Anladım canım ben yine alayım o zaman bir tane istedigim gibide bulamadımki burda(almanya) hep kısa yada bildigin anneanne geceligi, önden dügmeli aradım yok.Bakalım artık bir şeyler bulucaz.Normalde hazırdı her şeyim sezeryan ihtimali olunca mecburen ona göre düşünmek gerekiyor.Bu arada masallah bebişine benim kızımda 4 kilo dogmuştu tombik tombik..Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımben açıkçası tecrübeli değilim ilk bebeğim olcak inşallah,biri düğmeli biri bolerolu emzirme yerleri olan 2 takım pijama 1 adet gecelik aldım,geceliğim bileklere kdr uzun,kısmetse bir takım pijama bir takım gecelik koyma niyetim var benim,ablama göre pijamadan zıyade hastane için gecelik daha ideal diordu,o sezetyan oldu,gelip gidip alttan kanama varma diye baktıkları için gecelik çok rahat oldu diyordu
Teşekkür ederim canım cevabın için..evet artık dedigin gibi bir şeyler uyduracagım.Sen yine bu saatte ayaktasın kızınmı rahatsız yoksa? Benimde bu yemek borum yanıyor 1haftadır nedense..kalktım bir kaç yudum süt içtim geçerse umarım..Canım uzunlarıda var onların... Üstünede bi sabahlık atarsın penyeden tamamdır.. Pijama takımıda büyük bedeb alırsın karnına dogru celersen belki dikiş yerini acıtmaz ana gecelk daha rhat olur tabiki.. En azından ilk gün giyersen rahat olursun.. İnş döner bebişin canım henüz erken
kumas alıp diktir yokmu öle yerler.. Böle bol elbise gibi hafif penye bi kumastan üstünede bi polar yada penyeden sabahlık diktir hani rahat etmem dersen.. İlla sezeryan olmasanda raat gecelik yani evinde giyersin.. İstedigin gibi diktirisin hatta önden dügmeli cıtcıtlı istedigin boyda süper olur.. Maliyetide heöen hemen aynıdır fiyatları bilmtorım ama.. BAnladım canım ben yine alayım o zaman bir tane istedigim gibide bulamadımki burda(almanya) hep kısa yada bildigin anneanne geceligi, önden dügmeli aradım yok.Bakalım artık bir şeyler bulucaz.Normalde hazırdı her şeyim sezeryan ihtimali olunca mecburen ona göre düşünmek gerekiyor.Bu arada masallah bebişine benim kızımda 4 kilo dogmuştu tombik tombik..Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
Yok arkadasım şükür kızım mısıl mısıl uyuyoda bnde bi gariplik var.. Kasınıyorum sürekli.. Bi basım bi sırtım bi kolum.. Aksam üzeri dus aldım yemek galan yapınca terledim neyse bi kaşıntı allahım gıcık gıcık..Teşekkür ederim canım cevabın için..evet artık dedigin gibi bir şeyler uyduracagım.Sen yine bu saatte ayaktasın kızınmı rahatsız yoksa? Benimde bu yemek borum yanıyor 1haftadır nedense..kalktım bir kaç yudum süt içtim geçerse umarım..
Sevindim kızının adına...nedenki acaba bu kaşıntı aman dikkat et alerjik bir bünyeye sahipsin demekki.Zaten son haftalar her gün bir bahaneyle uykular hep yarım yamalak Allah yardımcımız olsun.Yok
Yok arkadasım şükür kızım mısıl mısıl uydemekki.e bi gariplik var.. Kasınıyorum sürekli.. Bi basım bi sırtım bi kolum.. Aksam üzeri dus aldım yemek galan yapınca terledim neyse bi kaşıntı allahım gıcık gıcık..
Böle el bileklerim kasınıyo.. Acaba dedım iyi durulanaödım mı ki keyif yaptım bide dusta suyun altında yine yıkandım..lifi sürttüm heryerime dus jeli faln koymadan sadece suyla.. Yok yine yok.. Gün içinde bi kac kez oldu da önmsemedim azdı şimdi.. Bişey alerji yaptı sanırsam ama ne ?
Suan halimi görsen.. Kasınan ayıların agaca sürtünmesi gibi duwara sürtüyom kapı kenarlarına falan.. El varya agac el sırt kasımak için aşındı resmen... Hiç sorma ya.. Oglanda tekme tekme üstüne rosa zırt bırt wc yolumdayım... Heryerim kasınıyo...ayyySevindim kızının adına...nedenki acaba bu kaşıntı aman dikkat et alerjik bir bünyeye sahipsin demekki.Zaten son haftalar her gün bir bahaneyle uykular hep yarım yamalak Allah yardımcımız olsun.
