2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
isim verdim kimse üstüne alınmasın diye, mevzu beni beğenmesi değil sorduğu soruya cevap veriyoruz cevabı gördü mü görmedi mi mevzusu anlayamadıysan diyecek bir şeyim yok, ayrıca sen neden bu kadar üstüne alındın anlam veremiyorum
Bilmiyorum ki bende öyle arada bakıyorum oraya belki haber alacağımız birileri olur diye

Eflalim adı orda Zeynep Gökhan ama burda hiç varmıydı bilmiyorum

Nego taburcu oluyomuş iyiymiş Faceteki arkadaş
sağol canım haber verdiğin için
Aaaayyy bu dikis acisi vs diosunuz ya acayip korkuyorum.. nasil dogurcam ben yaa
korkma canım ya illa acı oluyor dayanılmaz acılar değil bunlar acısız desek yalan olur
Ben evliyken askerlik falan beklemedim ama hiç farkı yoktu benim için özlem hasret çok kötü mevlam ayrılık vermesin :) benim aşkım hiç odun değil ama
maşaallah canım
beğen butonuna bas dememin sebebi puan toplamak değil sorumun cevabını aldım manasını gelir diye yazdım, ben kimi soğutmuşum bugüne kadar çok üzüldüm
demek ki paylaşamazmışız, çok üzüldüm aynı kişi mi bilmiyorum ama daha önce bir çok kişi aynı tepkiyi verdi kendisine
kendi adına söylemiş olmadın canım sağol insan olmadığımı anladm

canım kilo konusu düzelir bazen oluyor öyle, bende devlete kontrole gittim ama özelde yapıcam doğumu özel oda için haklısın yani
Bardaklar cam boyama evde vardi

Buda tepsimiz ogretmnler gununde velilermn hediyesi bi buyuk boyu da var serbetlerimizi ikram ederz

Buda lohusa tacim ama pijamami kirmizili almstm hic uymmuyor ya nasil safligima geldi sipars vrrmstm neyse bide k irmizi alrm

hepside çok güzel canım güle güle kullanın

Akşam akşam üzüldüm açmasaymışım pc ye, bugüne kadar kimseyi kırdığımı düşünmüyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım takdir görmek ya da beğenilmek için değil!! İnsan olduğum için!!

Buraya sürekli girip de geçmişi okuyan bir çok arkadaşın benim gibi düşündüğünü sanıyorum, ce der gibi soru sorup kaçan sonrada lütfedip bir aaa sorum cevaplanmış belirtisi vermeyen kişilere karşı

Benim derdim ne beğenilmek ne pohpohlanmak değil

Kimseyi soğuttum mu bilmem ama bu tepkilerden sonra ben soğudum her gün bir hevesle açtığım sayfaya girmek gelmez artık içimden

Hepinize hayırlı doğumlar Allah kolaylık versin helal edin hakkınızı, benim varsa helal olsun

canim 22 derece dogalgaz ısısı degil demi . Dogalgazı 45 derecede yaksak bile dereceyle ısıyı olçtugun zamn farklı çıkıyr galiba. Nerde satılırki bu ev dereceleri. Şu verdgn linkede bi bkym sagol.

canim 22 derece dogalgaz ısısı degil demi . Dogalgazı 45 derecede yaksak bile dereceyle ısıyı olçtugun zamn farklı çıkıyr galiba. Nerde satılırki bu ev dereceleri. Şu verdgn linkede bi bkym sagol.
hayır doğalgaz derecesi değil odanın sıcaklığı 18-22 derece olması gerekiyor ,,,
benim ev çok korunaklı 40 la yakınca ter basıyor beni,,, öteki evim korunaksızdı 50 le kazakla oturuyordum,,,
benim kardeşim bana arzum marka almış, birde evdeki nem miktarını da ölçüyor ki buda derece kadar önemli,,, ben bile faranjit olurum kuru evde,, bebekler ne olur , kim bilir,,
bu arada buhar maiknası almayı düşünmüyorum kalofiren üstüne su koyarım yeter diye düşünüyorum,,,
http://www.teknosa.com/urunler/120350047/arzum-ar-860-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer

iy yapmışsın hak etmiş

Cnm ben kimden bahsettiğini bilmiyorum ama benimde başıma şöyle birşey geldi derdini anlatmış bende alıntılıyarak cevap verdim kaç kere (ona bildirimde gidiyordur) cvp vermeyi bırak aktif kullanıcı olnasına rağmen beğenmemişti bile tabi bende alındım ama artık o kişiyi umursamıyorum

aynı durum banada olmuştu doktorlar farklı ölçüm alabiliuo demekki diye düşünmüştüm iki haftada 80 gr almıştı bebişim bende üzülmüştüm senin doktorda kesin yanlış ölçüm almıştır.Ben bir özele birde devlete gidiyorum ölçümlerde 200 gr fark vardı aynı günde.Birde bebişin kilosu iyi maşallah

