Ben 30. Haftamda kontrole gittiğimde doğum konusu açılmıştı canım. Açıkçası Dr benim ben onun nabzını yokladık. Normal istediğimi söyledim, epudralle öneririm dedi. Ama doğum şekline tam olarak 37. Haftada karar verebiliyoruz , bebeğin konumu, kilosu, suyu, çatı bunların uygun olması lazım dedi. Sen de doktorunun ne taraftarı olduğunu yoklamak istiyorsan sor benceKizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi
ben eşimin montunu giyiyorum vallahi.. hiç umrumda değil kim ne derse desin .. çok rahat sıcacık :)
benimde olmuyor cnm sırtı kasıyr genşledgm içşn onu kapanmıyor dişardan ewe gelnce sırtıma biçak gbi bçy saplanıyr soguktan kayserinin soguguda çok sert oluyor erciyesten estigi için . Bir kaban almk şşart aslında deri uzun cekette var ama eşek olusu gbi agır
ben de eşimin eşofmanlarından giyiyorum. eşofman üstü bana rahat oluyor... oh miss :))
bence şık bir kasenin(gümüş tarzı) etrafını süsleyip içine markasını kalitesini bildiğin güzel çikolatalardan drajelerden lokumlardan alıp koyabilrisin . sonuçta bu kağıtlı çikolatayı açacaklar ve bebeğinin adı yazılan kağıdı da atacaklar gönderecekleri çikolatanın kalitesini de bilmiyorsun. en azından dolu dolu iyisinden ikram yaparsın diye düşünüyorum.
perinotolog olqn doktor hemen perintolog ünvanının isminden önce koyuyor zaten,,, çünkü olması zahmetli ve sayıları çok fazla değil,,, hastanenin web sites,ne bakabilirsin veyahut eniyihekim.com a
ben batikden bir kaban aldım düğmesi fermuarı yok, doğumdn sonrada giyilebilicek şık bir şey,,,, kalçalarıma kadar,,,
eğer o pahalı gelirse,, kumaşcıdan kaşe kumaş al,, pelerin diktirt,,,,
ay bunlar ne tatlıymış ya
Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi
muhtemel dogum tarihini doktrun soylemiyormu? Bnm doktorum hamileligin başindan beri sormadan kndi soyluyor beklenn dogum tarihi su tarih diye . Uştrason olçumlerine gore soyluyor genelde hep 8 ocak diyor bebiş bir hafta onde gttgi için . Dogum şeklini 32 den snra soyleyebilir kesin olmamakla birlikte.Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi
dediğin dr perinatolg değil,,, en iyi hekim den perinatolog diye arattır,,,hacışerif canm internette bak
inanmiyorum tek bn degilmişim eşinin giysilerini giyen :))) suanda bile eşimin esofman altı var altımdaa hahah napıyım daha rahat ediyorum utanmasam ayakkabilarınıda gycem ayaklrm şiştide braz :)))düşünmedim değil bunu bende canm :)
dün aynısı oldum canım sırtım kasıyor dediğin gibi her yerimden de soğuk giriyor çıkmadım dışarı üşendim yarın eşimle gezer bakar alırız inş
sadece ben giyorum sanıyordum eşimin eşyalarını baya hepimiz aynıymışız bende üstlerini giyorum sürekli
oda doğru canm bakalım lokum ve çuklat da olabilir bir keseye dediğin gibi şık da olur
şu benim dr perintolog değil sanırım
http://www.eniyihekim.com/muzaffer-ucarer/kadin-hastaliklari-ve-dogum/silivri#opinions
dün gezdim ama alıcı gözle bakmadım hiç eve gelince yoldaüşüyünce dank etti almak şart diye
yarın bulamazsam haftaya batiğe de bakarım
çok güzel görünüyor gerçekten
ben sordum son 2 gittiğim de de daha çok erken dedi banada
canım kvler kıskandıkları için böyleler oğullarını ellerinden aldığımızı düşünüyorlar oğullarının hanımköylü olmasından korkuyorlar ama kendileri kocalarını hanımköylü yapmışlarrr yaniBazi kvlerin gelinlerini yerme çabalarını anlamıyorum,hele de böyle laflar ettikten sonra nasıl rahat uyuyorlar onu hiccc anlamiyorum.
Birine hoşgörülü, anlayışlı olmak icin illa evladimiz mi olmasi lazim, insan olmasi yeterli degil miii, hele de torunumuzun annesi olacaksa..
