2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Anladım canım ben yine alayım o zaman bir tane istedigim gibide bulamadımki burda(almanya) hep kısa yada bildigin anneanne geceligi, önden dügmeli aradım yok.Bakalım artık bir şeyler bulucaz.Normalde hazırdı her şeyim sezeryan ihtimali olunca mecburen ona göre düşünmek gerekiyor.Bu arada masallah bebişine benim kızımda 4 kilo dogmuştu tombik tombik..Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım

Teşekkür ederim canım cevabın için..evet artık dedigin gibi bir şeyler uyduracagım.Sen yine bu saatte ayaktasın kızınmı rahatsız yoksa? Benimde bu yemek borum yanıyor 1haftadır nedense..kalktım bir kaç yudum süt içtim geçerse umarım..

Minione masallah cok sevindim ayni haftadayiz bnimki 32+1de1800du seninki masallah 400grm fazla doktorun fazla abartmis bnce cunku her hafta ayni kilolari almiyo bebekler bnim ki once ki kontrolde 10gunde 400grm almisti simdi ki kontrolde 15gunde200 grm almisti normal dedi doktor her hafta birbirine uymuyo dedi

CNım
kumas alıp diktir yokmu öle yerler.. Böle bol elbise gibi hafif penye bi kumastan üstünede bi polar yada penyeden sabahlık diktir hani rahat etmem dersen.. İlla sezeryan olmasanda raat gecelik yani evinde giyersin.. İstedigin gibi diktirisin hatta önden dügmeli cıtcıtlı istedigin boyda süper olur.. Maliyetide heöen hemen aynıdır fiyatları bilmtorım ama.. B

Yok
Yok arkadasım şükür kızım mısıl mısıl uyuyoda bnde bi gariplik var.. Kasınıyorum sürekli.. Bi basım bi sırtım bi kolum.. Aksam üzeri dus aldım yemek galan yapınca terledim neyse bi kaşıntı allahım gıcık gıcık..
Böle el bileklerim kasınıyo.. Acaba dedım iyi durulanaödım mı ki keyif yaptım bide dusta suyun altında yine yıkandım..lifi sürttüm heryerime dus jeli faln koymadan sadece suyla.. Yok yine yok.. Gün içinde bi kac kez oldu da önmsemedim azdı şimdi.. Bişey alerji yaptı sanırsam ama ne ?

Sevindim kızının adına...nedenki acaba bu kaşıntı aman dikkat et alerjik bir bünyeye sahipsin demekki.Zaten son haftalar her gün bir bahaneyle uykular hep yarım yamalak Allah yardımcımız olsun.

Sevindim kızının adına...nedenki acaba bu kaşıntı aman dikkat et alerjik bir bünyeye sahipsin demekki.Zaten son haftalar her gün bir bahaneyle uykular hep yarım yamalak Allah yardımcımız olsun.
Suan halimi görsen.. Kasınan ayıların agaca sürtünmesi gibi duwara sürtüyom kapı kenarlarına falan.. El varya agac el sırt kasımak için aşındı resmen... Hiç sorma ya.. Oglanda tekme tekme üstüne rosa zırt bırt wc yolumdayım... Heryerim kasınıyo...ayyy

Her zamankinden farklı bir şey falan yedinmiki? Yada vücudun çokmu kurudu acaba? Devam ederse doktora git bence yarın, normal olmayabilir.

aslında evet yeri geldi 150 gr aldı yeri geldi 200 gr aldığı oldu ,banada abartıyorgibi gelıyor cnm

göbekdemi kaşıntı var heryerindemi,göbeğim bazen benimde çok geriliyor kaşınıyor,hemen koaşrak mustela çatlak krmeimi sürüyorum,hep dua edıyorum ınşallah çatlamaz ya

Butun olarak canim. Gerci tartmadim ama internette kullanici yorumlari da ayni seyi soyluyor ki satici da oyle demisti. Kullanan herkes coook memnun. Bakalim
Evet canım ben de bakmıştım yorumlara.. Çok memnun herkes..

Sepet besik kullanacak arkadaslar ... carsaf ve yastigini hazirmi aldiniz ( oyle ise hangi marka) yoksa pamuklu kumastan mi diktirdiniz.. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
Canım ben de sepet Beşik aldım. Marifetli olmadığım için de kendim dikemedim. Düzce de bir yerden ölçülerini vererek sipariş verdim her şeyiyle çok şık uyku seti gibi yatağı ile geldi.. Bebekonfor diye bir yerdi net adresi Dr var istersen bak oraya.. Pamuklu organik kumaştan diktirtip etrafına da FRANSIZ danteli Çekildi pek de cici oldu..

