bir şey soracağım??? bebek arabası bütün aksamı ile mi 8,5 kg yoksa sadece iskeleti mi???
Canim selam. Ben arabayi baya arastirip alanlardanim. Ilk basta mutlaka 4 tekerlekli olmasina dikkat et b3 tekerlekli olanlar zorluyor. Sonra hafif tek elle acilip kapanmasina bak tabi bebegin oturdugu seyle birlikte kapanan bi modele bak. Ilk basta bugaboo cameleon istiodum ama magzada iki ayri parcaya ayirmak zorunlulugunu gorunce aninda vazgectim. Ben stokke scoot aldim ki suan indirimde. Hen 8,5 kg hem 4 yasina kdr kullanabilirsin baston pusete gerek kalmio hem de tek elle acip kapanio. Renkleri de cok guzel. Joker magzalarinda var. Yenidogan dan itibaren de icine 159 tlye portbebesini alarak kullanabilirsin.
stokke xpolry ile scoot karşılaştırdım bende, senin aldığın daha kullanışlı.sadece joker mağazalarında var benim bildiğim, şu an nerde indirimli hemen bakyım bende ne kadara aldın.
bende çok beğendim geceliği nereden aldın canım ya kafama göre ben bulamadım henüz ama seninki çok güzelmiş
VE KARNIM ÇOK AĞIR OLUYO AYAĞA KALKINCABUGÜN ÇOK FARKLI BİRGÜN BEBEK OLMASI GEREKENDEN DAHA HAREKETLİ KARNIMIN HER TARAFI ACIYO KASIKLARIMDA FARKLI BİR AĞRI HİSSEDİYORUM NE OLUYO YAAA
bende eşime 8 e kadar bekliyorum,, saat 5 gibi müsli yiyorum çok az,,,
İyiymis ozaman ben bugun iki sefer pendik yaptim bol bolda yurudumyani normalde carsiya ciktigimdada bol yuruyorum ama dogum kolaylasirmi bilmem
Bu arada kizlar demeyi unuttum gecen ruyamda bebegimi gordum ama enteresan sekilde
Bebegim karnimda ama ben karnimda bebegimi gayet net sekilde goruyorum taa karnimda damarlara kadarbildigin karnimin icini goruyorum bebegim hareket ediyo cikcak gibiydi.pzt gecesi gordum sanirim ruyayi suyu az falan filanda etkilendim sanirim o arada fazla hareket halinde degildi kizim sanirim onu takmistim kafama ruyalarima kadar girmis yani...
Bebegimde hala tersmis artik doner donmez bilemem :)
stokke xpolry ile scoot karşılaştırdım bende, senin aldığın daha kullanışlı.sadece joker mağazalarında var benim bildiğim, şu an nerde indirimli hemen bakyım bende ne kadara aldın.
Biz kendimiz diktik pamuklu saten yumusacik fransiz dantwli ile susledikSepet besik kullanacak arkadaslar ... carsaf ve yastigini hazirmi aldiniz ( oyle ise hangi marka) yoksa pamuklu kumastan mi diktirdiniz.. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
zor oluyo valla beklemek ama napcan
kolaylaşır canm tabi ama yorma kendini çok
benimki de ters canım dr daha çok var dedi bunları konuşmak için
dönermiş yani son ana kadar
Stokke xplory cok pahali bence bir de ikiye ayirman lazim katlamak icin. Scoot cidden cok guzel bi araba pratik. Joker magzalarinda satiliyor canim sadece. Fiyatini burdan soylemiim ama jokerin internet sitesinde var. Yeni modeli cikicakmis o yuzen bu indirime girmisti. Bi arkadasim da 2. el sahibinden.com dan oyle aldi. Ona gore yeni almak sacmalikti cunku :) Mutlaka incele
benim doktorum zor bi ihtimal dedi dönmesine
benimde ters duruyor baş yukarda popo asagıda
Canım xplory ile Scoot farklı xplory daha ağır büyük iki Parça ve fiyatlı. Ben malesef çok heves ediyorum diyr ondan aldım ama şimdiden pişmanım kullanması vs çok zor bilgisayar gibi Uğraş gerektiriyor :)) scoot tavsiye ederim :)
Sabah ilk matineye gidin boş oluyor.Ya bende sinemaya gitmeyi cok istiyorum ama kapalı bir ortam ve kalabalık ya grip falan olurum diye korkuyorum
bende gecelık almadım hc sevmem gecelık gıymeyı rahat gelmıyo bana hıcYa kızlar ben gecelik almadım 2 takım önden açılan hamile pijamalarından aldım sadece.Gecelik almam gerekiyomu
Ben bir buçuk sene çalıştım ama hiç kuvvetli biri değilimdir. Eve gelir kendimi yatağa atardım. Eşim benimle aynı saatte gelmesine rağmen bana hadi yemeği hazırla derdi. Kendimi aşırı yorgun hissediyordum. Ev işleri hep eksik kalıyordu. Kendime zamanım yoktu çalış 8de eve gel uyu hayat mı bu diyordum. Aldığım para da 1500 tl idi. İş stresi de cabası içim daralıyordu. Değer mi dedim bıraktım. Eşim kabullendi de kv kabullenemedi.Valla demek herkeste aynı bakış açısı var. Benimde kv ve görümce aman çalış çalışta çalış deyip duruyorlar sanki 1 gün durduğum var ama ne olur ne olmaz söylüyorlar. Bende geçen gün dedim Allah bundan sonra isteyenlere versin çalışmayı ben yoruldum inşallah imkanım olsun çalışmayayım bakalım evde oturmak nasılmış bir göreyim dedim.yani birazda ben oturayım siz çalışın dedim ama dediğim boş. Yine kv ikide birde herkes çalışıyor deyip duruyordu bende kim çalışıyor dedim e herkes diyor, isim ver dedim, isim veremedi çünkü yok sonra sustu.
Üstelik benim eşimde aynı kafadadır ödü patlar evde oturucam diye çok açık söylüyorum hamilelikte bile 40 haftaya çalışıp işten doğuma gitsem olur mu öyle şey demez.Ama bende bakıyorum erkek olsam bende eşimin bu durumda çalışmasını isterim. Adam eve geliyor yemek hazır, çorba sıcak, salata tamam, sofra hazır, çamaşır yıkanıyor, nasıl nasıl ütüleniyor, temiz mi temiz eee çalışmasam daha ne yaparım ki evde ama canın çıkıyormuş olsun.
Kadının çalışması iyidir, kötü diyemem ama çalışmanın getirisinin yüksek olması ve kadın biraz paraya kuvvetle kendini pek yormadan işi götürmesi lazım. Yoksa ev kadını gibi yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk her topa çıkarsa iş kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?