Sen kendini üzme canım, asıl bu kadar düşüncesiz olduğu için ona acı. Allah islah etsin.
ben livadan tanesi 2.5tlye aldım çok pahalı almışım o zaman gerçi melodi de iyiçikolatanın kalitesini bilmiyorum ama çok uygun geldi bana.. Melodinin toptancısından alacağız biz eşimin arkadaşı.. KG su 50 tl ye geliyor dışarda 90-100.. Kg başına 25 adet düşüyor
dediğin dr perinatolg değil,,, en iyi hekim den perinatolog diye arattır,,,
ama bulamadıysan en iyi hekim yorumlarına bakıp dr bak istersen,,,
inanmiyorum tek bn degilmişim eşinin giysilerini giyen :))) suanda bile eşimin esofman altı var altımdaa hahah napıyım daha rahat ediyorum utanmasam ayakkabilarınıda gycem ayaklrm şiştide braz :)))
Kızlar bnde bişey sorcam ya evi dogal gazli olanlar şu anda kaç derecede yakıyorlar ve bebek dogunca kaç derecede yakmayı duşunuyrlar ? Aklıma takıldıda bizim evin altı boş oturan yok alttan ısıtmıyor kaç derecelik isi gerekli acaba bebegin rahatı için ?
Kızlar bnde bişey sorcam ya evi dogal gazli olanlar şu anda kaç derecede yakıyorlar ve bebek dogunca kaç derecede yakmayı duşunuyrlar ? Aklıma takıldıda bizim evin altı boş oturan yok alttan ısıtmıyor kaç derecelik isi gerekli acaba bebegin rahatı için ?
benim bebeğe dayıs sağolsun oda derecesi aldı,,,Kızlar bnde bişey sorcam ya evi dogal gazli olanlar şu anda kaç derecede yakıyorlar ve bebek dogunca kaç derecede yakmayı duşunuyrlar ? Aklıma takıldıda bizim evin altı boş oturan yok alttan ısıtmıyor kaç derecelik isi gerekli acaba bebegin rahatı için ?
benim bebeğe dayıs sağolsun oda derecesi aldı,,,
ben bebek doğunca odayı 22 derede tutmayı düşünüyorum,,,ki olması gereken derece budur,,,
çok sıcağa alışsın istemiyorum ki sonra hasta olmasın bebiş,,,
http://www.bebek.com/yenidoganlarin_ilk_haftalari/yenidoganlar_hakkinda_merak_ettiginiz_hersey
maaş konusunda ben şu an çalışmadığım halde sömürüyorum eşim biraz babasına çekmiş eve ozuk para bırakıyordu bu ne diye kızdım bağırdım işim gücüm oluyor dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum bu ne dedim sonra özür filan diledi aklına gelmemiş miş filan şimdi ben ona harçlık veriyorumAy kızlar benim eşim maaşını falan hep bana verir sen madur olma ben erkeğim başımın çaresine bakarım der harçlık alır kendine gerisi bende artırmaya çalışırım lazım olunca çıkarırım veririm ona çok hoşuna gider çok aşığım ben ona bitanem benim o allahım hep korusun onu biz kavuşana kadar neler çektik9 sene bekledik kavuşmak için bu 9 seneye neler sığdi 2 yıl askerlik üniversite hazırlık iş kıskançlık aksiyon babamdan gizli Buluşmalar sırf meraktan düğünümuze gelenler oldu oooo bitmez şimdi bebeğimiz olucak nasıl severiz onu diyo aşkım benim çok duygusal oldum ben ama
muhtemel dogum tarihini doktrun soylemiyormu? Bnm doktorum hamileligin başindan beri sormadan kndi soyluyor beklenn dogum tarihi su tarih diye . Uştrason olçumlerine gore soyluyor genelde hep 8 ocak diyor bebiş bir hafta onde gttgi için . Dogum şeklini 32 den snra soyleyebilir kesin olmamakla birlikte.
dereceden ziyade evdeki nemi de ölçsün çünkü nemde önemli,,, çok kuru da olmasın çok buharlı da olmasın babında,,,bu iyi fikir canım bzde alalım derece bari
benim bebeğe dayıs sağolsun oda derecesi aldı,,,
ben bebek doğunca odayı 22 derede tutmayı düşünüyorum,,,ki olması gereken derece budur,,,
çok sıcağa alışsın istemiyorum ki sonra hasta olmasın bebiş,,,
http://www.bebek.com/yenidoganlarin_ilk_haftalari/yenidoganlar_hakkinda_merak_ettiginiz_hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?