Instegram kullanan kizlar bebek arabalari icinde plaka
Ayyy neler varmış neler :) bayıldım ama ben kızımın ismini herkes Görsün istemem kıskanç mıyım neyim :))) çok güzelmiş neler neler var yahu :))

Hadi yaa benim gönlümde xplory'den yana. Eşiminde benim de içimize çok sindi, ikinci ellerini sürekli araştırıyorum. Nasip bakalım
Ee şey kem küm canım bütçem kısıtlı vs diyince ben biraz abartmış da olabilirim:)) üç senedir bu Arabanın hayalini kurup sonunda aldım kurduk baş Köşeye koyduk :)) yüksek olması ve mama sandalyesi gibi durması da çok Hoşuma gidiyor. Ben morumsu rengini aldım

Ya kızlar ben gecelik almadım 2 takım önden açılan hamile pijamalarından aldım sadece.Gecelik almam gerekiyomu
Canım sezaryan olursa ya da alttan kontrolde Rahatlık açısından hastanede gecelik kullanın diyorlar. Daha rahat ediyormuşsun. Ben iki tane almıştım ama tekini kullanmaya başladım :)

Hadi gözün aydın canım özgür günlerinin tadını çıkar çıkarabildiğin ladar :)

doğruyu söylemek gerekirse normal doğum sonrası vücudumun alacağı hal beni çok endişelendiriyordu ama bunun da esnetiği varmış hatta lazerle bile yapılabiliyor,,, aklında olsun,,,

Canım normal doğumda vücut kendini 6 aya kalmadan topluyor asıl sezaryan Dikiş izi hiç Geçmiyor lazerli bile olsa yapışık gibi kalıyor orası yıllar alıyor... Benim ablam sezaryan sonrası bunu kendime nasıl Yaptım diyr ağlayıp durdu... Normalden korkma vücut ona Programlı çünkü..

Canım benim ailemde eşimin ailesi de varlıklı insanlar ama kv hala eşimi tembihler paranı çarçur etme diye:)) eşimin halası da kirada oturduğumux ev için sen payına düşeni ödüyor musun demişti:))) hazmedemiyorlar :))))

Canım arkadaşıma 4300 doğar Bebeğin dediler sezaryan oldu korkudan 2800 Doğdu bebek doktora sorunca da Mırın kırın etmiş. 300-500 gram şaşar da arada 1.5 kg var nerdeyse... Korkutuyorlar son zamanlar zaten korku Endişe beklemekten yorulmakla sezaryan olsun giysin diyoruz hiç korkutmasına izin verme yol yapıyor. Ayrıca keşke bebeklerimiz 4 kg doğsa hem bakımı kolau hem de Doğumu kolay olur.. Bebek kendini daha kolay iter aşağı.. Zayıf bebek itemiyor derler..

Aaah belim.. Gene uykularım kactı... Hortladım yınee.

İyi sohbetler anneler..

Aaah belim.. Gene uykularım kactı... Hortladım yınee.

İyi sohbetler anneler..

Havvacım büyük geçmiş olsun Allah sana da bebeğine de ailene de güç kuvvet sağlık sıhhat versin inş. Sütün de bol olsun..
Bebeğini çarşafa sardığın bi erken doğum rüyan vardı hatırlar mısın bilmem gerçi her hamile görüyor ama seninki gerçek olmuş.. Zor zamanlar geçmiş azı kalmış inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın kerem bebek Aslan gibi olacak inş :)
Aynı zamanlarda riskimiz vardı 40 hafta sonunda doğururuz inş demiştim ama senin bebek aceleci davranmış.. Olsun geldi hoşgeldi..

Doğumunun rahat olmasına sevindim, bizi habersiz bırakma. Tüm Ocak annelerinin kalbi dualar seninle ve bebeğinle...
Büyük geçmiş olsun. Yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa bize yazmaktan çekinme.. Ben elimden geleni yapmaya çalışırım inş. Tekrar geçmiş olsun ve gözün Aydın.. Hoşgeldin kerem bebek bahtın güzel olsun inş :)

göbekdemi kaşıntı var heryerindemi,göbeğim bazen benimde çok geriliyor kaşınıyor,hemen koaşrak mustela çatlak krmeimi sürüyorum,hep dua edıyorum ınşallah çatlamaz ya
Yok canm öle degıl tatlı bi kasıntı böle ince ince cılız cılız.. Heryerım bu arada kasınıyo kolların ayaklarım bilklerım sırtım dun gece bna bişi oldu ama suan sadece kollarım kasınıyo

Günaydın kızlar... Kızımın deyimiyle betebelerim ( bitanelerim)bibigim caniim aşkiim heyşiim( herseyim)... Günayyudınnnn.. Kızım uyanmıs gelmiş yanıma ytak basından bni böle seviyo .... Allahım betebemm annim caniim askimm bibigim( bevegim)
Uyandım oyy kuzum diyom.. Hemennazlar kuzum diyince me me me diyip sırnasıyo.. Hanfendi uykusunu aldı ya.. Kahvaltı yapyık şimdi o boyama kıtabını boyuyo.. Resımleri degil yanlış olmasın sayfaların tümünü.. ;D
Bende evi topliceemmmm.

a.s canım
valla ilk detaylı ultrasona 24 haftalıkken girdiğimde normal pozisyondaydı
ikinci detaylı ultrosona 31 haftalıkken girdiğimde söylendi ters pozisyonda diye.
maşallah seninki karnında ne cok oynuyor
cok afacan olcak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…