ben livadan tanesi 2.5tlye aldım çok pahalı almışım o zaman gerçi melodi de iyi[/QUOTEl
Livada zaten marka olarak mabel yada melodi kullaniyor yanlis degilsem..
Allah yardimcin olsun ne kadar zor bir durum..insallah bu gebeliginde bisey olmazMaşallah bebişini Allah nazarlardan korusun, diğer kızını da bebişini de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ikinci gebeliğim ama 1.yi 2 sene önce 6 aylıkken erken doğumda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, bu yüzden bu gebeliğimde 4 aylıkken dikiş atıldı onun için sancı başlamadan kızımın alınması lazım çünkü sancı şiddetli gelirse rahmin parçalanma olasılığı var dikiş zorlanacağı için
Bende dun hastaneden merdivenden cikarken belime öyle bir agri girdi ki carsiua ugrayacaktim eve zor attim kendimiBugun kendime pijama camasir falan almaya gittim cooook yoruldummmm yaaa anneler erkenden hazirlayin demislerdi sonra zor oluyor diye haklilarmis mahfoldummm
Bence hala daha erken. 34. Haftadan sonra sor çünkü o haftadan sonra bebeğin dönmesi zormuş.Kizlar aklima bsey daha geldi. Yarin dr kontrolum var 32 hftaya baslicaz. Sorim mi muhtemel dogum tarihini ve seklini? Gecen ay sordum dha erken demisti. 8. Aya giriorum artik sorim dimi
22-26 derece olmalıymış oda sıcaklığı. Çok hamam gibi sıcak iyi değilmiş.Kızlar bnde bişey sorcam ya evi dogal gazli olanlar şu anda kaç derecede yakıyorlar ve bebek dogunca kaç derecede yakmayı duşunuyrlar ? Aklıma takıldıda bizim evin altı boş oturan yok alttan ısıtmıyor kaç derecelik isi gerekli acaba bebegin rahatı için ?
Cevremdekiler benim doktorun sezeryan yanlisi.olduğunu söylüyorBence hala daha erken. 34. Haftadan sonra sor çünkü o haftadan sonra bebeğin dönmesi zormuş.
Ben çok üşüyen biriyim. Millet ince triko giyerken ben kazak artı hırka giyerim. O yüzden kendimi baz almam doğru olmaz herhaldeSiz kac kat giyiyorsaniz bebege bi kat daha fazla giydirin diyo doktorlar. Yani annenin giydiginin bi kati daha fazla giydirmek gerekiyormus
Dr sezeryan olmalısın derse bi başka doktora da görünürsün gerçekten gerekli mi diye.Cevremdekiler benim doktorun sezeryan yanlisi.olduğunu söylüyor
Bende normal.istiyorum
Ne yapsam bilemiyorum
Amin cok saol canım.. Cok üzüldüm .. Rabbm bu bebişine saglık sıhhat uzun ömür versin.. İlk dogumu sen yapıcan nasipse o zaman.. Eflalim arkadas yapıcak diyoduk ama ...ilk dogum derken awah arkadasımızdan sonra sen ..Maşallah bebişini Allah nazarlardan korusun, diğer kızını da bebişini de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ikinci gebeliğim ama 1.yi 2 sene önce 6 aylıkken erken doğumda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, bu yüzden bu gebeliğimde 4 aylıkken dikiş atıldı onun için sancı başlamadan kızımın alınması lazım çünkü sancı şiddetli gelirse rahmin parçalanma olasılığı var dikiş zorlanacağı için
hoşgeldin canim aramiza bende uzun zamandr burayı takip ediyordum ama yaklaşik iki aydır yazıyorum. Ve artık alişkanlik oldu bnm için buraya bakmadan duramiyorum. Çok işim oldugu zamn yazamasamda gece mutlaka bakıyrm yazabldgm kdar yazıyorum. Geçmiş olsun buarada, Allah tekrar yasatmasın . Seninde az kalmiş dogumuna burdaki çogu kişiden erkn dogum olck galiba. Bnmde Allah nasip ederse 8 ocak gbi dogum olcak . Normalde sat a gore 14 ocak ama doktorum ultrason olçumlerine gore 8 ocakta dogurusun diyor . İnşallah tam anlamiyla Ocak annesi olacagım bebegm dahada aceleci davranip gelmesse . Bebegim 2015 dogumlu olacak hayırlısıyla Allh kucagımıza almayı nasip etsin inş.Maşallah bebişini Allah nazarlardan korusun, diğer kızını da bebişini de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ikinci gebeliğim ama 1.yi 2 sene önce 6 aylıkken erken doğumda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, bu yüzden bu gebeliğimde 4 aylıkken dikiş atıldı onun için sancı başlamadan kızımın alınması lazım çünkü sancı şiddetli gelirse rahmin parçalanma olasılığı var dikiş zorlanacağı için
Bence hala daha erken. 34. Haftadan sonra sor çünkü o haftadan sonra bebeğin dönmesi zormuş.
