2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saclarııııın arasındannn dom dom gursunu degdi...
Ahhhh dedım agladım..

Hobaaaaaaaa

hay maşallah ne güzel kilolu
burcu, seni fazla kilolu diye tedirgin etmiş
benide biraz zayıf diye tedirgin ediyo
ama ben sunu kesfettim bebek en cok tatlı gidalardan dolayı kilo alıyo
yani ne kadar cok tatlı yersen o kadar kilo alıyo
eltimde 3700 doğurdu ona ragmen benim gözüme çok küçük göründü
düşünki benimki daha zayıf doğacak bu gidişle benimki daha mini olacak
aman boşver bebek kilolu oldukça daha güzel oluyo, zayıf doğan bebeler cirkin oluyo
benimde 2100 olmuş sevindim bayagı
okadar yedim içtim bebem kilo alsın diye
8 günde 1700den 2100 e çıkarabildim buda iyi bişe

eğerki olurda 36.haftalarda da aynı şeyı yaparsa hemen x br dr dan randevu alıp son dk da başka bir yere gidebilirim yani,umarım bana bunu yaptırmaz

benim kocam zaten hiç hoşlanmıyo doktordan
ne zaman kontrolden çıksak ya bu kadın bişe bilmiyo diyo
yani doktoru degişelim diye bi laf çıksa agzımdan dünden razı
bi bir ay önceydi sanırım 17:20de randevumuz vardı, doktor acil ameliyata gırmış saat 18de mesai saati doluyo diye bizi ve bikaç hastayı daha muayeneye almadan yollamak istedi sekreteri
kocam açtı agzını yumdu gözünü bu ne sorumsuzluk o zaman haber verseydiniz ben 1 saattir burda bekliyorum diye
bikaç hasta daha itiraz edince hepimizi sırayla muayene etti doktor

hele bi kadın vardı doğumu başlamış sancımı kanamasımı ne vardı
ben bakamam demiş kadının anası yanında resmen yırtındı kime götüriym bu saatten sonra diyede doktor genede bakmadı kadına
ama ne sebeple bilemiyorum doktorun gerekçesi neydi bilmiyorum
kocama dedim ya bi bigün birden suyum gelse doktor bakamam derse ne yapacaz diye
valla hastaneyi yıkarım dedi
ama buna şahit olunca insanda bi güven problemi oluyo ister istemez
biz aslında büyükçekmece kolana ggitmeyi istiyoruz ama randevusuz calıştığı için orası bi düzeni yok
sabah giden muayene için öğleden sonraya kalabiliyomuş
onun için oraya gidemiyoruz

Günaydın kızlar! Çalışabilir raporumu insan kaynaklarına verdim az önce. Bi aşamayı daha geçtim. Zaman daralıyor iyice.
Hastane çantam hazır değil hala, sterilize edilecek şeyler kaldı. Biberon, göğüs kalkanı, pompa, latch assist bunlar.
Bu akşam hızlıca sterilize edip çantamı kapatmaya karar verdim.
Hastanede fotoğraf çekimi düşünenlere sorum: fotoğraf çekimi için kıyafet düşünüyor musunuz? Gecelik dışında şöyle sevimli bir elbise mi alsam diyorum fotoğraf çekimi için, ne dersiniz? Yoksa gecelikle olur mu?

Günaydın kızlar uyandik biz kan surubumuzu ictik hava azcik güneşli f diye cam kapi actim ev havalaniyir camasr atttim fırsat bu fırsat dedim simddi gekdm tekrar yzandim :) benum kizim tekme atmiyo resmen ittiriyo karnimi az oncede kaburgamla savas halindeydi :)

güzel cicili bicili bi gecelikle cekin bence
gecelikle daha doğal olur fotograflar
başınada cicili bicili bi lohusa tacı , hafif makyaj birde gülümsedin mi al sana şahane resimler

Ya kızlar ben gecelik almadım 2 takım önden açılan hamile pijamalarından aldım sadece.Gecelik almam gerekiyomu
Ben pijama da daha rahat hissedersin diye düşünüyorum herkesin yanında ama sezeryan da pijama rahatsız ediyormuş sezeryan ihtimaline karşı bir tane gecelik alicam 2 pijama 1 gecelik koycam hastaneye.

canım lohusasepeti.com a baksana çok daha güzelleri var o fiyata

Kızlar ortalıgımı topladım..... Uykum var ama cadı kızım malesef uyuytöuyp... Koltuga uzanayım bari bnde sızarım ama ne yapayım...