Her zamankinden farklı bir şey falan yedinmiki? Yada vücudun çokmu kurudu acaba? Devam ederse doktora git bence yarın, normal olmayabilir.Suan halimi görsen.. Kasınan ayıların agaca sürtünmesi gibence yarıduwara sürtüyom kapı kenarlarına falan.. El varya agac el sırt kasımak için aşındı resmen... Hiç sorma ya.. Oglanda tekme tekme üstüne rosa zırt bırt wc yolumdayım... Heryerim kasınıyo...ayyy
Minione masallah cok sevindim ayni haftadayiz bnimki 32+1de1800du seninki masallah 400grm fazla doktorun fazla abartmis bnce cunku her hafta ayni kilolari almiyo bebekler bnim ki once ki kontrolde 10gunde 400grm almisti simdi ki kontrolde 15gunde200 grm almisti normal dedi doktor her hafta birbirine uymuyo dedi
göbekdemi kaşıntı var heryerindemi,göbeğim bazen benimde çok geriliyor kaşınıyor,hemen koaşrak mustela çatlak krmeimi sürüyorum,hep dua edıyorum ınşallah çatlamaz yaSuan halimi görsen.. Kasınan ayıların agaca sürtünmesi gibi duwara sürtüyom kapı kenarlarına falan.. El varya agac el sırt kasımak için aşındı resmen... Hiç sorma ya.. Oglanda tekme tekme üstüne rosa zırt bırt wc yolumdayım... Heryerim kasınıyo...ayyy
Evet canım ben de bakmıştım yorumlara.. Çok memnun herkes..Butun olarak canim. Gerci tartmadim ama internette kullanici yorumlari da ayni seyi soyluyor ki satici da oyle demisti. Kullanan herkes coook memnun. Bakalim
Canım ben de sepet Beşik aldım. Marifetli olmadığım için de kendim dikemedim. Düzce de bir yerden ölçülerini vererek sipariş verdim her şeyiyle çok şık uyku seti gibi yatağı ile geldi.. Bebekonfor diye bir yerdi net adresi Dr var istersen bak oraya.. Pamuklu organik kumaştan diktirtip etrafına da FRANSIZ danteli Çekildi pek de cici oldu..Sepet besik kullanacak arkadaslar ... carsaf ve yastigini hazirmi aldiniz ( oyle ise hangi marka) yoksa pamuklu kumastan mi diktirdiniz.. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
Ayyy neler varmış neler :) bayıldım ama ben kızımın ismini herkes Görsün istemem kıskanç mıyım neyim :))) çok güzelmiş neler neler var yahu :))Instegram kullanan kizlar bebek arabalari icinde plaka
Ee şey kem küm canım bütçem kısıtlı vs diyince ben biraz abartmış da olabilirim:)) üç senedir bu Arabanın hayalini kurup sonunda aldım kurduk baş Köşeye koyduk :)) yüksek olması ve mama sandalyesi gibi durması da çok Hoşuma gidiyor. Ben morumsu rengini aldımHadi yaa benim gönlümde xplory'den yana. Eşiminde benim de içimize çok sindi, ikinci ellerini sürekli araştırıyorum. Nasip bakalım
Canım sezaryan olursa ya da alttan kontrolde Rahatlık açısından hastanede gecelik kullanın diyorlar. Daha rahat ediyormuşsun. Ben iki tane almıştım ama tekini kullanmaya başladım :)Ya kızlar ben gecelik almadım 2 takım önden açılan hamile pijamalarından aldım sadece.Gecelik almam gerekiyomu
Hadi gözün aydın canım özgür günlerinin tadını çıkar çıkarabildiğin ladar :)40 sayfa geçmiş okuyacağım diye oturdum kaldım, bilgisayarda okul işlerim vardı bir sürüherkes iyiymiş çok şükür genel sıkıntıların dışında, bir de kaynana sıkıntıları dışında tabi
ben bugün jübilemi yaptım teog'la, yarın da izne ayrılıyorum inşallah. kuzumu da dört haftanın sonunda görmüş olacağımgüzel güzel haberler vermek nasip olsun hepimize..