aynen canim derece ile olçup ona gore ayarlcm inş. Ama su bebek gydrme konusunda kafam karışık oglumda ilk bbgm oldugu için çok sıkı gydirip her yerinde sıcaktan sivilce çikmasına neden olmuştum. Ustunude çok sıkı ortuyordum kundak battaniye yorgan hangi kafaya hzmet ettysem te Allahm ya bazen akılma gelirde uzulurum çocuk iyiki havale geçirmemiş sıcaktn Allah korusun. Şimdi altına bir çıtçıtlı sıfır kol atlet ve tek alt ustunede altlı ustlu zıbın takımı gydrsem bu seferde uşurmuki ama kundakta sarılı olcak surekli22-26 derece olmalıymış oda sıcaklığı. Çok hamam gibi sıcak iyi değilmiş.
Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Awah arkadaşımız erken doğum mu yaptı?Amin cok saol canım.. Cok üzüldüm .. Rabbm bu bebişine saglık sıhhat uzun ömür versin.. İlk dogumu sen yapıcan nasipse o zaman.. Eflalim arkadas yapıcak diyoduk ama ...ilk dogum derken awah arkadasımızdan sonra sen ..
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Erken,geç,sezeryan, normal hiç farketmez yeter ki hayırlı,sağlıklı,sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah. Rabbim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın çok ama çok zorhoşgeldin canim aramiza bende uzun zamandr burayı takip ediyordum ama yaklaşik iki aydır yazıyorum. Ve artık alişkanlik oldu bnm için buraya bakmadan duramiyorum. Çok işim oldugu zamn yazamasamda gece mutlaka bakıyrm yazabldgm kdar yazıyorum. Geçmiş olsun buarada, Allah tekrar yasatmasın . Seninde az kalmiş dogumuna burdaki çogu kişiden erkn dogum olck galiba. Bnmde Allah nasip ederse 8 ocak gbi dogum olcak . Normalde sat a gore 14 ocak ama doktorum ultrason olçumlerine gore 8 ocakta dogurusun diyor . İnşallah tam anlamiyla Ocak annesi olacagım bebegm dahada aceleci davranip gelmesse . Bebegim 2015 dogumlu olacak hayırlısıyla Allh kucagımıza almayı nasip etsin inş.
Benim önce başı aşağıdaydı sonra yan döndü. Daha çok döner demişti Dr. Benim de yarın sabah kontrolüm var. Yatçaz kalkçaz hop ordayızEn basindan beri basi assada kici yukarda diyordu doktorum bakalim bu sefer nasil minigim :) heycanliyim sbh k9ntrolumuz var
saat 12 yi geçti ve hamilelik takvimim tam 34 haftayı gosterdi an itibari ile :) Allah korusun bebegim erkn dogsa bile yasamya uyumlu olgunluktaymış çok şukur . Git gide yaklaşiyor dogacagı gun ve aklıma geldikçe heyecanlaniyorumhoşgeldin canim aramiza bende uzun zamandr burayı takip ediyordum ama yaklaşik iki aydır yazıyorum. Ve artık alişkanlik oldu bnm için buraya bakmadan duramiyorum. Çok işim oldugu zamn yazamasamda gece mutlaka bakıyrm yazabldgm kdar yazıyorum. Geçmiş olsun buarada, Allah tekrar yasatmasın . Seninde az kalmiş dogumuna burdaki çogu kişiden erkn dogum olck galiba. Bnmde Allah nasip ederse 8 ocak gbi dogum olcak . Normalde sat a gore 14 ocak ama doktorum ultrason olçumlerine gore 8 ocakta dogurusun diyor . İnşallah tam anlamiyla Ocak annesi olacagım bebegm dahada aceleci davranip gelmesse . Bebegim 2015 dogumlu olacak hayırlısıyla Allh kucagımıza almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?