2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah yardimcin olsun ne kadar zor bir durum..insallah bu gebeliginde bisey olmaz

Bugun kendime pijama camasir falan almaya gittim cooook yoruldummmm yaaa anneler erkenden hazirlayin demislerdi sonra zor oluyor diye haklilarmis mahfoldummm
Bende dun hastaneden merdivenden cikarken belime öyle bir agri girdi ki carsiua ugrayacaktim eve zor attim kendimi
Dediğin gibi hazirliklar onceden olması gerekiyormus.

Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi
Bence hala daha erken. 34. Haftadan sonra sor çünkü o haftadan sonra bebeğin dönmesi zormuş.

22-26 derece olmalıymış oda sıcaklığı. Çok hamam gibi sıcak iyi değilmiş.

Amin cok saol canım.. Cok üzüldüm .. Rabbm bu bebişine saglık sıhhat uzun ömür versin.. İlk dogumu sen yapıcan nasipse o zaman.. Eflalim arkadas yapıcak diyoduk ama ...ilk dogum derken awah arkadasımızdan sonra sen ..

hoşgeldin canim aramiza bende uzun zamandr burayı takip ediyordum ama yaklaşik iki aydır yazıyorum. Ve artık alişkanlik oldu bnm için buraya bakmadan duramiyorum. Çok işim oldugu zamn yazamasamda gece mutlaka bakıyrm yazabldgm kdar yazıyorum. Geçmiş olsun buarada, Allah tekrar yasatmasın . Seninde az kalmiş dogumuna burdaki çogu kişiden erkn dogum olck galiba. Bnmde Allah nasip ederse 8 ocak gbi dogum olcak . Normalde sat a gore 14 ocak ama doktorum ultrason olçumlerine gore 8 ocakta dogurusun diyor . İnşallah tam anlamiyla Ocak annesi olacagım bebegm dahada aceleci davranip gelmesse . Bebegim 2015 dogumlu olacak hayırlısıyla Allh kucagımıza almayı nasip etsin inş.

22-26 derece olmalıymış oda sıcaklığı. Çok hamam gibi sıcak iyi değilmiş.
aynen canim derece ile olçup ona gore ayarlcm inş. Ama su bebek gydrme konusunda kafam karışık oglumda ilk bbgm oldugu için çok sıkı gydirip her yerinde sıcaktan sivilce çikmasına neden olmuştum. Ustunude çok sıkı ortuyordum kundak battaniye yorgan hangi kafaya hzmet ettysem te Allahm ya bazen akılma gelirde uzulurum çocuk iyiki havale geçirmemiş sıcaktn Allah korusun. Şimdi altına bir çıtçıtlı sıfır kol atlet ve tek alt ustunede altlı ustlu zıbın takımı gydrsem bu seferde uşurmuki ama kundakta sarılı olcak surekli

Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Awah arkadaşımız erken doğum mu yaptı?

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Erken,geç,sezeryan, normal hiç farketmez yeter ki hayırlı,sağlıklı,sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah. Rabbim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın çok ama çok zor

En basindan beri basi assada kici yukarda diyordu doktorum bakalim bu sefer nasil minigim :) heycanliyim sbh k9ntrolumuz var
Benim önce başı aşağıdaydı sonra yan döndü. Daha çok döner demişti Dr. Benim de yarın sabah kontrolüm var. Yatçaz kalkçaz hop ordayız

saat 12 yi geçti ve hamilelik takvimim tam 34 haftayı gosterdi an itibari ile :) Allah korusun bebegim erkn dogsa bile yasamya uyumlu olgunluktaymış çok şukur . Git gide yaklaşiyor dogacagı gun ve aklıma geldikçe heyecanlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…