doğruyu söylemek gerekirse normal doğum sonrası vücudumun alacağı hal beni çok endişelendiriyordu ama bunun da esnetiği varmış hatta lazerle bile yapılabiliyor,,, aklında olsun,,,
ben şimdiden doktor bakmaya başladım bile,,, yani eğer çok sorun olursa hayatımda ben bu yaz yaptırmayı planlıyorum,,,,
bende normal diye çok böbürlendim,, ki normal doğum yapan doktor buldum özellikle,,,birde bir sürü para vericez hastaneye,,, arada şeytan dürtüyor git bir hastaneye ocağın ilk haftası paranın da yarısını ver ol sezeryan çıkvdiyor ama diyorum ki,,,, kendime ve sol tarafımd aki minik şeytana ,,, durun bi hele normal olucak inşallah,,,,,
yani bu ikilemleri yaşamamız çok normal,,,,
yaa varya,bazen diyorum benımde oğlum olcak bende kaynana olcam,ama diyorum ne halleri varsa görsünler,alah kımseyı kımseye muhtaç ettirmesin diyorum ama dayanamıyorum,neden bu kv hep böyle,kendi evde kalmış kızlarına zengin koca çıksın diye hergün yasin okur,pilot koca çıkmıştı geçen sene 20 mılyar alıyor diye,1 yıl sürdü o hıkaye,görümcem istemedi çünkü çok daha zengin mılyarder bir sevgilisi var,4 mılyara çocuk buna saat alır çanta alır,yemeğe en pahalı lokantaya giderler 1000 lira hesap öder,ahh o kayınvalıdem 1 yıl pılot koca gitti gittiii diye üzüldü için için ,ben tam 12 yıl çalıştım arkadaşlar,dile kolay 12 yıl,ama bnm işim zordu streslıydı ama bir o kdr bol gelirli ve zevkli bir işti,evlendikten sonra 3-4 yıl çalıştım,ağlaya ağlaya yemek yaptığım ,8 den sonra ev silip süpürdüğüm zamanları bilirim,geçen senede ilk hamıleliğimde aşırı yoğun çalışmaktan ayakta kalmaktan kanama ile bebeğimi 3 aylıkken düşürünce dedim lanett olsunn,benmi bakıcam bu aileye,ki maaşları kiraları evlerine kv nin çok yuksek para giriyor,1 yıl oldu işi bırakalı,şimdi umrumda bile değil,ama ben bunu anladım el sana acımıyor,eve katkı olsun para gelsin oğlumun parası bitmesin gelin çalışsın denıyor ama kendi kızlarına gelince zengin koca çıksın çalışmasın evde rahat rahat otursunlar oluyor,du bakalım daha neler göreceğiz
bu arada kızlar bugun dr randevum vardı unutmuşum onu anlatmayı,en son 30+2 de bebeğim 1620 gr dı,dr um haberin olsun dedi bebeğin ölçümlere göre fazla iri bebek sınıfına giriyor dedi,3500 kg yu geçer haberin olsun dedi,bugun 32+2 de gittiğimde acaba diorum 1800 mü 2000 olmamıştır derken bebeğin 2200 gr olduğunu öğrendim,dr um çok fazla olduğunu 1800 olmalıydı dedi,böyle devam ederse 3800 doğar dedi,bende dedim olsun doğsun bende dedim 4 ,5 kg doğmuşum normal doğumla,neden böyle evham yaptırıyor her gittiğimde anlamıyorum,dedim napıyım peki dietmi yapayım bu sefer de senın az yemenle çok yemenle alakası yok dedi,onun büyüyeceği varsa büyür plesantadan beslenıyor dedi,ee plesantaya benm yediklerim gitmiyomu sanki,bu cvp bıraz mantıksz geldi bana,ben 2 haftada çok ii beslendim hamıleliğim en fazla yediğim tatlısıyla,kaçırdığım bu 2 hafta oldu,bence bebeğim o yüzden kg aldı bu kdr,aman hayırlı sağlıklı olsunda napıyım kıvrım kıvrım tombili olsun öperim koklarım,korkmadan yıkarım ben pamuğumu,ayrıca ters duruyordu bugun yıne normla doğum poziyonunu almış,umarım daha dönmez,şişkoymuş ya zaten nasıl dönsün o kiloyla dimi
Mrssuperfine günaydın sende uyuyamayanlardanmı yoksa erkencilerdenmisin ben gibi
Herkese günaydın. Kk nin aldığı guncellemeden sonra telden girmek cok pratik olmayinca bayadr yazmasamda ara ara okuyp takipte kalmaya çalışıyorum. Bdt 24 ocak olsa da malesefki 30+1 de 16 kasimda oglum daha fzla duramayip spinal sezeryanla 39 cm 1570 gram olarak doğdu. Zaten erken doğum riskim vardi 27.haftada ciger gelistriciler vurulmustu cok şükür bylece dogdugunda solunm problemi olmadı ama emme ve yutma refleksi olmadigi icin yogun bakimda hala. Bu süreç bnim icin hayli zor geçiyo. Psikolojik olarak yeni toparlandim. Gunde 2kere süt götürüyoruz keremimize hadtane hayli uzak oyzden hep yollardayiz. Evde sagim yapiyorm 2 3 saatte bir. Hamilelige hic doyamadim cok özlüyorum icimdeki kipirdamalarini.. bu arada dogumum inanılmaz rahatti nirml dogum sancilarini da cektim. Bebek ne kadar kalsa okadar kardi sonuçta, doguma aldıklarını da kafasi tamamen dgum kanalindaydi. Amliyattan 3 saat snra kalktim ayağa bi daha da bu kostrmacada hic yatmadim cok sukur ki gerekte yoktu yatmama hic agri olmadı...
umarim herkes iyidir, Rabbim hepinize hayrli zamanda saglkla evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin
Yok canm öle degıl tatlı bi kasıntı böle ince ince cılız cılız.. Heryerım bu arada kasınıyo kolların ayaklarım bilklerım sırtım dun gece bna bişi oldu ama suan sadece kollarım kasınıyogöbekdemi kaşıntı var heryerindemi,göbeğim bazen benimde çok geriliyor kaşınıyor,hemen koaşrak mustela çatlak krmeimi sürüyorum,hep dua edıyorum ınşallah çatlamaz ya
slmlar,ne zmndır o pozisyonda duruyo,benim mesala 28.haftada başı rahımde idi,30 da yıne dönmüş baş yukarda ayaklar aşağıda bugun 32+2 yiz yine kafa rahimde,sürekli hareket halinde ondan merak ettim belki döner cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?