerleri olan 2 takım pijama 1 adet gecelik aldım,geceliğim bileklere kdr uzun,kısmetse bir takım pijama bir takım gecelik koyma niyetim var benim,ablama göre pijamadan zıyade hastane için gecelik daha ideal diordu,o sezetyan oldu,gelip gidip alttan kanama varma diye baktıkları için gecelik çok rahat oldu diyordu

Canım uzunlarıda var onların... Üstünede bi sabahlık atarsın penyeden tamamdır.. Pijama takımıda büyük bedeb alırsın karnına dogru celersen belki dikiş yerini acıtmaz ana gecelk daha rhat olur tabiki.. En azından ilk gün giyersen rahat olursun.. İnş döner bebişin canım henüz erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…