2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi
Ben 30. Haftamda kontrole gittiğimde doğum konusu açılmıştı canım. Açıkçası Dr benim ben onun nabzını yokladık. Normal istediğimi söyledim, epudralle öneririm dedi. Ama doğum şekline tam olarak 37. Haftada karar verebiliyoruz , bebeğin konumu, kilosu, suyu, çatı bunların uygun olması lazım dedi. Sen de doktorunun ne taraftarı olduğunu yoklamak istiyorsan sor bence

ben eşimin montunu giyiyorum vallahi.. hiç umrumda değil kim ne derse desin .. çok rahat sıcacık :)

düşünmedim değil bunu bende canm :)

dün aynısı oldum canım sırtım kasıyor dediğin gibi her yerimden de soğuk giriyor çıkmadım dışarı üşendim yarın eşimle gezer bakar alırız inş

ben de eşimin eşofmanlarından giyiyorum. eşofman üstü bana rahat oluyor... oh miss :))

sadece ben giyorum sanıyordum eşimin eşyalarını baya hepimiz aynıymışız bende üstlerini giyorum sürekli

oda doğru canm bakalım lokum ve çuklat da olabilir bir keseye dediğin gibi şık da olur

perinotolog olqn doktor hemen perintolog ünvanının isminden önce koyuyor zaten,,, çünkü olması zahmetli ve sayıları çok fazla değil,,, hastanenin web sites,ne bakabilirsin veyahut eniyihekim.com a

şu benim dr perintolog değil sanırım
http://www.eniyihekim.com/muzaffer-ucarer/kadin-hastaliklari-ve-dogum/silivri#opinions

ben batikden bir kaban aldım düğmesi fermuarı yok, doğumdn sonrada giyilebilicek şık bir şey,,,, kalçalarıma kadar,,,
eğer o pahalı gelirse,, kumaşcıdan kaşe kumaş al,, pelerin diktirt,,,,

dün gezdim ama alıcı gözle bakmadım hiç eve gelince yoldaüşüyünce dank etti almak şart diye
yarın bulamazsam haftaya batiğe de bakarım

ay bunlar ne tatlıymış ya

çok güzel görünüyor gerçekten

Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi

ben sordum son 2 gittiğim de de daha çok erken dedi banada

muhtemel dogum tarihini doktrun soylemiyormu? Bnm doktorum hamileligin başindan beri sormadan kndi soyluyor beklenn dogum tarihi su tarih diye . Uştrason olçumlerine gore soyluyor genelde hep 8 ocak diyor bebiş bir hafta onde gttgi için . Dogum şeklini 32 den snra soyleyebilir kesin olmamakla birlikte.

kızlar bence soru sorup kaçma meselesine çok takılmayalım hayrunissa yoğundu sınavı filan vardı ondan çok girememiş olabilir bi de bişiler daha vardı sanırım da hatırlamıyorum bi de o baştan beri böyle ha şu da var teşekkür etmek zorunda değil zaten biz istemiyorsak sorusuna cevap vermeyiz olur biter ma bi teşekkür için de bildiğimi söylemeyeceksem ben insan değilimdir(burayı kendi adıma söyledim kimse ALINMASIN)

inanmiyorum tek bn degilmişim eşinin giysilerini giyen :))) suanda bile eşimin esofman altı var altımdaa hahah napıyım daha rahat ediyorum utanmasam ayakkabilarınıda gycem ayaklrm şiştide braz :)))

Kızlar bnde bişey sorcam ya evi dogal gazli olanlar şu anda kaç derecede yakıyorlar ve bebek dogunca kaç derecede yakmayı duşunuyrlar ? Aklıma takıldıda bizim evin altı boş oturan yok alttan ısıtmıyor kaç derecelik isi gerekli acaba bebegin rahatı için ?

canım kvler kıskandıkları için böyleler oğullarını ellerinden aldığımızı düşünüyorlar oğullarının hanımköylü olmasından korkuyorlar ama kendileri kocalarını hanımköylü yapmışlarrr yani

dediğin dr perinatolg değil,,, en iyi hekim den perinatolog diye arattır,,,
ama bulamadıysan en iyi hekim yorumlarına bakıp dr bak istersen,,,

silivride yokmuş perintolog sanırım arattım da

inanmiyorum tek bn degilmişim eşinin giysilerini giyen :))) suanda bile eşimin esofman altı var altımdaa hahah napıyım daha rahat ediyorum utanmasam ayakkabilarınıda gycem ayaklrm şiştide braz :)))

ayakkabıyıda düşündüm konversleri var giyiyim ddedim ama kocaman geldi giyemedim

ben 40 ta yakıyorum canm şuan ev soğuksa 45 -50 arası yapıyorum 1 saat falan düşürüyorum sonra

ama bebek geldiğinde 55 civarında yakarım benim ev dubleks ısı dağılıyor soğuk oluyor o yüzden
geçen kış 45-50 arası yakıyorduk 300 tl veriyorduk bu kış 500 ü bulacak anlaşılan

Ben şuan 40 derecede yakıyorum bebek gelince 50 ye çıkarmayı düşünüyoruz ama duruma göre değişir güZel kızım üşürse yükseltiriz :)

benim bebeğe dayıs sağolsun oda derecesi aldı,,,
ben bebek doğunca odayı 22 derede tutmayı düşünüyorum,,,ki olması gereken derece budur,,,
çok sıcağa alışsın istemiyorum ki sonra hasta olmasın bebiş,,,
http://www.bebek.com/yenidoganlarin_ilk_haftalari/yenidoganlar_hakkinda_merak_ettiginiz_hersey

maaş konusunda ben şu an çalışmadığım halde sömürüyorum eşim biraz babasına çekmiş eve ozuk para bırakıyordu bu ne diye kızdım bağırdım işim gücüm oluyor dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum bu ne dedim sonra özür filan diledi aklına gelmemiş miş filan şimdi ben ona harçlık veriyorum

kızlar bu arada foruma üye mi bilmiyorum ama dün bir arkadaşımız daha doğum yaptı 2200gr kızını kucağına aldı elhamdülillah sebebi gebelik zehirlenmesi tansiyonu 17/11di doğuma girdiğinde bebeğe ciğer geliştirici iğne filan vurmuşlardı o yüzden bebek de kendi de iyi hemen yanına alabildi bebeği

24 ocak dedi ilk basindan beri ama ben sezaryen olucam buyuk ihtimalle ondan sordum :)

Siz kac kat giyiyorsaniz bebege bi kat daha fazla giydirin diyo doktorlar. Yani annenin giydiginin bi kati daha fazla giydirmek gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…