2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm benım bı fıkrım yok ogrtmenım ama

canlarım hepinizin yanağından tek tek öpüyor ve sizleri seviyorum. Sıkmayın canınınızı hiçbir şeye.. Dün burada thanksgiving idi, burada herkes şükredeceği şeylerim listesini yapıyor:))

Elh. Bizim de bebikler gelecek gerçek bi aile olacağız inş. Rabbim sağlıkla kolaylık ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)) sonra süsler püsler çikolatalar hep ayrıntı:))

Eflalim ve hera Hakkımızda konuşup da sonra buraya gelip gitmelerine sinir olmuşlar e HAKLI da sayılırlar baştan beri burada dostluk geliştirdik insan alınıyor

Öte yandan buğdaytanesi de elimizden geldiğinde herkese yrdım edelim Demiş o da HAKLI deyip konuyu tatlıya bağlayalım :)

Ben erken doğum Yüzünden hastanedeyken buraya cevap yazamadığım için çok üzüldüm o kadar hamileyi üzüyorum diye sizleri düşündüm:)

Brbekler geliyor heyecan dorukta :))

Larkin nerelerde acaba??

kız nereeye aksam aksam yolarım seni heee :) daha tosunların dogum hıkayesını anlatacagz surda sut muhabbetı yapıcaz ek gıdaya gecıcez off ben face katılmıyrm zatenn yok yuzyuzede gorusmuyrm kasım annelerı ıle gorustk cok hos olmustu kızımda ama esım le sorunlar yasadık bıde dengesz bı ark cıktı onla cok ıyıydk baskası yuzunden bızle muhabbetı bozdu bende kırıldım ondan burda muhabbet guzel gıtmee

merhaba ben bahsettiginiz gibi bi canta aldim ebebekten. markasi okiedog. hem sirtta hem elde hem omuzda tasinabiliyor. icinden isi yalitimli biberon tasima aksesuari alt acma ve kucuk bi canta cikiyor. guzel renkleri de var. isterseniz bi bakin. modelin adi sumo.

Eklentiler

• 20140907_184710.webp
    214,9 KB · Görüntüleme: 99
Hmm bnm istedigimde böle işey ... Cok saol hemn bakıyorum ... Sende güle güle kullan canım ...

aynen ya Larkini bnde merak ediyorum. Forumda him gozukmuyr bu aralar. Gelsede iki resm eklesede baksak . Gozum gonlm açilir :))

kızlarrrrrrrrrrrrrr ne oluyor ya böyle.... hepimiz çok hassas bir dönemdeyiz,herşeye alınıp,üzülebiliyoruz,kalp kırabiliyoruz....olur böyle yanlış anlaşılmalar...bir çok şeyi paylaşıyoruz burda,hiç yüzünü görmediğimiz insanların dertleriyle kederlenip,mutluluğuyla seviniyoruz,ben kendi adıma foruma girip okumadığım ya da yazmadığım zaman bi eksiklik hissediyorum,kimsenin gitmesini istemiyorum hele böyle kalbi kırılarak gitmesini hiç istemem

LARKİN EN son rahatsızım demişti.. Kasıklarındamı belindemi agrı varı sanki öle hatırlıyom..

Goncaa baktım şimdi stokta yok diyo ama bnm bütçeyide sarsar ya 199. Tl
Cok saol ugrasmısssın .. Bn yeni bakayım bakayım

Kızlar Mont kaban konusunda ben de mağdurum:)

Eskiler olmuyor ama yeni almak da istemiyorum, alırsam da gene güzel bir şey alacağım ama onu da eski bedenime göre almak istiyorum büyük beden alamıyorum bir türlü cimrilik yapıp...