dün doktora gittik minik kızım 2097 gr 46,2 cm olmuş maşallah . nst ye başladık küçük sancılar dışında sıkıntı çıkmadı çok şükür 10 üzerinden 9 verdi doktorumuz artık iki haftada bir gidicez kızımı daha sık görcem minik yavrum hem uyuyodu hemde uykusunda gülücükler saçtı bize havalara uçtuk onu öyle görünce zaten aşıktım çocuğa şimdi bi değişik bişi oldum

ayy yerim ben onu yaa benimkide 1,5 yaşında gelip gelip karnımı öpüyo bebek ayyy bebek diyo babası da göbekli onada aynı şeyi yapıyo işin kötüsü.. annecim onda bebek yok diyoruz ikna olmuyor

Ah mervıs kız ıkımız erkenden dogurucaz ıkı bebe ıle anam Allahım bızı bunda kolay kurtarsın kızlarımıza ve ogluslara hemen kavusalım ıns
ben ben bende varım:) akşama kadar oğlanı wc ye götürüyorum çömel kalk diyorum bir gün foş diye suyum gelecek
yerim ben o kızı:)
saygısızlar ben tahammül edemem hemen vururum tavana
ayy sevindim canım iyi olmasına
Burda farkli farkli hafta yaziyo anlamadim pek ama ayrintilarsaniz sevinirim 2 hafta geride dedi doktor ama kilosu okadarda kotu degil dedi nasil oluyosa Eki Görüntüle 1315375
canım senin bebeğin geri değil ki bu ölçümlere göre, fl geri çıkmış yani boyu ki benimkininde boyu haftasında göbek baş çevresi iki hafta ileri dr daha ziyada göbeğine bakıyor benimki, başka bir dr acilde fl ye göre geri dedi mesela ki 2500 gr bebeğim düşün
canım meyveyi iki porsiyondan fazla yersen sen kilo alırsın bebeğe o kadar etki etmiyor bence neden dersen ben ilkte meyveyle beslendim 2850 doğdu oğlum şimdi sebze vs her şeyden yiyorum meyve iki porsiyon bu bebişim daha kilolu maşaallah süphanallah:)
ye ye bebisin kilo alır:)meyveden zarar gelmez.bende cok yiyorum tek cesit adını solemıyim.:)yatıp kalkip onu yıyorum.
canım gelmez olur mu çok kilo aldırır meyve haberin olsun sana yani
kızlar bu aralar benim kzım hep hıçkırık tutuyor ve baya sürüyor hıçkırık şimdiki 10 dk olmuştur
benimkide her gün hıçkırıyor
sağol canım, tacı tamamlamadım daha terlikle takım yapıcam inşaallah:)

ablan gelecekti yanına geldi mi canım?
canım direk ne düşündüm biliyormusun senin dr sezaryancı sana demek istiyor ki iri olur normal doğuramazsın, senin haftanda benimki 2500 gr dı dr böyle devam et gelişimi çok güzel dedi hiç korkutmadı gözümü, dr unu değiş derim canım
canım sezaryan olursa gecelik şart ilk başta sonra pijama giyiyorsun,çünkü altında bez oluyor ve sezaryanla pijamayı indir vs çok zor oluyor, kısa geceliğe ilkte çözümüm diz altı çorap giymek olmuştu benim:)

bende nasıl kilo almış mı diyecektim ki gayet güzel almış annesi maşaallah, 8 günde 400 gr çok iyi sen aynı beslenemeye devam et

canım hastanede hep gecelikle çekiniyorlar elbiseyle hiç görmedim

maşaallah canım
ayy yerim ben onu yaa benimkide 1,5 yaşında gelip gelip karnımı öpüyo bebek ayyy bebek diyo babası da göbekli onada aynı şeyi yapıyo işin kötüsü.. annecim onda bebek yok diyoruz ikna olmuyor

ay seninkide çok hoşmuş demek babada da bebek var:) benimkide 7 aylık:)

Gunaydin anniskolaarr. Bugun annemyok evde yalnizim. Ne yapsam bilemeiyorum. Kendume aktivite bulmazsam sıkıntıdan bayılırım ben.

eflalim başının baya aşağıda olduğunu söyledi . 35. haftaya kadar dikkat et ağrı hissedersen uzan bol sıvı tüket dedi.. umarım aceleci davranmaz benim oğlan çok korkuyorum ben 7 haftada hamile kıyafetleri giyen bir insanım göbeğim hiç yukarı çıkmadı zaten.Ama son zamanlarda gören herkez aşağıya inmiş doğum yakın mı diye sorunca daha da korkuyorum.. önümüzdeki hafta zeynep kamile de gideceğim.. eşime dedim zaten erken olursa ben özelde doğurmam dedim .. direk beni zeynep kamile götür dedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…