- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
isim verdim kimse üstüne alınmasın diye, mevzu beni beğenmesi değil sorduğu soruya cevap veriyoruz cevabı gördü mü görmedi mi mevzusu anlayamadıysan diyecek bir şeyim yok, ayrıca sen neden bu kadar üstüne alındın anlam veremiyorumbide isim vermişsin
sinir oluyorsam söylerim demişsin
insanları hatalarından dolayı utandırmak, yada deşifre etmek doğru değil
özel kısımdan mesaj atsaydın ona keşke.
egolarımız o kadar büyük ki kendimizi o kadar umursuyoruz ki illa yaptığımız herşeye karşılık bekliyoruz
bu forma o kadar girer cıkarım hiçte farkında olmam kim teşekkür etmiş kim begenmemiş
ki bu nasıl bir potansiyeldir ki tanımadıgınız bi insana bu kadar sinir olma kapasitesi taşıyorsunuz
ve sırf size teşekkür etmedi yada begenmedi diye o kişiye yükleniyorsunuz.
bu konuyla ilgili son söyleyeceğim bu.
bi daha yorum yapmıycam!
Bilmiyorum ki bende öyle arada bakıyorum oraya belki haber alacağımız birileri olur diye
Eflalim adı orda Zeynep Gökhan ama burda hiç varmıydı bilmiyorum
sağol canım haber verdiğin içinNego taburcu oluyomuş iyiymiş Faceteki arkadaş
korkma canım ya illa acı oluyor dayanılmaz acılar değil bunlar acısız desek yalan olurAaaayyy bu dikis acisi vs diosunuz ya acayip korkuyorum.. nasil dogurcam ben yaa
maşaallah canımBen evliyken askerlik falan beklemedim ama hiç farkı yoktu benim için özlem hasret çok kötü mevlam ayrılık vermesin :) benim aşkım hiç odun değil ama
beğen butonuna bas dememin sebebi puan toplamak değil sorumun cevabını aldım manasını gelir diye yazdım, ben kimi soğutmuşum bugüne kadar çok üzüldümiyide burası bilgi alıp vermek için olan bir platform,,,
sorularımız olur,,, beğern butonuna bassa ne olur basmasa ne olur?????
hepimiz hamileyiz,,,, hepimizin aklı karışık,,,
bence böyle atıflarda bulunup, insanları soğutmayın buradan,,,
birbirimmize daha çok ihtiyacımız olucak doğum zamanı bebek doğunca,,,
bebekler olunca burada bu kadar vakit geçiremeyeceğiz,, belki sadece soru sormak için gireceğiz,,,
kasım 2014 annelerini okuyun,,,
demek ki paylaşamazmışız, çok üzüldüm aynı kişi mi bilmiyorum ama daha önce bir çok kişi aynı tepkiyi verdi kendisinene kadar uzamış konu, üzüldüm.. elbette buraya hepimiz bir şeyler öğrenmek için, yeri geldiğinde aklımıza takılan en saçma noktaları bile rahat rahat sorabilmek için geliyoruz. ben bahsettiğim arkadaşı yadırgamamın asıl sebebini söyleyeyim. facebook grubu açıldığında ilk üye olanlardandım. grupta bu arkadaşımız forumla ilgili ileri geri konuşmuştu. facebook'tan devam etmenin daha kolay ve daha faydalı olacağını savunmuştu. bir iki kişi daha vardı bunu savunan ama onlar gerçekten buraya gelmiyorlar artık sanırım. neyse, ben zaten bu konuşmaları gördükten sonra iki gün bile durmadan çıktım ordaki gruptan. ama bu arkadaşın hiçbir muhabbete dahil olmayıp (ki olmak zorunda değil), kimseye hiçbir şekilde cevap da vermeyip kendi derdiyle sıkıntısıyla ilgili soruyu sorup, tekrar bir sıkıntısı oluşana kadar yine hiç ses vermiyor oluşu sinirlerimi bozuyor evet. ve sorduğu soruların çoğunun cevabıyla ilgili olarak daha öncesinden sayfalarca konuşulmuş oluyor çoğu zaman. geçmişi sayfa sayfa okumak zor geliyor olabilir evet ama iki dakika araştırıp bakılsa bulunur zaten.
ben bunu hoş karşılamıyorum. sinirlerimin bozulduğunu söyledim.Nego de bana katıldığını belirtmiş. madem forum herkes için var, madem bu durum size çok normal geliyor ve fikrinizi söyleyebiliyorsunuz, ben de bu durumu hoş karşılamadığımı paylaşabilirim sanırım burda?
kendi adına söylemiş olmadın canım sağol insan olmadığımı anladmkızlar bence soru sorup kaçma meselesine çok takılmayalım hayrunissa yoğundu sınavı filan vardı ondan çok girememiş olabilir bi de bişiler daha vardı sanırım da hatırlamıyorum bi de o baştan beri böyle ha şu da var teşekkür etmek zorunda değil zaten biz istemiyorsak sorusuna cevap vermeyiz olur biter ma bi teşekkür için de bildiğimi söylemeyeceksem ben insan değilimdir(burayı kendi adıma söyledim kimse ALINMASIN)
canım kilo konusu düzelir bazen oluyor öyle, bende devlete kontrole gittim ama özelde yapıcam doğumu özel oda için haklısın yaniHerkese merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı bebişimiz çok şükür iyi doğum pozisyonunu da almış ama kilosu bana az gibi geldi doktor iyi dedi ama ben pek tatmin olmadım.geçen kontrolde yani 32+2 de 2160 dı şimdi 34+3 deyim 2300 2 haftada 140 gr almış sadeceOdaların tek kişilik olup olmadığını sordum o anki yoğunluğa bağlı dedi.Yani kesin bişey yok bu durum da çok canımı sıktı.Madem tek kişilik oda da kalamayacaksam o kadar para verip özelde yapmamın ne anlamı kaldı.Devletde de aynı imkanlar var.Ben normale karar vermişken annemin sezeryan diye baskı yapması normal doğumdan korkması üzülmesi de ayrı bi mesele zaten ooff yani anlıcağınız çok canım sıkkın
Bardaklar cam boyama evde vardi
Buda tepsimiz ogretmnler gununde velilermn hediyesi bi buyuk boyu da var serbetlerimizi ikram ederz
Buda lohusa tacim ama pijamami kirmizili almstm hic uymmuyor ya nasil safligima geldi sipars vrrmstm neyse bide k irmizi alrm
hepside çok güzel canım güle güle kullanın