seni anliyorum canim aynısını bi ara bnde yasadım bir yorum yaptım kndi adıma burda sadece bir kişi çikti olur olmaz seyler soyledi ama sadece o kişi tepki gosterdi nedense bir tek onu rahatsz etti soyledgm sey ondan baska tepki veren olmadı çunku soyledgmde anormal bişey yoktu . O gunden sonra bnde o kişi yuzunden sogur gbi oldum hergun keyifle açtıgm siteden hatta iki gun grmedim snra kndi kndime sn yanlş bşy yazmadın yazdgni tersnden anlyn o kişi grmesn sogusun sen niye sogucn siteden dedm ztn kotu bşy yazsaydım baskasıda tepki verirdi dedim grip forumu takip etmeye ve yazmaya dvm ettim . Sende uzulme cnm ne duşundgnu belirttin burda seni okumk gzl cnm soguma yazmaya devam et

sagol tatlım bunu yazdım bir yere iyi fikirmiş kalorifern ustune su koymk. Verdgn linkten dereceyede bktım fiyatıda uygnmuş en kısa zmnda bnde alicam .

Bu surecte herzamankinden alinganiz hepimiz canim o yuzden bence herkesi oldugu gbi kabul et ve burayi ihmal etme.basinda katlmadm guruba ama kesfettigimden beri hergun bakiyorum. Eksiklik oluo bakmazsam. Sen de bence uzulme dedigim gbi hepimiz gunumuz yaklastikca korku endise vs yasamaya basladik alinganlik had safhada. . Kimse kimseyi kirmasin bebislerin gelmesine az kaldi :) huuu kizlaaarrrrrr kim tsk etmis etmemis boswerin bunlari

Kızlar hera veya eflalîm kötü bili demediki... Dertleri illa cvp yazsın yazmasında degil.. Facede burası hakkında konusup derdii burdakılere soran bir üye sinirini bozmus.. Gayette haklı.. Bunu paylasmasıda normal.. Ama kızların ne formdan sogutmadıgı nede insan olmadıkları kaldı.. Allah askına ya...

Eflalim hera kimin ne oldugunu biz biliyoruz bacım.. Sizde yorumları yyanlış anlamayın.. İşinize gelmeyeni cevaplaöayın.. Burayada girmemezlik etmeyin.. Sizleri seviyoruz.....
Ben alısıım herayı eflali görmeye ....
Böle konular yüÜnden agır laflar konusmayın.....
Biz burda herseyi acısıyla tatlısıyla paylasıyoruz..
Bnde burda cok sey paylastım.. Yeri geldi sordum yeri geldi cevapladım.. Soruma cvp gelince cevap yazmasamda begendim hani saol aldım cvbı anlamonda.. Yok begenmek zorunda degilmismişiz.. Arkadas soruyu soruyosan fikir istyosan karsıdakınıde bilgiledir hani havaya koystugunu sanmasın.. Cvp yazaöassan begen butonuna tıkla.. Bildirimde görünce diyosun ki he okumus en azından inş iyidir şöledir böledir diye... Düşünürüz...

Kızlar bugun sırt cantasıyla ilgili biraz bilgi topladım gibi bişey bu arada..
Hem sırt cantası hem koldan askılı cantalar oluyomus.. Bürün arklarım öle bişey tavsiye etti.. Kızımda normal askılı bişey kullandım ama gercekten cok zorlanıypdum.. Olması diyorum he sırt hem koldan askılı öle güzel zarif bişey alıcam.. Civilde var diyolar .. Haftaya artık inş tüm eksiklerimi tanalamam lazım..

yazmştm ama silinmiş tekrar yazyım. Dubleks evi bnde çk seviyrm ilerde oyle bir hayalim var . Dedgn gbi ev buyuk olunca isinmasida zor oluyor birde bn evin butun odalarını açmiyorum kullanmadıgım yerler kapalı. Salon çocuk odası ve banyo (ev çift banyolu) . Suanda 38 derecede yaniyor alt katta oturan olmadgı için ve ev buyuk oldugu için zor ısınıyr yalıtımda yapıldı ama genede soguk oluyr . Bebek dogunca 45 50 arası yakarım heralde bnde uşumesin bebişler. Birde derece almayı duşunuyorum oda ısısı olçmek için . Bilinçli ayarlayalım ısıyı diye.

İyi akşamlar annişler, bende 35 haftalık hamileyim ama rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikiş atıldığından 37-37.5 haftada yani aralık ortalarında sezaryenle alınacak bebişim. Size sormak istediğim 32. haftamda doğum iznim başladı, hastanenin vermiş olduğu raporu işyerine verdim, doğum parasını alabilmem için başka birşey yapmam gerekiyor mu acaba doğumdan sonra?

Kızlar ya buraya ilk defa giriyorum ama son yorumlara bakıyorum da herkes birbirine kızıp gitme eğiliminde, aralık annelerinde herkes kardeş gibi herşeyini paylaşıyor, dertlerine ortak oluyor, neden sizde kardeş gibi olmayasınız? O kadar güzel bir fırsat ki bu site, herşeyi burada öğrendim, her derdimi paylaşabildim,eminim ki sizde öyle o yüzden kıymetini bilelim.

beniim annemde sezeryan yanlısı merak etme,,, ama tıkıyoeum kulaklarımı ne yapallirim ki
Benim annemde normal.doğumda israrci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…