2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

stokke xpolry ile scoot karşılaştırdım bende, senin aldığın daha kullanışlı.sadece joker mağazalarında var benim bildiğim, şu an nerde indirimli hemen bakyım bende ne kadara aldın.

stokke xpolry ile scoot karşılaştırdım bende, senin aldığın daha kullanışlı.sadece joker mağazalarında var benim bildiğim, şu an nerde indirimli hemen bakyım bende ne kadara aldın.

Stokke xplory cok pahali bence bir de ikiye ayirman lazim katlamak icin. Scoot cidden cok guzel bi araba pratik. Joker magzalarinda satiliyor canim sadece. Fiyatini burdan soylemiim ama jokerin internet sitesinde var. Yeni modeli cikicakmis o yuzen bu indirime girmisti. Bi arkadasim da 2. el sahibinden.com dan oyle aldi. Ona gore yeni almak sacmalikti cunku :) Mutlaka incele

bende çok beğendim geceliği nereden aldın canım ya kafama göre ben bulamadım henüz ama seninki çok güzelmiş

pijama dünyası sitesinden
filiz gecelik markası
bak bide bunu aldım sabahlıklı. buda 101 tl ydi sanırım
ama bedenler büyük biraz ne giyiyorsan tam bebedini al büyük alma

bende eşime 8 e kadar bekliyorum,, saat 5 gibi müsli yiyorum çok az,,,

zor oluyo valla beklemek ama napcan

İyiymis ozaman ben bugun iki sefer pendik yaptim bol bolda yurudum yani normalde carsiya ciktigimdada bol yuruyorum ama dogum kolaylasirmi bilmem

kolaylaşır canm tabi ama yorma kendini çok

benimki de ters canım dr daha çok var dedi bunları konuşmak için
dönermiş yani son ana kadar

Canım xplory ile Scoot farklı xplory daha ağır büyük iki Parça ve fiyatlı. Ben malesef çok heves ediyorum diyr ondan aldım ama şimdiden pişmanım kullanması vs çok zor bilgisayar gibi Uğraş gerektiriyor :)) scoot tavsiye ederim :)

Anladım canım, bende şöyle düşünüyorum zaten bebeğim 2 yaşına geldiğinde mutlaka baston tarzı gene bi bebek arabası alıcam. Çevremden hep öyle görüyorum. O yüzden stokke'yi de 2.el alıyım o kadar para vermiyim diyorum. Ben kaçırdım desene indirimi tühhh

Hadi yaa benim gönlümde xplory'den yana. Eşiminde benim de içimize çok sindi, ikinci ellerini sürekli araştırıyorum. Nasip bakalım

Ya kızlar ben gecelik almadım 2 takım önden açılan hamile pijamalarından aldım sadece.Gecelik almam gerekiyomu

Ben bir buçuk sene çalıştım ama hiç kuvvetli biri değilimdir. Eve gelir kendimi yatağa atardım. Eşim benimle aynı saatte gelmesine rağmen bana hadi yemeği hazırla derdi. Kendimi aşırı yorgun hissediyordum. Ev işleri hep eksik kalıyordu. Kendime zamanım yoktu çalış 8de eve gel uyu hayat mı bu diyordum. Aldığım para da 1500 tl idi. İş stresi de cabası içim daralıyordu. Değer mi dedim bıraktım. Eşim kabullendi de kv kabullenemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…