Malum buranın da kasırgaları fırtınaları meşhur eşim cimrilik yapma ennbaşından al rahat et dedi ama şindilik alt üst Yün atlet giyiyorum montumjn da önü açık kalıyor zaten bir tek doktora gidiyorum gezmem yasak.. Ama doğum sonrası ne yapacağım Allah bilir:))

Kocişkonun kıyafetlerine de hamileliğimin üçüncü Ay'ından itibaren el koymuştum pijaması Eşofmanları hatta onun Güneş gözlüğünü bile takıyorım daha siyah yapıyor diye Güneş'e alerjim var da:)) inş hamilelik sonrası kendi kıyafetlerimize döneriz..

Benim de platoya ihtiyacım vaaar( en iyisi almak

Hmm bnm istedigimde böle işey ... Cok saol hemn bakıyorum ... Sende güle güle kullan canım ...
Merhaba Mrv5534 ikimizin de bebişlerinin doğum tarihleri aynı günmüş :) inşallah sağlıcakla hepimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Benim bebiş 2 hafta sonra sezaryenle alınacak sanırım yarın gün verir doktorumuz. Geçen cumartesi 2350 gramdı inşallah 3'e tamamlar alınıncaya kadar senin bebişte durumlar nasıl? Haftada bire duştumu kontrollerin, normal mi sezeryan mı gorunuyor şimdilik birde bebişinin kilosu ne durumda acaba?

Birtek pijama eşofmana el koymuş olsam keşke erkek gibi oldum, neredeyse herşeyini kullanıyorum eşimin napim şurada kalmış 10-15 gün idare etsin biraz daha beni, gerçi bunun birde doğumdan sonrası var ama önceki kıyafetlerime sığarım diye düşünüyorum :) yani inşallah :)))

Canımmm amînn inşallah inşaaallah...
10 günde bi kontroller haftaya yine gitcem... Gecen haftalarda gittim oglum 2400 dü teyzesi.. Suanda normal dogum gözüküyo bi aksılık bişi cıkmassa inşaallah..
Sein neden sezeryan.. İlk yorumunu okudum ama tam anlamadım ...
Suanda iyiyiz ... Kacıncı gebelik senin.. Bnm ikinci bir kızım var 2 yasını 4 ay geçti ...
Hosgeldin bu arada bizde cok iyiiz.. İnan 35 haftadır burdayım.. Cok sey paylastık..
Bütün arkadaslarıma minnettrarım.. Bazı arkadaslarımın yeri cok farklı.. Güzel arkadaslıklar kuruldu burada.. Bakma bazen oluyo arada sırada
Nazarlık oşsun

eflalim gerçekten çok üzgünüm. ben sadece çok uzun zamandır dikkatimi çeken ama her seferinde bir şey dememek için kendimi tuttuğum bir durumdan bahsetmek istemiştim. niye bu kadar uzadı anlamadım. bence abartılı tepkiler verdi bazı arkadaşlar.
bana tepki vermelerine çok üzülmem de sırf benim bahsini açtığım bir konu yüzünden senin bu duruma gelmene gerçekten çok üzüldüm. asıl sen hakkını helal et, herkese teker teker alıntı yapıp cevap veriyorsun haftalardır. ne desem bilemedim. özür dilerim seni bu şekilde olaya dahil ettiğim için.

teşekkür ederim merve. ben gelmeye devam edeceğim. fikrimi belirttim, herkes katılmak zorunda değildi zaten. tepkiler biraz fazla kaçtı ama ne yapalım, herkesin kendi bileceği iş.. ben eflalim adına çok üzgünüm. durduk yere onun kalbi kırılmış oldu.

teşekkür ederim, yazdıklarımı okuyup tepkimin sebebini anlamaya çalıştığın için.

Maşallah bebişini Allah nazarlardan korusun, diğer kızını da bebişini de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ikinci gebeliğim ama 1.yi 2 sene önce 6 aylıkken erken doğumda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden, bu yüzden bu gebeliğimde 4 aylıkken dikiş atıldı onun için sancı başlamadan kızımın alınması lazım çünkü sancı şiddetli gelirse rahmin parçalanma olasılığı var dikiş zorlanacağı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…